Konkursverket.se Lena Holfve

Publiceras av

Konkursverket.se

Beskrivning: Bloggen är författad av Lena Holfve, f.d. nämndeman, IT-innovatör och en av regeringens ambassadörer i företagande. Hon arbetade som yrkesförfattare och gav ut 11-12 böcker under 80-talet, och småfunderar nu på att börja skriva böcker, igen. Lena är politiskt och religiöst obunden, och ger sig med förtjusning på allt och alla. Bloggen innehåller 14 500 artiklar.

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Men snälla AB… Givetvis flyger de över Östersjön!

PUBLICERAT: 2014-12-09, kl: 05:41
"Dela! AB meddelar att 21 plan flugit över Östersjön men de meddelar inte att kongressen i USA bestämde 4 december att man ska starta krig mot Ryssland. Ibland undrar jag om det finns någon som helst botten avseende AB:s okunnighet, historie-, ..."

Medan jag flyger kan du tänka

PUBLICERAT: 2014-12-09, kl: 03:52
"Dela! Jag såg att nån utländsk kille, som slagit ihjäl en eller två, fick livstid, och han har nu begärt omprövning med motiveringen att han var så påverkad. Det hade varit nån knivskärning av en tågvärd i Skåne. Jag har dömt i Stockholms Tingsrätt i ..."

Flygdags i morgon – mot Indien!

PUBLICERAT: 2014-12-08, kl: 20:05
"Dela! Mot jul- och nyårsfirande i Indien! Jag försöker alltid undvika Dubai, och flyger över Bahrain, och det är för att Dubai är en något så vansinnigt stor flygplats. Kerala är en rätt liten delstat i Indien med en yta bara lite större än Jämtland, ..."