Cupcakesfluffan

Publiceras av

Linda Cupcakesfluffan

Beskrivning: Bloggar om mitt stora intresse bakning, bakar alltifrån kakor, tårtor, cupcakes till bröd och då gärna surdegsbröd. Lägger in recept och blider i min blogg på det jag bakar.

 

[Välj som favorit!]

Cupcakesfluffan

Cupcakesfluffan

Bloggar om mitt stora intresse som är bakning, lägger in recept och bilder på det jag bakar och jag bakar alltifrån kakor, cupcakes, tårtor till bröd och då gärna surdegsbröd.
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1117
Placering privata,alla:414
Placering privata,Mat och dryck:97

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Gräddtårtor

PUBLICERAT: 2015-08-27, kl: 08:31
"Har firat lite födelsedagar under sommaren och här hemma är det tyvärr ingen som uppskattar fina sugarpaste tårtor så därför blir det oftast vanliga gräddtårtor, men det är ju trots allt så gott :-) . Dessa är fyllda med glasskräm och hemgjord ..."

Äppelpaj med mördegslock

PUBLICERAT: 2015-08-25, kl: 20:34
"Äntligen kan man snart köpa svenska äpplen i affären, tyvärr har vi ännu inget äppelträd som ger frukt, men om några år kanske. Men nu när det börjar bli säsong för svenska äpplen så kommer det bli många äppelpajer här i huset. Äppelkaka med botten och ..."

LOPPIblogbag Sommar

PUBLICERAT: 2015-05-31, kl: 18:33
"Fick för ett litet tag sedan återigen en superfin LOPPIblogbag , denna gång med sommartema och full med härliga produkter. Tyvärr fanns inte pipmuggen från Philips Avent med så den fick jag inte testa till lillfjant. LOPPIblogbag Sommar innehåller ..."