Camilla Gervide

Publiceras av

Camilla Gervide

Beskrivning: En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Musik är som luften jag andas och yoga, meditation och mindfullness har lärt mig att andas rätt så den här bloggen är som en blandning av några av de viktigaste sakerna i mitt liv då alltid i oss hänger ihop. Kropp och själ - kärlek och lycka. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se

Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide

Från Hollywood till Stockholm.

Camilla Gervide - En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Musik är som luften jag andas och yoga, meditation och mindfullness har lärt mig att andas rätt så den här bloggen är som en blandning av några av de viktigaste sakerna i mitt liv då alltid i oss hänger ihop. Kropp och själ - kärlek och lycka.Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se
URL: http://www.camillagervide.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Här sitter jag…Igen..

PUBLICERAT: 2015-08-24, kl: 15:47
"Efter en supermysig helg på landet hade jag bara kvar att ta båten hem och jag skulle ha klarat mig från att göra mig illa. HELA helgen och bara gamla skador att medicinera.. Men jag tog ut segern i förskott! Ni ser stenen till vänster bakom Magnus – ..."

Air it to the max..

PUBLICERAT: 2015-08-18, kl: 15:50
"Eftersom min nya, vätskebindande medicin ger mig mindre mjölksyra än vanligt så kanske jag skulle dansa hela vägen hem i mina nya Nike Air Max 90-skor. Det är de enda skor jag får på mig just nu och även fast jag är så svullen så behövde jag bara snöra ..."

Ready to popp!

PUBLICERAT: 2015-08-18, kl: 09:51
"Alltså hej! Den sista veckan har varit rent ut sagt ÖVERJÄVLIG!!! Jag började äta Lyrica – ett smärthämmande preparat i början av juni och under min semester gick jag upp omkring 10 kilo – BARA kring magen! Jag blev helt förkrossad och klandrade mig ..."