Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Publiceras av

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals..

Beskrivning: En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se

 

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Från Hollywood till Stockholm.

Camilla Gervide - En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se
URL: http://www.camillagervide.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 32782
Placering privata,alla:48
Placering privata,Journalister och media:2
Placering privata,Musik:3
Placering privata,Sport och fritid:8
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Journalister och media:45
Placering, Musik:13
Placering, Sport och fritid:34

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Våta drömmar om Eric Saade.

PUBLICERAT: 2015-03-27, kl: 05:56
"Den där när klockan är 05.12 och man helt inne i en dröm om Eric Saade(!) och vaknar av att man häller hela vattenflaskan som står bredvid sängen I hela sängen och över hela sig själv. Och nej, det var ingen SÅN dröm era snuskhumrar. I ställer var jag ..."

Kill me, kill me now.

PUBLICERAT: 2015-03-24, kl: 19:35
"Nu börjar till och med JAG nå min gräns för vad jag klarar av utan bedövning. Att injeceras mellan kotorna, igenom ett tjockt ligament och in i slemsäckar tog fan priset. Snart ber jag min läkare slå mig hårt i huvudet innan han sticker för jag vill ..."

Shoot you down – Elin Bergman

PUBLICERAT: 2015-03-24, kl: 10:07
"BOOM! Äntligen är Elin Bergman tillbaka! För ungefär ett år sedan så slutade hon på en andra plats i Idol där hon även framförde låten “Fire” som hon arbetat fram med bland andra grymma låtskrivaren Jakke Erixson. För att få ut den musik hon verkligen ..."