Camilla Gervide - the blog of no excuses.

Publiceras av

Camilla Gervide - the blog of no excuses.

Beskrivning: Always a lesson - Never a failure. Kan jag, då kan du. The blog of no excuses. Just nu kämpar jag med sviterna av en allvarlig olycka (egentligen två) där jag bröt ryggen, slet loss mitt bäcken, krossade armbågen och trasade sönder båda knäna. Med olyckan kom sömnsjukdomen Insomni, en kraftig viktuppgång, och till slut diagnosen Hypotyreos men med hjälp av LCHF och Levaxin har jag gått ner hela 38 kilo. Det här är kampen tillbaka till ett liv utan smärta och och allt vad det innebär.

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide - the blog of no excuses.

Always a lesson - never a failure.

Tidigare var det här en av Sveriges största, personliga musikbloggar där jag skrev om mitt liv som musikalisk gaphals. Just nu kämpar jag med sviterna av en allvarlig olycka (egentligen två) där jag bröt ryggen, slet loss mitt bäcken, krossade armbågen och trasade sönder båda knäna. Jag har normaliserat mitt tillstånd under lång tid men nu har både kropp och psyke sagt ifrån och det här kommer bli mitt sätt att ventilera och hantera det absolut jobbigaste som någonsin hänt mig. Med olyckan kom sömnsjukdomen Insomni, en kraftig viktuppgång, och till slut diagnosen Hypotyreos men med hjälp av LCHF och Levaxin har jag gått ner hela 38 kilo. Det här är kampen tillbaka till ett liv utan smärta och och allt vad det innebär. Jag har bara en kropp och ett liv och det är sant som dom säger. "En frisk människa har många önskningar. En sjuk/skadad människa har bara en - att bli frisk". Läs mer om mitt "gamla liv" under fliken OM MIG. Kontakta mig på camilla@gervide.se
URL: www.camillagervide.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nu är jag redo!

PUBLICERAT: 2014-04-16, kl: 15:15
"Nya träningskläder inför morgondagen – check. Kroppen gör ont lite varstans redan men konstigt vore väl annars.. Jag sov en stund (läs 2.5 timmar) här på dagen och när jag vaknade var det nacken som gjorde mest ont. Den är ju dock lite försvagad av alla ..."

Vem säger att det inte går?

PUBLICERAT: 2014-04-16, kl: 11:21
"Jag ser tuff ut men mest ville jag krypa ihop som ett litet knytte på golvet. =) Bara för att man har lite svårigheter i livet, eller “uppförsbacke” som jag brukar kalla det så betyder det inte att man ska bli frekvent användare av ord som “nej”, “kan ..."

12 sätt att bli lyckligare

PUBLICERAT: 2014-04-15, kl: 22:13
"Utan att inse det så kommer många av våra tankevanor i vägen för vår lycka och får oss att fastna i negativa tankemönster. Här under kommer jag beskriva 12 olika sätt som jag försöker använda mig av för att vända om mina tankar och sinnen till att ..."