Konkursverket.se Lena Holfve

Publiceras av

Konkursverket.se

Beskrivning: Bloggen är författad av Lena Holfve, f.d. nämndeman, IT-innovatör och en av regeringens ambassadörer i företagande. Hon arbetade som yrkesförfattare och gav ut 11-12 böcker under 80-talet, och småfunderar nu på att börja skriva böcker, igen. Lena är politiskt och religiöst obunden, och ger sig med förtjusning på allt och alla. Bloggen innehåller 14 500 artiklar.

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Rekommenderas, och vår framtid

PUBLICERAT: 2014-04-18, kl: 19:54
"Ölme Prästgård är ett härligt ställe utanför Kristinehamn , och på väg mot Karlstad som är mitt mål i morgon påskafton, som gav mig och vä nner en god middag. Jag har haft ett fosterbarn på 70-talet – som kom ifrån ett annat fosterhem här i stán – och ..."

Demokrati modell Sverige måste avskaffas

PUBLICERAT: 2014-04-18, kl: 16:23
"En läsare vill tipsa: Vilken generation är det som i huvudsak sitter vid makten 2014? Bloggaren bara gissar, men nog måste det vara 60-talisterna? Tätt följda av traumatiserade 70-talister. Trots att de flesta borde ha gått i pension så sätter de ..."

Vidrigt, och självklart

PUBLICERAT: 2014-04-18, kl: 11:10
"Jag gav en tjej, som hette Susanne, ett kok stryk i andra klass, och hennes mor ringde min far och påstod att jag hade förstört flickans möjligheter att bli fotomodell, som var planerat, för min cykelnyckel hade rispat hennes kind utan att blodvite ..."