Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

 

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Sommarkänslan

PUBLICERAT: 2015-07-03, kl: 11:21
"Ujuj, jag har det körigt nu må ni tro. Håller på och knyter ihop alla säckar på jobbet inför semestern (som jag går på idag) och så ska jag ju se till så ni har lite poddar att lyssna på när vi är på Öland också! Gah! Men min mode är ändå mest som den ..."

Bye bye stan

PUBLICERAT: 2015-06-30, kl: 16:51
"Vinkelivink nu åker jag från stan och ut i skärgården för lite kollojobb, igen. Jag har packat cirka jättemycket för mycket men skyller på att jag ska direkt till Öland sen efter och att jag inte vet hur vädret kommer bli. Jag har verkligen packat för ..."

Larry Fartbucket

PUBLICERAT: 2015-06-30, kl: 06:33
"Jag kunde inte sova så jag klippte klart podden istället så att ni skulle ha något att lyssna på på väg till jobbet! Bra va? Veckans avsnitt är nummer 69 i ordningen. Det bjuds på korvfest och vi pratar bland annat om vår växande thailändska fanskara."