Sociala Hundar

Publiceras av

Christina

Beskrivning: Mitt stora intresse är hundar och då menar jag såväl vardagen med mina egna hundar som litteratur och forskning på området. Som sociolog är mitt främsta fokus hunden som social varelse och hur relationen mänsika-hund skapas och upprätthålls. Jag driver även företaget Csigoras Hundbutik som säljer hundprodukter som jag själv kan rekommendera.

E-post: csigora@hotmail.com
Ort: Berg

[Välj som favorit!]

Sociala Hundar

Relationen mellan hund och människa

Tanken är att jag så gott som dagligen kommer dela med mig av mitt vardagliga liv med mina hundar. Jag tycker om att läsa om hundar och ta del av nya forskningsresultat såväl som att kommentera dessa och skriva egna artiklar. Framförallt så ser jag hundarna som sociala varelse i den bemärkelse att hundarna, precis som vi människor, formas av den sociala miljön samtidigt som vi är med och påverkar den egna tillvaron.
URL: http://socialahundar.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Berg
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 87
Placering privata,alla:1385
Placering privata,Djur:97
Placering privata,Vardagsbetraktelser:377
Placering privata,Vetenskap:40

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

ADVENT-ure DOG

PUBLICERAT: 2015-11-29, kl: 11:59
"Mudin Qlura gillar snö. Foto: Sara Jansson Hoppas alla får en riktigt skön första advent. På det småländska höglandet är det ruggigt, blåsigt och kallt med stormvarning. Jag kan erkänna att vi tänt mer än ett ljus här hemma. På köksbordet lyser sju ljus ..."

Familjeträff

PUBLICERAT: 2015-10-27, kl: 19:32
"I helgen hade vi en mysig familjeträff. Linnéa, Alice och jag inklusive våra pulisar Rufus, Charlie och Misha fyllde bilen och styrde mot Stockholm! Vi tog en kort paus i idylliska Gränna som nu på hösten var väldigt sömnigt. Efter fem timmar var vi ..."

Söta pulin Bóbita-Bella

PUBLICERAT: 2015-10-18, kl: 20:53
"I helgen har vi haft en extra puli här hemma. Det är söta pulin Bóbita-Bella. Hon köptes från början in som avelstik till kenneln men tyvärr höll inte hennes höfter så fodervärden fick överta ägandet. Men vi träffas då och då ändå och i helgen har Bella ..."