Mårtenssons kök

Publiceras av

Håkan och Anki Mårtensson

Beskrivning: I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva.

E-post: martenssonskok@hotmail.se
Ort: Ystad

[Välj som favorit!]

Mårtenssons kök

God, och för det mesta, lättlagad mat!

Vi bloggar om våra mateskapader i såväl vårt eget kök som andras. Vi skriver om recept som vi provar, viner som vi njuter av och cigarrer (som i alla fall en av oss njuter av). Vi delar även med oss av andra delar av vårt liv, till en viss del.
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Ystad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3804
Placering privata,alla:225
Placering privata,Mat och dryck:37

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Middagar med glögg!

PUBLICERAT: 2014-11-28, kl: 18:09
"God kväll på er alla, och välkomna till Mårtenssons julverkstad:) Jodå, här har det julats hela dagen (nästan) och vi är just färdiga med pyntande och dekoration, puh! Fast vi ska inte gnälla över jobbet, vi tycker faktiskt båda att det är roligt och ..."

Enchiladas, bönsallad och två Margaritas, coming right up!

PUBLICERAT: 2014-11-26, kl: 19:18
"I dag kör vi lite av ett texmex-tema här i köket, vi bjuder på klassisk Mexikans drink och till middag blir det enchiladas och bönsallad a'la Håkan. Låter det lockande? I så fall - Vamos! Enchiladas är mjuka tortillabröd som man lägger en fyllning på, ..."

Ingen vacker soppa, men ack så god!

PUBLICERAT: 2014-11-24, kl: 19:21
"Hugaligen, vissa middagar är verkligen allt annat än fotomatrial och det kvittar hur man stylar och ställer in kameran, det ser bara inte speciellt trevligt ut. Dagens köttlösa soppa är ett bra exempel på just en sån middag, en soppa som inte är ..."