Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Filmdag!!

PUBLICERAT: 2016-02-06, kl: 10:48
"Hej hopp hallå idag väntar en heldag i soffgropen för mig, vilket inte är så ovanligt. Men! Det kommer flera personer och sällskapar mig i gropen! Vi ska nämligen ha en filmdag här hemma. Upplägget är klassiskt med tre filmer, snacks, godis, pizza och ..."

Mål ett uppnått

PUBLICERAT: 2016-02-04, kl: 12:02
"Den där läskiga tiden för snart tre veckor sedan när jag blev inlagd på Karolinska satte jag ett mål för mig själv och för mina bebisar. Just där på eftermiddagen och kvällen när jag blev inlagd var det kaosigt och bara att de skulle stanna inne över ..."

Min yogarutin

PUBLICERAT: 2016-02-03, kl: 13:23
"Namaste säger jag och hälsar er välkomna till yrsas yogarutin med en harmonisk bild Bilden visar inte kanonkulan som kommer direkt efter sporttoppens slut. På grund av mitt extrema värmepåslag yogar jag i leggings och sporttopp bara, helst skulle jag ..."