KajsaLisas blogg

Publiceras av

KajsaLisa

Beskrivning: Om mig: Varför skall man göra något åt sitt meningslösa liv när man kan dela det med andra. Vem är KajsaLisa? En empatisk bitch som jobbar som undersköterska Bor som singel i områdets sunkigaste radhus med en djungel på framsidan och en öken på baksidan Har delad vårdnad om en hund.(Tack för att du jämt ställer upp morsan).KajsaLisa är en djupt filosofisk tjej som är allmänt vänstervriden rödhårig och så långt från Stureplan man kan komma.Hon lyssnar på hårdrock tills grannarna bankar i väggen och är känd som områdets Pippi Långstrump. Dessutom har hon världens mest skruvade känsloliv och skriver så långa inlägg på sin blogg att hon inte ens orkar läsa dom själv. Fyllt 30 och har inte fått någon rätsida på livet än.
Ålder: 35
E-post: kasastrom@live.se

[Välj som favorit!]

KajsaLisas blogg

Här är jag

Om mig: Varför skall man göra något åt sitt meningslösa liv när man kan dela det med andra. Vem är KajsaLisa? En empatisk bitch som jobbar som undersköterska Bor som singel i områdets sunkigaste radhus med en djungel på framsidan och en öken på baksidan Har delad vårdnad om en hund.(Tack för att du jämt ställer upp morsan).KajsaLisa är en djupt filosofisk tjej som är allmänt vänstervriden rödhårig och så långt från Stureplan man kan komma.Hon lyssnar på hårdrock tills grannarna bankar i väggen och är känd som områdets Pippi Långstrump. Dessutom har hon världens mest skruvade känsloliv och skriver så långa inlägg på sin blogg att hon inte ens orkar läsa dom själv. Snart 30 och har inte fått någon rätsida på livet än.
URL: http://kajsalisasblogg.wordpress.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Per-Anders

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

FRED PÅ JORDEN

PUBLICERAT: 2014-04-23, kl: 10:30
"Nu blåser det kallt runt Sveriges gränser igen, Ryssland har inte varit så farliga sen kommunisttiden. #Blogg100 (54) Alliansen vill pytsa in fem och en halv miljarder i försvaret. (Undrar just om vi har något försvar att stoppa in fem och en halv ..."

KRIIIIIS !!!!!!!!!

PUBLICERAT: 2014-04-22, kl: 11:58
"Jag har alltid ansett att den humor som inte är tänkt att vara rolig är roligast. #Blogg100 (53) Som igår, kollade in DN på nätet och nu är det kris i vården igen (länk) För övrigt är det alltid kris i vården. Man måste anställa 225000 personer till ..."

FÅR MAN INTE GÖRA

PUBLICERAT: 2014-04-21, kl: 10:44
"Dags för Marits helgbild. #Blogg100 (52) Den här helgen har jag bara tagit en bild Den här. Ingen kul bild alls, men vi hade trevligt. Träffade en massa bekanta och släktingar när jag åt påskmiddag. Men någon bildhelg blev det knappast, jag var rätt ..."