Konkursverket.se Lena Holfve

Publiceras av

Konkursverket.se

Beskrivning: Bloggen är författad av Lena Holfve, f.d. nämndeman, IT-innovatör och en av regeringens ambassadörer i företagande. Hon arbetade som yrkesförfattare och gav ut 11-12 böcker under 80-talet, och småfunderar nu på att börja skriva böcker, igen. Lena är politiskt och religiöst obunden, och ger sig med förtjusning på allt och alla. Bloggen innehåller 14 500 artiklar.

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Blåbär är ofta svaret på det mesta

PUBLICERAT: 2014-10-23, kl: 12:43
"Dela! Jag har sett blåbärsbuskar till salu på marknaden i Girne stad på norra Cypern, och just nu har trädgårdsmästaren i vårt bostadsområde inte en susning om att jag kommer att köpa en, peka på den, och säga: - Problem!!! Får inte plats på min altan!"

60 000 milaservice

PUBLICERAT: 2014-10-23, kl: 10:07
"Dela! Nu är det dags för uppbyggnad för mina monster har tuggat både här och där, och när man dödar dem med stark medicin käkas de upp av främst de vita blodkropparna men de skador de orsakat måste repareras. Det är tur att jag har tagit ut en tidig ..."

Det här kan alla göra

PUBLICERAT: 2014-10-23, kl: 07:48
"Dela! Linked with cancer, seizures, asthma and more, parasites are an invisible, yet very real, threat to health. Difficult to diagnose, physicians and medical personnel often miss the connection between a parasitic infection and serious disease. It is ..."