Camilla Gervide

Publiceras av

Camilla Gervide

Beskrivning: En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Musik är som luften jag andas och yoga, meditation och mindfullness har lärt mig att andas rätt så den här bloggen är som en blandning av några av de viktigaste sakerna i mitt liv då alltid i oss hänger ihop. Kropp och själ - kärlek och lycka. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se

Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide

Från Hollywood till Stockholm.

Camilla Gervide - En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Musik är som luften jag andas och yoga, meditation och mindfullness har lärt mig att andas rätt så den här bloggen är som en blandning av några av de viktigaste sakerna i mitt liv då alltid i oss hänger ihop. Kropp och själ - kärlek och lycka.Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se
URL: http://www.camillagervide.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Skrivrecension – Rihanna – ANTI

PUBLICERAT: 2016-01-29, kl: 12:52
"Jag har alltid räknat mig som ett die hard-Rihannafan och en av de bästa spelningar jag varit på var när hon uppträdde i Globen 2011. Det var grymt från början till slut och radar upp hit på hit som kan välta vilket dansgolv som helst och igår släppte ..."

Zayn – Pillow talk

PUBLICERAT: 2016-01-29, kl: 10:12
"När Zayn Malik lämnade One Direction var det nog många flickhjärtan runt om i världen som gick i tusen bitar. Sorgen som de nog kände – och känner – kan jag verkligen identifiera mig med. MITT hjärta brast när Geri lämnade Spice Girls och sorgen jag ..."

Jag tar en dag i taget..

PUBLICERAT: 2016-01-28, kl: 12:41
"Jag har så lätt för att tänka för långt fram i tiden. Fundera på vilka kläder jag ska ha när jag tappat min övervikt, vad jag ska träna, kunna göra ect och detta distraherar mig något oerhört från att vara i nuet och göra det som krävs för att komma ..."