Sociala Hundar

Publiceras av

Christina

Beskrivning: Mitt stora intresse är hundar och då menar jag såväl vardagen med mina egna hundar som litteratur och forskning på området. Som sociolog är mitt främsta fokus hunden som social varelse och hur relationen mänsika-hund skapas och upprätthålls. Jag driver även företaget Csigoras Hundbutik som säljer hundprodukter som jag själv kan rekommendera.

E-post: csigora@hotmail.com
Ort: Berg

[Välj som favorit!]

Sociala Hundar

Relationen mellan hund och människa

Tanken är att jag så gott som dagligen kommer dela med mig av mitt vardagliga liv med mina hundar. Jag tycker om att läsa om hundar och ta del av nya forskningsresultat såväl som att kommentera dessa och skriva egna artiklar. Framförallt så ser jag hundarna som sociala varelse i den bemärkelse att hundarna, precis som vi människor, formas av den sociala miljön samtidigt som vi är med och påverkar den egna tillvaron.
URL: http://socialahundar.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Berg
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 135
Placering privata,alla:1496
Placering privata,Djur:118
Placering privata,Vardagsbetraktelser:443
Placering privata,Vetenskap:34

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ignorera inte hunden när ni kommer hem!

PUBLICERAT: 2014-05-27, kl: 16:07
"Det är spännande att läsa all ny forskning om hundar och vår relation till dem. Med forskning kan vi både bekräfta och även förkasta det vi vet sedan tidigare. Hur många gånger har ni inte fått rådet att ignorera hunden när ni kommer hem? SLU tipsar på ..."

SvkFURs utställning i Jönköping 2014

PUBLICERAT: 2014-05-18, kl: 22:48
"Då har jag haft en trevlig helg i Jönköping. Jag och puli-syskonen Pie och Misha åkte upp redan på fredagen för att förbereda och göra ordning ringen för den stora dagen den 17 maj 2014. En riktigt vacker utställningsplats på campingen Villa Björkhagen."

Vår, påsk och ekorrungar!

PUBLICERAT: 2014-04-18, kl: 19:17
"Så här i påskhelgen har vi fått nya hyresgäster i form av dessa söta ekorrar! Visst är de söta? De har rest väldigt långt och anlände i en stor kartong med avsändaren Kyjen, en av världens främsta leksakstillverkare från USA. Detta är faktiskt ett ..."