Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

 

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Genomgång av helgen

PUBLICERAT: 2015-03-30, kl: 11:12
"Här kommer den utlovade genomgången av helgen, fast utan *BiLdReGn* för jag glömmer rätt ofta bort att jag har en kamera..oops. I fredags efter jobbet mötte jag upp några vänner på Babylon. Karin kom hem från London för ett påsklov och det innebar ju ..."

Snabbt hej

PUBLICERAT: 2015-03-29, kl: 23:30
"Hej här kommer ett snabbt hej från mig när jag sitter i soffan och torkar håret efter söndagstvätten och innan jag ska lägga mig för kvällen. Alltså tiden går SÅ snabbt på helgerna, swosch bara så är de slut och det är dags för vardag igen. Det känns ..."

Dagsfest & Kvällsmys

PUBLICERAT: 2015-03-29, kl: 12:51
"Igår blev en lång dag för lälle Tomas. Allt började med att jag tog tunnelbanan till Thorildsplan. Där vankades det överraskningsfödelsedagsbrunch för Amanda. När hon kom hem till sin lägenhet hade vi gömt oss i sovalkoven och började sjunga. Hon blev ..."