Cupcakesfluffan

Publiceras av

Linda Cupcakesfluffan

Beskrivning: Bloggar om mitt stora intresse bakning, bakar alltifrån kakor, tårtor, cupcakes till bröd och då gärna surdegsbröd. Lägger in recept och blider i min blogg på det jag bakar.

 

[Välj som favorit!]

Cupcakesfluffan

Cupcakesfluffan

Bloggar om mitt stora intresse som är bakning, lägger in recept och bilder på det jag bakar och jag bakar alltifrån kakor, cupcakes, tårtor till bröd och då gärna surdegsbröd.
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 954
Placering privata,alla:442
Placering privata,Mat och dryck:108

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

LOPPI blogbag Höstkids

PUBLICERAT: 2015-09-29, kl: 09:03
"Fick nyligen hem en härligt fylld LOPPI blogbag Höstkids med massor av bra produkter för hela familjen, gillar verkligen dessa blogbag som LOPPI skickar ut. D enna gång innehåll den: Acrilex KidsZoo Kalk + D-vitamin : med propolis, fläder, nypon och ..."

Mazarinrutor

PUBLICERAT: 2015-09-29, kl: 08:43
"Om man inte orkar hålla på att trycka ut masa deg i små folieformar för att göra mazariner är denna kaka minst lika god, en klar favorit på kakbordet. Den blir så saftig och tokgod och dessutom är det så mycket smidigare och enklare att baka mazariner i ..."

Mazariner

PUBLICERAT: 2015-09-29, kl: 08:40
"En ny säsong av Hela Sverige Bakar har ju nyligen startat och i senaste avsnittet bakades det mazariner, hur gott som helst Bakade lite mazariner idag, det tar ju en liten stund att göra men det är så mycket godare än köpa. Fyllde de även med lite ..."