Cupcakesfluffan

Publiceras av

Linda Cupcakesfluffan

Beskrivning: Bloggar om mitt stora intresse bakning, bakar alltifrån kakor, tårtor, cupcakes till bröd och då gärna surdegsbröd. Lägger in recept och blider i min blogg på det jag bakar.

[Välj som favorit!]

Cupcakesfluffan

Cupcakesfluffan

Bloggar om mitt stora intresse som är bakning, lägger in recept och bilder på det jag bakar och jag bakar alltifrån kakor, cupcakes, tårtor till bröd och då gärna surdegsbröd.
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1115
Placering privata,alla:383
Placering privata,Mat och dryck:89

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

LOPPIblogbag Babylove

PUBLICERAT: 2015-10-16, kl: 10:06
"Fick nyligen en härligt fylld Loppibag hemskickat, LOPPIbag Babylove med många praktiska saker. Philips Avent Nappflaskan i glas från Philips Avent har en bröstformad dinapp som gör det lätt att kombinera amning med matning i nappflaska. Flaskan är ..."

Äppelpaj

PUBLICERAT: 2015-10-16, kl: 09:56
"Nu är det finns mängder med svenska äpplen i affären är det så gott med äppelpaj Pajdeg 4 dl vetemjöl 200 g smör 2 msk kallt vatten 1 ägg till pensling strösocker Fyllning: 6-8 äpplen 0,5 dl strösocker 2 msk vatten 1 msk malen kanel Gör så här: Hacka ..."

LOPPI blogbag Höstkids

PUBLICERAT: 2015-09-29, kl: 09:03
"Fick nyligen hem en härligt fylld LOPPI blogbag Höstkids med massor av bra produkter för hela familjen, gillar verkligen dessa blogbag som LOPPI skickar ut. D enna gång innehåll den: Acrilex KidsZoo Kalk + D-vitamin : med propolis, fläder, nypon och ..."