Soldatmammans värld

Publiceras av

http://soldatmamma.blogspot.com

Beskrivning: Jag är en lyckligt nygift kvinna som lever mitt i nuet. Jag har tre fantastiska söner, varav en är 30 och på mission i Afghanistan. 4 härliga bonusbarn fich jag dessutom på köpet, så jag känner mig mäktigt rik! Jag läser allt och tänker mycket, skriver sen vad som kommer ut om allt på denna härliga jord. Jag är född glad och nyfiken. Gäspar åt Jan Guillou, och blir arg på uselt ledarskap, pompös maktarrogans och översitteri.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Det här med de colombianska cykeldräkterna,

PUBLICERAT: 2014-09-14, kl: 21:53
"... det är helt sjukt! Min all-time-high sen bloggstarten! Kan nån förklara för mig, please."

SD kvällens vinnare, på Ms bekostnad. Så går det när man inte vill ta i medmänniskor med tång. Och expo-Mattson tuggar fradga.

PUBLICERAT: 2014-09-14, kl: 21:38
"Yttrandefrihet @yttrandefrihet1 -"Hur kan man prata om att isolera Sveriges 3:e, kanske t.o.m. 2:a största parti?!?! Dags för ett paradigmskifte!" Karl-Johan Karlsson @KarlssonKJ : "Det här blir ju en bra sörja i regeringen. Först får vi en rödgrön ..."

Det är bara att fortsätta.

PUBLICERAT: 2014-09-14, kl: 09:55
"Moskén i Flen utsattes natten till lördagen för krossade fönsterrutor i entrédörrarna. För att "de som har lokalen" inte skulle "bli ledsna" klistrade aktivistgruppen Tillsammansskapet upp färgglada lappar och hjärtan i rött och guld på moskéns dörr. De ..."