Soldatmammans värld

Publiceras av

http://soldatmamma.blogspot.com

Beskrivning: Jag är en lyckligt nygift kvinna som lever mitt i nuet. Jag har tre fantastiska söner, varav en är 30 och på mission i Afghanistan. 4 härliga bonusbarn fich jag dessutom på köpet, så jag känner mig mäktigt rik! Jag läser allt och tänker mycket, skriver sen vad som kommer ut om allt på denna härliga jord. Jag är född glad och nyfiken. Gäspar åt Jan Guillou, och blir arg på uselt ledarskap, pompös maktarrogans och översitteri.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Om Flummigt Initiativ

PUBLICERAT: 2014-04-19, kl: 14:08
"... var vaket, nytänkande och starkt i kampen för de 100 000tals svenska kvinnor som lever med dagligt könsförtryck, ofrihet, könsstympning, skamvåld och barn- och bortgifte, skulle jag väldigt gärna förstå, varför Fi på ett halvår har ökat medlemsantal från ..."

Etik och moral måste återuppfinnas NU.

PUBLICERAT: 2014-04-19, kl: 13:53
"Världens ledare bara ljuger, skyller ifrån sig och bluffar. Inte konstigt att det lockar folk till genvägar! Den stolte Jason Scotland-Williams, 34, på bilden sprang London Maraton på lite mer än tre timmar igår. Och slog sitt eget rekord från förra året ..."

Vem har rätt och vem har fel.

PUBLICERAT: 2014-04-19, kl: 13:31
"USA, EU, Ukraina och Ryssland har skrivit under ett avtal i Geneve, som deklarerar att de proryska ockupanterna måste lämna byggnaderna och lägga ner vapen. Proryssarna verkar tycka att det är regeringen i Kiev som ska lämna tillbaka det land de fick av ..."