Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Oj just det vi är hemma också

PUBLICERAT: 2014-08-30, kl: 19:27
"FÖRLÅT har helt glömt bort i min tröttdvala att höra av mig till er och säga att vi är framme. Men det är vi i alla fall. Och ja framme innebär alltså hemma i hökis. SÅ himla skönt. Flygrsan var jättejobbig för mig och varken jag eller Tomas sov, så ..."

Dag 27, det kommer äntligen nu

PUBLICERAT: 2014-08-28, kl: 13:55
"Nu har vi hamnat lite efter pga anledningar, men så får det bli lite, så här i slutet av härligheten. Tisdagen började i alla fall med att vi tog den där promenaden över bron igen. Vi hade som vanligt missbedömt temperaturen, och jag hade missbedömt ..."

Dag 26 – det långa inlägget

PUBLICERAT: 2014-08-27, kl: 04:38
"Okej nu har vi landat i lägenheten för kvällen efter dag 27, men jag ska försöka sammanfatta dag 26 lite mer än de korta punkterna i förra inlägget. Och så kommer Tomas skriva om dag 27 sedan. Är ni med yao? In the club yao. Dag 26 började med att jag ..."