Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

 

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tröttma

PUBLICERAT: 2015-09-02, kl: 16:27
"Igår var min första dag på nya jobbet. Det var härligt och bra, men trots att det inte blev så mycket jobbande av så var jag helt trött i huvudet när jag åkte hemåt. Det var troligtvis en kombination av min långa semester och nya intryck och arbetssätt."

Day of the DINK

PUBLICERAT: 2015-08-30, kl: 20:48
"Igår bestämde vi oss för att dinka loss ordentligt. Egentligen är vi inte riktiga dinkare ännu eftersom Yrsa inte jobbade hela augusti och därför inte riktigt fick en hel lön, men det var så nära att vi känner att vi kan kalla oss DINKs. Första anhalt ..."

På kurs…

PUBLICERAT: 2015-08-27, kl: 08:00
"Hur ballt är det inte att jag under hela gårdagen var borta från jobbet på kurs?!?! Och haft en vikarie?? Känns som att en milstolpe är nådd, nu kan jag dö lycklig. Kursen var i Spånga och handlade om att lära sig hantera en NTA-låda tillsammans med ..."