Mårtenssons kök

Publiceras av

Håkan och Anki Mårtensson

Beskrivning: I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva.

E-post: martenssonskok@hotmail.se
Ort: Ystad

[Välj som favorit!]

Mårtenssons kök

God, och för det mesta, lättlagad mat!

Vi bloggar om våra mateskapader i såväl vårt eget kök som andras. Vi skriver om recept som vi provar, viner som vi njuter av och cigarrer (som i alla fall en av oss njuter av). Vi delar även med oss av andra delar av vårt liv, till en viss del.
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Ystad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3798
Placering privata,alla:227
Placering privata,Mat och dryck:42

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Härlig smak på kycklingen.

PUBLICERAT: 2014-10-24, kl: 10:04
"Ännu ett hösttecken har visat sej! Alla glada matfotografamatörer har börjar klaga på bristen på dagsljus och de allt mörkare kvällarna, och härmed sällar vi oss till dom! Men precis lika irriterande som det är nu, precis lika glädjande är det när det ..."

Inte den perfekta omeletten!

PUBLICERAT: 2014-10-22, kl: 21:17
"Något som är lättlagat och som går att variera i all oändlighet är den gamla hederliga omeletten. Ibland kan man se på vissa matlagningsprogram, oftast tävlingar, om hur avancerat och krångligt det är att få till en perfekt omelett och är det en sådan ..."

Ostgratinerad brysselkål

PUBLICERAT: 2014-10-20, kl: 21:17
"Har ni märkt att det börjar drälla av brysselkål i mataffärernas grönsaksdiskar? Det har vi och vi jublar lite extra eftersom att vi förra hösten blev lite smått beroende av de små gröna knytena och åt dom både på kors och tvärs. När vi var i Köpenhamn ..."