Konkursverket.se Lena Holfve

Publiceras av

Konkursverket.se

Beskrivning: Bloggen är författad av Lena Holfve, f.d. nämndeman, IT-innovatör och en av regeringens ambassadörer i företagande. Hon arbetade som yrkesförfattare och gav ut 11-12 böcker under 80-talet, och småfunderar nu på att börja skriva böcker, igen. Lena är politiskt och religiöst obunden, och ger sig med förtjusning på allt och alla. Bloggen innehåller 14 500 artiklar.

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Expressens Mattsson var packad?

PUBLICERAT: 2014-11-25, kl: 09:24
"Dela! Birro fick tydligen sparken per telefon mitt i natten. Chefer sparkar inte medarbetare per telefon mitt i natten normalt sett. Det fick mig att kolla om Mattsson har varit full på jobbet förr. Tidigare hade Birro förbjudits att skriva om Gud… ..."

Birro får sparken och ser bra men ändå inte

PUBLICERAT: 2014-11-25, kl: 05:44
"Dela! Birro blir först av med halva jobbet, separerar från en medberoende, och blir nu av med hela jobbet på Expressen, och jag sätter en tusenlapp på att han åker kana nu i den så kallade uppvakningsprocessen, se film 1, och det vi ser är en framtida ..."

Läsarprotest och paradigmskifte

PUBLICERAT: 2014-11-24, kl: 05:07
"Dela! Jag skrev en artikel om knarkare, deras harm, hat och hämnd (symtom) och om legosoldater som våldtar i Sverige, och en man kände sig kanske ”trackad” av mina texter. Sätt på korken så tål du mer Just denne man dricker nog alkohol, det kan du se på ..."