Pernillas Värld

Publiceras av

Pernilla Wahlgren

Beskrivning: Pernilla Wahlgren driver en av Sveriges största bloggportaler, hon skriver en personlig blogg med mycket bilder, om hur det är att vara glamourmamma med stor familj och många barn. Här får du också följa hennes vänner. Samt mycket matlagning med egna recept och massor av härlig läsning.

[Välj som favorit!]

Pernillas Värld

Pernillas Värld

Pernilla Wahlgren skriver en personlig blogg med dagliga inlägg och mycket bilder. Pernilla skriver om allt, och om livet som glamour mamma med stor familj, många bar, mycket matlagning med egna recepet mm.
URL: http://pernillawahlgren.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 170986
Placering proffs,alla:7
Placering proffs,Föräldraskap och barn:4
Placering proffs,Mat och dryck:4
Placering proffs,Musik:1
7 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Annette Svensson
> Ingeborg Höök
> Kotteshoppen.se
> Magda
> Malin
> Nina Blad - Mamager
> ROLF

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Sovmorgon, oro & volter

PUBLICERAT: 2015-11-26, kl: 15:16
"Så här skönt hade vi det i morse, jag och Dino….. En lång sovmorgon är det bästa som finns, om jag inte har Theo och inte behöver gå upp tidigt. Har nu hunnit med Ekonomimöte hemma med Eva som hjälper mig med det mesta , och även tänt ljus och njutit av ..."

Träning & MiNilla

PUBLICERAT: 2015-11-25, kl: 18:57
"Kors i karamellen ! I dag tog jag mig i kragen och fick till ett skönt svettigt träningspass tillsammans med Emilia på vårt nya fräscha gym Minutus på Lidingö! Så jäkla skönt efteråt! Jag och Emilia köpte med oss lunch på Eco Thaien som står passligt ..."

Himmelsk pizza på 450 Gradi

PUBLICERAT: 2015-11-25, kl: 09:27
"Jag har ju berättat för er tidigare om Lidingös nya stolthet ; Den Napolitanska Pizzerian ; 450 Gradi! Jag har varit där två gånger redan med Oliver och Theo, men nu var det dags att äntligen låta resten av familjen få smaka på äkta Neapolitanska ..."