Det Vita Dårhuset

Publiceras av

Erika Söderberg

Beskrivning: Här hittar du en tjej som bloggar om inredning och livet.Jag är en av dom som andas inredning och ideerna flödar….I mitt hem hittar du vitt,vitt och lantligt *ler*. Att hitta gamla möbler och få måla dem vita har blivit en stor passion. Så välkommen in till mitt hem!

[Välj som favorit!]

Det Vita Dårhuset

Välkommen till det Vita Dårhuset

Här hittar du en tjej som bloggar om inredning och livet.Jag är en av dom som andas inredning och ideerna flödar….I mitt hem hittar du vitt,vitt och lantligt *ler*. Att hitta gamla möbler och få måla dem vita har blivit en stor passion. Så välkommen in till mitt hem!
URL: http://detvitadarhuset.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Kärlek* Demoner* Kraft*

PUBLICERAT: 2014-04-11, kl: 21:34
"En av mina små kärlekar *NOEL* Känner mig lite låg …..Fastän det händer en del på inredningsfronten ( vilket är skitkul! JIHOOO!) är det dagar av lite tyngd. Jag känner att min kropp fortfarande inte är i fas och det gör mig förtvivlad & ledsen. Min man ..."

Mirror mirror on the wall…..

PUBLICERAT: 2014-04-07, kl: 15:53
"Idag blev det vab med minsta knodden som hostar & har feber. Självklart får knodd nr 2 också stanna hemma när den andre är sjuk. Storknoddarna måste till skolan så dom får släpa sig iväg :) Igår var vi och såg FROST. Underbar film! Fortsätter i ..."

Unique design- SE HIT!

PUBLICERAT: 2014-04-03, kl: 21:28
"‘ Hej Hej, *UTLOTTNING* Nu kör vi ett fint samarbete med Unique Design . Samarbetet gäller en utlottning av det otroligt vackra halsbandet på bilden ovan. För att vara med i utlottningen behöver du bara skriva i detta inlägg vilket smycke du gillar mest ..."