Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

Mårtenssons kök

Publiceras av

Håkan och Anki Mårtensson

Beskrivning: I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva.

E-post: martenssonskok@hotmail.se
Ort: Ystad

 

[Välj som favorit!]

Mårtenssons kök

God, och för det mesta, lättlagad mat!

Vi bloggar om våra mateskapader i såväl vårt eget kök som andras. Vi skriver om recept som vi provar, viner som vi njuter av och cigarrer (som i alla fall en av oss njuter av). Vi delar även med oss av andra delar av vårt liv, till en viss del.
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Ystad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3317
Placering privata,alla:213
Placering privata,Mat och dryck:41

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Lättlagad tomatsoppa med rostade kikärtor

PUBLICERAT: 2015-10-05, kl: 19:09
"I dag står det soppa på agendan här i Mårtenssons kök, en tomatsoppa med en liten tvist i smaken. Förmodligen finns det en makalös mängd olika recept och sätt att tillaga tomatsoppa på, allt från att göra det från grunden med färska tomater till att ..."

Veckans matsedel

PUBLICERAT: 2015-10-04, kl: 10:47
"Söndag betyder middagsplanering för kommande vecka, både här på bloggen och där i vårt verkliga kök. Vårt planeringsmöte är just avslutat och vår matsedel för nästa vecka är klubbad och klar, precis som vårt förslag till er. Veckan börjar "sytt o gutt" ..."

Vild biff Rydberg

PUBLICERAT: 2015-10-02, kl: 11:52
"Hejsan på dejsan oktober, fredag och kära läsare! Här är det full fart i det Mårtenssonska hemmet, dammsugaren har rastats, frukostbullarna har bakats och kafferosteriet har redan varit i gång. Tack vare det senare ligger det nu en blågrå rök i stil med ..."