Cupcakesfluffan

Publiceras av

Linda Cupcakesfluffan

Beskrivning: Bloggar om mitt stora intresse bakning, bakar alltifrån kakor, tårtor, cupcakes till bröd och då gärna surdegsbröd. Lägger in recept och blider i min blogg på det jag bakar.

 

[Välj som favorit!]

Cupcakesfluffan

Cupcakesfluffan

Bloggar om mitt stora intresse som är bakning, lägger in recept och bilder på det jag bakar och jag bakar alltifrån kakor, cupcakes, tårtor till bröd och då gärna surdegsbröd.
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1190
Placering privata,alla:419
Placering privata,Mat och dryck:92

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ajax Universal Gel och LikenShare

PUBLICERAT: 2015-05-13, kl: 12:23
"Anmälde mig nyligen till LikenShare, det är en ny tjänst där man får testa nya produkter gratis och först ut att testa var Ajax Universal Gel. Jag fick då en kupong i mailen som jag skrev ut och tog med till affären. Den luktar gott och funkade utmärkt ..."

Frosttårta

PUBLICERAT: 2015-05-12, kl: 15:15
"Vi har 2 födelsedagsbarn i april, Wincent som blev 5 år och Arvid som blev 1 år. 5-åringen önskade sig en Frosttårta och för att göra det lite enkelt för mig använde jag mig av en tårtbild/oblatbild. Det blev en ljus tårtbotten fylld med glasskräm och ..."

Buzzador och Odense

PUBLICERAT: 2015-05-06, kl: 14:41
"Är med i Buzzador och har ibland turen att få komma med i en av deras kampanjer, det har varit mycket barnrelaterade produkter då jag har 4 killar men även hudkrämer, duschkräm, tandkräm, godis, kattmat, flingor och annat jag inte kommer på just nu, man ..."