Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Publiceras av

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals..

Beskrivning: En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla.gervide@viewstockholm.com

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Från Hollywood till Stockholm.

Camilla Gervide - En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla.gervide@viewstockholm.com
URL: http://www.viewstockholm.com/camillagervide
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 560
Placering privata,alla:787
Placering privata,Journalister och media:30
Placering privata,Musik:29
Placering privata,Sport och fritid:109

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Jag tror att det är dags.

PUBLICERAT: 2014-08-24, kl: 19:10
"JAG FINNS NU PÅ www.viewstockholm.com/camillagervide JAG FINNS NU PÅ www.viewstockholm.com/camillagervide JAG FINNS NU PÅ www.viewstockholm.com/camillagervide JAG FINNS NU PÅ www.viewstockholm.com/camillagervide I helgen var jag på bröllop. Jag tycker ..."

RÄDDA STOCKHOLM CLINIC STAY ACTIVE!

PUBLICERAT: 2014-08-19, kl: 15:08
"Alla ni som följt mig på den här bloggen – från det att den var Sveriges största musikblogg och min kropp sa ifrån till det den är idag: en av Sveriges största rehabiliteringsbloggar – VET att utan Stockholm Clinic Stay Active skulle jag inte stå här ..."

Funderingar kring knutor på stämbanden

PUBLICERAT: 2014-08-18, kl: 17:15
"Fråga: Hejsan! Hittade ett inlägg där du skrev att du hade knutar på stämbanden! Jag är orolig att jag är på väg att få det och undrar hur du fick bort dem? Skulle vara jättetacksam för svar på det! Kram Clara Svar: Hej! Vad tråkigt att höra att du ..."