Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tjejkvällen

PUBLICERAT: 2015-01-31, kl: 10:21
"För några veckor sedan frågade Anna mig och inte jag och Yrsa kunde ha en ”tjejkväll” hemma hos oss. Jag frågade vad det innebar och Anna hade väldigt klara åsikter kring det. Det skulle vara tacos, marängsviss, filmer (eller sällskapsspel typ ..."

Det ballar ur

PUBLICERAT: 2015-01-29, kl: 17:43
"Hej alla som ser detta, kanske är ni alla kanske är ni inga. Det är ingen som vet. Idag har vi nämligen fått hjälp av Tomas mycket snälla och göllia kollega som kant sånt här om www att flytta om vår blogg till en annan….server? HAHHA jag kan inget om ..."

Hashtag veckans häst (nästan en vecka för sent men ändå..)

PUBLICERAT: 2015-01-28, kl: 21:48
"OBS ni som hatar häst dags att sluta läsa nu. I torsdags på ridningen hade jag en för mig ny liten pålle vid namn Juvelen. Ett sånt himla litet gullefjun alltså! Han är rätt ny i stallet och känns liksom lite ung, fjunig och sprattlig hela han. När jag ..."