Soldatmammans värld

Publiceras av

http://soldatmamma.blogspot.com

Beskrivning: Jag är en lyckligt nygift kvinna som lever mitt i nuet. Jag har tre fantastiska söner, varav en är 30 och på mission i Afghanistan. 4 härliga bonusbarn fich jag dessutom på köpet, så jag känner mig mäktigt rik! Jag läser allt och tänker mycket, skriver sen vad som kommer ut om allt på denna härliga jord. Jag är född glad och nyfiken. Gäspar åt Jan Guillou, och blir arg på uselt ledarskap, pompös maktarrogans och översitteri.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

- "Några råd till vår käre statsminister. Om vi hade nån."

PUBLICERAT: 2014-11-23, kl: 19:22
"Fick den här älskade boken av Björn. Så för Wachtmeisters och solens skull har jag lämnat er ifred hela dan. – "Några kommer att bli förbannande. Andra kommer säkert att uppskatta att det finns någon som vågar säga vad jag tycker. Förhoppningsvis kommer ..."

-"This world an´t big enough for both of us."

PUBLICERAT: 2014-11-22, kl: 10:39
"Terrorist/rasistnätverket al-Qaida har i en ny video gått till angrepp mot terror/rasistgruppen Islamiska staten, IS. al-Qaida reagerade med kraft när IS intagit Jemen där al-Qaidas gren för den arabiska halvön har sitt huvudsäte. Att IS dessutom ..."

På A svarar Wallström......

PUBLICERAT: 2014-11-22, kl: 10:25
"Tysklands förbundskansler Angela Merkel förkastar idén att erkänna en palestinsk stat ensidigt. Hon menar att palestinier och israeler enbart kan lösa konflikten genom förhandlingar. - "Från vår synvinkel skulle ett ensidigt erkännande av den ..."