Mårtenssons kök

Publiceras av

Håkan och Anki Mårtensson

Beskrivning: I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva.

E-post: martenssonskok@hotmail.se
Ort: Ystad

[Välj som favorit!]

Mårtenssons kök

God, och för det mesta, lättlagad mat!

Vi bloggar om våra mateskapader i såväl vårt eget kök som andras. Vi skriver om recept som vi provar, viner som vi njuter av och cigarrer (som i alla fall en av oss njuter av). Vi delar även med oss av andra delar av vårt liv, till en viss del.
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Ystad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3538
Placering privata,alla:241
Placering privata,Mat och dryck:37

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Laxgratäng med rotfrukter och ostsås

PUBLICERAT: 2014-09-01, kl: 19:58
"Dax för lax! Vi kör en allt-i-ett middag här i köket idag, en laxgratäng med rotfrukter och västerbottenostsås blir det och den passar lika bra mitt i veckan som den gör på helgen. Rotfrukterna som vi la i botten av vår gratäng går så klart att byta ut, ..."

Thaiboat och Loka Crush drink

PUBLICERAT: 2014-08-29, kl: 16:37
"För exakt en vecka sedan befann vi oss i en fantastiskt exotisk miljö, sippade på heta drinkar med våra näsor vända mot solen och vansinnigt härliga människor. Vi var nämligen några stycken som, tack vare Emmy, träffades innan sittningen på ..."

Örtkryddad färskkorv.

PUBLICERAT: 2014-08-27, kl: 20:14
"Vi hann väl inte mer än in genom dörren i söndags, när vi kom hem från vår helg i Stockholm, förrän Håkan hade asat fram köttkvarnen och korvstoppningstillbehören. Efter att vi på lördagen besökt flera av de butiker som vi fått tips om kliade det ..."