Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

På vår balkong, på vår balkong

PUBLICERAT: 2014-04-23, kl: 17:32
"NU ni är väl värmen och våren ändå här för att stanna? Jag hoppas i alla fall det och säger något något annat kommer jag att stoppa fingrarna i öronen och sjunga tills den slutat prata, för jag har nämligen……..planterat på balkongen!!!! *fanfar* Jag ..."

*sliter mitt hår*

PUBLICERAT: 2014-04-23, kl: 14:14
"HAHHAHAHHHHAHAHHA skriver uppsats och ska skriva om analysmetod och känner såhär sammanfattningsvis: Fattar ej? Är jag dum? Kan jg ens plugga? Vad heter jag? Någon som har en bra bok om diskursanalys som vill förklara för mig så att jag slipper försöka ..."

Utslängd

PUBLICERAT: 2014-04-23, kl: 11:44
"Onsdaaaaaaag! Först vill jag be om ursäkt för luret jag utsatte er för. Även om det fick önskad effekt så kanske ni helt tappat förtroendet för mig nu. När jag ropar ”vargen kommer!” så kommer ni kanske inte tro mig. Jag gillar dock tanken på mig själv ..."