Cupcakesfluffan

Publiceras av

Linda Cupcakesfluffan

Beskrivning: Bloggar om mitt stora intresse bakning, bakar alltifrån kakor, tårtor, cupcakes till bröd och då gärna surdegsbröd. Lägger in recept och blider i min blogg på det jag bakar.

[Välj som favorit!]

Cupcakesfluffan

Cupcakesfluffan

Bloggar om mitt stora intresse som är bakning, lägger in recept och bilder på det jag bakar och jag bakar alltifrån kakor, cupcakes, tårtor till bröd och då gärna surdegsbröd.
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2049
Placering privata,alla:333
Placering privata,Mat och dryck:62

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Saffransglass

PUBLICERAT: 2014-11-15, kl: 18:20
"Saffransglass är verkligen så juligt och gott. Passar fint ihop med tex lite hallonsås, vitchokladsås, hackade nötter. Vet inte vad priset för saffran är i år, men för några år sedan kostade en påse saffran på 0,5 gram kostade runt 40 kronor, det året ..."

Saffransbröd med honung

PUBLICERAT: 2014-11-04, kl: 18:01
"Bakade ett härligt juligt bröd i veckan, luktade verkligen jul i hela huset, lussekatter :-), fast nu var det inte lussekatter utan ett matbröd med saffran i, så himla gott, har inte haft saffran i matbröd innan och det är inte sista gången jag bakar ..."

LOPPIblogbag Gravid & Baby

PUBLICERAT: 2014-11-04, kl: 18:01
"Jag hade turen att få Loppis LOPPIblogbag Gravid & Baby hemskickat, de delas ut till olika bloggare och just denna blogbag passar utmärkt nu när lillfjant är 6 månader. Folksam Barnkit – ett praktiskt litet kit som är perfekt att ha med sig i bilen ..."