Sociala Hundar

Publiceras av

Christina

Beskrivning: Mitt stora intresse är hundar och då menar jag såväl vardagen med mina egna hundar som litteratur och forskning på området. Som sociolog är mitt främsta fokus hunden som social varelse och hur relationen mänsika-hund skapas och upprätthålls. Jag driver även företaget Csigoras Hundbutik som säljer hundprodukter som jag själv kan rekommendera.

E-post: csigora@hotmail.com
Ort: Berg

[Välj som favorit!]

Sociala Hundar

Relationen mellan hund och människa

Tanken är att jag så gott som dagligen kommer dela med mig av mitt vardagliga liv med mina hundar. Jag tycker om att läsa om hundar och ta del av nya forskningsresultat såväl som att kommentera dessa och skriva egna artiklar. Framförallt så ser jag hundarna som sociala varelse i den bemärkelse att hundarna, precis som vi människor, formas av den sociala miljön samtidigt som vi är med och påverkar den egna tillvaron.
URL: http://socialahundar.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Berg
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 208
Placering privata,alla:1511
Placering privata,Djur:121
Placering privata,Vardagsbetraktelser:430
Placering privata,Vetenskap:40

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Vår, påsk och ekorrungar!

PUBLICERAT: 2014-04-18, kl: 19:17
"Så här i påskhelgen har vi fått nya hyresgäster i form av dessa söta ekorrar! Visst är de söta? De har rest väldigt långt och anlände i en stor kartong med avsändaren Kyjen, en av världens främsta leksakstillverkare från USA. Detta är faktiskt ett omvänt ..."

Marion är försvunnen

PUBLICERAT: 2014-04-09, kl: 23:41
"Idag har jag varit iväg hela dagen och letat en bortsprungen hund. Det är en kuvasz som jag köpt från Kennel Ho Do Hills och som bor hos sin fodervärd och hennes familj. Det är en kuvasztik som kallas Marion och som snart är fyra år. Hon har varit borta ..."

Årets första dopp

PUBLICERAT: 2014-04-06, kl: 19:04
"Härligt när solen börjar titta fram. Pulisarna Charlie och Rufus bestämde sig för att det var dags för årets första ..."