Mårtenssons kök

Publiceras av

Håkan och Anki Mårtensson

Beskrivning: I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva.

E-post: martenssonskok@hotmail.se
Ort: Ystad

 

[Välj som favorit!]

Mårtenssons kök

God, och för det mesta, lättlagad mat!

Vi bloggar om våra mateskapader i såväl vårt eget kök som andras. Vi skriver om recept som vi provar, viner som vi njuter av och cigarrer (som i alla fall en av oss njuter av). Vi delar även med oss av andra delar av vårt liv, till en viss del.
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Ystad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3585
Placering privata,alla:196
Placering privata,Mat och dryck:36

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Paprikapaj med oliver och soltorkade tomater

PUBLICERAT: 2015-09-01, kl: 18:52
"Det är hög tid att vi fortsätter bjuda på smarrigheterna vi satte i oss på kräftskivan som vi var bjudna på för ett tag sedan. Vi började med de fyllda tunnbrödsrullarna , fortsatte med de kalla såserna och idag har turen kommit till en av de goda ..."

Att ge bort en uppskattad julklapp!

PUBLICERAT: 2015-08-30, kl: 13:24
"Det blev en alla tiders fin dag igår, julklappen blev oerhört uppskattad och vi fick en riktigt rolig dag tillsammans med många glada skratt, god mat och framförallt en hel del fixat hemma hos Ankis morbröder. Som vi berättat tidigare så gav vi 5 en ..."

Blåbärspaj med hemgjord vaniljvisp

PUBLICERAT: 2015-08-29, kl: 08:33
"Hoppla så var det plötsligt lördag minsann, gårdagen kom och gick i ett nafs för vår del. I går morse fick vi ett infall när vi vaknade och därmed satt vi på tåget klockan 10 för att 1½ timme senare trampa dansk mark. Ja, det blev alltså en tur till den ..."