Mårtenssons kök

Publiceras av

Håkan och Anki Mårtensson

Beskrivning: I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva.

E-post: martenssonskok@hotmail.se
Ort: Ystad

 

[Välj som favorit!]

Mårtenssons kök

God, och för det mesta, lättlagad mat!

Vi bloggar om våra mateskapader i såväl vårt eget kök som andras. Vi skriver om recept som vi provar, viner som vi njuter av och cigarrer (som i alla fall en av oss njuter av). Vi delar även med oss av andra delar av vårt liv, till en viss del.
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Ystad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2577
Placering privata,alla:248
Placering privata,Mat och dryck:50

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Matrunda på Österlen

PUBLICERAT: 2015-05-23, kl: 13:09
"Förra helgen hade vi ju som sagt fint besök från Göteborg när Erika och hennes J var på en Skånetur. Erika har vi lärt känna genom hennes blogg och vi har träffats några gånger tidigare, både på bloggträffar och så här - på "fyrmanhand". När dom hälsade ..."

Pastasås med kyckling och färska tomater.

PUBLICERAT: 2015-05-22, kl: 11:30
"Happy fredag på er alla, ännu en helg är på gång att göra sin entré och just nu ser det lovande ut - i alla fall vädermässigt. Solen skiner och det är ju aldrig fel, speciellt inte när det är ledighetskommittén som uttalar sej:) Denna lediga fredag ..."

Sej, passande för en lillelördag!

PUBLICERAT: 2015-05-20, kl: 20:23
"Då har vi kommit fram till mittiveckandagen onsdag, även känd som lillelördag. Att det kallas för lillelördag har vi fått veta har att göra med att det förut kallades piglördag, vilket innebar att pigorna hade ledigt på onsdagen istället för på ..."