Mårtenssons kök

Publiceras av

Håkan och Anki Mårtensson

Beskrivning: I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva.

E-post: martenssonskok@hotmail.se
Ort: Ystad

 

[Välj som favorit!]

Mårtenssons kök

God, och för det mesta, lättlagad mat!

Vi bloggar om våra mateskapader i såväl vårt eget kök som andras. Vi skriver om recept som vi provar, viner som vi njuter av och cigarrer (som i alla fall en av oss njuter av). Vi delar även med oss av andra delar av vårt liv, till en viss del.
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Ystad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3233
Placering privata,alla:240
Placering privata,Mat och dryck:46

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

En ny krämig favorit!

PUBLICERAT: 2015-03-27, kl: 17:53
"Vi har en del laster, vi Mårtenssons. Håkan har sina cigarrer som han vårdar ömt och njuter av då och då, Anki är galen i salmiak och kan inte leva utan Lakrisal. Gladheten i bubbel delar vi och det finns alltid en flaska på kylning, vem vet när den där ..."

Pasta med avokado och marinerad rödlök

PUBLICERAT: 2015-03-25, kl: 21:01
"Dags för pasta är det denna onsdag, ni vet den där fredagspastan som numera går under namnet torsdagspastan hemma i det Mårtenssonska köket. Fast när vi tänker efter så hade vi ju i och för sig kunnat fortsätta kalla den fredagspasta eftersom vi ju har ..."

Efterrätt 3.0

PUBLICERAT: 2015-03-23, kl: 19:28
"Efterrättstajm i Mårtenssons kök vad sägs om det, är ni sugna på lite sötsaker? Bra, för vi har faktiskt en tre olika att bjuda på här idag! Denna efterrättssymfoni av knaprigt, mjukt och flytande bjöd vi sist vi hade gäster vid vårt bord och faktiskt ..."