Mårtenssons kök

Publiceras av

Håkan och Anki Mårtensson

Beskrivning: I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva.

E-post: martenssonskok@hotmail.se
Ort: Ystad

[Välj som favorit!]

Mårtenssons kök

God, och för det mesta, lättlagad mat!

Vi bloggar om våra mateskapader i såväl vårt eget kök som andras. Vi skriver om recept som vi provar, viner som vi njuter av och cigarrer (som i alla fall en av oss njuter av). Vi delar även med oss av andra delar av vårt liv, till en viss del.
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Ystad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4225
Placering privata,alla:177
Placering privata,Mat och dryck:33

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Enkel hollandaisesås med saffran

PUBLICERAT: 2015-11-27, kl: 12:48
"I dag är det saffran som är på tapeten här i det Mårtenssonska köket (inte bokstavligt talat för jisses vilka fläckar det hade blivit då!) Saffran, denna underbara krydda som går att använda till så mycket i både mat och bak (!), finns det någon annan ..."

Glöggmingel

PUBLICERAT: 2015-11-26, kl: 14:31
"... är det kanske något som ligger på agendan för er inför stundande helg? Vi är ju redan är framme vid första advent på söndag och kanske tänker några av er fira det lite extra i helgen, med både mingel och glögg. Därför har vi plockat samman några ..."

Filé med salami och svartvinbär i vår nya stekpanna.

PUBLICERAT: 2015-11-25, kl: 19:35
"Vilt blir det här i det Mårtenssonska köket idag när vi bjuder er på en vildsvinsytterfilé täckt med salami och svartvinbärsgelé, serverad med en smarrig bärig sås och ett spännande tilltugg som knastrar lite extra när man tuggar på det. Låter det ..."