Tack som fan

Publiceras av

Tack Som Fan

Beskrivning: Vi är en gladlynt sherryfryntlig herre i sina bästa år som gillar månskenscroquet och en fyllig cigarr. När vi inte vaxar vår mustasch putsar vi plommonstopet och promenadkäppens guldkula för att sakta spankulera längs esplanaden och erbjuda karameller till damer med mamelucker. Vi gillar korv.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Packning pågår

PUBLICERAT: 2014-07-29, kl: 19:59
"Jag proklamerade glatt och högljutt för Tomas igår att jag skulle minsann packa klart min väska under kvällen (alltså gårdagens) så att det var klappat och klartt och jag skulle slippa stressen…….eeehhhhh. Ja det gick ju inte bra alls, för i detta nu ..."

TyRAnoSauRus

PUBLICERAT: 2014-07-29, kl: 13:24
"Vänner! Det är dags för sommarens troligen sista podcast, om vi väjer att påstå att sommaren är slut efter augusti, vilket den verkligen inte behöver vara, och om jag och Yrsa inte får för oss att spela in en med dåligt ljud i New York, vilket skulle ..."

Morgonstund har guld i mun..d…

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 07:25
"Mmmm väckarklockan ringde klockan sex imorse för att jag skulle infinna mig på vårdcentralen klockan sju exakt för drop-in pga mitt munsår. Jag äter tabletter som är receptbelagda men de har tagit slut och såklart går det inte att skriva ut nya fast de ..."