Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

 

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Jag ropade hej

PUBLICERAT: 2015-04-23, kl: 20:34
"  Ville bara ha en toppenridning så att jag kunde få fortsätta vara en glad skit men nähäpp då la jag handen på en varm platta lite casual. Mm har nu en tatuering i handen föreställandes plattans mönster. Ändå fräckt. Jag är, som ni ser, i stallet ..."

Chillin’ in the sofa

PUBLICERAT: 2015-04-23, kl: 18:23
"Denna dag började med kattmagemmys imorse och nu är det kattmagemys igen. Himla mycket MYS hörrni. Vi har en ny soffkudde förresten som ni ser här, den gröna alltså. Den kommer från HM home. Här i soffgropen har jag landat efter en dags jobb. Jävlarr ..."

Throwback torsdag

PUBLICERAT: 2015-04-23, kl: 11:35
"Det är torsdag, och throwback thursday är ju mer regel än undantag så vi kollar in vad min timehop kan visa om de senaste tre årens aktivitet på instagram denna 23:e april. Här ingår ju inte vad som hänt på bloggen, så det får ni klicka er in på själva ..."