Camilla Gervide

Publiceras av

Camilla Gervide

Beskrivning: En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Musik är som luften jag andas och yoga, meditation och mindfullness har lärt mig att andas rätt så den här bloggen är som en blandning av några av de viktigaste sakerna i mitt liv då alltid i oss hänger ihop. Kropp och själ - kärlek och lycka. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se

Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide

Från Hollywood till Stockholm.

Camilla Gervide - En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Musik är som luften jag andas och yoga, meditation och mindfullness har lärt mig att andas rätt så den här bloggen är som en blandning av några av de viktigaste sakerna i mitt liv då alltid i oss hänger ihop. Kropp och själ - kärlek och lycka.Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se
URL: http://www.camillagervide.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 23440
Placering privata,alla:41
Placering privata,Journalister och media:3
Placering privata,Musik:3
Placering privata,Sport och fritid:9

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Hälsoprodukter du kan leva utan…

PUBLICERAT: 2015-06-30, kl: 12:13
"1. Glutenfritt Det är klart – om du tillhör de 3 procent av befolkningen som diagnosticerats med glutenintolerans ska du givetvis välja glutenfria produkter. Men om du är frisk mår du minst lika bra av att välja vanligt bröd – det smakar bättre och du ..."

This summer’s gonna hurt like a motherfucker – Maroon 5

PUBLICERAT: 2015-06-29, kl: 13:36
"Ibland är det bara SÅ enkelt att skriva en musikblogg. Det bara pumpas ut bra musik och min Spotify fylls av nya spellistor inför sommaren. En låt som går varm är Maroon 5′s This Summer(‘s Gonna Hurt Like a Mother F****r) Den är skriven av Shellback - ..."

CamCam’s sminkskola med eleven.se

PUBLICERAT: 2015-06-26, kl: 17:41
"Jag har en glad nyhet att berätta för världen. Jag låter INTE som en galen bonde från Utvandrarna – enligt mig själv och mina två katter – så jag bjuder gladeligen på det här klippet. Tillsammans med www.eleven.se vill jag presentera några av mina ..."