Det Vita Dårhuset

Publiceras av

Erika Söderberg

Beskrivning: Här hittar du en tjej som bloggar om inredning och livet.Jag är en av dom som andas inredning och ideerna flödar….I mitt hem hittar du vitt,vitt och lantligt *ler*. Att hitta gamla möbler och få måla dem vita har blivit en stor passion. Så välkommen in till mitt hem!

[Välj som favorit!]

Det Vita Dårhuset

Välkommen till det Vita Dårhuset

Här hittar du en tjej som bloggar om inredning och livet.Jag är en av dom som andas inredning och ideerna flödar….I mitt hem hittar du vitt,vitt och lantligt *ler*. Att hitta gamla möbler och få måla dem vita har blivit en stor passion. Så välkommen in till mitt hem!
URL: http://detvitadarhuset.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Några steg upp…

PUBLICERAT: 2014-08-21, kl: 21:41
"... är vi äntligen klara med hall renoveringen. Vi slängde upp pärlsponts plattor i hall, Nicodemus & Noels rum & i trappen. Jätte smidigt att klämma upp över vävtapeten. Det enda negativa är att plattorna inte är råvita som jag gillar utan mer antikvita…… ..."

Stripes……

PUBLICERAT: 2014-08-03, kl: 20:59
"Jag är så förbaskat trött på vår randiga tapet i vardagsrummet(!) Men jag har ingen aning om vart jag vill gå från här….. Ännu stelare eller en lantligt?! Ja dessa problem Hoppas ni har det bra. Själv håller jag på att rinna bort *gulp* ..."