Sök bland bloggar hos Twingly
136479 bloggar
Sök i katalogpresentationerna:

De mest diskuterade blogginläggen just nu

Spelvärt i MLS (2 bloggar)
YouBet - av Sportbladets SillySeason
"Seattle Sounders gick starkt under våren men i juni hamnade laget i en rejäl formsvacka med fem förluster på sex matcher. Den kan till stor del förklaras av att Obafemi Martins först blev skadad och ..."
Going to Brazil (2 bloggar)
YouBet - av Sportbladets SillySeason
"Zeljeznicar hade 2–0 redan efter 13 minuter men slog sedan av på takten och då Balzan var lika uddlöst som förutspått så satt underspelet trots allt ganska säkert till slut. Crusaders och Levadia ..."

Leonardo Mayer mot Marcel Granollers (2 bloggar)

Fotbolls-VM 2010 - av Per Lidholm
"Euforin efter Sveriges EM-guld har inte riktigt lagt sig än och det är inte helt lätt att fokusera på matchlistorna från Wimbledon, men jag tror att jag har ett bra spel på lager. Marcel Granollers ..."

Fullspäckad EL-torsdag (2 bloggar)

YouBet - av Sportbladets SillySeason
"Hela 48 kvalmatcher till Europa League på programmet idag och efter många timmars info-letande och funderande fastnade jag till slut för två underspel samt två troliga bortasegrar till spelvärda ..."

AIK-kaptenen förlänger (2 bloggar)

Sportbladets SillySeason - av Sportbladets SillySeason
"Lagkaptenen Nils-Eric Johansson, 35, stannar i AIK. I ett pressmeddelande skriver klubben att man är överens om en kontraktsförlängning över ytterligare två säsonger. – Nisse är en spelare med ..."

Grattis Sverige (2 bloggar)

Fotbolls-VM 2010 - av Per Lidholm
"Vad fan var det vi fick se igår? Jag var helt övertygad om att Portugiserna skulle rulla ut Sverige, men istället skickade Håkan Ericson elva krigare som fick portugiserna att påminnas om när ..."
 

Bloggnyheter & tips

Grattis SvagtillStark till vinsten!

2015-02-12, kl: 09:40: "Nyårslöften, motivation och träning är heta ord denna tid om året, alla vill komma i from till sommaren och vissa har större mål än så. Svenskt Kosttillskotts populära bloggtävling om nyårslöften ..."
Lokala bloggportaler:

De mest länkade bloggarna

1 (1) 9/17
Bloggar om litteratur.
2 (32) 6/6
3 (5) 5/6
4 (4) 5/2
5 Ny 4/10
6 Ny 4/4
7 Ny 3/3
8 Ny 3/3
9 Ny 3/2
10 Ny 3/2

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste veckan.)

» Hela listan

Mest vald som favorit

1 VECKOMAGASINET Anne von Porat 288
Vald till Uppsalas mäktigate mediaprofil. Jobbar i en modegalleria som franchise företagare och butikschef med många events inom mode, skönhet business och media. Följ med bakom kulisserna vad som ... forts.
2 Tjuvlyssnat.se 282
3 KENZA 129
4 MediaMamman 96
5 Blondinbella 92
6 Fatou 90
7 Ilhan.nu - Prinsen av Göteborg! 90
8 Hanna Fridén - Feministisk, estetisk stilhaverist 85
9 Roligaste bloggen i stan 85
10 Fuck you right back 83

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggar

Det finns ännu inga uppmätta bloggar i denna kategori.

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggar

Det finns ännu inga uppmätta bloggar i denna kategori.

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

 

Senast registrerade bloggar

Tusentals ord

Spridda tankar av en tonåring

Beskrivning: Min version av en dagbok. Tankar, känslor och reaktioner nedskrivna för att kunna läsas av andra som kanske känner samma sak.
Publiceras av: En tankespridd tonåring . Min personliga dagbok. Vill du läsa om hur en tonåring kan känna och tycka idag så är du varmt vä... forts.
Ålder: 16
Kategori(er):

Fullständig presentation

Kärlek gånger tre

Att ha växtvärk i själen

Beskrivning: Här kommer ni att få läsa om hur det är att vara förälder till tre barn som sprungit ut ur småbarnsåldern och in i mellanlandet där man varken är barn eller vuxen. Samtidigt får ni följa med mig i ... forts.
Publiceras av: Nina Einarsson. Här kommer ni att få läsa om hur det är att vara förälder till tre barn som sprungit ut ur småbar... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

inspirewiz.com/blogg

Löfquist Solutions blogg

Beskrivning: På mitt företags hemsida bloggar jag om kompetens, samtal, förändring mm som rör människors funderingar kring deras tillvaro. Jag skriver också om vandring, speciellt på Kreta, eftersom jag också ... forts.
Publiceras av: Ia Löfquist. Jag lämnade a-löshet i Sverige, sålde allt, flyttade till Kreta och startade företag. Intressen ä... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

ia mitt i livet

Följ med mig på Kreta!

Beskrivning: Lämnade arbetslöshet i Sverige, sålde allt, flyttade till Kreta och startade företag. Delar med mig om mina intressen ( t ex vandringar, fotografering), vardag, funderingar, kulturkrockar osv.
Publiceras av: Ia Löfquist. Jag lämnade a-löshet i Sverige, sålde allt, flyttade till Kreta och startade företag. Intressen ä... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

åsiktskompassen

åsiktskompassen

Beskrivning: blyg student analyserar svensk politik och media
Publiceras av: åsiktskompassen. blyg student som analyserar svensk politik och media
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg

Kommunen raderade mejlkopior trots tvist

INDEXERAT: 2015-07-04, kl: 01:30
"Den grävande reportern Berit Önell kommer aldrig att få ut mejlväxlingen mellan Norra Skånes ledning och Hässleholms kommunalråd. Trots att Högsta förvaltningsdomstolen nu gett henne rätt. Kommunen har raderat ..."

Wolodarski: ”Det var oerhört smärtsamt”

INDEXERAT: 2015-07-04, kl: 01:30
"Efter att Journalisten publicerat en video som visar hur Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski flyr från våra frågor i Almedalen, har han valt att ställa upp på en intervju. Fyra och en halv månad efter att Journalisten skickade första ..."

Tidskriften Television drar ner på utgivningen

INDEXERAT: 2015-07-04, kl: 01:30
"När tidskriften Television nekades kulturtidskriftsstöd blev redaktionen tvungen att ställa in vårens första nummer. Nu har ett nytt nummer precis kommit ut, men i fortsättningen kommer tidningen av ekonomiska skäl att ges ut med viss ..."

Fotoblogg: Bilder från High-Stakes Aria $500k Super High Roller Bowl

INDEXERAT: 2015-07-04, kl: 01:30
"Om ni har läst PokerListings under de senaste veckorna så har ni säkert läst om vår nya dokumentär om pokerproffset Jason Koon . I dag befann vi oss på Aria Super High Roller Bowl och passade på att ta några bilder från eventet samtidigt som vi spelade ..."

Enda räddningen för Grekland är Jesus Kristus

PUBLICERAT: 2015-07-04, kl: 01:27
"Be för för människorna i Grekland att de omvänder sig till Jesus. Jesus är enda räddningen för dem! Nyckelord: Grekland kris finanskris ekonomi i ..."