Camilla Gervide

Publiceras av

Camilla Gervide

Beskrivning: En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Musik är som luften jag andas och yoga, meditation och mindfullness har lärt mig att andas rätt så den här bloggen är som en blandning av några av de viktigaste sakerna i mitt liv då alltid i oss hänger ihop. Kropp och själ - kärlek och lycka. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se

Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide

Från Hollywood till Stockholm.

Camilla Gervide - En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Musik är som luften jag andas och yoga, meditation och mindfullness har lärt mig att andas rätt så den här bloggen är som en blandning av några av de viktigaste sakerna i mitt liv då alltid i oss hänger ihop. Kropp och själ - kärlek och lycka.Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se
URL: http://www.camillagervide.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 33224
Placering privata,alla:35
Placering privata,Journalister och media:3
Placering privata,Musik:3
Placering privata,Sport och fritid:8

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Hej Mello 2016

PUBLICERAT: 2015-11-30, kl: 16:23
"Idag släpptes artisterna, låttitlarna och upphovspersonerna bakom låtarna till 2016 års Melodifestival. Vissa namn är jag SÅÅÅÅÅÅ glad över att se igen och vissa…tja.. hade jag kunnat vara utan. Utan inbördes ordning eller egentligen någon ordning alls ..."

Jag har precis skaffat mig en mikrolicens hos Musikförläggarna.

PUBLICERAT: 2015-11-30, kl: 10:55
"Eftersom jag ofta lägger upp låttexter och ibland noter och ackord så är det självklart att jag skaffar den nya mikrolicensen från Musikförläggarna. Det är så många som inte vet vad som gäller på nätet eller HUR man skaffar en licens så hatten av till ..."

Team Gervide for the win!

PUBLICERAT: 2015-11-29, kl: 14:25
"Igår var pappa och jag med och tävlade i O’Leary’s Bowlingtävling “Let’s Bowl” – O’Leary Cup för amatörer. Jag är fortfarande i chock – kanske en kvarlämning från det katastrofala bemötandet på Café Kladdkakan tidigare på dagen – men jag har ALDRIG ..."