Cupcakesfluffan

Publiceras av

Linda Cupcakesfluffan

Beskrivning: Bloggar om mitt stora intresse bakning, bakar alltifrån kakor, tårtor, cupcakes till bröd och då gärna surdegsbröd. Lägger in recept och blider i min blogg på det jag bakar.

[Välj som favorit!]

Cupcakesfluffan

Cupcakesfluffan

Bloggar om mitt stora intresse som är bakning, lägger in recept och bilder på det jag bakar och jag bakar alltifrån kakor, cupcakes, tårtor till bröd och då gärna surdegsbröd.
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3491
Placering privata,alla:283
Placering privata,Mat och dryck:52

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tigerkaka

PUBLICERAT: 2013-09-11, kl: 06:11
"Här bakas det verkligen inget alls just nu men en tigerkaka lyckades jag allt få till häromdagen, himla gott :-) , ja nu är det ju äppeltider så någon äppelkaka lär det bli framöver. Tigerkaka 175 g smör eller margarin 3 1/3 dl socker 3 ägg 4 1/2 dl ..."

Kardemummaglass

PUBLICERAT: 2013-08-14, kl: 09:49
"Här råder det rejäl bloggtorka :-) har inte bakat på hela sommaren inte ens när jag fyllde år eller lillkillen blev 1 år, jag hoppas komma igång med bakandet snart igen, tröttnade helt enkelt på det. Har precis köpt en ny glassmaskin med kompressor dvs ..."

Stekpannebröd

PUBLICERAT: 2013-07-09, kl: 07:05
"Stekpannebröd är ett perfekt bröd att baka när man inte har tillgång till ugn, ett perfekt bröd nu på sommaren :-) Så goda nybakade med bara lite smör ellre några skivor god ost. Är som allra bäst nybakade men funkar att frysa in. Ett busenkelt bröd att ..."