Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Publiceras av

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals..

Beskrivning: En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla.gervide@viewstockholm.com

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Från Hollywood till Stockholm.

Camilla Gervide - En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla.gervide@viewstockholm.com
URL: http://www.camillagervide.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 30809
Placering privata,alla:49
Placering privata,Journalister och media:1
Placering privata,Musik:3
Placering privata,Sport och fritid:8

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

En kväll på Magicbar.

PUBLICERAT: 2014-11-18, kl: 18:14
"Förra veckan blev jag medbjuden på en middag och show på Magicbar vid Karlaplan. Trolleri, tänkte jag.. Barnkalas och en gubbe som drar upp en vit kanin ur en hatt som sitter fast i ett bord med en dold lucka. Oj, vad fel jag hade. Redan vid fördrinken ..."

PT-online.

PUBLICERAT: 2014-11-13, kl: 13:49
"Igår var jag inbjuden på lanseringen av en ny PT-tjänst – PT-online – där man får hjälp av en PT med träningspass, upplägg och kost för endast 99 kr i månaden. Strålande tänkte jag och stapplade fram till en av tjejerna med tusen frågor om tjänsten."

Just nu är jag fan bara arg.

PUBLICERAT: 2014-11-10, kl: 15:07
"AAAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!! Om jag hade orkat hade jag kastat saker omkring mig!!!! FAAAAN! Jag är så jävla trött på min kropp, mina sjukdomar, min hjärna och mig själv. I natt har jag sovit exakt 0 minuter. Noll. Alltså inte en blund. Förra veckan gick ..."