Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Snabb tittin

PUBLICERAT: 2015-11-27, kl: 15:02
"Hejsan hoppsan här kommer ett snabbt litet tittin-inlägg. Jag känner mig helt slut i pallet och har krampont i magen så jag vill bara lägga mig ner i myskläder och glo på tv, först måste jag bara fixa lite med blomster och presenter/julklappar jag ..."

Paret skulle bara köpa popcorn innan bion – ni kan aldrig ana vad som hände sen

PUBLICERAT: 2015-11-26, kl: 14:11
"Det blev ingen biodejt för oss igår. Så himla deppigt. Vi satt där vid bion och väntade i säkert tjugo minuter, och så skulle vi bara gå och köpa popcorn och sen gå in i salongen. Då ser jag en liten liten a4-lapp där det står något om Hunger games, jag ..."

Föräldrafällan 2

PUBLICERAT: 2015-11-25, kl: 18:37
"Hjärtligt välkomna till ett nytt avsnitt av Tack som fans magnifika podcast! I veckans avsnitt pratar vi bland annat om den sjungande polisen, att bli ett meme och att ragga. Det blir en släng om graviditeten och en ännu större släng om humor. Dessutom: ..."