KajsaLisas blogg

Publiceras av

KajsaLisa

Beskrivning: Om mig: Varför skall man göra något åt sitt meningslösa liv när man kan dela det med andra. Vem är KajsaLisa? En empatisk bitch som jobbar som undersköterska Bor som singel i områdets sunkigaste radhus med en djungel på framsidan och en öken på baksidan Har delad vårdnad om en hund.(Tack för att du jämt ställer upp morsan).KajsaLisa är en djupt filosofisk tjej som är allmänt vänstervriden rödhårig och så långt från Stureplan man kan komma.Hon lyssnar på hårdrock tills grannarna bankar i väggen och är känd som områdets Pippi Långstrump. Dessutom har hon världens mest skruvade känsloliv och skriver så långa inlägg på sin blogg att hon inte ens orkar läsa dom själv. Fyllt 30 och har inte fått någon rätsida på livet än.
Ålder: 35
E-post: kasastrom@live.se

[Välj som favorit!]

KajsaLisas blogg

Här är jag

Om mig: Varför skall man göra något åt sitt meningslösa liv när man kan dela det med andra. Vem är KajsaLisa? En empatisk bitch som jobbar som undersköterska Bor som singel i områdets sunkigaste radhus med en djungel på framsidan och en öken på baksidan Har delad vårdnad om en hund.(Tack för att du jämt ställer upp morsan).KajsaLisa är en djupt filosofisk tjej som är allmänt vänstervriden rödhårig och så långt från Stureplan man kan komma.Hon lyssnar på hårdrock tills grannarna bankar i väggen och är känd som områdets Pippi Långstrump. Dessutom har hon världens mest skruvade känsloliv och skriver så långa inlägg på sin blogg att hon inte ens orkar läsa dom själv. Snart 30 och har inte fått någon rätsida på livet än.
URL: http://kajsalisasblogg.wordpress.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Per-Anders

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

STRAND EN RATING

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 00:51
"Den här veckan har jag gått ned varje morgon till stranden och bott där. Lägger in lite bilder till Marits helgbild från den jag tog under Söndagen. Det innebär att jag kan den här stranden rätt bra. Nu är ju jag lite hemlighetsfull med var jag bor, men ..."

KAJSALISAS SEMESTERVYKORT 2

PUBLICERAT: 2014-07-26, kl: 00:13
"Eg entligen skäms jag lite, här sitter jag inomhus på Akkurat och tar en Fredagslunch, medan jag tittar ut på en tom uteservering. Jag åkte hit tidigt för att få den där platsen i skuggan med alla kuddarna. Jovisst är den ledig, hela uteserveringen är ..."

DET FINNS BARA DÅLIGT VÄDER ELLER MAN BLIR ALDRIG NÖJD (REPRIS)

PUBLICERAT: 2014-07-24, kl: 01:09
"( Som jag skrev för ett par veckor sedan blir jag helt mossig i huvudet när temperaturen går över 25. Ligger bara i solen och såsar, njuter och all kreativitet försvinner. Därför lägger jag in en repris från 2011, med ett passande tema) Det är synd om ..."