Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Publiceras av

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals..

Beskrivning: En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla.gervide@viewstockholm.com

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Från Hollywood till Stockholm.

Camilla Gervide - En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla.gervide@viewstockholm.com
URL: http://www.camillagervide.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 36224
Placering privata,alla:45
Placering privata,Journalister och media:2
Placering privata,Musik:3
Placering privata,Sport och fritid:8

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Mitt sämsta och bästa träningsminne.

PUBLICERAT: 2014-10-20, kl: 18:42
"Tillsammans med http://vulkanskydd.com/ tänkte jag berätta om mitt bästa och sämsta träningsminne. Träning är en stor del av mitt liv, både för att jag älskar att träna men också för att jag MÅSTE träna för att kunna leva ett så bra liv som möjligt."

Gwen Stefani – Baby Don’t Lie

PUBLICERAT: 2014-10-20, kl: 16:21
"”Baby Don’t Lie”, som är det första Gwen Stefani släpper sedan albumet ”The Sweet Escape” 2006, är skriven och producerad av Ryan Tedder, Benny Blanco, Noel Zancanella (OneRepublics “Counting Stars” och Maroon 5:s “Maps”) och Gwen Stefani. Sen sina ..."

Kapten Sabeltand och skatten i Rama Lama.

PUBLICERAT: 2014-10-18, kl: 18:47
"Idag bjöd Finest & Disney på förhandsvisning av filmen “Kapten Sabeltand och skatten i Rama Lama”. Alexander hade klätt ut sig till pirat och charmade alla barnen OCH de vuxna. Han var så söt men jag vet inte om långt, svart hår är den bästa looken för ..."