KajsaLisas blogg

Publiceras av

KajsaLisa

Beskrivning: Om mig: Varför skall man göra något åt sitt meningslösa liv när man kan dela det med andra. Vem är KajsaLisa? En empatisk bitch som jobbar som undersköterska Bor som singel i områdets sunkigaste radhus med en djungel på framsidan och en öken på baksidan Har delad vårdnad om en hund.(Tack för att du jämt ställer upp morsan).KajsaLisa är en djupt filosofisk tjej som är allmänt vänstervriden rödhårig och så långt från Stureplan man kan komma.Hon lyssnar på hårdrock tills grannarna bankar i väggen och är känd som områdets Pippi Långstrump. Dessutom har hon världens mest skruvade känsloliv och skriver så långa inlägg på sin blogg att hon inte ens orkar läsa dom själv. Fyllt 30 och har inte fått någon rätsida på livet än.
Ålder: 37
E-post: kasastrom@live.se

[Välj som favorit!]

KajsaLisas blogg

Här är jag

Om mig: Varför skall man göra något åt sitt meningslösa liv när man kan dela det med andra. Vem är KajsaLisa? En empatisk bitch som jobbar som undersköterska Bor som singel i områdets sunkigaste radhus med en djungel på framsidan och en öken på baksidan Har delad vårdnad om en hund.(Tack för att du jämt ställer upp morsan).KajsaLisa är en djupt filosofisk tjej som är allmänt vänstervriden rödhårig och så långt från Stureplan man kan komma.Hon lyssnar på hårdrock tills grannarna bankar i väggen och är känd som områdets Pippi Långstrump. Dessutom har hon världens mest skruvade känsloliv och skriver så långa inlägg på sin blogg att hon inte ens orkar läsa dom själv. Snart 30 och har inte fått någon rätsida på livet än.
URL: http://kajsalisasblogg.wordpress.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Per-Anders

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

LÄNK TILL MIN NYA BLOGG.

PUBLICERAT: 2014-08-21, kl: 01:17
"... kajsalisa.com Förklaringen till vad som hänt finns där."

DAGS IGEN

PUBLICERAT: 2014-08-05, kl: 23:14
"Sista inlägget den här veckan, i morgon går jag hem från jobbet tidigt och lägger mig. Tycker jag är värd lite semester efter att jag jobbat hela tre dar i den här värmen. Sticker till London ett tag. Min Londonserie startar jag upp igen efter semestern ..."

KAJSALISAS SEMESTERVYKORT 3

PUBLICERAT: 2014-08-04, kl: 23:08
"Tog en tur upp till Roslagen igen i början på förra veckan i det fina vädret. Visst är det något speciellt med höga byggnader som strävar mot en blå himmel. Låt mig presentera ………. Sädessilon i Norrtälje hamn. Men en betongsilo, det här skulle ju vara ..."