Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Publiceras av

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals..

Beskrivning: En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla.gervide@viewstockholm.com

[Välj som favorit!]

Camilla Gervide - en musikalisk gaphals.

Från Hollywood till Stockholm.

Camilla Gervide - En musikalisk, smått amerikaniserad gaphals med aptit på allt det goda livet har att erbjuda. Älskar konserter, mysiga barer och brunch och tackar inte nej till en avslappnande massage på ett härligt spa. Sjunger gärna och ofta och älskar att befinna sig både framför och bakom kameran. Är passionerad inom träning och hälsa och den största all-ätande sportfånen i sin omgivning. För kontakt, samarbeten, tips eller kärleksbrev: camilla.gervide@viewstockholm.com
URL: http://www.camillagervide.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 31953
Placering privata,alla:48
Placering privata,Journalister och media:2
Placering privata,Musik:3
Placering privata,Sport och fritid:9

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

En annan sida av cat-calling!

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 12:39
"Just nu cirkulerar det här klippet på sociala media där en tjej vandrar runt i New York under tio timmar med två mikrofoner i händerna och med sin pojkvän framför sig med en dold kamera i ryggsäcken. Filmen är skapad av organisationen Hollaback som ..."

Jasmine Kara – Change

PUBLICERAT: 2014-10-29, kl: 20:16
"Denna lilla tvåfärgade varelse träffade jag för första gången på Chic-galan och vilken liten smällkaramell hon är. Liten som tusan men med en röst som heter duga. Jasmine Kara har en djup röst full av känsla och jag fullkomligt älskar hennes låt ..."

Våga inte tro att du duger som du är!!!

PUBLICERAT: 2014-10-28, kl: 12:50
"Jag blir så utmattad, så trött… Håller ni med mig när jag säger att vår generation är mer kroppsfixerad än någon annan före oss? Det bara SKA in och petas, kommenteras, kritiseras och tyckas. Senast i raden att hata smala tjejer är Nicki Minaj och ..."