Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

 

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Dumheter

PUBLICERAT: 2015-07-28, kl: 17:29
"Hörni! Nytt avsnitt av podden kommer här! Vi pratar om dumheter som bland annat innefattar paraplyer, skor, sängar och trafiksäkerhet. Anna berättar om när hon blev smekt på innerlåret i mataffären, Ludde pratar om ärtor på bröstet och Tomas delar med ..."

Torrt tack

PUBLICERAT: 2015-07-27, kl: 19:34
"Hörni! Idag åt jag lunch med Anna. Jag messade henne igår och frågade om hon ville det för jag satt här och kände mig extra ensam eftersom Yrsa jobbar på kollo och det ville hon! Anna är så jävla bra ska ni veta. Här smakade hon på sina pommes också."

Alltså fredagen var!

PUBLICERAT: 2015-07-26, kl: 17:23
"Gör man fortfarande så förresten? Alltså skriver ”Den här helgen var!” eller ”Guuud, den här skaldjurspastan ÄR!” och så betyder det att det är något bra? Eller har alla coola slutat med det? Hur som helst, i fredags styrde jag min skuta (tunnelbanan ..."