Mårtenssons kök

Publiceras av

Håkan och Anki Mårtensson

Beskrivning: I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva.

E-post: martenssonskok@hotmail.se
Ort: Ystad

[Välj som favorit!]

Mårtenssons kök

God, och för det mesta, lättlagad mat!

Vi bloggar om våra mateskapader i såväl vårt eget kök som andras. Vi skriver om recept som vi provar, viner som vi njuter av och cigarrer (som i alla fall en av oss njuter av). Vi delar även med oss av andra delar av vårt liv, till en viss del.
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Ystad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3907
Placering privata,alla:244
Placering privata,Mat och dryck:39

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Barnförbjudna bountybollar och tips på desserter till påsk.

PUBLICERAT: 2014-04-15, kl: 19:32
"Så var det då dags för efterrättstipsen som vi lovade igår att bjuda er på idag. Vi har blandat hej vilt mellan chokladstinna desserter och dom åt det lite mer fruktiga, syrliga slaget. Vi hoppas att ni kan hitta något som faller er på läppen, gör det ..."

Rimmad ugnsstekt lammstek och middagstips till påsk!

PUBLICERAT: 2014-04-14, kl: 16:30
"Alltså, vart denna helgen tog vägen har vi ingen aning om! Fredagen kom, vi gav oss iväg med tåget till Falkenberg och bloggträffen vi längtat efter flera veckor och plötsligt var det söndag och vi satt i Guns fräsiga sportbil på väg hem igen... Vad ..."

Frozen rasberry Margarita.

PUBLICERAT: 2014-04-11, kl: 08:19
"En drink att skåla in helgen i serverar vi er här i köket denna fredag, en frusen bärvariant som vi tänkte kunde passa fint. Inte för att det är så fasligt varmt ute, men vi kan ju önska och drömma lite grann:) Det är den klassiska frusna Margaritan som ..."