Konkursverket.se Lena Holfve

Publiceras av

Konkursverket.se

Beskrivning: Bloggen är författad av Lena Holfve, f.d. nämndeman, IT-innovatör och en av regeringens ambassadörer i företagande. Hon arbetade som yrkesförfattare och gav ut 11-12 böcker under 80-talet, och småfunderar nu på att börja skriva böcker, igen. Lena är politiskt och religiöst obunden, och ger sig med förtjusning på allt och alla. Bloggen innehåller 14 500 artiklar.

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Varför ljuger PK-skribenter?

PUBLICERAT: 2014-09-21, kl: 19:37
"Dagligen ser jag pk-skribenter som vräker ur sig fakta som inte stämmer hur man än vrider och vänder på vad som sägs. De kan klämma ur sig att Sverige har väldens bästa högskolor. Jag vet inte i vilken bubbla de lever i men det borde vara åtalbart för ..."

Det är det som är meningen

PUBLICERAT: 2014-09-21, kl: 19:01
"Och det är just det politikerföraktet som gjort att Sverigedemokraterna i dag är Sveriges tredje största parti. Så, nu går veckorna, och käbblet och de ­generande dumheterna fortsätter. Om någon inom Alliansen läser detta vill jag fråga er: Är ni barn, ..."

Hela filmen om Palme

PUBLICERAT: 2014-09-21, kl: 17:51
"Här är långfilmsdokumentären. (Palme) som gick på bio förra året. När man får följa hans politiskakarriär från barn tills hans död. Hoppas att ni har lärt er något nytt om honom och att ni gillade filmen. Good Bye/ August ..."