...reclaim..

Publiceras av

Ritva Nybacka

Beskrivning: Jag är ingen journalist wonnabee, så jag gräver inte i skiten, vill inte sätta dit nån, men när jag får det rakt i nyllet så måste jag skaka av mig det-därför är detta ett samhällskritiskt blogg..en reningskur för min själ.

[Välj som favorit!]

...reclaim..

pandemi i dumhet

...ruskar av mig när livet är ruskigt... ...jublar när det är juvligt...
URL: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.313283
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: september, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Blonda, blåögda, rödögda, hålögda….

PUBLICERAT: 2013-03-20, kl: 23:28
"... http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/billstrom-kan-sanka-m-i-nasta-val_8016758.svd Reinfledt – Rasism hör inte hemma i en demokrati. Basta! Nya Moderaterna har krossat sina stöttepelare, Centern och KD och FP är på god väg att irra iväg till soptunnan – ..."

Reinfeldt & Co härmar Gorillan Shift.

PUBLICERAT: 2013-02-17, kl: 22:09
"I förordet till sina Narnia böcker beklagar sig C.S.Lewis tidens gång. Flickan Lucy som han har tillägnat boken ”växte snabbare än boken” och var nu så stor att hon kanske inte alls brydde sig om sagor och C.S.Lewis hoppades att hon skulle finna dem ..."

Anna Wahlgren hos Skavlan

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 17:34
"Äntligen fick då Anna Wahlgren säga sitt hos Skavlan om dottern Felicias avslöjande bok om hur det var / är att vara Anna Wahlgrens dotter. Hon berättade att publiceringen hade känts som ett mordförsök och att det hade varit nära att hon inte alls hade ..."