Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Publiceras av

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals..

Beskrivning: En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se

 

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Från Hollywood till Stockholm.

Camilla Gervide - En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se
URL: http://www.camillagervide.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 23393
Placering privata,alla:60
Placering privata,Journalister och media:2
Placering privata,Musik:3
Placering privata,Sport och fritid:11

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

mySafety is your safety.

PUBLICERAT: 2015-03-03, kl: 18:38
"Jag får en hel del pressutskick och de kan variera rejält både i innehåll, kvalitet och kreativitet. Jag älskar människor som tänker utanför ramarna – sånt kan jag bli helt vild av! Fram tills nu så måste jag erkänna att första platsen varit näst intill ..."

Det är bara att gå ut och rulla sig i snön.

PUBLICERAT: 2015-02-27, kl: 17:57
"Vattnet i hela byn är avstängt så jag är glad över att jag duschade i förmiddags. Resten av gänget får bege sig ut och rulla sig i närmaste snödriva för vi ska på After Ski och pizzabuffé och då kan man ju inte vara hur sluskig som helst, eller ..."

I tried being normal once and it was the worst 2 minutes of my life.

PUBLICERAT: 2015-02-27, kl: 12:00
"Ursäkta mig men vad fan hände? Dimma? Ingen Super-G på tv? Vafalls? Jag får väl helt enkelt roa mig på andra sätt i väntan på herrarnas stafett men det är inte okej! Dimma? Vem beställde det?"