Soldatmammans värld

Publiceras av

http://soldatmamma.blogspot.com

Beskrivning: Jag är en lyckligt nygift kvinna som lever mitt i nuet. Jag har tre fantastiska söner, varav en är 30 och på mission i Afghanistan. 4 härliga bonusbarn fich jag dessutom på köpet, så jag känner mig mäktigt rik! Jag läser allt och tänker mycket, skriver sen vad som kommer ut om allt på denna härliga jord. Jag är född glad och nyfiken. Gäspar åt Jan Guillou, och blir arg på uselt ledarskap, pompös maktarrogans och översitteri.

Ort: Stockholm

 

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Karin Pettersson och aftonbladet stannade klockan 2006.

PUBLICERAT: 2015-10-04, kl: 12:50
"... aftonbladet: "Sverigedemokraterna presenterade i går sitt budgetalternativ eller med andra ord – sina pajaskonster. De vill stänga gränserna mot omvärlden och isolera detta lilla exportberoende land både mänskligt och politiskt. Med SD:s politik skulle ..."

Ernman, Nujjen, Gardell, Bergqvist, Strömstedt och Schyffert gråter inte.

PUBLICERAT: 2015-10-04, kl: 11:48
"Delat från FB: - Man blir bara så förbannad och ledsen. Åkte ner nu på förmiddagen för att hälsa på min mamma som är 86år och bor på korttidsboende i Göteborg. När jag kommer inpå hennes rum vid ca: halv tio så ligger hon i sängen och stirrar upp i ..."

Redan, Mats Knutsson och SVT.

PUBLICERAT: 2015-10-04, kl: 11:29
"Så. Du har vaknat nu Mats Knutsson. Du har medvetet undanhållit fakta och jagat ut alla oliktänkande i rasistträsket. SVT har blod på sina händer. Sveriges blod. Fly. Vi kommer inte att förlåta. Mats Knutson: "Regeringen har inte planerat för ..."