Konkursverket.se Lena Holfve

Publiceras av

Konkursverket.se

Beskrivning: Bloggen är författad av Lena Holfve, f.d. nämndeman, IT-innovatör och en av regeringens ambassadörer i företagande. Hon arbetade som yrkesförfattare och gav ut 11-12 böcker under 80-talet, och småfunderar nu på att börja skriva böcker, igen. Lena är politiskt och religiöst obunden, och ger sig med förtjusning på allt och alla. Bloggen innehåller 14 500 artiklar.

 

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Första familjen som ska ut ifrån Sverige!

PUBLICERAT: 2015-03-04, kl: 08:01
"Dela! Jag har nu haft min första företagarfamilj på ett tvåveckorsbesök i Kerala i Indien , och jag vill inte kalla dem för vanliga därför att de är mer kärleksfulla än vad normalsvensken vågar vara i dagens samhällsklimat. I nuläget har 16% av ..."

Demokrati till döds; en värdefull bok

PUBLICERAT: 2015-02-26, kl: 09:45
"Dela! Jag har läst Kristoffer Hells bok ”Demokrati till döds”, och först och främst är det utan tvekan på det viset att Kristoffer kan skriva, och han har ett historiskt perspektiv få besitter i dagens Sverige. Jag hoppas att han fortsätter att ge ut ..."

Fred istället för krig?

PUBLICERAT: 2015-02-13, kl: 16:17
"Dela! Tiden är den bästa domaren men bloggaren Helena Palenas analys nedan delas av mig själv men jag vill tillägga att Fukushima kommer att förändra spelplanen på sikt. Jag har förstått att dresserat västfolk är lärda att säga att Putin är galen men ..."