Konkursverket.se Lena Holfve

Publiceras av

Konkursverket.se

Beskrivning: Bloggen är författad av Lena Holfve, f.d. nämndeman, IT-innovatör och en av regeringens ambassadörer i företagande. Hon arbetade som yrkesförfattare och gav ut 11-12 böcker under 80-talet, och småfunderar nu på att börja skriva böcker, igen. Lena är politiskt och religiöst obunden, och ger sig med förtjusning på allt och alla. Bloggen innehåller 14 500 artiklar.

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nu ska vi bygga världskrig

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 11:51
"”I dag är Europa tyst om Ryska federa­tionens president Vladimir Putins stridslystna imperialism”, hävdar de. Att försöka föra en dialog med Ryssland är dock lönlöst – istället måste ”alla påtryckningsmedel” sättas in mot Putin. ”Vi, chefredaktörer för ..."

”Alla” letar efter en ny lägenhet

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 10:58
"Utsikten är ifrån lägenhetsdörren, och det är tre steg till den kommunala poolen och med följer en odlingsyta… På norra Cypern finns det tusen och åter tusentals kommunala pooler, och det betyder att du får använda dem men du slipper sköta dem. Denna är ..."

Vill s in i ett fjärde krig?

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 10:12
"S-ledaren, fosterbarnet, Stefan Löfven vill in med militär makt i Israel för palestinierna måste acceptera Israels existens , och Israel har rätt att försvara sig. Kan han läsa kartor? Vid 22 års ålder återförenades Löfven med sin biologiska mor och ..."