Konkursverket.se Lena Holfve

Publiceras av

Konkursverket.se

Beskrivning: Bloggen är författad av Lena Holfve, f.d. nämndeman, IT-innovatör och en av regeringens ambassadörer i företagande. Hon arbetade som yrkesförfattare och gav ut 11-12 böcker under 80-talet, och småfunderar nu på att börja skriva böcker, igen. Lena är politiskt och religiöst obunden, och ger sig med förtjusning på allt och alla. Bloggen innehåller 14 500 artiklar.

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Sigge har nästan nockat mig

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 12:32
"Dela! Det är nog osäkert om det ens är en barndomsvän som kontaktade mig för jag tror aldrig att Sigge har talat med mig då jag var 6-13 år, och bodde till och från i Malmköping. Han var nog för blyg för det, och nu säger människan 50 år senare att han ..."

Jag meddelade 2010 att de blir blåsta

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 08:58
"Dela! Det här förstod jag samma vecka som jag blev utsedd som regeringens ambassadör i kvinnligt företagande, och jag skrev mycket om det i Rädda-Sverige.nu. Det var uppenbart att man lurade lärare, rektorer, syrror, läkare att starta eget, och de satte ..."

Kolloidalt silver

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 07:37
"Dela! Det har uppstått ett internationellt drev mot Kolloidal silver, och här är motbilder: There’s a good reason why the FDA does not approve colloidal silver and even better reasons why you should look into the benefits of colloidal silver. I recently ..."