Sociala Hundar

Publiceras av

Christina

Beskrivning: Mitt stora intresse är hundar och då menar jag såväl vardagen med mina egna hundar som litteratur och forskning på området. Som sociolog är mitt främsta fokus hunden som social varelse och hur relationen mänsika-hund skapas och upprätthålls. Jag driver även företaget Csigoras Hundbutik som säljer hundprodukter som jag själv kan rekommendera.

E-post: csigora@hotmail.com
Ort: Berg

 

[Välj som favorit!]

Sociala Hundar

Relationen mellan hund och människa

Tanken är att jag så gott som dagligen kommer dela med mig av mitt vardagliga liv med mina hundar. Jag tycker om att läsa om hundar och ta del av nya forskningsresultat såväl som att kommentera dessa och skriva egna artiklar. Framförallt så ser jag hundarna som sociala varelse i den bemärkelse att hundarna, precis som vi människor, formas av den sociala miljön samtidigt som vi är med och påverkar den egna tillvaron.
URL: http://socialahundar.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Berg
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 94
Placering privata,alla:1644
Placering privata,Djur:125
Placering privata,Vardagsbetraktelser:472
Placering privata,Vetenskap:43

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Mera Kickbike

PUBLICERAT: 2015-03-07, kl: 19:21
"Idag när jag skulle ut och gå med Misha så tog vi med vår nya Kickbike . Det var ett bra sätt för Misha att vänja sig vid sparkcykeln. Han fick springa bredvid istället för att dra och tyckte att det var kul när matte hade lite mera fart. Här kommer ..."

Barmark betyder dags för Kickbike - eller?

PUBLICERAT: 2015-03-01, kl: 22:00
"Eftersom snön smällt bort har vi parkerat vår Kickspark och istället plockat fram våra Kickbikes . CSiGORAs hundbutik har nämligen tagit hem två modeller av Kickbike som demo-exemplar för den som vill testa och prova. Själv ville jag ta hem Kickbike ..."

Försök till en förklaring och officiell ursäkt

PUBLICERAT: 2015-02-23, kl: 17:23
"Har ni varit med om att ni säger eller skriver saker som totalt misstolkas av läsarna? Det har jag precis. Mina medarbetare här i butiken är inte glada, inte heller många läsare. Stycket togs därför bort från blogginlägget , ändå sprids det vidare, där ..."