Den Rockande Kocken

Publiceras av

Godare Mat

Beskrivning: Den Rockande Kocken är här för att stanna...
Ålder: 44
E-post: info@godaremat.se
Ort: Borås

[Välj som favorit!]

Den Rockande Kocken

Den Rockande Kocken

Sveriges mest unika mat- och musikblogg. Här blandas det friskt med rykande färska recept och tungt rockande videor, här trängs matfakta med musiknyheter och resetips relaterade till mat och musik. Du kan också följa arbetet med landets mest unika bokprojekt, Metal Munchers, den första i en hel serie böcker där alla dina favoritartister ger dig sina favoriträtter blandat med bilder, presentationer och mycket mer.
URL: http://blog.godaremat.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Borås
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 542
Placering proffs,alla:240
Placering proffs,Mat och dryck:43
Placering proffs,Musik:14
Placering proffs,Regional anknytning:9

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Skogsröjet 2014

PUBLICERAT: 2014-06-27, kl: 11:22
"... e frsta tv dagarna i augusti r det dags fr rets upplaga av Skogsrjet, p tv scener ska det avnjutas rock i stora mngder mitt ute i skogen i Rejmyre i stergtland, och det r min intention att vara dr med ronen och kameran i beredskap fr att kunna ..."

Fredagsmys

PUBLICERAT: 2014-06-27, kl: 09:56
"... gr var det frsta Sommartorsdagen med gratis konserter i Bors och s klart var jag dr, en rapport fr du dock vnta p tills veckan som kommer. Det r lite att st i med omlokalisering och liknande, flyttlasset gr imorgon och nr jag nd r igng med att ..."

Cinematiskt vecka 26

PUBLICERAT: 2014-06-26, kl: 09:46
"... ag stannar kvar i rockens vrld den hr veckan i filmtipset med en oskyldig liten komedi om trummisen som blir kickad frn sitt band men som till slut fr sin revansch. Rullen kom 2008 och har namnet The Rocker...Filmen handlar om en trummis, Robert ..."