Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ni frågar, jag svarar

PUBLICERAT: 2014-09-19, kl: 19:32
"OKej här kommer det utlovade inlägget där jag svarar på lite inkomna frågor. Åh jag känner mig så överjordiskt ball när jag får svara på frågor från er <3. Först så frågade Linda om mitt hästumgänge. Frågan löd ungefär såhär : Hästar, ridning, ska du ..."

På praktik

PUBLICERAT: 2014-09-19, kl: 14:11
"Hej hopp alla monsterdiggare. Förlåt (igen) för frånvaron. Men jag skyller på att jag 1. är på praktik i en skolklass idag och kan ju inte hålla på med mobbisen då och 2. att jag har cirka 10% batteri på mobilen så jag KAN ju inte heller använda den."

Tröjor jag suktar efter just nununu

PUBLICERAT: 2014-09-18, kl: 16:19
"Alla ovanstående härifrån Och dessa två kommer härifrån. ALLTSÅ HUR FINA?!??! Skulle vilja ha alla hängande i garderoben och bara kunna vraka och välja om mornarna. Drömmen. Tyvärr är pengasituationen ju som den är. Och jag tycker det är läbbigt att ..."