Soldatmammans värld

Publiceras av

http://soldatmamma.blogspot.com

Beskrivning: Jag är en lyckligt nygift kvinna som lever mitt i nuet. Jag har tre fantastiska söner, varav en är 30 och på mission i Afghanistan. 4 härliga bonusbarn fich jag dessutom på köpet, så jag känner mig mäktigt rik! Jag läser allt och tänker mycket, skriver sen vad som kommer ut om allt på denna härliga jord. Jag är född glad och nyfiken. Gäspar åt Jan Guillou, och blir arg på uselt ledarskap, pompös maktarrogans och översitteri.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

O-rätt- visa.

PUBLICERAT: 2014-07-24, kl: 08:34
"Idag väntas Migrationsverket skriva upp prognosen kraftigt för hur många flyktingar som kommer till Sverige i år. Vi som bor här har noll, nada, ingenting att säga till om när det gäller denna enorma masspåverkan på våra liv. Det o-lustiga är de ..."

Ann-Katrin Åslund, FP,ännu en politiker med noll koll.

PUBLICERAT: 2014-07-24, kl: 08:24
"I tidningen Mitti, som låg på mitt hallgolv i stan, hittade jag en insändare på Tyck Till-sidan, det var FP Ann-Katrin Åslund, FP, ordförande i Spånga-Tensta: -"Folkpartiet vill se mer EU-samarbete, typ EUs FBI, mot brotten - inte mindre."

Sans, nyans, balans.....

PUBLICERAT: 2014-07-24, kl: 07:59
"Argus skickar detta frapperande klipp från sosseförlustens valvaka med Sahlin. Fast i år lär det bli vindflöjeln Löfvén och vi som gråter mest. Över det parlamentariska läget. Kära ..."