Pernillas Värld

Publiceras av

Pernilla Wahlgren

Beskrivning: Pernilla Wahlgren driver en av Sveriges största bloggportaler, hon skriver en personlig blogg med mycket bilder, om hur det är att vara glamourmamma med stor familj och många barn. Här får du också följa hennes vänner. Samt mycket matlagning med egna recept och massor av härlig läsning.

 

[Välj som favorit!]

Pernillas Värld

Pernillas Värld

Pernilla Wahlgren skriver en personlig blogg med dagliga inlägg och mycket bilder. Pernilla skriver om allt, och om livet som glamour mamma med stor familj, många bar, mycket matlagning med egna recepet mm.
URL: http://pernillawahlgren.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 232412
Placering proffs,alla:5
Placering proffs,Föräldraskap och barn:2
Placering proffs,Mat och dryck:2
Placering proffs,Musik:1
6 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Annette Svensson
> Ingeborg Höök
> Kotteshoppen.se
> Magda
> Malin
> ROLF

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Dubbelgig i Småland & Hockey-avslutning

PUBLICERAT: 2015-04-26, kl: 13:05
"Än en gång från djupet av mitt hjärta TACK till alla er som skrivit så fina tröstande , varma och framför allt stärkande ord till mig och Bianca! Jag beklagar också djupt till alla ni andra som också har förlorat ett djur och som skrivit så fint om er ..."

Tack….

PUBLICERAT: 2015-04-25, kl: 11:10
"…. för alla era tröstande och värmande kommentarer. Jag gråter när jag läser alla era fina ord. Jag gråter mycket just nu. Saknar den där lilla hunden så vansinnigt och vill bara ha honom tillbaka! Theos glada lilla lekkamrat är borta, och det svårt ..."

Sorg

PUBLICERAT: 2015-04-24, kl: 10:57
"Som vissa av er redan har hört , så har vi förlorat vår lilla älskade hund Marqy. Han blev påkörd av en bil och dog av skadorna. Vi är alla helt förkrossade över detta och saknar honom något oerhört. Marqy var Biancas allt. Han följde henne vart hon ..."