Konkursverket.se Lena Holfve

Publiceras av

Konkursverket.se

Beskrivning: Bloggen är författad av Lena Holfve, f.d. nämndeman, IT-innovatör och en av regeringens ambassadörer i företagande. Hon arbetade som yrkesförfattare och gav ut 11-12 böcker under 80-talet, och småfunderar nu på att börja skriva böcker, igen. Lena är politiskt och religiöst obunden, och ger sig med förtjusning på allt och alla. Bloggen innehåller 14 500 artiklar.

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Bra att frågan om alk-barnen lyfts

PUBLICERAT: 2014-09-23, kl: 22:41
"Jag hade femton fosterbarn, dock inte alla samtidigt, på 70-talet, och de kom ifrån alk-hem, och sist jag kom att fundera igenom problematiken brett var då boken ”Felicia försvann” kom ut därför att i de intervjuer som gavs var det kraftiga anklagelser ..."

Då var det officiellt då

PUBLICERAT: 2014-09-23, kl: 20:43
"Av FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna framgår att ”alla människor äro födda fria och lika i värde och rättig­heter”. På originalspråket används ordet ”dignity”, det vill säga värdighet, inte ­”värde” . AB idag Jag har tjatat om detta ..."

Inga hjältar

PUBLICERAT: 2014-09-23, kl: 19:56
"Jag satt på KS och läste ur AB idag, och slurpade i mig en artikel som handlar om en programledare som har skrivit en undertecknad text, och som handlar om hennes medberoende . Efteråt går jag hem till min nya vackra lägenhet. Jag har lämnat mannen jag ..."