Sociala Hundar

Publiceras av

Christina

Beskrivning: Mitt stora intresse är hundar och då menar jag såväl vardagen med mina egna hundar som litteratur och forskning på området. Som sociolog är mitt främsta fokus hunden som social varelse och hur relationen mänsika-hund skapas och upprätthålls. Jag driver även företaget Csigoras Hundbutik som säljer hundprodukter som jag själv kan rekommendera.

E-post: csigora@hotmail.com
Ort: Berg

[Välj som favorit!]

Sociala Hundar

Relationen mellan hund och människa

Tanken är att jag så gott som dagligen kommer dela med mig av mitt vardagliga liv med mina hundar. Jag tycker om att läsa om hundar och ta del av nya forskningsresultat såväl som att kommentera dessa och skriva egna artiklar. Framförallt så ser jag hundarna som sociala varelse i den bemärkelse att hundarna, precis som vi människor, formas av den sociala miljön samtidigt som vi är med och påverkar den egna tillvaron.
URL: http://socialahundar.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Berg
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 111
Placering privata,alla:1701
Placering privata,Djur:136
Placering privata,Vardagsbetraktelser:515
Placering privata,Vetenskap:43

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Det är i skogen magin sker

PUBLICERAT: 2015-01-06, kl: 17:27
"Jag vill dela med mig av en riktigt bra artikel som tidigare är publicerad i tidningen Furien som är specialklubben SvkFURs (Svenska Klubben För Ungerska Rashundar) medlemstidning. Författare är Sara Jansson och jag har fått tillåtelse att publicera ..."

Hachiko - hunden som väntade

PUBLICERAT: 2014-09-29, kl: 13:35
"Du är i Tokyo och ska möta upp din vän någonstans i det populära området Shibuya. Var ska ni ses? "Hachiko?" Föreslår ni samtidigt. Du är sen igen, och ser din vän stå och vänta vid statyn utanför tunnelbaneuppgångarna ni bestämt att mötas upp vid. En ..."

Grattis Siouxsie!

PUBLICERAT: 2014-08-17, kl: 16:34
"Idag har vi födelsedagskalas här hemma. Vår finska pulitjej Siouxsie fyller nämligen 5 år! Hon firades med sång och frukost på säng bestående av en salamismörgås. Dessutom fick hon ett riktigt stort tuggben och en pipleksak ! Hon har ju gått och sneglat ..."