De mest diskuterade nyheterna i Borås, 18/4 2014

21 tips: Så får du ned dina klimatutsläpp (1 blogg)

Källorna till växthusgaser i Sverige

Rödgrönt Borås - av Rödgrönt Borås
"”Hur fördelar sig de svenska utsläppen av växthusgaser på olika verksamheter?” Tom Andersson (twitter: @tomandersson_mp) och jag halkade in på den frågan häromdagen, när vi pratade om hur läget är i Boråsskolorna med vegetariskt alternativ i matsalen. Vi ..."

Romsk nationaldag i glädjens tecken (1 blogg)

Temadag: Romer.

Hemgården Borås - av Claes Petter von Utfall
"Idag är den den 8 april, vilket innebär att det är Romernas nationaldag och som för första gången är en officiell kalenderdag. Om detta skriver idag flertalet medier om och Romernas nationaldag firas till minne av den första romska kongressen som ägde ..."

Tysk tidning för hundhatare (1 blogg)

Tysk tidning för hundhatare (1 blogg)

Blandas med sötningsmedel och gelatin innan de skickas till svenska butiker (1 blogg)

666 bloggar i Borås och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Boråsbloggarna

Boråsbloggarna

Vi som driver Boråsbloggarna idag heter Maria och Isabell och älskar vår underbara stad Borås. I bloggen får ni läsa om evenemangstips, tävlingar, vardagliga betraktelser, mode samt allt mellan himmel och jord som på något sätt har en koppling till stan. Har ni tips eller frågor är ni varmt välkomna att maila dem eller skriva dem som en kommentar till blogginläggen! Hoppas ni gillar det ni läser, vi ses på stan!

Uppackning & Invigning

"Idag har hela min dag handlat om björnar. Ett gäng på 25 personer samlades på Stora Torget kl 07.00 imorse och började lasta ut björnar. 108 stycken är dem, alla från olika länder med var sin ..."
PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 23:09


Vad skriver bloggvärlden om just nu?

De mest länkade bloggarna i Borås

1 Ny 1/2
Här bloggar jag om allt möjligt och omöjligt, en salig blandning mellan djupt allvar och humor. Här finns tips på böcker, filmer, tv-serier och mycket annat.
2 (6) 1/1
3 Ny 1/1

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Borås

1 Crazy Jaqueline 24
Jaqueline 19 år. En blogg som handlar om mitt liv. Vägen till mitt största mål, ett steg närmare min dröm. Fall your own dreams and make yourself happy !
2 Rex Regeborg 11
3 Hey Där! Välkommen! 8
4 Allica Brainstormar Livet 5
5 Rakryggat.se 4
6 Backstage på en teater 3
7 Mitt liv som liten jätte 3
8 Ninty 3
9 Andes spel hörna 3
10 Signerat Kjellberg 2

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Borås

1 Dog News 9825
DOG NEWS - Sveriges största "renodlade" hundblogg, med upptill 60 000 besökare i månaden! Hundnyheter 7 dagar i veckan från när och fjärran. Vi är tre hundintresserade personer som skriver om det m... forts.
2 Erik Wickström - Konditionskonnässör 4802
3 Jonas Colting - Hälsokonnässör 3101
4 Liveithealthy 2950
5 JMDressyr 2770
6 oliiviiagustavsson.se 2646
7 Tänk om jag ändå hade en blogg 1708
8 Petra's Blogg 1703
9 Spådom i runor 1314
10 Sandrastenson.se 1301

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Borås

1 Den Rockande Kocken 666
Sveriges mest unika mat- och musikblogg. Här blandas det friskt med rykande färska recept och tungt rockande videor, här trängs matfakta med musiknyheter och resetips relaterade till mat och musik.... forts.
2 Sätilaryttaren 509
3 Indy – Sveriges Sötaste hund 301
4 Caparol 251
5 boras.com 239
6 Hemmafixaren 197
7 Fotoutbildning 135
8 Ekohudvård - ren lyx för dig 106
9 7H33 Borås 72
10 Badrummet inspriation och trender 56

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Borås

Jenny am I

Allt i mitt huvud

Beskrivning: Med en mängd olika inlägg av både mode men även politiska inslag kommer du oavsett ålder eller intressen säkert kunna hitta något som är intressant att läsa!
Publiceras av: Jenny. Jag är en tjej med stora drömmar och smått udda politiska åsikter. Jag älskar kläder, skor, min s... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Christoffers träning

Det här är min blogg

Beskrivning: En 19 årig yrkessoldat som skriver om sitt liv, träning och allt annat som han har på hjärtat.
Publiceras av: Christoffer Lindskog. Jag är en 19 årig kille som arbetar som yrkessoldat på heltid. Jag drivs av att kunna få chans... forts.
Ålder: 19
Kategori(er):

Fullständig presentation

Min väg på hästen

Att lära sig rida

Beskrivning: Jag är 25 år och har precis börjar rida. På bloggen skriver jag om hur jag lär mig rida, tankar och upplevelser inom hästvärlden. Hos mig kan ni följa mig från att i princip sitta på en häst för fö... forts.
Publiceras av: Marina Holmquist. Jag är 25 år, bor tillsammans med min sambo och två katter. I oktober 2013 satt jag på en häst fö... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Evelyn Kihl

Kort info om min blogg

Beskrivning: I denna bloggen fylls allt från hästar till min största idol Justin Bieber. Tränar och tävlar med egen ponny.
Publiceras av: Evelyn. Hej! Jag är en 13 årig tjej som bloggar om allt mellan hästar och min största idol Justin Bieb... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

hurricane

Svarta tankar och färgstarka kläder

Beskrivning: Min blogg handlar om min vardag. Om tillbakablickar till min mörka tid i livet. Jag lägger upp bilder på mina kläder, som antingen är kolsvarta eller väldigt färgstarka. Eftersom jag brinner för... forts.
Publiceras av: Emma-Louise. Jag heter Emma-Louise. Snart 18 år. Jobbat som modell sedan jag var 12. Men det blev mindre i ... forts.
Ålder: 44
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Borås

Föl?

PUBLICERAT: 2014-04-18, kl: 01:06
"Vi funderar på att inseminera vårat sto igen, hon är 24 år nu. När vi inseminerade med Calido för 5 år sedan så tog hon sig inte. Men i efterhand så tror jag inte att det berodde på stoet utan snarare omständigheterna plus att jag hört att han inte har ..."

outfit

PUBLICERAT: 2014-04-18, kl: 00:19
"... swarovski på kavaj, schabrak och handskar;) Har fått en del frågor om kavajen och den är från belgiska Deserata. Är väldigt nöjd med dessa kavajerna.Det blir helt olika kavajer/stilar om man tar en diskret färg eller en färgstark.Den populäraste färgen ..."

Tagga!

PUBLICERAT: 2014-04-17, kl: 23:52
"Hitta bra bjudning, ha kul, vänta in hindrena och var noggrann! Obs! HA KUL! Det är tankarna inför morgondagen, har varit rejält seg den här veckan då jag är sjuk och har nog smittat av mig lite av segheten på Duna med så måste hitta "på hugget" känslan ..."

Wildkart

PUBLICERAT: 2014-04-17, kl: 23:00
"Produkter från Wildkart/Jin stirrups 64 euro Hackamore där skänklarna går att få i olika färger samt korta eller långa, jag själv är riktigt sugen på detta faktiskt. Med blå skänklar och brunt läder i sånt fall. Pris 88 euro Hjälm 400 ..."

SNEAK

PUBLICERAT: 2014-04-17, kl: 22:50
"Här är en sneak på dagens. Invigde mina nya pjux från topshop, supersnygga om nu frågar mig, dock inte lika bekväma, men vill man vara fin... Haha! Nu firar vi Lisa med dunder och brak! Kameran är med så bilder kommer ..."