Det Vita Dårhuset

Publiceras av

Erika Söderberg

Beskrivning: Här hittar du en tjej som bloggar om inredning och livet.Jag är en av dom som andas inredning och ideerna flödar….I mitt hem hittar du vitt,vitt och lantligt *ler*. Att hitta gamla möbler och få måla dem vita har blivit en stor passion. Så välkommen in till mitt hem!

[Välj som favorit!]

Det Vita Dårhuset

Välkommen till det Vita Dårhuset

Här hittar du en tjej som bloggar om inredning och livet.Jag är en av dom som andas inredning och ideerna flödar….I mitt hem hittar du vitt,vitt och lantligt *ler*. Att hitta gamla möbler och få måla dem vita har blivit en stor passion. Så välkommen in till mitt hem!
URL: http://detvitadarhuset.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Helt enkelt stopp

PUBLICERAT: 2014-07-31, kl: 19:25
"Guten abend! Vet inte vad det är…… Varje gång jag sätter mig för att blogga får jag “tung” häfta. Jag har så mycket tankar ( det vet ni som följt mig ett tag) som jag behöver/vill ventilera men fasiken! Jag kanske borde börja ta mig en hutt eller 2 ..."

A taste of summer……

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 21:55
"Efter en vecka på Skrea camping i Falkenberg har jag sett till att förlänga det ljuva västkust livet genom att ta med mig handplockade snäckor hem. Ger ett minne för livet & ett vackert stilleben till hemmet. Men 2 veckor kvar på semestern ska jag ..."