pickipicki

Publiceras av

Tina

Beskrivning: Nutritionist/näringsfysiolog. 26 år och Uppsalabo. Tokig i att laga mat, läsa om mat, tänka på mat, prata om mat, fotografera mat, skriva om mat och inte minst tokig i att äta mat.

Ort: Uppsala

[Välj som favorit!]

pickipicki

Pickipicki

Årets matblogg 2009! Recept och tjusiga foton på maten som lagas i det röda köket, hemma på min gata i stan.
URL: http://www.pickipicki.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Uppsala
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2744
Placering privata,alla:213
Placering privata,Mat och dryck:46
Placering privata,Vardagsbetraktelser:40

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Hirsbollar med dipp

PUBLICERAT: 2015-11-05, kl: 07:36
"Den som lyssnar på radio alldeles strax får receptet på hirsbollar med saffrans- och apelsindipp samt tomat- och löksallad som frukostsällskap. Och ni andra? Ja ni gör som det står här nere så får ni också veta hur gott det här är. Och lite annorlunda."

Svamp + stroganoff = sant

PUBLICERAT: 2015-10-11, kl: 20:09
"I fem år har jag lagat mat i radion så gott som varje torsdagsmorgon. Vissa veckor känns det som att recepten är slut, då sliter jag mitt hår och tänker att nu har jag nog ändå lagat allt som finns att laga. Då ropar jag hjälp, hjälp, hjälp mig, rätt ..."

Jo, den heter bondbönsvälling

PUBLICERAT: 2015-09-10, kl: 07:22
"Idag lagar jag ett stycke uppländsk mathistoria i radion (07.39, starta P4 Uppland och var med vetja). Bondbönsvälling alltså, den som uppfann namnet kan omöjligt ha gått en säljkurs. Men det är en soppa och inget annat och den är många gånger godare än ..."