Vad skriver bloggvärlden om just nu?
133796 bloggar
Sök i katalogpresentationerna:

Bloggare

MQ har en fantastisk webbshop med massa fina produkter. Visste du att om du länkar till någon av deras produkter, länkar de tillbaka till din blogg från sin site? Bra va? Det är bara att sätta igång och blogga!

Här är de 3 senaste som bloggat om MQ

Fler företag samt instruktioner finns här.

De mest diskuterade blogginläggen just nu

Bokbloggsjerka 31 oktober – 3 november (11 bloggar)
Alkb - av Annika
"Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det ..."
Att söka tröst i kultur (4 bloggar)
Kulturkollo - av Kulturkollo
"Veckans utmaning på Kulturkollo handlar om tröst och kulturens lindrande kraft. Berätta om något trösterikt som har med kultur att göra. Du kanske lyssnar på någon speciell musik, besöker en viss ..."

Ordlös Lördag #127 (3 bloggar)

ordlös Lördag - av juanna
"Bjuder på två färska bilder tagna på Skogskyrkogården i går morse. Dagen bjöd inte bara på hissnande ögonupplevelser utan också en bra arbetsdag. Det är mobilen som använts! Vad bjuder du på i ..."

Klas Ingesson dog i natt (2 bloggar)

Fotbolls-VM 2010 - av Per Lidholm
"Legendaren och förre Elfsborgstränaren Klas Ingesson dog natten till idag, 29 oktober 2014, efter en lång tids cancersjukdom. Han blev 46 år. Han var en av fotbollshjältarna som var med och tog det ..."

Erkännande av Palestina föder krig mot Israel (2 bloggar)

apg29 - av Christer Åberg
"Regeringen Stefan Löfven erkänner Palestina i förhoppning att det ska bli fred med Israel. Istället kommer det bara födas ytterligare krig mot Israel. Nyckelord: Israel krig Palestina regeringen ..."

Verona mot Lazio (2 bloggar)

Fotbolls-VM 2010 - av Per Lidholm
"Lazio gästar Verona och har bra form med fyra raka vinster. Jag spelar på medvinden och raka tvåan till 2.22 hos Betsafe är taget. 29 september: Palermo vs Lazio (0-4) 5 oktober: Lazio vs Sassuolo ..."
 

De mest diskuterade nyheterna, 1/11 2014

Erkänt principlösa boliner (4 bloggar)

Är inte Dagens Nyheter kritiska mot Israel?

Bilderblogg.se - av Jinge Flücht
"Dagens Nyheter reagerar hårt på det faktum att Sverige har blivit land etthundratrettiofem som har erkänt Palestina som stat. På ledarsidan för tidningen ett längre resonemang om saken, ett resonemang som egentligen ter sig rätt så obegripligt sett ur ..."

Hur skulle det vara om Lieberman lärde sig enkla saker som att montera en ikeamöbel och uppträda hyfsat mot grannar?

bwlogg-mediaosamhalle - av Bo Widegren
"Istället för att gnöla borde Libermans Israel fundera över sitt uppförande! Israels utrikesminister Avigdor Lieberman kallade den svenska regeringens beslut “beklagligt” och menade att det kommer att stärka extremistiska krafter i Palestina. Den svenska ..."

Sveriges erkännande av Palestina ogenomtänkt (3 bloggar)

Jag ser den omtalade "Hälsningen till Sveriges lärare",

Anybody´s Place - av anybody
".. med utbildningsminister Gustav Fridolin i huvudrollen och jag undrar hur väl jag själv skulle passa i samma roll, med liknande text och med samtliga ministrar som motspelare? Sagt och gjort .. som en igel klistrar jag mig vid Youtube-klippet och ..."

Modigt och viktigt att välkomna Palestina (3 bloggar)

Erkännande kan bana väg för fred (3 bloggar)

''Han förolämpar svenska folket'' (3 bloggar)

Bloggnyheter & tips

Grattis Elisabeth till vinsten!

2014-02-11, kl: 10:15: "I vår tävling med Bamba.se har vinnarna nu utsetts. Vi gratulerar Elisabeth Nilsson med bloggen Sjubarnsmamma till första platsen och ett presentkort värt 2.500:-! Tvåa kom Karin och Cariad som ..."
Lokala bloggportaler:

De mest länkade bloggarna

1 (1) 17/3
Alkb står för Annikas litteratur och kulturblogg. Inriktningen är brittisk litteratur och kultur och bloggen kommer att göra nedslag i såväl böcker som tv-serier och filmer som har brittisk anknytn... forts.
2 (2) 11/25
3 (4) 9/9
4 (3) 7/3
5 (5) 7/2
6 (10) 6/5
7 Ny 4/4
8 Ny 4/3
9 Ny 4/2
10 (43) 3/6

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste veckan.)

» Hela listan

Mest vald som favorit

1 Tjuvlyssnat.se 283
Läs vad folk snackar om på Sveriges gator, bussar och på torget. Intressanta, roliga och knäppa samtal
2 VECKOMAGASINET Anne von Porat 131
3 KENZA 124
4 Blondinbella 91
5 Fatou 90
6 Ilhan.nu - Prinsen av Göteborg! 90
7 Hanna Fridén - Feministisk, estetisk stilhaverist 85
8 Fuck you right back 85
9 Roligaste bloggen i stan 85
10 Engla´s Showroom 76

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggar

1 KENZA 543468
Kenza Zouiten, 23 år. Sveriges största blogg!
2 Dagens Svenskbladet 316035
3 Paow 224843
4 Desiree Nilsson 193361
5 Paulas.me 176749
6 Kostdoktorn 171908
7 The Classy Issue 150690
8 Hugo Rosas 148428
9 UNDERBARACLARA 139806
10 Foki 118134

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggar

1 Blondinbella 851691
Isabella Löwengrip 23, är en av Sveriges framgångsrikaste entreprenörer. Egen företagare. Driver bloggen Blondinbella, som är Sveriges största blogg. Bor i Stockholm, gift och blir mamma i november.
2 Kissie 503399
3 Feber.se 329967
4 Magdalena Graaf Blogg 279224
5 MOORE.SE - Bingo Rimér 261664
6 Recepten.se 229320
7 Pernilla Wahlgren - ModernMom 170899
8 Jennys Matblogg 161623
9 THE LIFE of Nellie Berntsson 141592
10 Laila Bagge Wahlgren - ModernMom 135165

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar

Tekniksmart

Tekniksmart - allt om teknik och IT

Beskrivning: Teknikblogg om allt som har med teknik, digitala tidsåldern och även lite analogt att göra. Här hittar du information om nya produkter, guider som tar dig till nya kunskapsnivåer och mycket mer.
Publiceras av: Daniel Haaf. IT-nörd med lång bakgrund inom det teknisk, nördiga, digitala och i viss mån även analoga. Jobbar... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

tuvalina

TUVA-LINA

Beskrivning: Hej! Tuva-Lina Hörnmo heter jag. 16år gammal och lever mitt liv i Stockholm. I min blogg får ni läsa om mitt liv, kläder, tatueringar, skönhet mm.. Och ni kommer även få följa min resa från att v... forts.
Publiceras av: Tuva-Lina Hörnmo. Tuva-Lina Hörnmo heter jag. 16år gammal och lever mitt liv i Stockholm. I min blogg får ni läsa o... forts.
Ålder: 16
Kategori(er):

Fullständig presentation

Byzara

Min blogg

Beskrivning: På min blogg så kommer det att handla om lite allt möjligt. Både om vad jag tycker är kul att skriva om och vad jag tror att ni tycker är kul att läsa. Den handlar helt enkelt om lite allt möjligt.... forts.
Publiceras av: byzara. Jag är en tjej som tycker att det är jätte kul att blogga. På min blogg så kommer jag skriva om l... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Emelie Sofia

Emelie Sofia

Beskrivning: Flyttat fram och tillbaka mellan Stockholm - LA - New York de senaste 6 åren, men är nu hemma i Stockholm igen. Jobbar på en agentur för exklusiva skönhetsprodukter som är ett av mina största intre... forts.
Publiceras av: Emeliesofia. Flyttat fram och tillbaka mellan Stockholm - LA - New York de senaste 6 åren, men är nu hemma i S... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Stronger this year

Det är inte kört för dig! Bättre hälsa är inom räckhåll!

Beskrivning: Jag heter Matti Myllymäki – affärsman och familjefar som försöker klura ut hur ”man kan leva till max - hela vägen in i kaklet!” Jag försöker hitta vägar till bra hälsa tillsammans med andra likasi... forts.
Publiceras av: Matti Myllymäki. Jag heter Matti Myllymäki – affärsman och familjefar som försöker klura ut hur ”man kan leva till... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg

"Det tar tid att känna sig fri"

PUBLICERAT: 2014-11-01, kl: 09:02
""Det kanske tar tid att bli och känna sig fri", säger jag och tar en klunk av vinet. Jag och en väninna sitter på en Sky bar på ett nybyggt hotell i stan. Vi pratar om livet och de val man gör. "Tänk att jag var en av de första att vara i tvåsamhet men ..."

LUNDHS PODCAST: Jönsson om Lagerbäcks framgång på Island: "Kommer in med en klokhet och ett lugn"

INDEXERAT: 2014-11-01, kl: 09:02
"Lars Lagerbäck gör succé som isländsk förbundskapten.Jan Jönsson är inte överraskad.– Nej, det är jag inte. Han kommer inte en klokhet och ett lugnt som jag tror fått ihop laget, säger Jönsson i podcasten ”Lundh”.Jan Jönsson är gäst i veckans avsnitt av ..."

ARKIV TV: Ljungskile blir verklighetens Åshöjden 1996

INDEXERAT: 2014-11-01, kl: 09:02
"Ljungskile blev verklighetens Åshöjden när de 1996 tog sig upp i allsvenskan. Här är historien om den osannolika uppflyttningen.På iskalla Gammliavallen, på dörren till vintern, tog Umeå emot lilla Ljungskile. Det var kvalet till den sista allsvenska ..."

|| dag 184 / 365 || var det bättre förr ||

PUBLICERAT: 2014-11-01, kl: 09:02
"I går kväll hemsöktes många hus av små… ja, spökliga väsen som välvilligt gav den boende valet mellan antingen att ge godis eller råka ut för bus. För att vara på den säkra sidan hade mina vänner bunkrat upp med mat och godis och vi sökte skydd inomhus ..."