Mårtenssons kök

Publiceras av

Håkan och Anki Mårtensson

Beskrivning: I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva.

E-post: martenssonskok@hotmail.se
Ort: Ystad

[Välj som favorit!]

Mårtenssons kök

God, och för det mesta, lättlagad mat!

Vi bloggar om våra mateskapader i såväl vårt eget kök som andras. Vi skriver om recept som vi provar, viner som vi njuter av och cigarrer (som i alla fall en av oss njuter av). Vi delar även med oss av andra delar av vårt liv, till en viss del.
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Ystad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4452
Placering privata,alla:199
Placering privata,Mat och dryck:36

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Glädjen av att ge!

PUBLICERAT: 2014-12-17, kl: 19:17
"Då tar vi alltså en paus från all den där julmaten idag och bjuder istället på några julklappstips här i köket, något som börjar bli en tradition nu. Första alternativa julklappslistan från 2012 hittar du här och i fjol kompletterade vi den med ännu ..."

Hemmagjord senap, skånsk och dunder!

PUBLICERAT: 2014-12-16, kl: 19:14
"Alltså, hur mycket kan det blåsa och regna egentligen? I morse när vi slog upp de blå så hade den värsta blåsten lagt sej och vi hade våra förhoppningar om en mer vindstilla och torr dag, men ack som vi bedrog oss! Håkan svor lite extra när han steg in ..."

Koka julskinka och sedan griljera med hjälp av Ernst

PUBLICERAT: 2014-12-15, kl: 19:17
"I dag kör vi vidare i vår julbonanza och det har blivit dags för julskinkan att ta plats på bordet. " Ajamen nääää, har dom inget annat för sej i det där Mårtenssonska köket än att bjuda på julmat hela tiden ", tänker kanske någon nu i? Nope, tänk för ..."