Soldatmammans värld

Publiceras av

http://soldatmamma.blogspot.com

Beskrivning: Jag är en lyckligt nygift kvinna som lever mitt i nuet. Jag har tre fantastiska söner, varav en är 30 och på mission i Afghanistan. 4 härliga bonusbarn fich jag dessutom på köpet, så jag känner mig mäktigt rik! Jag läser allt och tänker mycket, skriver sen vad som kommer ut om allt på denna härliga jord. Jag är född glad och nyfiken. Gäspar åt Jan Guillou, och blir arg på uselt ledarskap, pompös maktarrogans och översitteri.

Ort: Stockholm

 

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Vad händer med Egot när man ligger med rumpan i vädret?

PUBLICERAT: 2015-06-30, kl: 23:18
"New Yorks polis hade fullt sjå att lappa p-brottslingar utanför en moské på Upper West Side, medan raketforskarna som kör taxi, var inne och bad fredagsbön under Ramadan. Åtminstone en polisman skrev ut nära 100 böteslappar på gatorna som omger Islams ..."

Jag vill inte, vill inte, vill inte att barn eller någon annan ska dö i Medelhavet.

PUBLICERAT: 2015-06-30, kl: 10:46
""Låt inte fler barn dö på Medelhavet Rädda Barnen: Om EU inte kan enas måste enskilda stater gå före." Ja, vi vet ju alla vilket land som förväntas ta på sig ledartröjan, och som gärna sitter längst fram i klassen och viftar med båda händerna för att ..."

Hot town, summer in the city.

PUBLICERAT: 2015-06-29, kl: 23:18
"Jag satt i köer på väg till svärmor. Jag var busy, busy, skulle bara hämta en sak. Men för resten av stan lekte livet. Den här jänkaren drog alla blickar och beundrande suckar och leenden till sig. De två iscoola grabbarna körde barbröstat mitt på ..."