Soldatmammans värld

Publiceras av

http://soldatmamma.blogspot.com

Beskrivning: Jag är en lyckligt nygift kvinna som lever mitt i nuet. Jag har tre fantastiska söner, varav en är 30 och på mission i Afghanistan. 4 härliga bonusbarn fich jag dessutom på köpet, så jag känner mig mäktigt rik! Jag läser allt och tänker mycket, skriver sen vad som kommer ut om allt på denna härliga jord. Jag är född glad och nyfiken. Gäspar åt Jan Guillou, och blir arg på uselt ledarskap, pompös maktarrogans och översitteri.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Vad får vuxna män

PUBLICERAT: 2014-10-25, kl: 19:35
"... att lägga sig på knä på golvet, axel mot axel med en annan man, och lydigt sjunga med i den guldklädde och mössprydde imamens hyllning till att Gud är störst. Dag efter dag efter dag. Lydigt, och vända mot rätt håll. Vad får dem att tro att detta är den ..."

En kvinnlig Reinfeldt, det sista vi behöver.

PUBLICERAT: 2014-10-25, kl: 13:54
"-Kinberg-Batra: - "Jag förhåller mig inte till Sverigedemokraterna." (Har hon inte lärt sig nånting av den genanta brakförlusten??) Björn Norström  - "Jag förhåller mig inte till antidemokraten Kinberg Batra, Nya M kommer att tappa fler röster pga ..."

Bättre före än efter. Bättre med huvudpersonen än utan.

PUBLICERAT: 2014-10-25, kl: 13:44
"Skådespelerskan Kim Anderzon har avlidit. Jag tillhör inte beundrarskaran, har sett väldigt lite av henne, men hennes egen regisserade avslutning får mig till eftertanke. Hon bjöd alla vännerna på avslutningsfesten, många hedrade hennes liv med små ..."