Konkursverket.se Lena Holfve

Publiceras av

Konkursverket.se

Beskrivning: Bloggen är författad av Lena Holfve, f.d. nämndeman, IT-innovatör och en av regeringens ambassadörer i företagande. Hon arbetade som yrkesförfattare och gav ut 11-12 böcker under 80-talet, och småfunderar nu på att börja skriva böcker, igen. Lena är politiskt och religiöst obunden, och ger sig med förtjusning på allt och alla. Bloggen innehåller 14 500 artiklar.

 

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ett tänkvärt läsarbidrag om chemtrails

PUBLICERAT: 2015-05-04, kl: 09:48
"Dela! Jag älskar folk som tänker! Läsaren skriver: Chemtrails är kanske det största bluffen i världshistorien. Vi vill gärna tro att det enbart handlar om militär användning, vädermodiefiering etc. Men tänk om det är som med flour, fast på ett nytt ..."

Man förstår väst om man pluggar narcissism

PUBLICERAT: 2015-05-03, kl: 08:45
"Dela! Det finns proffs som tror att 30% av befolkningen i väst kan vara narcissister – självhatare – som alltid, alltid projicerar ut sitt eget på andra. Det bör gå hand i hand med strävan efter ”jämlikhet” som förhindrar unga att hitta sin egen ..."

March Against Monsanto Sweden

PUBLICERAT: 2015-05-03, kl: 06:12
"Dela! Jag ombads igår att ta hand om MAM Sweden , och det passar mig utmärkt! Där kan jag säkert ha roligt! En indiske gas-oljebolags- och hotellägaren, läste min hand, och sa att jag lever tills jag är 83 år, kommer vara mycket mobil, och ger ut tre ..."