Soldatmammans värld

Publiceras av

http://soldatmamma.blogspot.com

Beskrivning: Jag är en lyckligt nygift kvinna som lever mitt i nuet. Jag har tre fantastiska söner, varav en är 30 och på mission i Afghanistan. 4 härliga bonusbarn fich jag dessutom på köpet, så jag känner mig mäktigt rik! Jag läser allt och tänker mycket, skriver sen vad som kommer ut om allt på denna härliga jord. Jag är född glad och nyfiken. Gäspar åt Jan Guillou, och blir arg på uselt ledarskap, pompös maktarrogans och översitteri.

Ort: Stockholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

I UK har de stora problem. Som de tack vare UKIP vågar börja prata om.

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 11:28
"Brittiska lärare kämpar med anhopningen av migranter: Chief Inspector of Schools Sir Michael Wilshaw varnar nu allvarligt för att skolorna behöver hjälp med alla de främmande språken, engelskan har blivit ett andraspråk. -"Resurserna finns inte - och ..."

Eld i baken när regeringen erkänner Palestina. Vad ligger bakom den brådstörtade ill-stressen?

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 08:03
"Marita Ulvsko g T-R-O-R på allvar..... - Idag, på regeringssammanträdet 09:00, erkänner Sverige Palestina. Äntligen - ett beslut som på allvar skulle kunna förändra världen! Tom Hedrup  Human rights - nej Demokrati - nej Kvinnors rätt - nej Terror - ja ..."

Bäst från kompis på FB:

PUBLICERAT: 2014-10-29, kl: 19:02
"Folk har fått för sig att jag inte gillar Islam. Det är helt fel. Det är hängningarna, våldtäkterna, barngiftermålen, djurplågeriet, hatet, intoleransen, kvinnoförnedringen, orättvisan, skenheligheten, hjärntvättningen, lögnerna, tvånget, misshandeln, ..."