Camilla Gervide - the blog of no excuses.

Publiceras av

Camilla Gervide - the blog of no excuses.

Beskrivning: Always a lesson - Never a failure. Kan jag, då kan du. The blog of no excuses. Just nu kämpar jag med sviterna av en allvarlig olycka (egentligen två) där jag bröt ryggen, slet loss mitt bäcken, krossade armbågen och trasade sönder båda knäna. Med olyckan kom sömnsjukdomen Insomni, en kraftig viktuppgång, och till slut diagnosen Hypotyreos men med hjälp av LCHF och Levaxin har jag gått ner hela 38 kilo. Det här är kampen tillbaka till ett liv utan smärta och och allt vad det innebär.

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide - the blog of no excuses.

Always a lesson - never a failure.

Tidigare var det här en av Sveriges största, personliga musikbloggar där jag skrev om mitt liv som musikalisk gaphals. Just nu kämpar jag med sviterna av en allvarlig olycka (egentligen två) där jag bröt ryggen, slet loss mitt bäcken, krossade armbågen och trasade sönder båda knäna. Med olyckan kom sömnsjukdomen Insomni, en kraftig viktuppgång, och till slut diagnosen Hypotyreos men med hjälp av LCHF och Levaxin har jag gått ner hela 38 kilo. Det här är kampen tillbaka till ett liv utan smärta och och allt vad det innebär. I april 2014 fick jag diagnosen Fibromyalgi, vilket är en sjukdom på centrala nervsystemet. Istället för att kapitulera inför smärtan så tänker jag visa andra med amärtproblematik att man kan leva ett lyckligt och aktivt liv ändå. Jag har precis börjat träna EXTREMEFIT - bootcampträning. På mina villkor så går det hur bra som helst! Jag har bara en kropp och ett liv och jag ska ha det bästa liv jag bara kan. Kontakta mig på camilla@gervide.se
URL: www.camillagervide.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 25029
Placering privata,alla:59
Placering privata,Hälsa, sjukvård, handikapp:9
Placering privata,Musik:3
Placering privata,Sport och fritid:10

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

RÄDDA STOCKHOLM CLINIC STAY ACTIVE!

PUBLICERAT: 2014-08-19, kl: 15:08
"Alla ni som följt mig på den här bloggen – från det att den var Sveriges största musikblogg och min kropp sa ifrån till det den är idag: en av Sveriges största rehabiliteringsbloggar – VET att utan Stockholm Clinic Stay Active skulle jag inte stå här ..."

Funderingar kring knutor på stämbanden

PUBLICERAT: 2014-08-18, kl: 17:15
"Fråga: Hejsan! Hittade ett inlägg där du skrev att du hade knutar på stämbanden! Jag är orolig att jag är på väg att få det och undrar hur du fick bort dem? Skulle vara jättetacksam för svar på det! Kram Clara Svar: Hej! Vad tråkigt att höra att du ..."

Att stirra faran i vitögat!

PUBLICERAT: 2014-08-18, kl: 16:58
"Jag anser mig själv vara en person som börjar få hyfsad koll på vad jag kan och inte kan göra för att undvika att få ont och/eller skada mig. I helgen när vi var på landet gjorde jag smarta val. Hoppa studsmatta med barnen? Nej. Hoppa från klipporna?"