Pernillas Värld

Publiceras av

Pernilla Wahlgren

Beskrivning: Pernilla Wahlgren driver en av Sveriges största bloggportaler, hon skriver en personlig blogg med mycket bilder, om hur det är att vara glamourmamma med stor familj och många barn. Här får du också följa hennes vänner. Samt mycket matlagning med egna recept och massor av härlig läsning.

 

[Välj som favorit!]

Pernillas Värld

Pernillas Värld

Pernilla Wahlgren skriver en personlig blogg med dagliga inlägg och mycket bilder. Pernilla skriver om allt, och om livet som glamour mamma med stor familj, många bar, mycket matlagning med egna recepet mm.
URL: http://pernillawahlgren.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 170898
Placering proffs,alla:10
Placering proffs,Föräldraskap och barn:3
Placering proffs,Mat och dryck:3
Placering proffs,Musik:1
6 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Annette Svensson
> Ingeborg Höök
> Kotteshoppen.se
> Magda
> Malin
> ROLF

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Gröna Lund!

PUBLICERAT: 2015-07-27, kl: 01:29
"Det blev en heldag på Grönan med alla kidsen , utom Oliver som är på semester. Vädret var med oss nästan hela kvällen , förutom några droppar som kom , men annars var det ett perfekt Tivoli-väder!   I bilen på väg till Grönan!           ..."

Snart hemma!

PUBLICERAT: 2015-07-26, kl: 11:42
"Giget i går i Sandviken var roligt och publiken var underbar trots att det ösregnade under hela konserten! Men som tur var hade dom spänt upp en stor segelduk över publiken , så dom slapp stå under bar himmel!  Edit    Det regnade inte när vi ..."

Det kom ett bud…!

PUBLICERAT: 2015-07-25, kl: 20:00
"Den här tjusiga tavlan stod utanför min dörr häromdagen när jag kom hem! Det är illustratören Jamie Lee Reardin som har ritat tavlan och även månadens Glossybox. Och i den rosa påsen från Glossybox  - som har franskt tema denna månad – gömde sig inte ..."