Mårtenssons kök

Publiceras av

Håkan och Anki Mårtensson

Beskrivning: I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva.

E-post: martenssonskok@hotmail.se
Ort: Ystad

 

[Välj som favorit!]

Mårtenssons kök

God, och för det mesta, lättlagad mat!

Vi bloggar om våra mateskapader i såväl vårt eget kök som andras. Vi skriver om recept som vi provar, viner som vi njuter av och cigarrer (som i alla fall en av oss njuter av). Vi delar även med oss av andra delar av vårt liv, till en viss del.
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Ystad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3567
Placering privata,alla:193
Placering privata,Mat och dryck:39

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Veckans matsedel

PUBLICERAT: 2015-08-02, kl: 17:46
"Som ni säkert märkt så har denna söndagens förslag till veckans matsedel låtit dröja på sej lite grann och det har inget att göra med någon sen nattrumlande lördagskväll - det vill vi bara påpeka:) Vi passade helt enkelt på att sadla stålhingstarna ..."

Ugnsbräserat lammbog med sötpotatis och bakade tomater.

PUBLICERAT: 2015-08-01, kl: 12:47
"Så är det åter dags för den årliga recepttävlingen, anordnad av Cono Sur , att äga rum. Detta är tredje året vi har blivit inbjudna att delta och naturligtvis tackade vi ja även denna gången. Det har ju nästan blivit som en tradition vid detta laget och ..."

Key lime pie, frusen och toppad med maräng

PUBLICERAT: 2015-07-30, kl: 17:15
"Nej nu har vi väl hållit er på halster tillräckligt länge, eller vad säger ni? Vi har ju en himmelsk efterrätt att bjuda er på, den där som vi hintade om i vårt förra inlägg. Som vi skrev så var det bland det godaste vi någonsin satt våra tänder i, i ..."