Dietist Schober

Publiceras av

Marcus Schober

Beskrivning: Bloggen handlar om mina dietiststudier på Göteborgs universitet, aktuell näringslära/kost och hur min träning (gym och MMA) går med medföljande tränings tips/fakta. Även en hel del annat kommer säkert komma in då det är roligt att skriva av sig.

Ort: Göteborg

[Välj som favorit!]

Dietist Schober

Dietiststudent

Bloggen handlar om mina dietiststudier på Göteborgs universitet, aktuell näringslära/kost och hur min träning (gym och MMA) går med medföljande tränings tips/fakta. Även en hel del annat kommer säkert komma in då det är roligt att skriva av sig.
URL: http://dietistschober.wordpress.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: mars, 2010
Ort: Göteborg
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Klar med bloggen för denna gång :)

PUBLICERAT: 2011-05-25, kl: 20:10
"Så jag har inte haft tid eller lust att skriva så mycket sista månaden och 31 Maj tar jag min examen. Därför ska jag nog stänga ned bloggen ett tag i början av Juni, då den har uppfyllt sitt syfte inget roligt när jag ändå kommer lägga upp så få ..."

Genius of the crowd

PUBLICERAT: 2011-05-15, kl: 13:00
"Nu var jag iväg och röstade här i Västra Götaland… och kom att tänka på denna fantastiska dikt. Snart är det bara en vecka kvar av ..."

Olika yrkeskläder under veckan som varit

PUBLICERAT: 2011-05-13, kl: 18:08
"Som jag tidigare skrivit är jag inför examen konstant upptagen med obefintlig fritid, här är en liten bild serie ifrån veckan som gått vad jag håller på med… För det mesta sitter jag dock hemma i mjukis kläder och pluggar och det är inte direkt något ..."