Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

 

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Växterna

PUBLICERAT: 2015-02-26, kl: 14:00
"Härom dagen när jag var i blomsteraffären och tittade efter fina saker att önska mig köpte jag två små miniväxter för att jag bara inte kunde hålla mig! Jag är inne i en sån himla älskaväxter-period just nu, vill helst att hela mitt hem ska vara en ..."

Podcastförändring

PUBLICERAT: 2015-02-26, kl: 11:18
"God förmiddag kära bloggläsare! Eller egentligen är det här inlägget mest riktat mot er som lyssnar, eller kan tänka er att lyssna, på podden. Förra inspelningen snackade vi om att eventuellt växla upp och börja släppa ett avsnitt i veckan istället för ..."

throwback onsdagskväll

PUBLICERAT: 2015-02-25, kl: 21:50
"Hej och hå i detta nu sitter jag här vid mitt tidigare pluggbord, numera köksbord (för jag har tagit examen för jag har tagit examen för jag har tagit exaaaaaameeeen) och har ett skypemöte. Ingen rast och ingen ro hela dagen idag har varit ett enda ..."