Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Det blir inte alltid som en tänkt sig…

PUBLICERAT: 2014-07-23, kl: 19:13
"... och på sommaren är det väl precis så det ska vara! Idag var min plan att vakna sent och klippa podcast hela dagen. Eventuellt med paus för en promenad eller så. Med andra ord att slökolla på tv, slösurfa på mobilen och lägga en timme effektiv tid på att ..."

Semestervecka nummer tre

PUBLICERAT: 2014-07-22, kl: 23:41
"Så började den tredje semesterveckan igår. Yrsa åkte ut till landet och jag gav mig ut på äventyr hem till mina föräldrar där mina syskon med familjer samlades för grillning. Idag har jag gjort väldigt lite, men jag hade en så bra hårdag att jag kände ..."

What to do?

PUBLICERAT: 2014-07-20, kl: 13:00
"Boende bokat för två nätter i Mauntauk, för er som är intresserade av bröllopsresan! Och ja, jag vet att det är i typ South Hamptons alla rikingar hänger och där det ”händer”, men här kunde vi bo typ mitt på stranden utan att bli helt ruinerade, och det ..."