Mårtenssons kök

Publiceras av

Håkan och Anki Mårtensson

Beskrivning: I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva.

E-post: martenssonskok@hotmail.se
Ort: Ystad

[Välj som favorit!]

Mårtenssons kök

God, och för det mesta, lättlagad mat!

Vi bloggar om våra mateskapader i såväl vårt eget kök som andras. Vi skriver om recept som vi provar, viner som vi njuter av och cigarrer (som i alla fall en av oss njuter av). Vi delar även med oss av andra delar av vårt liv, till en viss del.
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Ystad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3776
Placering privata,alla:237
Placering privata,Mat och dryck:39

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Viltfärsbiffar med morotslåda och grönpepparsås.

PUBLICERAT: 2014-08-21, kl: 20:53
"Inte bara ett recept får ni ta del av i vårt kök idag, nej då vi serverar hela fyra stycken i i vårt kök minsann! Det ligger viltfärsbiffar på tallriken och dom har sällskap av en morotslåda, eller gratäng, en grönpepparsås och en inlagd sallad som ..."

Dags att rösta i Cono Surs recepttävling!

PUBLICERAT: 2014-08-19, kl: 21:48
"Kommer ni ihåg den där recepttävlingen som vi skrev om för någon vecka sedan , den som vi blev inbjudna till att delta i? Nu är det dags att rösta på ditt favoritbidrag i tävlingen, alla fina recept och matbilder från de svenska matbloggarna ligger nu ..."

Ladda D-vitaminer med fisken!

PUBLICERAT: 2014-08-18, kl: 17:21
"Hoppla, rätt som det regnar så kommer det en skur, eller hur är det man säger?! Och som om att det inte räckte med ösregn a'la "häll en mindre insjö över oss", så har de ack så berömda Skånestormarna anlänt. Lite delade känslor har vi allt för årstiden ..."