Soldatmammans värld

Publiceras av

http://soldatmamma.blogspot.com

Beskrivning: Jag är en lyckligt nygift kvinna som lever mitt i nuet. Jag har tre fantastiska söner, varav en är 30 och på mission i Afghanistan. 4 härliga bonusbarn fich jag dessutom på köpet, så jag känner mig mäktigt rik! Jag läser allt och tänker mycket, skriver sen vad som kommer ut om allt på denna härliga jord. Jag är född glad och nyfiken. Gäspar åt Jan Guillou, och blir arg på uselt ledarskap, pompös maktarrogans och översitteri.

Ort: Stockholm

 

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Socialdemokraternas sjukt kluvna psyke.

PUBLICERAT: 2015-03-02, kl: 09:14
"I aftonbladet, Mikael Damberg, S, förklarar socialdemokraternas hållning till varför Sverige och diktaturen Saudarabien kan ha ett handelssamarbete: - "Vi tror att handel och kontakter med länder som inte är demokratier är ett sätt att promota mänskliga ..."

Jag blir helt galet provocerad.

PUBLICERAT: 2015-03-02, kl: 08:25
"Från en gammal kollega på Facebook: Här kommer några av alla lajksen: - Helt enig, det er for mye egoisme i verden. - Så sant så - Inte bara nu....Alltid - Tyvärr har jag ingen möjlighet att hjälpa,, men om jag kunnat så är det " JA" - helt sant -Så ..."

Det kunde lika gärna ha hänt här.

PUBLICERAT: 2015-03-01, kl: 20:42
"Rysk media har medvetet och intensivt byggt upp hatet mot all opposition som vågat protestera mot Putin och statsmakten. De har pekat ut och demoniserat alla dissidenter och oliktänkande till femtekolonnare, på precis samma sätt som aftonbladet, ..."