Soldatmammans värld

Publiceras av

http://soldatmamma.blogspot.com

Beskrivning: Jag är en lyckligt nygift kvinna som lever mitt i nuet. Jag har tre fantastiska söner, varav en är 30 och på mission i Afghanistan. 4 härliga bonusbarn fich jag dessutom på köpet, så jag känner mig mäktigt rik! Jag läser allt och tänker mycket, skriver sen vad som kommer ut om allt på denna härliga jord. Jag är född glad och nyfiken. Gäspar åt Jan Guillou, och blir arg på uselt ledarskap, pompös maktarrogans och översitteri.

Ort: Stockholm

 

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Svenska fattiga är godhetsvänsterns hatobjekt.

PUBLICERAT: 2015-08-27, kl: 18:48
"När svenskar hellre ger till svenska fattiga än till organiserade rumänska yrkestiggare blir hatvänstern kinkiga. för 7 timmar sedan Dum-dumtwittraren Arturutanh vill inte hjälpa fattiga, om de inte har rätt hudfärg: ‏ -"JA BRA jobbat. Ska göra saft och ..."

Självklart ska vi ha en folkomröstning om massinvandringen. Men av rätt skäl.

PUBLICERAT: 2015-08-27, kl: 15:59
"@SRRingP1 fick ett samtal från en Elisabeth, som föreslog folkomröstning om invandringen - för att stoppa SD. Självklart ska vi ha en folkomröstning om massinvandringen. Men av rätt skäl. Skälet att det inte är rimligt att några få partiledare med ..."

Fredrik Reinfeldt söker kamrater.Som kan ge honom jobb, eftersom det sprack med EUtoppen.

PUBLICERAT: 2015-08-27, kl: 15:14
"Förre statsministern Fredrik Reinfeldt gjorde premiär på Facebook igår kväll: "Hej och välkommen till min Facebooksida. Fredrik här. Jag gör Facebookpremiär här och nu.På den här sidan vill jag berätta om min fortsatta samhällsgärning och bjuda på lite ..."