Mårtenssons kök

Publiceras av

Håkan och Anki Mårtensson

Beskrivning: I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva.

E-post: martenssonskok@hotmail.se
Ort: Ystad

 

[Välj som favorit!]

Mårtenssons kök

God, och för det mesta, lättlagad mat!

Vi bloggar om våra mateskapader i såväl vårt eget kök som andras. Vi skriver om recept som vi provar, viner som vi njuter av och cigarrer (som i alla fall en av oss njuter av). Vi delar även med oss av andra delar av vårt liv, till en viss del.
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Ystad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3391
Placering privata,alla:252
Placering privata,Mat och dryck:50

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Mangomargarita

PUBLICERAT: 2015-02-28, kl: 16:25
"Tjo i köket denna soliga lördag, hoppas ni har det härligt idag och att ni också fått tillfälle att njuta av de allt mer gryende vårkänslorna. Vi har haft fullt upp med matlagning inför kvällen, jodå det vankas en middagssittning även denna lördag, men ..."

Helgmeny

PUBLICERAT: 2015-02-25, kl: 21:45
"Nej nu ska vi inte hålla er på halster längre för vi vet att det finns några som sitter och väntar på recept från middagen i lördags. Som vi skrev tidigare så var efterrätten en riktig fullpoängare, i alla fall för den som gillar den härligt söta ..."

Rödbetssoppa, soppan som skräms lite grann!

PUBLICERAT: 2015-02-23, kl: 19:11
"Hej måndag och hej sista veckan i februari! I dag har fru Mårtensson varit med sin väninna på en otroligt intressant föreläsning som handlade om något så intressant och spännande som Funktionell medicin . Det låter kanske väldans invecklat och ..."