Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Publiceras av

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals..

Beskrivning: En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla.gervide@viewstockholm.com

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Från Hollywood till Stockholm.

Camilla Gervide - En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla.gervide@viewstockholm.com
URL: http://www.camillagervide.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 34052
Placering privata,alla:46
Placering privata,Journalister och media:2
Placering privata,Musik:3
Placering privata,Sport och fritid:8

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

One Direction måste älska Sverige.

PUBLICERAT: 2014-10-23, kl: 18:20
"Och varför skulle dom inte göra det, det är ju våra svenska låtskrivar-genier som står bakom deras framgångar. Men de är verkligen frekventa i sina Sverigebesök. Senast i juni gästade gruppen Friends Arena, de kommer uppträda i Globen under Idolfinalen ..."

Våga vägra frysa.

PUBLICERAT: 2014-10-22, kl: 20:29
"Nu när vintern är här så tänkte jag passa på att vara lite förutseende och klicka hem en varm vinterjacka redan nu. Jag hittade min här och förväntar mig att vara varm hela långa vintern. Den blå Canada Goose-jackan jag hade tidigare släppte ifrån sig ..."

Mitt sämsta och bästa träningsminne.

PUBLICERAT: 2014-10-20, kl: 18:42
"Tillsammans med http://vulkanskydd.com/ tänkte jag berätta om mitt bästa och sämsta träningsminne. Träning är en stor del av mitt liv, både för att jag älskar att träna men också för att jag MÅSTE träna för att kunna leva ett så bra liv som möjligt."