Vad skriver bloggvärlden om just nu?
133796 bloggar
Sök i katalogpresentationerna:

Bloggare

MQ har en fantastisk webbshop med massa fina produkter. Visste du att om du länkar till någon av deras produkter, länkar de tillbaka till din blogg från sin site? Bra va? Det är bara att sätta igång och blogga!

Här är de 3 senaste som bloggat om MQ

Fler företag samt instruktioner finns här.

De mest diskuterade blogginläggen just nu

Bokbloggsjerka 31 oktober – 3 november (11 bloggar)
Alkb - av Annika
"Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det ..."
Att söka tröst i kultur (4 bloggar)
Kulturkollo - av Kulturkollo
"Veckans utmaning på Kulturkollo handlar om tröst och kulturens lindrande kraft. Berätta om något trösterikt som har med kultur att göra. Du kanske lyssnar på någon speciell musik, besöker en viss ..."

Ordlös Lördag #127 (3 bloggar)

ordlös Lördag - av juanna
"Bjuder på två färska bilder tagna på Skogskyrkogården i går morse. Dagen bjöd inte bara på hissnande ögonupplevelser utan också en bra arbetsdag. Det är mobilen som använts! Vad bjuder du på i ..."

Sveriges lögn genom att erkänna Palestina (2 bloggar)

apg29 - av Christer Åberg
"Bild: Svt.se. Det är en lögn att ett erkännande av Palestina skulle resultera i en fredslösning mellan israeler och palestinier. Istället skyndar det bara på mer krig mot Israel! Sverige är det ..."

Sköts ihjäl i Jönköping (2 bloggar)

apg29 - av Christer Åberg
"Bild: Jönköpingsosten.se. En man sköts ihjäl i Jönköping natten till tisdagen. En annan man skottskadades. Två unga män har gripits för mord och mordförsök. Ärt det mer än jag som tycker att våldet i ..."

Återfallsförbrytare – då stängs Moore av i fem matcher (2 bloggar)

Hockeysverige.se - Jante Abrahamsson - av Jante Abrahamsson
"Han delade ut en tackling mot huvudet på Montréal Canadiens forward Dale Weise i slutspelet i våras och stängdes av i två matcher. Efter ännu en huvudtackling i New York Rangers möte med Minnesota ..."
 

De mest diskuterade nyheterna, 1/11 2014

Erkänt principlösa boliner (4 bloggar)

Är inte Dagens Nyheter kritiska mot Israel?

Bilderblogg.se - av Jinge Flücht
"Dagens Nyheter reagerar hårt på det faktum att Sverige har blivit land etthundratrettiofem som har erkänt Palestina som stat. På ledarsidan för tidningen ett längre resonemang om saken, ett resonemang som egentligen ter sig rätt så obegripligt sett ur ..."

Hur skulle det vara om Lieberman lärde sig enkla saker som att montera en ikeamöbel och uppträda hyfsat mot grannar?

bwlogg-mediaosamhalle - av Bo Widegren
"Istället för att gnöla borde Libermans Israel fundera över sitt uppförande! Israels utrikesminister Avigdor Lieberman kallade den svenska regeringens beslut “beklagligt” och menade att det kommer att stärka extremistiska krafter i Palestina. Den svenska ..."

''Han förolämpar svenska folket'' (3 bloggar)

Avigdor Lieberman och sämsta sortens härskarteknik

j-lestander - av Johnny Lestander
"Israels utrikesminister som jämförde Sveriges utrikespolitik med en IKEA-möbel och förutom att vara oförskämd så är det sämsta sortens härskarteknik fullt i klass med Göran Perssons som ju var mästare på att använda sig av härskarteknik. Men det är ..."

Sveriges erkännande av Palestina ogenomtänkt (3 bloggar)

Erkännande kan bana väg för fred (3 bloggar)

”Sverige och Finland måste fatta beslut om Nato ihop” (2 bloggar)

Bloggnyheter & tips

Grattis Elisabeth till vinsten!

2014-02-11, kl: 10:15: "I vår tävling med Bamba.se har vinnarna nu utsetts. Vi gratulerar Elisabeth Nilsson med bloggen Sjubarnsmamma till första platsen och ett presentkort värt 2.500:-! Tvåa kom Karin och Cariad som ..."
Lokala bloggportaler:

De mest länkade bloggarna

1 (1) 17/3
Alkb står för Annikas litteratur och kulturblogg. Inriktningen är brittisk litteratur och kultur och bloggen kommer att göra nedslag i såväl böcker som tv-serier och filmer som har brittisk anknytn... forts.
2 (2) 11/25
3 (4) 9/9
4 (3) 7/3
5 (5) 7/2
6 (10) 6/5
7 Ny 4/4
8 Ny 4/3
9 Ny 4/2
10 (41) 3/6

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste veckan.)

» Hela listan

Mest vald som favorit

1 Tjuvlyssnat.se 283
Läs vad folk snackar om på Sveriges gator, bussar och på torget. Intressanta, roliga och knäppa samtal
2 VECKOMAGASINET Anne von Porat 131
3 KENZA 124
4 Blondinbella 91
5 Fatou 90
6 Ilhan.nu - Prinsen av Göteborg! 90
7 Hanna Fridén - Feministisk, estetisk stilhaverist 85
8 Fuck you right back 85
9 Roligaste bloggen i stan 85
10 Engla´s Showroom 76

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggar

1 KENZA 543469
Kenza Zouiten, 23 år. Sveriges största blogg!
2 Dagens Svenskbladet 316036
3 Paow 224844
4 Desiree Nilsson 193362
5 Paulas.me 176750
6 Kostdoktorn 171911
7 The Classy Issue 150691
8 Hugo Rosas 148429
9 UNDERBARACLARA 139807
10 Foki 118135

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggar

1 Blondinbella 851693
Isabella Löwengrip 23, är en av Sveriges framgångsrikaste entreprenörer. Egen företagare. Driver bloggen Blondinbella, som är Sveriges största blogg. Bor i Stockholm, gift och blir mamma i november.
2 Kissie 503400
3 Feber.se 329970
4 Magdalena Graaf Blogg 279226
5 MOORE.SE - Bingo Rimér 261665
6 Recepten.se 229321
7 Pernilla Wahlgren - ModernMom 170901
8 Jennys Matblogg 161624
9 THE LIFE of Nellie Berntsson 141593
10 Laila Bagge Wahlgren - ModernMom 135166

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar

NatHealth

En nyföretagares bekännelser om hälsa !

Beskrivning: Min resa som nyföretagare inom hälsobranschen, nyheter om hälsa i sig, en blandning med motiverande ord och mina hinder på vägen mot min dröm.
Publiceras av: NatHealth. Min resa som nyföretagare inom hälsobranschen, nyheter om hälsa i sig, en blandning med motiveran... forts.
Ålder: 44
Kategori(er):

Fullständig presentation

Tekniksmart

Tekniksmart - allt om teknik och IT

Beskrivning: Teknikblogg om allt som har med teknik, digitala tidsåldern och även lite analogt att göra. Här hittar du information om nya produkter, guider som tar dig till nya kunskapsnivåer och mycket mer.
Publiceras av: Daniel Haaf. IT-nörd med lång bakgrund inom det teknisk, nördiga, digitala och i viss mån även analoga. Jobbar... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

tuvalina

TUVA-LINA

Beskrivning: Hej! Tuva-Lina Hörnmo heter jag. 16år gammal och lever mitt liv i Stockholm. I min blogg får ni läsa om mitt liv, kläder, tatueringar, skönhet mm.. Och ni kommer även få följa min resa från att v... forts.
Publiceras av: Tuva-Lina Hörnmo. Tuva-Lina Hörnmo heter jag. 16år gammal och lever mitt liv i Stockholm. I min blogg får ni läsa o... forts.
Ålder: 16
Kategori(er):

Fullständig presentation

Byzara

Min blogg

Beskrivning: På min blogg så kommer det att handla om lite allt möjligt. Både om vad jag tycker är kul att skriva om och vad jag tror att ni tycker är kul att läsa. Den handlar helt enkelt om lite allt möjligt.... forts.
Publiceras av: byzara. Jag är en tjej som tycker att det är jätte kul att blogga. På min blogg så kommer jag skriva om l... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Emelie Sofia

Emelie Sofia

Beskrivning: Flyttat fram och tillbaka mellan Stockholm - LA - New York de senaste 6 åren, men är nu hemma i Stockholm igen. Jobbar på en agentur för exklusiva skönhetsprodukter som är ett av mina största intre... forts.
Publiceras av: Emeliesofia. Flyttat fram och tillbaka mellan Stockholm - LA - New York de senaste 6 åren, men är nu hemma i S... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg

Godmorgon!

PUBLICERAT: 2014-11-01, kl: 10:21
"Finns det något mysigare än en lördagsmorgon med kaffe och rostebröd med marmelad när regnet duggar ute? Så ser min morgon ut idag vilket verkligen känns välbehövligt. Förra veckan var jag i Kalmar på ett seminarium och unnade mig faktiskt ett ..."

IS nästa?

PUBLICERAT: 2014-11-01, kl: 10:20
"Sveriges regering har (?, vet inte exakt hur protokollen fungerar) erkänt Palestina som suverän (?) stat. Blir nu nästa steg från Sveriges regering att erkänna IS, Islamiska Staten? Det vore logiskt. De är ju, liksom Hamas i Gaza, duktiga på att ..."

Spela Shoreline!

PUBLICERAT: 2014-11-01, kl: 10:13
"Nu har BD stenen i Slottsskogen, Göteborg blivit offentlig kommunal kulturutsmyckning. Här kan man verkligen tala om medborgarinitiativ. Den 8 augusti 2008 gjorde det kultförklarade indiebandet Broder Daniel sin sista spelning under Way Out West i ..."

Älska paket, keramik och nya elefanter

PUBLICERAT: 2014-11-01, kl: 10:10
"Kom till jobbet i går morse och då låg det här på köksbordet. Någon vet uppenbarligen att jag älskar lakrits. Tack! Jag packade ordrar sen drog jag till Bromma Blocks eftersom jag hade en anställningsintervju där. Passade på att packa upp vår keramik ..."

Short hurr don’t currr

PUBLICERAT: 2014-11-01, kl: 10:09
"En dag valsade jag bara in hos en frisör och så åkte håret av! Det känns så himla skönt!??? För många år sedan blekte jag mig till en blondin och det var ju kul ett halvår, sen var det bara en gul risboll av trassel. Håret kändes så jävla DÖTT, och ända ..."