Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

tentan inlämnad

PUBLICERAT: 2014-10-24, kl: 20:51
"JA jag älskar gifar! Frågor på det? (tack lillasysternora för så många fina gifR som jag snor av dig på pinterest!!!!!!) Tentan är inlämnad. Inte så värst bra säkert men yolo orkar inte bry mig, speciellt inte när en till tenta väntar runt hörnet."

Den där snabba morgonyogan..

PUBLICERAT: 2014-10-24, kl: 11:51
"Eftersom jag har en tenta som ligger och väntar på mig så tänkte jag lite över ifall jag skulle skippa yogan imorse, men så bestämde jag mig för att ändå åka på den men snabba mig hem efteråt så att jag kunde sitta framför datorn vid tio och börja ..."

Pluggsammanfattningen

PUBLICERAT: 2014-10-23, kl: 17:59
"Ännu en dag har passerat med hemtentefokusering . Det har nog faktiskt varit den allra första dagen med total sådan. Idag har jag inte gått utanför dörren, inte borstat tänderna (kom jag på nu…oooppps), glömt bort att äta lunch, istället ätit två ..."