Cupcakesfluffan

Publiceras av

Linda Cupcakesfluffan

Beskrivning: Bloggar om mitt stora intresse bakning, bakar alltifrån kakor, tårtor, cupcakes till bröd och då gärna surdegsbröd. Lägger in recept och blider i min blogg på det jag bakar.

[Välj som favorit!]

Cupcakesfluffan

Cupcakesfluffan

Bloggar om mitt stora intresse som är bakning, lägger in recept och bilder på det jag bakar och jag bakar alltifrån kakor, cupcakes, tårtor till bröd och då gärna surdegsbröd.
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1056
Placering privata,alla:410
Placering privata,Mat och dryck:96

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Semlor

PUBLICERAT: 2016-02-08, kl: 08:19
"Det är väl knappa st någon som mi s sat att det är Fetti s dagen imorgon :-). Här är semlor gjorda på karlsbaderdeg som är en lite luftigare och lättare bulle.Gjorde stora bullar så vill man ha mindre så blir det betydligt fler bullar. Karlsbaderdeg 12 ..."

Nyheter från Cloetta

PUBLICERAT: 2016-02-08, kl: 08:15
"Är med i Cloetta s bloggnätverk och får då chan sen att te s ta på nyheter, fick i fredag en fin överraskning i brevlådan :-). Ako Fruktkolor lan sera s även nu med frukt s mak, har saknad de s sa godingar å de är välkomna tillbaka i butik s hyllorna , ..."

LOPPI Blogbag Finax

PUBLICERAT: 2015-12-09, kl: 17:37
"Fick i dagarna hem en ny LOPPI Blogbag , denna gång glutenfria produkter i samarbete med Finax. .Är själv inte glutenintolerant men har märkt att utbudet ökat på senare år. Deras müsli och granola var verkligen himla goda, helst ihop med vaniljyoghurt, ..."