Cupcakesfluffan

Publiceras av

Linda Cupcakesfluffan

Beskrivning: Bloggar om mitt stora intresse bakning, bakar alltifrån kakor, tårtor, cupcakes till bröd och då gärna surdegsbröd. Lägger in recept och blider i min blogg på det jag bakar.

 

[Välj som favorit!]

Cupcakesfluffan

Cupcakesfluffan

Bloggar om mitt stora intresse som är bakning, lägger in recept och bilder på det jag bakar och jag bakar alltifrån kakor, cupcakes, tårtor till bröd och då gärna surdegsbröd.
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2017
Placering privata,alla:347
Placering privata,Mat och dryck:68

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nyheter från Cloetta

PUBLICERAT: 2015-02-18, kl: 12:40
"Är med i Cloettas bloggnätverk och blir alltid glatt överraskad när det dimper ner ett let paket från dom :-), denna gång innehåll det: Läkerol Dentafresh : kommer i tre olika smaker; apple mint, sweet mint och menthol. Innehåller 50% xylitol som ..."

LOPPIblogbag Nystart

PUBLICERAT: 2015-02-18, kl: 12:29
"Fick nyligen hem årets första LOPPIblogbag, himla kul att få dessa :-) , just denna gång fanns massa nyttiga och goda saker, perfekt för en nystart Blutsaft är ett vegetabiliskt järntillskott som innehåller en speciell typ av järn (järnglukonat) som ..."

Semlor

PUBLICERAT: 2015-02-16, kl: 18:54
"Imorgon är de ju fettisdagen, knappast någon missat då tidningarna är fulla med semmelrecept och det har funnits semlor att köpa sedan innan jul. Här är semlor gjorda på karlsbaderdeg som är en lite luftigare och lättare bulle.Gjorde stora bullar så ..."