Konkursverket.se Lena Holfve

Publiceras av

Konkursverket.se

Beskrivning: Bloggen är författad av Lena Holfve, f.d. nämndeman, IT-innovatör och en av regeringens ambassadörer i företagande. Hon arbetade som yrkesförfattare och gav ut 11-12 böcker under 80-talet, och småfunderar nu på att börja skriva böcker, igen. Lena är politiskt och religiöst obunden, och ger sig med förtjusning på allt och alla. Bloggen innehåller 14 500 artiklar.

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Hörde svenskarna vad Löfven sa?

PUBLICERAT: 2015-05-06, kl: 20:07
"Dela! Sveriges befolkning blir allt äldre. Vi får allt fler 80-plussare med multipelsjukdomar. Om då allt färre ska försörja allt fler går det åt skogen med ekonomin och välfärden, resonerar statsministern. Källa Ordet ” multipel ” betyder mångfald, och ..."

Så hjärntvättas svensken rejält

PUBLICERAT: 2015-05-06, kl: 12:50
"Dela! Dottern skrev det nationella provet i engelska igår. Där fick hon lära sig följande: Indien är det fattigaste landet i världen, Ryssland med Putin som diktator är den värsta och farligaste diktaturen i världen, USA är vårt ”motherland” som a lltid ..."

Ett tänkvärt läsarbidrag om chemtrails

PUBLICERAT: 2015-05-04, kl: 09:48
"Dela! Jag älskar folk som tänker! Läsaren skriver: Chemtrails är kanske det största bluffen i världshistorien. Vi vill gärna tro att det enbart handlar om militär användning, vädermodiefiering etc. Men tänk om det är som med flour, fast på ett nytt ..."