Camilla Gervide - the blog of no excuses.

Publiceras av

Camilla Gervide - the blog of no excuses.

Beskrivning: Always a lesson - Never a failure. Kan jag, då kan du. The blog of no excuses. Just nu kämpar jag med sviterna av en allvarlig olycka (egentligen två) där jag bröt ryggen, slet loss mitt bäcken, krossade armbågen och trasade sönder båda knäna. Med olyckan kom sömnsjukdomen Insomni, en kraftig viktuppgång, och till slut diagnosen Hypotyreos men med hjälp av LCHF och Levaxin har jag gått ner hela 38 kilo. Det här är kampen tillbaka till ett liv utan smärta och och allt vad det innebär.

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide - the blog of no excuses.

Always a lesson - never a failure.

Tidigare var det här en av Sveriges största, personliga musikbloggar där jag skrev om mitt liv som musikalisk gaphals. Just nu kämpar jag med sviterna av en allvarlig olycka (egentligen två) där jag bröt ryggen, slet loss mitt bäcken, krossade armbågen och trasade sönder båda knäna. Med olyckan kom sömnsjukdomen Insomni, en kraftig viktuppgång, och till slut diagnosen Hypotyreos men med hjälp av LCHF och Levaxin har jag gått ner hela 38 kilo. Det här är kampen tillbaka till ett liv utan smärta och och allt vad det innebär. I april 2014 fick jag diagnosen Fibromyalgi, vilket är en sjukdom på centrala nervsystemet. Istället för att kapitulera inför smärtan så tänker jag visa andra med amärtproblematik att man kan leva ett lyckligt och aktivt liv ändå. Jag har precis börjat träna EXTREMEFIT - bootcampträning. På mina villkor så går det hur bra som helst! Jag har bara en kropp och ett liv och jag ska ha det bästa liv jag bara kan. Kontakta mig på camilla@gervide.se
URL: www.camillagervide.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

I am baaaaaack baby!

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 11:24
"F amilyfun with the Johansen’s.. Efter en månad av bråkande luftrör, vila och inhalatorer fick jag nog. Enough is enough! Jag mår psykiskt dåligt när jag inte tränar och äter saker jag normalt inte skulle göra vilket leder till en ganska olycklig ..."

Och jag som peppar för XTREMEFIT…

PUBLICERAT: 2014-07-27, kl: 21:58
"Man känner sig inte så kaxig när jag samtidigt kan följa min grymma vän Heather som just nu genomför en Ironman i Kanada. Det är helt jävla otroligt det hon gör och det här är inte ens hennes första! Nej då.. den här galningen har nog genomfört två ..."

Hur jag ser på framtiden..

PUBLICERAT: 2014-07-27, kl: 20:53
"Magnus frågade mig häromdagen hur jag ser på framtiden och för första gången på länge ser jag att framtiden finns. Jag är beräknad att återgå i tjänst den 1:a september på 25% och vid årsskiftet vill jag vara uppe på 100% igen. Och jag är så laddad och ..."