Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Publiceras av

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals..

Beskrivning: En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Från Hollywood till Stockholm.

Camilla Gervide - En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se
URL: http://www.camillagervide.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 23536
Placering privata,alla:54
Placering privata,Journalister och media:2
Placering privata,Musik:3
Placering privata,Sport och fritid:10

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nu kan julstämningen infinna sig..

PUBLICERAT: 2014-12-22, kl: 16:09
"I går knölade vi in oss i bilen och åkte mot Småland. Lilla Palt och jag satt i baksätet tillsammans med missen och lekte hela vägen till mamma och pappa. Dagen har spenderats på Kosta Outlet som jag kom ifrån med julklappar till både andra och mig ..."

Jag önskar jag kunde ta er alla i min famn!!!

PUBLICERAT: 2014-12-17, kl: 17:25
"Det började med att min storasyster frågade mig om jag hade någon relativt ny cd-skiva hemma som hon kunde få. När hon berättade att hon och hennes familj bestämt sig för att hjälpa två familjer att fira jul så bestämde jag mig omedelbart för att hjälpa ..."

Handla med 20% rabatt!!!!

PUBLICERAT: 2014-12-15, kl: 19:39
"Jag la vantarna på den här ursnygga och supervarma jackan och lagom till att iskylan slog till kom den med posten. Utan den hade jag knappast överlevt julmarknaden på Skansen. Den kommer här ifrån och jag har fått möjligheten att erbjuda alla mina ..."