Soldatmammans värld

Publiceras av

http://soldatmamma.blogspot.com

Beskrivning: Jag är en lyckligt nygift kvinna som lever mitt i nuet. Jag har tre fantastiska söner, varav en är 30 och på mission i Afghanistan. 4 härliga bonusbarn fich jag dessutom på köpet, så jag känner mig mäktigt rik! Jag läser allt och tänker mycket, skriver sen vad som kommer ut om allt på denna härliga jord. Jag är född glad och nyfiken. Gäspar åt Jan Guillou, och blir arg på uselt ledarskap, pompös maktarrogans och översitteri.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Sahlins Korthus.

PUBLICERAT: 2015-11-26, kl: 10:44
"Särskilda "kunskapshus mot våldsbejakande miljöer" ska inrättas i Stockholm, Göteborg, Örebro och Borlänge ( - de svenska kalifaten). Varför inte Malmö? Irreparabelt? Sahlin: "Jag vet (?) att det förebyggande arbetet har hindrat många människor från att ..."

Tack Hell-Boy för dagens godaste skratt!

PUBLICERAT: 2015-11-26, kl: 09:40
"-"Tystnaden som uppstår om SD gör en 180 graders kappvändning, förespråkar fri invandring och kallar alla andra partier för rasister ..."

Absolut superbt Anonymous.

PUBLICERAT: 2015-11-25, kl: 20:01
"En IS-propaganda website på den svarta webben har hackats av aktivisterna Anonymous. Sajten ersatte islamistisk hjärntvätt till unga, med reklam för en tjänst som säljer prozac, m eddelandet till IS´programmerade följare uppmanades att lugna ner sig."