Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Publiceras av

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals..

Beskrivning: En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Musik är som luften jag andas och yoga, meditation och mindfullness har lärt mig att andas rätt så den här bloggen är som en blandning av några av de viktigaste sakerna i mitt liv då alltid i oss hänger ihop. Kropp och själ - kärlek och lycka. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se

 

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Från Hollywood till Stockholm.

Camilla Gervide - En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Musik är som luften jag andas och yoga, meditation och mindfullness har lärt mig att andas rätt så den här bloggen är som en blandning av några av de viktigaste sakerna i mitt liv då alltid i oss hänger ihop. Kropp och själ - kärlek och lycka.Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se
URL: http://www.camillagervide.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 42456
Placering privata,alla:39
Placering privata,Journalister och media:2
Placering privata,Musik:3
Placering privata,Sport och fritid:8

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Att inspirera utan att trycka upp i ansiktet..

PUBLICERAT: 2015-04-22, kl: 10:37
"Vad glad jag blev när en kollega kontaktade mig och sa att hon sett mig dricka en shake till lunch och var intresserad av att veta mer och kanske testa själv. Jag berättade för henne om Slanka och alla fördelar med deras shakes och även att de har sitt ..."

-Jag köade utanför affären i Kista när Lejonkungen skulle släppas på VHS. – Darin

PUBLICERAT: 2015-04-21, kl: 17:55
"Darin och jag skulle kunna starta en hiphop-kollektiv vilken dag som helst så farliga som vi ser ut. Darin? Dääääärin? Herregud, hur ska det uttalas? Ska min småländska få styra eller ska det låta som atat det är Tony Irving som pratar och kalla honom ..."

Poppe Linge är överallt..

PUBLICERAT: 2015-04-20, kl: 09:52
"Min vän Poppe Linge – en legend inom blogg och nöjesvärlden – är ta mig tusan överallt. Senaste i raden av projekt han jobbar med är sånggruppen RoxSo som han satt ihop tillsammans med Johan Larsson och producenten/låtskrivaren och musikmagikern Tony ..."