Soldatmammans värld

Publiceras av

http://soldatmamma.blogspot.com

Beskrivning: Jag är en lyckligt nygift kvinna som lever mitt i nuet. Jag har tre fantastiska söner, varav en är 30 och på mission i Afghanistan. 4 härliga bonusbarn fich jag dessutom på köpet, så jag känner mig mäktigt rik! Jag läser allt och tänker mycket, skriver sen vad som kommer ut om allt på denna härliga jord. Jag är född glad och nyfiken. Gäspar åt Jan Guillou, och blir arg på uselt ledarskap, pompös maktarrogans och översitteri.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

När kommer drevet efter fegkrukan Niklas Orrenius?

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 10:27
"Niklas Orrenius, bild till vänster, drivs av en privat agenda och utnyttjar cyniskt en välvillig politiker, genom att vinkla och manipulera rubriker och lösryckta och klart misskrediterande citat. Och ingen i hela Sverige ställer denne ynkrygg till ..."

Post der Führer, dec 2014.

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 10:03
"Det är en ren ynkedom att se alla mössen komma fram nu. Alla de - som insåg att Fredrik Reinfeldts uppgörelse med extremistpartiet MP var ett landsförräderi av stora mått, drivet av ett personligt hat och en sjuklig besatthet - men som inte vågade. Som ..."

Idag är en undrens dag.

PUBLICERAT: 2014-12-18, kl: 21:02
"En liten pojke har sett världens ljus, han har tio knubbiga tår, tio små, små fingrar, en bedårande liten stjärt, en snorre som det kissas med, en rund och väldigt len mage, en mun som bara vill suga, en ljuvlig näsa och gosiga kinder som man bara vill ..."