Det Vita Dårhuset

Publiceras av

Erika Söderberg

Beskrivning: Här hittar du en tjej som bloggar om inredning och livet.Jag är en av dom som andas inredning och ideerna flödar….I mitt hem hittar du vitt,vitt och lantligt *ler*. Att hitta gamla möbler och få måla dem vita har blivit en stor passion. Så välkommen in till mitt hem!

[Välj som favorit!]

Det Vita Dårhuset

Välkommen till det Vita Dårhuset

Här hittar du en tjej som bloggar om inredning och livet.Jag är en av dom som andas inredning och ideerna flödar….I mitt hem hittar du vitt,vitt och lantligt *ler*. Att hitta gamla möbler och få måla dem vita har blivit en stor passion. Så välkommen in till mitt hem!
URL: http://detvitadarhuset.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Vulva plastik

PUBLICERAT: 2014-10-09, kl: 12:18
"Låter exklusivt va?! Kan tala om att det inte känns lika exklusivt I Måndags fick jag äntligen min operation, min vulva plastik. Förstår att det låter som om jag gjort höna snyggare men riktigt så roligt har jag inte haft. Efter alla barn har slidväggen ..."

Om jag får välja

PUBLICERAT: 2014-10-05, kl: 20:12
"... mellan en man som snickrar eller en man som har god hand med elektronik är svaret givet. Måste ha vart högre makter med i spelet när vi träffades för oj oj oj vilken matchning vi är! Jag bad om en bänk, och vips, där står den nu så vacker i vårt kök ..."

Check this out!

PUBLICERAT: 2014-09-30, kl: 14:12
"Min syster & fotograf Maria tog kort till vår första fotovägg. Vi har aldrig haft kort framme på barnen (skäms) men nu äntligen fick jag tummen ur Blev såå nöjd(!) Du kan se resultatet på min Instagram. Du hittar mig under Soderberg4 . Ha en fortsatt ..."