Smarta vardagstips

Publiceras av

Jemima Hammarlund

Beskrivning: Jag är en 3-barnsmamma från västkusten med bland annat bloggande som hobby! Smarta vardagstips är ett sätt för mig att spara, sortera och dela med mig av alla bra tips jag hittar. Tipsen kommer från alla håll och kanter, familj, vänner, tidningar, nätet, TV mm.

Ort: Hjälteby

Mina favoritbloggar:

> UNDERBARACLARA
Motivering: Älskar Claras stil!

[Välj som favorit!]

Smarta vardagstips

En blogg späckad med smarta knep och lösningar!

Smarta vardagstips är en sida för alla små knep och tricks som får vardagen att fungera smidigare. Husmorstips som kanske mormor och farmor visste, blandat med helt nya smarta lösningar som är aktuella i moderna hem.
URL: http://smartavardagstips.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Hjälteby
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2549
Placering privata,alla:239
Placering privata,Hus och hem:40
Placering privata,Mat och dryck:52
Placering privata,Miljö:6

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Läskiga spökklubbor

PUBLICERAT: 2014-10-25, kl: 14:57
"Så här enkelt kan man göra vanliga godisklubbor lite läskigare inför Halloweenfesten: Lägg en vit servett (eller en ruta hushållspapper) över klubban, fäst med ett gummiband och måla dit ögon. Nu har du fått ett gulligt litet spöke! Stick ner de små ..."

Håll blomkrukan på plats

PUBLICERAT: 2014-07-09, kl: 13:04
"Jag har en hög stubbe i min trädgård, som jag tycker det är snyggt att ställa en blomma på. Problemet är bara att krukan tenderar att blåsa ner vid minsta lilla vindpust... Då kom jag på ett smart sätt att lösa problemet. Jag tog en keramikkruka med ett ..."

Trädgårdssoffa av lastpallar

PUBLICERAT: 2014-07-06, kl: 09:47
"Bygg en härligt skön soffa till din trädgård, altan eller balkong, med enkla och billiga medel. Allt som behövs är lastpallar , kuddar och en skumgummimadrass . Stapla tre lastpallar på höjden, två om du vill ha en lägre soffa. Man kan sedan variera ..."