Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Post helgeninnanjuljobb-feeling

PUBLICERAT: 2014-12-21, kl: 22:12
"Ögonen går i kors av trötthet och leendet har för länge sedan stelnat i en grimas. Här är någon som jobbat två dagar mellan 12 och 20.30 (TJUGOTRETTIO!!!!) en helg innan jul. Alltså mina fötter, min rygg, mitt huvud, hela mig kropp. Allt protesterar!"

Julklappsbytet!

PUBLICERAT: 2014-12-21, kl: 21:21
"Igår kväll kom det här gänget över för lite julklappsbyte, något jag hoppas kan bli en tradition för oss! Det gick till som så att vi köpte varsin julklapp för minst 200 kronor och så lade vi in alla klappar i mitten av ringen. Sedan fick vi varsitt ..."

Foxcatcher

PUBLICERAT: 2014-12-21, kl: 08:45
"Jag har ju glömt att berätta att jag var på förhandsvisning av filmen Foxcatcher i veckan! Den handlar om brottning och innehåller strålande skådespeleri från Channing Tatum, Mark Ruffalo och en mycket obehaglig Steve Carell med typ mjölktänder i ..."