Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

Sociala Hundar

Publiceras av

Christina

Beskrivning: Mitt stora intresse är hundar och då menar jag såväl vardagen med mina egna hundar som litteratur och forskning på området. Som sociolog är mitt främsta fokus hunden som social varelse och hur relationen mänsika-hund skapas och upprätthålls. Jag driver även företaget Csigoras Hundbutik som säljer hundprodukter som jag själv kan rekommendera.

E-post: csigora@hotmail.com
Ort: Berg

 

[Välj som favorit!]

Sociala Hundar

Relationen mellan hund och människa

Tanken är att jag så gott som dagligen kommer dela med mig av mitt vardagliga liv med mina hundar. Jag tycker om att läsa om hundar och ta del av nya forskningsresultat såväl som att kommentera dessa och skriva egna artiklar. Framförallt så ser jag hundarna som sociala varelse i den bemärkelse att hundarna, precis som vi människor, formas av den sociala miljön samtidigt som vi är med och påverkar den egna tillvaron.
URL: http://socialahundar.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Berg
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 104
Placering privata,alla:1506
Placering privata,Djur:117
Placering privata,Vardagsbetraktelser:419
Placering privata,Vetenskap:42

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Hur gick det sen?

PUBLICERAT: 2015-09-16, kl: 22:41
"Nu har sommaren rusat förbi och den har väl inte varit den allra bästa. Vi tog också ett väldigt jobbigt beslut att omplacera vår finska pulitik Siouxsie Sioux (Ximene´s Napsugár). Finaste Siouxsie Sioux med röstresurser som sin namne Många frågar hur ..."

Hem sökes till 5-årig pulitik

PUBLICERAT: 2015-06-05, kl: 17:28
"Är du pensionär som bor på landet, utan andra hundar men med katter? Då är du hemmet vi söker! Vi har en pulitik som vi funderar på att omplacera om vi hittar rätt hem. Det är en väldigt söt och charmig tik som blivit svensk utställningschampion. Hon är ..."

Mera Kickbike

PUBLICERAT: 2015-03-07, kl: 19:21
"Idag när jag skulle ut och gå med Misha så tog vi med vår nya Kickbike . Det var ett bra sätt för Misha att vänja sig vid sparkcykeln. Han fick springa bredvid istället för att dra och tyckte att det var kul när matte hade lite mera fart. Här kommer ..."