Cupcakesfluffan

Publiceras av

Linda Cupcakesfluffan

Beskrivning: Bloggar om mitt stora intresse bakning, bakar alltifrån kakor, tårtor, cupcakes till bröd och då gärna surdegsbröd. Lägger in recept och blider i min blogg på det jag bakar.

 

[Välj som favorit!]

Cupcakesfluffan

Cupcakesfluffan

Bloggar om mitt stora intresse som är bakning, lägger in recept och bilder på det jag bakar och jag bakar alltifrån kakor, cupcakes, tårtor till bröd och då gärna surdegsbröd.
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1220
Placering privata,alla:434
Placering privata,Mat och dryck:91

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Rabarberglass

PUBLICERAT: 2015-04-08, kl: 19:15
"Nu när det äntligen börjar bli vår ute så kommer jag genast att tänka på rabarber, nu är det inte så himla långt kvar tills de börjar växa och gro, planterade lite nya plantor förra året och hoppas på skörd i år, men ännu har jag rabarber i frysen och ..."

Bambas goodiebag

PUBLICERAT: 2015-04-08, kl: 12:44
"Är du bloggare? Då har du chans att vinna en Bamba-påse till din/dina barn, hos Bamba som har ett brett utbud leksaker och barnprodukter på nätet. Bambapåsen är en goodiebag med ett lekfullt innehåll till ett värde av ca 900 kr (Bambapåsen innehåller ..."

LOPPIblogbag Skönhet & Hälsa!

PUBLICERAT: 2015-04-08, kl: 12:28
"Ficj nyligen en Loppi Blogbag hemskickad, lika glad över dessa varje gång jag har turen att få dem, innan har det mest varit inriktad på barnen, men nu var det en Loppi Blogbag bara till mig :-) i denna fanns produkter jag normalt kanske inte skulle ..."