Soldatmammans värld

Publiceras av

http://soldatmamma.blogspot.com

Beskrivning: Jag är en lyckligt nygift kvinna som lever mitt i nuet. Jag har tre fantastiska söner, varav en är 30 och på mission i Afghanistan. 4 härliga bonusbarn fich jag dessutom på köpet, så jag känner mig mäktigt rik! Jag läser allt och tänker mycket, skriver sen vad som kommer ut om allt på denna härliga jord. Jag är född glad och nyfiken. Gäspar åt Jan Guillou, och blir arg på uselt ledarskap, pompös maktarrogans och översitteri.

Ort: Stockholm

 

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Jag har fått en politisk idol - Juha Sipilä!

PUBLICERAT: 2015-04-20, kl: 19:51
"En svensk manipulerad intervjuarmurvel: - If juuu arr goingg tu govern witt thö Truufinnlanderrs - watt will thö rrrest off thö wörld think about juuu?? Juha Sipilä lyfter huvudet och tittar stint murveln i ögonen: - Jag har det största förtroendet för ..."

Luddiga mediala brösttoner om tragedin i Medelhavet.

PUBLICERAT: 2015-04-20, kl: 19:18
"-"Inte sen andra världskriget!!".... "Som åtta störtade flygplan!!"......"Aldrig mer!!!"....... "EUs moraliska ansvar!!!"...... "Nytt Toppmöte!!!" "!!!!!!!"...... En tanke bara, så här skriver signaturen Leif om de upprivna mediarapporterna i europeiska ..."

Psssstttt AKB!! Reinfeldt katastrofförlorade valet - F-O-L-K-E-T V-I-L-L I-N-T-E H-A H-O-N-O-M!!

PUBLICERAT: 2015-04-19, kl: 11:07
"AKB har sitt stöd hos två tidigare moderata statsministrar. – Jag är glad åt att ha god kontakt med och kunna ringa när jag vill till både Fredrik Reinfeldt och Carl Bildt. Det finns vissa saker som kanske bara dom förstår. I partiledarrollen har man ..."