Cupcakesfluffan

Publiceras av

Linda Cupcakesfluffan

Beskrivning: Bloggar om mitt stora intresse bakning, bakar alltifrån kakor, tårtor, cupcakes till bröd och då gärna surdegsbröd. Lägger in recept och blider i min blogg på det jag bakar.

[Välj som favorit!]

Cupcakesfluffan

Cupcakesfluffan

Bloggar om mitt stora intresse som är bakning, lägger in recept och bilder på det jag bakar och jag bakar alltifrån kakor, cupcakes, tårtor till bröd och då gärna surdegsbröd.
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2064
Placering privata,alla:335
Placering privata,Mat och dryck:61

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

AKO-kolor

PUBLICERAT: 2014-08-29, kl: 12:21
"Helgen är räddad :-) blev överraskad när jag hämtade in posten igår, för där låg tre påsar AKO-kolor från Cloetta . de har ju inte funnits i deras sortiment under några år, dumt, så goda som de är, minns de stora påsarna man köpte på Danmarskbåten, ja ..."

Kladdkaka med dulce de leche och Rice Krispiestäcke

PUBLICERAT: 2014-08-28, kl: 14:58
"Hittade ett smarrigt recept p kladdkaka på Jennys Matblogg som jag bara var tvungen att testa, så gott det blev, supergott med det knapriga chokladtäcket på och kolafyllningen. Använde mig av Pampas Deli Dulce de Leche Baking, eftersom den har så himla ..."

Blåbärsglass

PUBLICERAT: 2014-07-10, kl: 14:34
"Glass är ju perfekt nu när det är så varmt ute och blåbär hör ju verkligen till sommaren, tog frysta blåbär men har man färska så är det ju toppen. Blåbärsglass 2,5 dl vispgrädde 2,5 dl mjölk 3 % 1 vaniljstång 6 äggulor 1 dl socker 500 gram blåbär, ..."