Jämlikhetsanden

Publiceras av

Staffan Lindström

Beskrivning: Gräslökssocialist i Göteborg som vill att Jämlikhetsanden skall bli socialdemokraternas ideologiska utgångspunkt. Jämlika samhällen är nästan alltid bättre samhällen

[Välj som favorit!]

Jämlikhetsanden

Jämlikhetsanden

Personliga reflektioner kring politik och kommunikation.
URL: http://www.jamlikhetsanden.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Politik och samhälle:35

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

En fråga om allmänintresse och etik - är Moderaterna relevanta i rapporteringen om kvinnan som försökte sätta dit en tiggare?

PUBLICERAT: 2014-04-16, kl: 16:40
"Det finns människor som säger och gör ondskefulla ting. Ibland är de medlemmar i ett parti, oftast inte. I det aktuella fallet med en kvinna som försökte sätta dit en tiggare var partimedlemskapet knappast en avgörande faktor och hennes parti har tagit ..."

Att vända på budskapet

PUBLICERAT: 2014-04-14, kl: 16:25
"Idag presenterade Socialdemokraterna sin sjukvårdssatsning i det kommande förslaget till vårbudget. 2 miljarder är avsatta till fler händer i vården och 100 miljoner till att utbilda fler sjuksköterskor. Bra grejer . Regeringen satsar i sitt ..."

Moderat desperation bakom skrämselartikel?

PUBLICERAT: 2014-04-11, kl: 16:08
"Idag gick moderata kommunalråd runtom i Göteborg och Bohuslän ut och ropade Vargen Kommer! så högt de kunde. De påstår att Socialdemokraternas förslag att normalisera arbetsgivaravgiften för unga kommer att skapa budgethål i kommunernas kassakistor. GP ..."