Camilla Gervide

Publiceras av

Camilla Gervide

Beskrivning: En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Musik är som luften jag andas och yoga, meditation och mindfullness har lärt mig att andas rätt så den här bloggen är som en blandning av några av de viktigaste sakerna i mitt liv då alltid i oss hänger ihop. Kropp och själ - kärlek och lycka. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se

Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide

Från Hollywood till Stockholm.

Camilla Gervide - En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Musik är som luften jag andas och yoga, meditation och mindfullness har lärt mig att andas rätt så den här bloggen är som en blandning av några av de viktigaste sakerna i mitt liv då alltid i oss hänger ihop. Kropp och själ - kärlek och lycka.Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla@gervide.se
URL: http://www.camillagervide.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 65292
Placering privata,alla:22
Placering privata,Journalister och media:2
Placering privata,Musik:2
Placering privata,Sport och fritid:5

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Saker du aldrig borde säga till någon som har en kronisk sjukdom.

PUBLICERAT: 2015-07-27, kl: 19:21
"När man har en kronisk sjukdom kan det vissa dagar vara tufft att gå upp ur sängen. Man gör så gott man kan, men ändå ser ingen ansträngningarna. Då är det extra sårande att bli bemött av ett ifrågasättande eller att inte bli förstådd. Ett enda ord kan ..."

Saknad.

PUBLICERAT: 2015-07-25, kl: 03:34
"Semester i all ära men om man avnjuter den på annat håll än sina vänner så saknar man dem. När jag kommer hem ska jag mysa med alla mina vänner. De är de bästa som finns och jag saknar dem som ..."

Att hitta guldkornen..

PUBLICERAT: 2015-07-24, kl: 15:13
"Jag förespråkar hälsa och träning men jag är ingen fanatiker utan gillar det goda i livet. Däremot hittar jag gärna nyttigare (inte nyttiga) alternativ till livets goda. Exempelvis den här ölen. Den heter Solsidan – men har ingenting med tv-serien att ..."