Laila Bagge Wahlgren

Publiceras av

Laila Bagge Wahlgren

Beskrivning: En blogg om mig, min familj, min vardag och mitt arbete. En varierande blogg där jag berättar om livets små och stora händelser, om vardag och fest, livet som mamma och som egen företagare.

[Välj som favorit!]

Laila Bagge Wahlgren

Följ Laila Bagge Wahlgren i hennes vardag

En blogg om mig, min familj, min vardag och mitt arbete. En varierande blogg där jag berättar om livets små och stora händelser, om vardag och fest, livet som mamma och som egen företagare.
URL: http://blogg.mama.nu/lailas-blogg/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: oktober, 2009
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Trandagen imorgon….

PUBLICERAT: 2012-03-24, kl: 08:45
"Har ni hört talas om trandagen? När jag växte upp så firade vi alltid trandagen. Det låter nästan som något jag har hittat på, jag vet. Men det är helt sant faktiskt. Trandagen är alltid samma dags om Våffeldagen dvs den 25/3 så det är rätt lätt att ..."

Första dagen på nya livet….

PUBLICERAT: 2012-01-09, kl: 22:45
"Ja, idag har jag alltså börjar på allvar med att komma i form. Här står jag nu redo i hallen, nyligen ammat Kit och en aning försenad till träningen pågrund av det, men superredo och taggad!!! Det är här på Delta gym jag kommer hänga med Anders ett tag ..."

Fler tips…

PUBLICERAT: 2011-08-18, kl: 21:36
"Tack alla ni som kommenterat förra inlägget angående amning. Det är alltid lika intressant att läsa om era åsikter. Det var många av er som precis som jag använt en filt eller liknande som lite ”skydd” för att inte känna sig allt för blottad. Och flera ..."