Mårtenssons kök

Publiceras av

Håkan och Anki Mårtensson

Beskrivning: I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva.

E-post: martenssonskok@hotmail.se
Ort: Ystad

[Välj som favorit!]

Mårtenssons kök

God, och för det mesta, lättlagad mat!

Vi bloggar om våra mateskapader i såväl vårt eget kök som andras. Vi skriver om recept som vi provar, viner som vi njuter av och cigarrer (som i alla fall en av oss njuter av). Vi delar även med oss av andra delar av vårt liv, till en viss del.
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Ystad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3831
Placering privata,alla:235
Placering privata,Mat och dryck:38

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ärtsoppa

PUBLICERAT: 2014-09-15, kl: 20:57
"Helgen har gått i sakta mak här i Mårtenssons kök, det har ju varit lite sjukstuga då fru M har haft feber och mest legat i soffan med stängda ögon. Herr M har däremot fått gjort både det ena och det andra, tänk att viss arbetsfördelning kan falla så ..."

Fylld fläskfilé med zucchinisås.

PUBLICERAT: 2014-09-12, kl: 17:30
"Vi har förstått av bildflödet på både instagram, Facebook och på bloggarna vi följer att 2014 är ett lyckat år för de av er som har glädjen att odla kunna zucchini. Skördarna verkar vara väldigt stora och flera av de gröna pumpaliknande grönsakerna drar ..."

Lax och whisky.

PUBLICERAT: 2014-09-10, kl: 19:34
"I begynnelsen av vårt virtuella kök hade vi en rubrik på ett inlägg som fick en del att höja både på ett och två ögonbryn och fundera på hur vi smaksatt vår spätta egentligen, när dom läste " Whisky och spätta "! Den gången handlade det inte om spätta ..."