Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Vad gör du? Jag sitter ...

PUBLICERAT: 2014-10-22, kl: 22:56
"Vad gör du? Jag sitter i soffan och småtittar på Paradise hotel (har ej sett det två typ två veckor och är helt ointresserad?! Det gick så himla snabbt från att vara intressant till att bli ointressant) och är helt yogasladdrig i kroppen och ska snart ..."

Tentaskrivandet so far

PUBLICERAT: 2014-10-22, kl: 17:54
"Okej nu har jag ändå suttit en hel eftermiddag helt fokuserad på tentan (förutom några korta pauser där jag spelat lite roller coaster tycoon och bytt profilbild på facebook). Så hur har det gått nu då? Det började med att jag läste igenom ..."

Det sista seminariet jag någonsin måste gå på är avklarat!

PUBLICERAT: 2014-10-22, kl: 13:30
"Det är sant små bloggfollowers, det allra sista seminariet på denna kurs har nu ägt rum och eftersom jag inte måste läsa nästa kurs utan egentligen har skrapat ihop min lärarexamenspoäng efter denna kurs var detta det sista seminariet jag har behövt gå ..."