Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

 

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Frågan som får ett svar

PUBLICERAT: 2015-05-29, kl: 09:07
"Det är någon fukking bugg i bloggen så jag kan inte svara på kommentarer i kommentarsfältet, såå därför lyfter jag upp den här istället. Jodu Nathalie jag köpte dom på HM i Farsta, och när jag var där härom veckan fanns det några par kvar också! Hoppas ..."

Dag 1 i Turkiet

PUBLICERAT: 2015-05-28, kl: 09:58
"Tjena hejsan hallå alla tack som fans. Fattar ni? Tack som fan-fans, fast i ett. Ja hej i alla fall. Internet här är rätt så knackigt, på vårt rum är det nästan obefintligt och ute i restaurangen är det lite internetmodem 1998-style. MEN här offrar jag ..."

Slut som artist men framme och välbehållna

PUBLICERAT: 2015-05-27, kl: 09:35
"Vilken natt :/// Vi åkte ju till turkiet nu under tiden ni legat och sovit. Hit är det ju inte jättelångt men eftersom det inte är högsäsong så fanns det inga plan som gick direkt utan vi var tvungna att mellanlanda i Istanbul, och dit är det verkligen ..."