Konkursverket.se Lena Holfve

Publiceras av

Konkursverket.se

Beskrivning: Bloggen är författad av Lena Holfve, f.d. nämndeman, IT-innovatör och en av regeringens ambassadörer i företagande. Hon arbetade som yrkesförfattare och gav ut 11-12 böcker under 80-talet, och småfunderar nu på att börja skriva böcker, igen. Lena är politiskt och religiöst obunden, och ger sig med förtjusning på allt och alla. Bloggen innehåller 14 500 artiklar.

Nypublicerade inlägg från denna blogg

När du hjälper andra

PUBLICERAT: 2014-09-02, kl: 00:16
"- hjälper du alltid dig själv. Det finns en bra film på FB som visar det här . (Man får inte bädda in den.) Testa själv! Det slår aldrig fel. Hjälpen kommer ofta via en främling, och vi kallar det oftast för ”tur”. Byt ut ordet Allha, det betyder ”Gud” ..."

Problem ska lösas

PUBLICERAT: 2014-09-01, kl: 17:59
"Vi har ett problem på norra Cypern och det är att alla överskåp sitter på tok för högt men det fixade snickaren idag genom att göra lådor, som han sen borrar upp under varje skåp. Engelsmännen har lämnat ett vinställ som jag förvandlat till ..."

Det är dags att bestämma sig snart

PUBLICERAT: 2014-09-01, kl: 15:24
"Med tanke på att NATO bygger militärbaser febrilt runt Rysslands gränser och sätter upp sitt ”missilförsvar” som Obama kan bränna av utan ländernas godkännande så fattar man att Ryssland inte vill tappa sina möjligheter till att ha en flotta. Det är ..."