Mårtenssons kök

Publiceras av

Håkan och Anki Mårtensson

Beskrivning: I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva.

E-post: martenssonskok@hotmail.se
Ort: Ystad

[Välj som favorit!]

Mårtenssons kök

God, och för det mesta, lättlagad mat!

Vi bloggar om våra mateskapader i såväl vårt eget kök som andras. Vi skriver om recept som vi provar, viner som vi njuter av och cigarrer (som i alla fall en av oss njuter av). Vi delar även med oss av andra delar av vårt liv, till en viss del.
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Ystad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4203
Placering privata,alla:230
Placering privata,Mat och dryck:40

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Får vi bjuda på en Portergryta till söndagsmiddag?

PUBLICERAT: 2015-01-24, kl: 14:44
"I dag bjuder vi på ett klassiskt grytrecept där den ena huvudingrediensen har riktigt gamla anor. För utan Carnegie Porter blir det ingen portergryta, det är en sak som är bambu! Visserligen så har vi pillat lite i i ingrediensprotokollet och haft i en ..."

Krämig kycklingsås med bacon till pasta.

PUBLICERAT: 2015-01-22, kl: 19:56
"Då tar Mårtenssons och börjar varvar ner, lägger in ledighetsläget och sparkar igång helgen! Det gör vi så klart helt i vanlig återinförd ordning med en pastamiddag både för er del och för vår egen del. Själv ska vi ska snart sätta oss till bords och ..."

En variant på meatzza, hämtad direkt ur det bruna 70-talet

PUBLICERAT: 2015-01-20, kl: 19:47
"Pizzatajm!!! Japp, vi tänkte att vi kunde lysa upp denna gråa regniga dag med ett annorlunda och spännande 70-talsrecept på en pizza. En köttfärspizza som passar otroligt bra även så här ca 40 år senare när vi skriver 2015 i almanackan. Receptet har vi ..."