Soldatmammans värld

Publiceras av

http://soldatmamma.blogspot.com

Beskrivning: Jag är en lyckligt nygift kvinna som lever mitt i nuet. Jag har tre fantastiska söner, varav en är 30 och på mission i Afghanistan. 4 härliga bonusbarn fich jag dessutom på köpet, så jag känner mig mäktigt rik! Jag läser allt och tänker mycket, skriver sen vad som kommer ut om allt på denna härliga jord. Jag är född glad och nyfiken. Gäspar åt Jan Guillou, och blir arg på uselt ledarskap, pompös maktarrogans och översitteri.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Sveriges vänsterextrema Malena Ernmankamrater laddar för vårens vuvuzelakonserter

PUBLICERAT: 2014-04-23, kl: 12:09
"På vålds- och livsbejakande nyheter kan ni läsa om hur en del av svenska folket lägger ner all sin tid, möda och kraft åt att krossa och förinta demokratin. Nu laddar våldsvänstern för vuvuzelaförföljelser mot Jimmie Åkessons vårtal och SDs ..."

EU: - TIG - OCH LYD!

PUBLICERAT: 2014-04-23, kl: 11:37
"Ett Brysseldiktat förbjuder gränsvakterna i UK att fråga ankommande EU-medborgare hur länge de tänker stanna i landet, eftersom frågan i sig är ett brott mot EUs lagstiftning. Nån mer än jag som tycker att EU kan stoppa sina regler nånstans där solen ..."

Rasistskandal på skolgården

PUBLICERAT: 2014-04-23, kl: 11:13
"N är Det Hjältemodiga Fackeltågshelgonet Jenny Mattsson skulle hämta sina oskyldiga barn på montessoriskolan i Mälarhöjden, såg hon hur en grupp andra ungar på 6 -10 år "lekte tiggare som hade gömt en massa guld och pengar under kläderna och egentligen ..."