Smarta vardagstips

Publiceras av

Jemima Hammarlund

Beskrivning: Jag är en 3-barnsmamma från västkusten med bland annat bloggande som hobby! Smarta vardagstips är ett sätt för mig att spara, sortera och dela med mig av alla bra tips jag hittar. Tipsen kommer från alla håll och kanter, familj, vänner, tidningar, nätet, TV mm.

Ort: Hjälteby

Mina favoritbloggar:

> UNDERBARACLARA
Motivering: Älskar Claras stil!

[Välj som favorit!]

Smarta vardagstips

En blogg späckad med smarta knep och lösningar!

Smarta vardagstips är en sida för alla små knep och tricks som får vardagen att fungera smidigare. Husmorstips som kanske mormor och farmor visste, blandat med helt nya smarta lösningar som är aktuella i moderna hem.
URL: http://smartavardagstips.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Hjälteby
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2076
Placering privata,alla:360
Placering privata,Hus och hem:60
Placering privata,Mat och dryck:65
Placering privata,Miljö:8

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Snabbgjort draperi

PUBLICERAT: 2014-04-22, kl: 17:12
"Ett snyggt och snabbt draperi får man enkelt med ett påslakan. Bara trä påslakanet genom öglorna i överkanten över en gardinstång eller en vridbar duschstång. Häng upp, och så är det klart! Tipstack till Josefine . Foto: ..."

Så i besticklådan

PUBLICERAT: 2014-04-19, kl: 20:06
"Har man slut på blomkrukor får man ta till andra varianter när man ska förkultivera sina plantor. Josefine tipsar om att hon använde en gammal besticklåda . I lådan placerade hon torvbriketter och markerade med etiketter vilka frön som såtts i varje ..."

Bag-in-egg

PUBLICERAT: 2014-04-16, kl: 20:01
"En annorlunda och kul vuxen-påskpyssel är att göra sitt eget " bag-in-egg ". Det är mycket enkelt! Allt man behöver är ett stort påskägg av papp (ca 20 cm brett) samt ett lådvin man gillar. Ta ut innerpåsen ur lådan och passa in i ägget. Skär ett litet ..."