KajsaLisas blogg

Publiceras av

KajsaLisa

Beskrivning: Om mig: Varför skall man göra något åt sitt meningslösa liv när man kan dela det med andra. Vem är KajsaLisa? En empatisk bitch som jobbar som undersköterska Bor som singel i områdets sunkigaste radhus med en djungel på framsidan och en öken på baksidan Har delad vårdnad om en hund.(Tack för att du jämt ställer upp morsan).KajsaLisa är en djupt filosofisk tjej som är allmänt vänstervriden rödhårig och så långt från Stureplan man kan komma.Hon lyssnar på hårdrock tills grannarna bankar i väggen och är känd som områdets Pippi Långstrump. Dessutom har hon världens mest skruvade känsloliv och skriver så långa inlägg på sin blogg att hon inte ens orkar läsa dom själv. Fyllt 30 och har inte fått någon rätsida på livet än.
Ålder: 35
E-post: kasastrom@live.se

[Välj som favorit!]

KajsaLisas blogg

Här är jag

Om mig: Varför skall man göra något åt sitt meningslösa liv när man kan dela det med andra. Vem är KajsaLisa? En empatisk bitch som jobbar som undersköterska Bor som singel i områdets sunkigaste radhus med en djungel på framsidan och en öken på baksidan Har delad vårdnad om en hund.(Tack för att du jämt ställer upp morsan).KajsaLisa är en djupt filosofisk tjej som är allmänt vänstervriden rödhårig och så långt från Stureplan man kan komma.Hon lyssnar på hårdrock tills grannarna bankar i väggen och är känd som områdets Pippi Långstrump. Dessutom har hon världens mest skruvade känsloliv och skriver så långa inlägg på sin blogg att hon inte ens orkar läsa dom själv. Snart 30 och har inte fått någon rätsida på livet än.
URL: http://kajsalisasblogg.wordpress.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Per-Anders

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

KAJSALISAS LIDANDE OCH DÖD (REPRIS)

PUBLICERAT: 2014-04-19, kl: 09:43
"#Blogg100 (50) Hej Linda heter jag. Jag har tagit över bloggen, KajsaLisa har rymt. Hon har dragit till släktingar i Skåne över helgen. Hon behövde distans sa hon så hon skrev en instruktion till mig och visade hur alla knappar fungerade. Skriv något ..."

THE HOLY SHIT (REPRIS)

PUBLICERAT: 2014-04-18, kl: 20:58
"#Blogg100 (49) Jag skrev ett inlägg förra veckan, där jag berättade att jag läst lite om antikens filosofi och att man skall ta religionerna med en nypa salt, eftersom man hade en annan moraluppfattning för tusen år sedan. Men det finns en sak jag inte ..."

KAJSALISAKODEN ( REPRIS )

PUBLICERAT: 2014-04-17, kl: 05:48
"Kommer att vara borta lite till och från i helgen (släkten) , lägger ut lite repriser med påskreligiöst innehåll. #Blogg100 (48) I DAG FICK ALLA GÅ HEM ETT PAR TIMMAR TIDIGARE FRÅN JOBBET, FÖR ATT JESUS KÄKADE FÖR SISTA GÅNGEN FÖR SNART 2000 ÅR SEDAN ..."