Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Publiceras av

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals..

Beskrivning: En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Musik är som luften jag andas och yoga, meditation och mindfullness har lärt mig att andas rätt så den här bloggen är som en blandning av några av de viktigaste sakerna i mitt liv då alltid i oss hänger ihop. Kropp och själ - kärlek och lycka. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se

 

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Från Hollywood till Stockholm.

Camilla Gervide - En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Musik är som luften jag andas och yoga, meditation och mindfullness har lärt mig att andas rätt så den här bloggen är som en blandning av några av de viktigaste sakerna i mitt liv då alltid i oss hänger ihop. Kropp och själ - kärlek och lycka.Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se
URL: http://www.camillagervide.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 43766
Placering privata,alla:36
Placering privata,Journalister och media:2
Placering privata,Musik:3
Placering privata,Sport och fritid:6

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Frukt, grönsaker och vitaminer – sanningen om socker.

PUBLICERAT: 2015-05-25, kl: 14:04
"Alla siffror är antalet gram socker/100g produkt. På ungefär samma sätt som det tidigare rekommenderades att man skulle äta 5 skivor vitt bröd om dagen så har det blivit standard att rekommendera “mer frukt och grönt” som ett kostråd om man egentligen ..."

Åh, vad jag älskar att fota!

PUBLICERAT: 2015-05-25, kl: 13:30
"I helgen spelade min bonusdotter Klara och hennes handbollsklubb en turnering med lag i alla möjliga åldrar, en turnering som slutade med att tränarna fick storstyrk av damernas A-lag. Vill ni se fler bilder – gå in på Gurrabollens ..."

The Color Run 2015

PUBLICERAT: 2015-05-23, kl: 21:00
"Idag gick det fantastiskt roliga loppet The Color Run av stapeln och Frida var med och sprang med sina tjejkompisar och jag var där och fotade. Nästa år vill jag också springa – shit vad roligt. Här är en massa bilder och är du med på någon av dem som ..."