Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

Camilla Gervide

Publiceras av

Camilla Gervide

Beskrivning: En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Musik är som luften jag andas och yoga, meditation och mindfullness har lärt mig att andas rätt så den här bloggen är som en blandning av några av de viktigaste sakerna i mitt liv då alltid i oss hänger ihop. Kropp och själ - kärlek och lycka. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se

Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide

Från Hollywood till Stockholm.

Camilla Gervide - En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Musik är som luften jag andas och yoga, meditation och mindfullness har lärt mig att andas rätt så den här bloggen är som en blandning av några av de viktigaste sakerna i mitt liv då alltid i oss hänger ihop. Kropp och själ - kärlek och lycka.Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se
URL: http://www.camillagervide.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 62325
Placering privata,alla:21
Placering privata,Journalister och media:2
Placering privata,Musik:1
Placering privata,Sport och fritid:3

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Min kärlek till SATS fortsätter.

PUBLICERAT: 2015-10-05, kl: 11:40
"Den här veckan är det full rulle innan vi beger oss till Skövde för helgens bröllop. Magnus och jag behöver spela ihop oss eftersom jag ska kompa honom när han ska sjunga så kvällarna kommer inte kunna gå till träningen som jag tänkt. Spana in det HÄR!!"

SATS Värmdö

PUBLICERAT: 2015-10-03, kl: 16:40
"Jag har tre gymkort och har tränat på massor av gym men efter dagens träning måste jag säga att SATS Värmdö nog är min favorit. Så otroligt fräscht och snyggt och det finns ALLT! Jag behöver inte släpa med mig triggerpoint-rulle, gummiband osv som jag ..."

Nu är vår toppenfina lägenhet till salu..

PUBLICERAT: 2015-09-29, kl: 15:37
"Vi älskar den men behöver lite större boende – vi är trots allt 2 vuxna, 2 barn och 2 kissekatter. Vi kommer bara flytta tvärs över gården till en annan lägenhert så vill du ha oss som grannar – KOM OCH KÖP!!! Mycket trivsam lägenhet/ vindsvåning, högst ..."