Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Första dagen på sista terminen – recensionen

PUBLICERAT: 2014-09-01, kl: 19:46
"Jahapp första dagen på sista terminen är nu genomförd. Recensionen på denna då? Ja hörrni den är väl inte sådär jättepositiv tyvärr. Det var alltså en tekniklektion jag skulle ha denna första lektion, som ingår i naturkunskapslärarutbildningen. När jag ..."

Första dagen på den sista terminen

PUBLICERAT: 2014-09-01, kl: 08:18
"Hallååd och välkomna in i mina näsborrar. I detta nu är jag på tunnelbanan på väg mot min första skoldag denna allra sista termin på min lärarutbildning. Jag ska läsa naturvetenskap och idag ska jag ha något slags tekniklab? Konstigaste sättet att börja ..."

Rosendalsmys

PUBLICERAT: 2014-08-31, kl: 19:14
"Hej alla människor. Sista augusti idag då. Den sista officiella sommarmånadens sista dag :’( Imorgon är den den första september, skolan börjar och jag går in i höstmode. Alltså ville jag supa in så mycket av världen som möjligt idag. Dagen har jag ..."