Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Eller så fortsätter en bara göra som en vill

PUBLICERAT: 2014-04-17, kl: 19:24
"Aftonbladet har hittat nån ” hejsan svejsan-undersökning ” som säger att det snart kommer vara obra att ha skägg om en vill vara snygg. Detta för att forskning visar att när för många har likadana attribut så är det inte lika attraktivt som det ovanliga ..."

Morgon med Malou

PUBLICERAT: 2014-04-17, kl: 10:14
"Idag har jag tvättmorgon här hemma. Jag ska tvätta fyra maskiner snabbt som tusan och sedan springa iväg och träffa min best kompis Carro och hennes bebbe. Eftersom denna morgon minst sagt är lite hattig i och med tvättandet känner jag inte att jag kan ..."

Hoho? Knack knack på era sinnen

PUBLICERAT: 2014-04-16, kl: 21:09
"Hoho världen? Hallåååå? Kom ut och lek med mig! Alltså det är så konstigt det här med en blögg och ni som klickar er in här from time to time. Ibland är ni asmånga, fler än tusen små unika personer som klickar in här varje dag. Men ibland är ni jättefå ..."