Mårtenssons kök

Publiceras av

Håkan och Anki Mårtensson

Beskrivning: I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva.

E-post: martenssonskok@hotmail.se
Ort: Ystad

[Välj som favorit!]

Mårtenssons kök

God, och för det mesta, lättlagad mat!

Vi bloggar om våra mateskapader i såväl vårt eget kök som andras. Vi skriver om recept som vi provar, viner som vi njuter av och cigarrer (som i alla fall en av oss njuter av). Vi delar även med oss av andra delar av vårt liv, till en viss del.
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Ystad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3043
Placering privata,alla:254
Placering privata,Mat och dryck:38

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Drink på Loka Crush

PUBLICERAT: 2014-07-31, kl: 19:59
"Som vi skrivit tidigare så har vi skurit ner på vitt socker rejält här i köket, framför allt så är det herr M som verkligen har tagit ett krafttag om det vita sockret. Inte för att vi varit några vansinnigt stora konsumenter tidigare heller, men det har ..."

Laxtårta

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 19:28
"Vet ni vad som närmar sej, gott folk? Kräftpremiären! Anledningen till att vi överhuvudtaget har något som kallas kräftpremiär är ett gammalt fiskeförbud av de röda små blötdjuren. Förbudet kom till i slutet av 1800-talet och gällde från 1:e november ..."

Sötpotatisgratäng med zucchini och morot.

PUBLICERAT: 2014-07-25, kl: 09:26
"Sötpotatis, sötpotatis, sötpotatis... ja det har blivit en del sötpotatisinlägg senaste tiden, men det är ju så gott och vi har plötsligt fallit väldigt hårt för de orangea potäterna. Från att tidigare inte alls ha varit så överförtjusta i dom, vi gav ..."