Konkursverket.se Lena Holfve

Publiceras av

Konkursverket.se

Beskrivning: Bloggen är författad av Lena Holfve, f.d. nämndeman, IT-innovatör och en av regeringens ambassadörer i företagande. Hon arbetade som yrkesförfattare och gav ut 11-12 böcker under 80-talet, och småfunderar nu på att börja skriva böcker, igen. Lena är politiskt och religiöst obunden, och ger sig med förtjusning på allt och alla. Bloggen innehåller 14 500 artiklar.

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Blir vi lurade, igen?

PUBLICERAT: 2015-01-08, kl: 01:17
"Dela! Bechir, en läsare, skriver: Vad vet vi: * Vi såg två killar som rör sig militäriskt och gapar ”Allah Akbar”. * En polis blir avrättad på ett mycket märkligt sätt. Inget blod och verkar som att kulan studsar bredvid honom alternativt lösa skott. * ..."

EU gör en kovändning

PUBLICERAT: 2014-12-30, kl: 01:33
"Dela! EU har nu förstått att Putin har hela väst schack matt varför de nu gör en kovändning och vill inte bråka det minsta med Ryssland. ”Russian Foreign Ministry released a statement, saying that despite the complexity of the current situation, ..."

Den som inte hör krigstrummorna är döv

PUBLICERAT: 2014-12-29, kl: 11:00
"Dela! Det var ungefär så Kissinger uttryckte sig för några år sen, och folk i gamla DDR-blocket känner möjligen igen mycket nu? Kissinger och jag hörde dem samtidigt för jag har skrivit om ww3 sen dess. I början skakade folk på huvudet eftersom de ..."