Konkursverket.se Lena Holfve

Publiceras av

Konkursverket.se

Beskrivning: Bloggen är författad av Lena Holfve, f.d. nämndeman, IT-innovatör och en av regeringens ambassadörer i företagande. Hon arbetade som yrkesförfattare och gav ut 11-12 böcker under 80-talet, och småfunderar nu på att börja skriva böcker, igen. Lena är politiskt och religiöst obunden, och ger sig med förtjusning på allt och alla. Bloggen innehåller 14 500 artiklar.

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Kinesen kom som ett skott

PUBLICERAT: 2014-10-21, kl: 04:19
"Dela! Som alla läsare vet slängde jag in handduken, och förklarade mig maktlös, och bad Den Högre Makten / Universum / Gud om hjälp när jag förstod att jag hade den livshotande parasitsjukdomen Leishmania och jag vill alltså att en kraft starkare än min ..."

Klicka inte på ”Gilla”

PUBLICERAT: 2014-10-20, kl: 14:39
"Dela! Tropikdoktorn höll med mig om att man måste lyssna på sin kropp varför jag är utskriven ifrån Karro, och ska åter på fredag. Jag vill inte att du klickar på ”Gilla” för då hamnar inläggen på FB och där utbryter debatter jag inte orkar med, och jag ..."

Läskig reaktion och beslut

PUBLICERAT: 2014-10-20, kl: 11:24
"Dela! Jag är förvisso sjuk, och ligger på Karro, så man får väl vara lite maläten och hängig men jag var ute en sväng, slowly slowly, och på baksidan av sjukhuset kom en firmabil åkandes vid 7-tiden, och jag gick in direkt. – Inte en svensk ung kille ..."