Mårtenssons kök

Publiceras av

Håkan och Anki Mårtensson

Beskrivning: I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva.

E-post: martenssonskok@hotmail.se
Ort: Ystad

 

[Välj som favorit!]

Mårtenssons kök

God, och för det mesta, lättlagad mat!

Vi bloggar om våra mateskapader i såväl vårt eget kök som andras. Vi skriver om recept som vi provar, viner som vi njuter av och cigarrer (som i alla fall en av oss njuter av). Vi delar även med oss av andra delar av vårt liv, till en viss del.
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Ystad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2768
Placering privata,alla:223
Placering privata,Mat och dryck:44

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Förrätt och varmrätt från havet

PUBLICERAT: 2015-07-01, kl: 19:08
"Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Anki tillhör ledighetskommittén från och med i dag medan Håkan jobbar på fram till i morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap. Som ett lyckligt sammanträffande så bestämde sej faktiskt ..."

Kycklinggryta med tomat och rosmarin

PUBLICERAT: 2015-06-29, kl: 18:12
"I dag tänkte vi ta och tipsa er om en smaskig kycklinggryta som passar fint nu när det är sommar (eller ska vi kanske kalla det halvsommar?) tack vare att den inte är så där tung som höstgrytorna gärna är. Den kräver inte heller så vansinnigt lång tid ..."

Veckomatsedel

PUBLICERAT: 2015-06-28, kl: 09:56
"Håhåjaja, det är två slitna och trötta Mårtenssonare som sitter framför skärmen idag. Vi var på utflykt på fyra hjul (bara det!) i den stora staden igår, besökte två (!) stora möbelvaruhus och gjorde ett inköp av en möbel som vi skulle gjort sedan ..."