Pernillas Värld

Publiceras av

Pernilla Wahlgren

Beskrivning: Pernilla Wahlgren driver en av Sveriges största bloggportaler, hon skriver en personlig blogg med mycket bilder, om hur det är att vara glamourmamma med stor familj och många barn. Här får du också följa hennes vänner. Samt mycket matlagning med egna recept och massor av härlig läsning.

 

[Välj som favorit!]

Pernillas Värld

Pernillas Värld

Pernilla Wahlgren skriver en personlig blogg med dagliga inlägg och mycket bilder. Pernilla skriver om allt, och om livet som glamour mamma med stor familj, många bar, mycket matlagning med egna recepet mm.
URL: http://pernillawahlgren.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 181590
Placering proffs,alla:7
Placering proffs,Föräldraskap och barn:3
Placering proffs,Mat och dryck:3
Placering proffs,Musik:1
7 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Annette Svensson
> Ingeborg Höök
> Kotteshoppen.se
> Magda
> Malin
> Nina Blad - Mamager
> ROLF

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nyinkommet på MiNilla!

PUBLICERAT: 2015-10-04, kl: 12:54
"Häromdagen var jag förbi MiNilla och hälsade på Mia och kollade in allt nytt fint som har kommit in i butiken! La direkt vantarna på den här sköna koftan , innan den tar slut…! Jag har fobi mot stickiga koftor och tröjor, men den här koftan var oerhört ..."

“Fall in love” – live.

PUBLICERAT: 2015-10-03, kl: 19:56
"Det var flera utav er som undrade om man kunde höra Benjamins live-framträdande från Världens Barn-galan i radio P4. Fick två väldigt fina kommentarer från Jillan och Bettan som precis som jag hade radion på och hörde Benjamins sång och pianospel."

Hockey & finbesök på teatern

PUBLICERAT: 2015-10-03, kl: 12:57
"Hej Vänner! Startade dagen med hockeyträning för Theo. Jag och alla pappor stod där och frös och hejade på våra smågrabbar ute på isen. Eller “hejade och hejade”…. “Stöd-coachade” skulle jag nog mer säga. Jag är inte så mycket för att stå där och skrika ..."