Mårtenssons kök

Publiceras av

Håkan och Anki Mårtensson

Beskrivning: I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva.

E-post: martenssonskok@hotmail.se
Ort: Ystad

[Välj som favorit!]

Mårtenssons kök

God, och för det mesta, lättlagad mat!

Vi bloggar om våra mateskapader i såväl vårt eget kök som andras. Vi skriver om recept som vi provar, viner som vi njuter av och cigarrer (som i alla fall en av oss njuter av). Vi delar även med oss av andra delar av vårt liv, till en viss del.
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Ystad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4683
Placering privata,alla:165
Placering privata,Mat och dryck:32

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Söndagsstek med ljuvlig sås och inlagda tomater

PUBLICERAT: 2016-02-04, kl: 19:36
"Ibland är det så ända in i bänken gott med en sån där "riktig" söndagsmiddag, ni vet när man fyller matbordet och tallriken till bredden med alla möjliga goda tillbehör, slevar upp brunsås och äter tills man nästan spricker:) Härom helgen var det dags ..."

Strömming med basilika och parmesanfyllning

PUBLICERAT: 2016-02-02, kl: 18:40
"Det var ett bra tag sedan vi slog ett slag förmån för sillen/strömmingen, ja i alla fall om man bortser från sillinläggningarna som duggade i julas, det är faktiskt ända sedan augusti som vi tipsade om sill provencale . Vi är ju båda två väldigt ..."

Veckomatsedel

PUBLICERAT: 2016-01-31, kl: 10:33
"Nä vet ni vad, nu är faktiskt årets första månad redan till ände och i morgon skriver vi februari i almanackan, schwipp sa det bara! Men visst är det härligt ändå att det ljusnar tidigare på morgonen och att det mörknar senare på kvällarna, vi behöver ..."