Melissa- Make Up & Hårstylist

Publiceras av

Melissa

Beskrivning: Mitt namn är Melissa och jag är 29 år gammal. Jag har en utbildning som gymnasielärare inom Media och Design. På fritiden frilansar jag som Make up & Hårstylist och driver på heltid mitt nya företag www.modas.se. Jag bjuder på inspirerande inlägg och tips på: Skönhet, Mat & Bak recept, Make up & Hårstyling, Hus & Heminredning, Gåvor & Presenter och min Vardag som fru och mamma till min älskade Michael. Jag hoppas att ni kommer att trivas här och följa min resa i allt som komma skall. För kontakt maila: info@mellose.se Min webshop: www.modas.se

E-post: info@mellose.se

[Välj som favorit!]

Melissa- Make Up & Hårstylist

En studerande fru som börjat frilansa som make up & hårstylist. Följ min utveckling...

Jag har alltid älskat färg och form i alla dess former. Estetik och kreativitet är något som följer mitt liv som en röd tråd. Därför föll det ganska naturligt att påbörja en karriär som make up artist & hårstylist vid sidan om mina studier. Jag studerar nu mitt 4:e år till att bli grafiskdesign & mediekommunikations lärare för gymnasiet. Följ min utveckling inom detta område... Förutom skolan och make up så älskar jag mat. Ta gärna del av mina goda mat reccept som ni finner i kategorin "mat". Välkomna till min blogg!
URL: http://www.mellose.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1187
Placering privata,alla:352
Placering privata,Mat och dryck:83
Placering privata,Mode och design:87
Placering privata,Vardagsbetraktelser:69

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Williams gåva från Sykulan <3

PUBLICERAT: 2013-01-16, kl: 12:36
"Lilla William fick en namnfilt med matchande pillekudde från Sykulan.se Så här kan man slå in filten om man vill ;) på toppen la jag en snuttis som även den kommer från Sykulan.se Färg på filt: Gräddvit, Brodyrfärg: brun Den enda som nu inte har en ..."

Cupcakes och Michaels kalas =)

PUBLICERAT: 2013-01-16, kl: 11:04
"Hej alla fina läsare, Hoppas ni mår bra =) Ursäkta min dåliga uppdatering, jag har haft lite att stå i de här dagarna. Igår försökte jag göra cupcakes, och mina muffins blev så bra! Men frostingen (gjorde smökräm) blev dock inte så bra. Det smakade ..."

Avkoppling

PUBLICERAT: 2013-01-14, kl: 22:13
"Idag har jag simmat med min svägerska Maria. Det var så himla härligt och rogivande för kropp och själ ❤ Har köpt ett årskort så jag hoppas att jag kommer att simma ca 2ggr i veckan. Det vore verkligen super!"