Cupcakesfluffan

Publiceras av

Linda Cupcakesfluffan

Beskrivning: Bloggar om mitt stora intresse bakning, bakar alltifrån kakor, tårtor, cupcakes till bröd och då gärna surdegsbröd. Lägger in recept och blider i min blogg på det jag bakar.

[Välj som favorit!]

Cupcakesfluffan

Cupcakesfluffan

Bloggar om mitt stora intresse som är bakning, lägger in recept och bilder på det jag bakar och jag bakar alltifrån kakor, cupcakes, tårtor till bröd och då gärna surdegsbröd.
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1766
Placering privata,alla:341
Placering privata,Mat och dryck:61

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Blåbärsglass

PUBLICERAT: 2014-07-10, kl: 14:34
"Glass är ju perfekt nu när det är så varmt ute och blåbär hör ju verkligen till sommaren, tog frysta blåbär men har man färska så är det ju toppen. Blåbärsglass 2,5 dl vispgrädde 2,5 dl mjölk 3 % 1 vaniljstång 6 äggulor 1 dl socker 500 gram blåbär, ..."

Dulce de leche glass med karamelliserade hasselnötter

PUBLICERAT: 2014-07-02, kl: 20:33
"Fick ju som jag nämnt tidigare hem tre olika varianter av Dulce de Leche från Pampas Deli , deras Classic och Baking Dulce De Leche har jag testat och nu var det äntligen dags att prova på deras Ice-cream Dulce de Leche. Ville ha lite mer tuggmotstånd i ..."

Herrgårdstårta

PUBLICERAT: 2014-06-27, kl: 19:19
"Det finns 2 tårtor som sambon tokgillar den ena är Budapestrulle och den andra är just denna tårta, Herrgårdstårta eller Glömmingetårta, Herrgårdstårta, Marängtårta, Margaretatårta och Brittatårta som den också kallas för. Himla god är den iallafall och ..."