Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Publiceras av

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals..

Beskrivning: En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla.gervide@viewstockholm.com

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Från Hollywood till Stockholm.

Camilla Gervide - En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla.gervide@viewstockholm.com
URL: http://www.camillagervide.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 33976
Placering privata,alla:45
Placering privata,Journalister och media:1
Placering privata,Musik:3
Placering privata,Sport och fritid:7

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Kära Tomten..

PUBLICERAT: 2014-11-28, kl: 12:26
"I julklapp önskar jag mig inte så mycket. Bara det här… Mer solbränna Massor av rosa saker Bubbel Adam Lambert Att ingen upptäckte att jag stal en EMA-trofé Uppblåsbara skor Fler Lady Gaga-fester att se fabulous ut på Drinkar i storlek large En resa hem ..."

Dum Dummare 2

PUBLICERAT: 2014-11-27, kl: 10:05
"Igår bjöd min älskling mig på bio och lite handhållning i biomörkret. Vi gick och såg Dum Dummare 2 på Sergel och det var längesen jag skrattat högt – rakt ut – på en bio. Jim Carrey är i sitt esse och den är väl värd att se. Bonus var att höra att min ..."

Om nom nom..

PUBLICERAT: 2014-11-26, kl: 13:00
"Till frukost drack jag Slankas chokladshake och jag blev förvånad. I mitt liv trodde jag att jag testat och smakat alla typer av chokladshakes men den här var KLART godast. Många andra shakes har den där eftgersmaken av artificiellt men den kom aldrig."