Mårtenssons kök

Publiceras av

Håkan och Anki Mårtensson

Beskrivning: I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva.

E-post: martenssonskok@hotmail.se
Ort: Ystad

 

[Välj som favorit!]

Mårtenssons kök

God, och för det mesta, lättlagad mat!

Vi bloggar om våra mateskapader i såväl vårt eget kök som andras. Vi skriver om recept som vi provar, viner som vi njuter av och cigarrer (som i alla fall en av oss njuter av). Vi delar även med oss av andra delar av vårt liv, till en viss del.
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Ystad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3169
Placering privata,alla:227
Placering privata,Mat och dryck:44

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Några härliga dagar i Berlin

PUBLICERAT: 2015-05-01, kl: 19:41
"Hej på dej sköna maj! Inte för att du visat dej från din bästa sida så här på din premiärdag, men det har vi faktiskt uppskattat eftersom vi fått gjort en galet massa här hemma. Ni vet sånt där som måste göras förr eller senare, men som man måste vara ..."

Kycklinggryta med citron och rosmarin

PUBLICERAT: 2015-04-28, kl: 19:14
"Citroner, citroner, citroner - ibland har vi extra dille på citroner i det Mårtenssonska köket. Inte för att vi tycker att de matchar vårt humör, för de gör de då rakt inte - bara ibland:) Men den varierande konsumtionen har säkert med årstidernas ..."

Veckomatsedel, fix och färdig!

PUBLICERAT: 2015-04-26, kl: 12:28
"Guten tag allerseites! Nu trampar Mårtenssons åter igen på den skånska myllan efter några härliga dagar i den tyska huvudstaden Berlin, där vi haft en minisemester med våra goda vänner Anne och Ingemar. Vi har haft kanoners fint väder, sett galet mycket ..."