Sök bland bloggar hos Twingly
135906 bloggar
Sök i katalogpresentationerna:
Sportsmart söker produkttestare!

De mest diskuterade blogginläggen just nu

Bokbloggsjerka 1 – 4 maj (13 bloggar)
Alkb - av Annika
"Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det ..."
Glöm inte att jobba idag! (3 bloggar)
Cornucopia? - av Cornucopia
""Båd’ stat och lagar oss förtrycka, vi under skatter digna ner." - Internationalen Idag är det dödsmördarideologierna kommunismens och socialismens alldeles egen helgdag, där alla ska vara lediga och ..."

Europatipset, vecka 18, 3 maj 2015 (2 bloggar)

Fotbolls-VM 2010 - av Per Lidholm
"Sakta men säkert går Europas största ligor mot sitt slut – vilka vinner och vilka åker ur? Här kommer ett spelförslag för söndagens Europatips. R-0-7-16 (12) + 1 hel och 2 halv. 192 spänn. Lycka ..."

Ni ska få gå på…Rituals Mama Event! (2 bloggar)

Mamma till Kevin & Oliver - av Sandra Cederbom
"Då var det dags att presentera alla som är bjudna till Rituals Mama Event den 3:e maj kl 18.00-20.00 !! Det kommer att bli en oförglömlig kväll, mingel, 20% endast för oss denna kvällen, goodiebags ..."

Kostymdramahelgen har börjat (2 bloggar)

Vildvittra - av Maria
"Schemat för dagens bloggstafett. Det ska bli väldigt kul att se vad de andra har hittat på. 11.00 Vildvittra 12.00 Fiktiviteter 13.00 Boktimmen 14.00 The Owl & The Pussycat 15.00 Lyrans noblesser ..."

Ordlös Lördag #148 (2 bloggar)

ordlös Lördag - av juanna
"Veckans tema är TÄNKVÄRT! Min bild kommer från Rågsveds industriområde: Okänd konstnär Loading InLinkz ... The post Ordlös Lördag #148 appeared first on Ordlös Lördag / Wordless Saturday ..."
 

Bloggnyheter & tips

Grattis SvagtillStark till vinsten!

2015-02-12, kl: 09:40: "Nyårslöften, motivation och träning är heta ord denna tid om året, alla vill komma i from till sommaren och vissa har större mål än så. Svenskt Kosttillskotts populära bloggtävling om nyårslöften ..."
Lokala bloggportaler:

De mest länkade bloggarna

1 (2) 13/17
Bloggar om litteratur.
2 (1) 13/1
3 (3) 11/3
4 (4) 7/1
5 Ny 5/8
6 (9) 5/5
7 (16) 4/2
8 (14) 3/7
9 (5) 3/5
10 Ny 3/4

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste veckan.)

» Hela listan

Mest vald som favorit

1 VECKOMAGASINET Anne von Porat 287
Vald till Uppsalas mäktigate mediaprofil. Jobbar i en modegalleria som franchise företagare och butikschef med många events inom mode, skönhet business och media. Följ med bakom kulisserna vad som ... forts.
2 Tjuvlyssnat.se 282
3 KENZA 128
4 MediaMamman 95
5 Blondinbella 92
6 Fatou 90
7 Ilhan.nu - Prinsen av Göteborg! 90
8 Hanna Fridén - Feministisk, estetisk stilhaverist 85
9 Roligaste bloggen i stan 85
10 Fuck you right back 83

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggar

Det finns ännu inga uppmätta bloggar i denna kategori.

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggar

Det finns ännu inga uppmätta bloggar i denna kategori.

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

 

Senast registrerade bloggar

Trotzig

Välkommen

Beskrivning: En färgglad blogg fylld med inredning, DIY och livet. Snygg inredning behöver inte vara dyr och jag älskar att hitta och dela med mig av inredningstips och inredning du enkelt kan fixa själv. Välko... forts.
Publiceras av: Trotzig. Hej Jag är en tjej som har ett stort intresse för inredning och DIY. Jag älskar att komma på egna... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Elinora Barriar

Elinora Barriär

Beskrivning: Läs om min och min hästs utveckling i dressyren och livet. I bloggen kommer man även kunna läsa om mitt nystartade företag inom ridkläder mm.
Publiceras av: Elinora. Elinora 20 y/o. Har en underbar 6årig valack som jag köpte förra sommaren. Vi tränar dressyr och... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Mobina

Ungdoms livet

Beskrivning: Vad ska jag säga, jag driver en blogg som är rätt simpel. Tankar, vardag, smink, och sånt som man inte ska skriva om. Alltså droger rökning sex players. Sånt som vuxna tror barn inte vet.
Publiceras av: Mobina. Vad tänker en 12 årig tjej på? Ungdomars tankar om livet, smink, sex, och skolan. Jag skriver om... forts.
Ålder: 45
Kategori(er):

Fullständig presentation

Risbäck Homesteader

Framstegen mot självförsörjning

Beskrivning: Bloggen handlar om mig Matte Andersson, mitt (helnyktra) liv och framförallt framstegen till att bli så självförsörjande som möjligt i den lilla fjällbyn Risbäck i Västerbottens inland. Fiske, odli... forts.
Publiceras av: Matte Andersson. Jag är en snubbe på 24 år som bor i Risbäck i Västerbotten. Har en dotter som bor varannan vecka.... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

fanvadnice

Text, tal och typsnitt och cirka 100.000 saker till

Beskrivning: Jag skriver om allt som har med journalistik, språk och media att göra.
Publiceras av: Ivar Hallek. Därför är ordets makt ett vapen som alla kan bemästra. Jag skriver om hur vi uttrycker oss och ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg

Bort med afrot

PUBLICERAT: 2015-05-04, kl: 00:45
"Haha, trodde jag skulle dö av skratt ikväll. Jag frågade syrran om hon kunde snagga mig. Inga problem svarade hon. Jag tog fram min hårtrimmer och insåg ganska snart att batterierna höll på att ta slut. Jag hittade inte laddaren och funderade på om det ..."

Bus med Oliver i Vasaparken

PUBLICERAT: 2015-05-04, kl: 00:41
"Eftermiddagen spenderade jag och Hannah med Oliver och Tara i Vasaparken. Vi tog med våra matlådor och satte oss i solen för att njuta av söndagen. När Oliver blev otålig promenerade vi bort till lekplatsen för att gunga. Han fick även leka i lastbilen ..."

Är TFF the real deal? Och andra stora frågor

PUBLICERAT: 2015-05-04, kl: 00:34
"Nästa måndag står Qviding på menyn för ÖIS och därefter bär det av till Borås Arena och mötet med Norrby IF. På söndagen mötte boråsarna seriens bästa lag såhär långt Trelleborgs FF. Jag tog mig därför en tur österut för att ta reda på livets tre stora ..."

Läsarfråga: Ska jag träna rumpan?

PUBLICERAT: 2015-05-04, kl: 00:34
"Hej philip och tack för en fantastiskt inspirerande blogg! Jag har en fråga ang att träna rumpan. Jag är ganska ”snedfördelad”, har stora lår och rumpa men smal på överkroppen. Jag brukar av denna anledning inte träna rumpa för jag tror att den kommer ..."

Tyngre Classic i Solnahallen

PUBLICERAT: 2015-05-04, kl: 00:28
"Ser ni vad trött jag är på bilden ovan? Det beror på att Oliver vaknade kl 6 i morse och ville ha välling. Det var bara att ge honom och som tur var somnade han om efter och sov ytterligare en timme. Inte för att det hjälpte så mycket. Klockan 7 är ..."