Cupcakesfluffan

Publiceras av

Linda Cupcakesfluffan

Beskrivning: Bloggar om mitt stora intresse bakning, bakar alltifrån kakor, tårtor, cupcakes till bröd och då gärna surdegsbröd. Lägger in recept och blider i min blogg på det jag bakar.

[Välj som favorit!]

Cupcakesfluffan

Cupcakesfluffan

Bloggar om mitt stora intresse som är bakning, lägger in recept och bilder på det jag bakar och jag bakar alltifrån kakor, cupcakes, tårtor till bröd och då gärna surdegsbröd.
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2536
Placering privata,alla:304
Placering privata,Mat och dryck:61

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Björnbärspaj med strössel

PUBLICERAT: 2014-09-24, kl: 19:31
"Bakade lite härligt god björnbärspaj för ett tag sedan när jag hade turen att plocka några liter, blev så gott med vaniljströssel på och en massa vaniljsås :-) Pajdeg: 150 gr smör 0,75 dl socker 3 dl vetemjöl 1-2 msk vatten Fyllning: 1 liter ..."

Vaniljhjärtan

PUBLICERAT: 2014-09-07, kl: 07:20
"De bakade ju vaniljhjärtan på Hela Sverige Bakar nu i veckan, de är så himla goda men inget man bakar varje dag direkt då de tar lite tid att göra, men det är värt besväret. Hantera de försiktigt så att de inte går sönder. Vaniljhjärtan 16 stycken ..."

Loppi Blogbag

PUBLICERAT: 2014-09-07, kl: 07:20
"Jag hade den stora turen att bli utvald och få Loppi Blogbag hemskickad nu i veckan, toppen då den innehåller produkter som vi ofta använder här hemma. Den innehöll P aneng Red Curry Spice Mix Kryddmix från Santa Maria - en klassisk thailändsk ..."