Cupcakesfluffan

Publiceras av

Linda Cupcakesfluffan

Beskrivning: Bloggar om mitt stora intresse bakning, bakar alltifrån kakor, tårtor, cupcakes till bröd och då gärna surdegsbröd. Lägger in recept och blider i min blogg på det jag bakar.

 

[Välj som favorit!]

Cupcakesfluffan

Cupcakesfluffan

Bloggar om mitt stora intresse som är bakning, lägger in recept och bilder på det jag bakar och jag bakar alltifrån kakor, cupcakes, tårtor till bröd och då gärna surdegsbröd.
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1291
Placering privata,alla:377
Placering privata,Mat och dryck:91

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

LOPPIblogbag Sommar

PUBLICERAT: 2015-05-31, kl: 18:33
"Fick för ett litet tag sedan återigen en superfin LOPPIblogbag , denna gång med sommartema och full med härliga produkter. Tyvärr fanns inte pipmuggen från Philips Avent med så den fick jag inte testa till lillfjant. LOPPIblogbag Sommar innehåller ..."

Prinsesstårta med rababerkompott

PUBLICERAT: 2015-05-31, kl: 10:33
"Genom Buzzador fick jag chansen att buzza bakprodukter från Odense, nu när de är Mors dag idag så passade det ju utmärkt att testa deras marsipanlock och figurmarsipan. Figurmarsipanen var väldigt lättarbetat och smak ade himla gott, det är olika smaker ..."

Ajax Universal Gel och LikenShare

PUBLICERAT: 2015-05-13, kl: 12:23
"Anmälde mig nyligen till LikenShare, det är en ny tjänst där man får testa nya produkter gratis och först ut att testa var Ajax Universal Gel. Jag fick då en kupong i mailen som jag skrev ut och tog med till affären. Den luktar gott och funkade utmärkt ..."