De mest diskuterade nyheterna i Borås, 29/7 2014

Dödligt fästingvirus på frammarsch (1 blogg)

Den dödliga blödarfebern Krim-Kongo som smittar via fästingar sprider sig i Europa

Dog News - av Dog News
"Se upp med fästingar under semesterresan och då ni importerar hundar från andra Europeiska länder. Det är bara en tidsfråga innan den dödliga blödarfebern Krim-Kongo som smittar via fästingar kommer till Sverige, just nu sprids sjukdomen i Europa. S ..."

Döda inte din hund i onödan (1 blogg)

Avliva eller omplacera?

Dog News - av Dog News
"Av en händelse läste jag en artikel på AB från år 2004 där en veterinär vägrade avliva friska djur och i stället polisanmälde hon sig själv för tjänstefel för att uppmärksamma djurskyddslagen som tillåter att man avlivar helt friska djur. Vad tycker Du, ..."

673 bloggar i Borås och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Boråsbloggarna

Boråsbloggarna

Vi som driver Boråsbloggarna idag heter Maria och Isabell och älskar vår underbara stad Borås. I bloggen får ni läsa om evenemangstips, tävlingar, vardagliga betraktelser, mode samt allt mellan himmel och jord som på något sätt har en koppling till stan. Har ni tips eller frågor är ni varmt välkomna att maila dem eller skriva dem som en kommentar till blogginläggen! Hoppas ni gillar det ni läser, vi ses på stan!

Uppackning & Invigning

"Idag har hela min dag handlat om björnar. Ett gäng på 25 personer samlades på Stora Torget kl 07.00 imorse och började lasta ut björnar. 108 stycken är dem, alla från olika länder med var sin ..."
PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 23:09


Vad skriver bloggvärlden om just nu?

De mest länkade bloggarna i Borås

Det finns för närvarande inga länkade bloggar i denna kategori.

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Borås

1 Crazy Jaqueline 24
Jaqueline 19 år. En blogg som handlar om mitt liv. Vägen till mitt största mål, ett steg närmare min dröm. Fall your own dreams and make yourself happy !
2 Rex Regeborg 11
3 Hey Där! Välkommen! 8
4 Allica Brainstormar Livet 5
5 Rakryggat.se 4
6 Backstage på en teater 3
7 Mitt liv som liten jätte 3
8 Ninty 3
9 Andes spel hörna 3
10 Signerat Kjellberg 2

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Borås

1 Dog News 53989
DOG NEWS - Sveriges största "renodlade" hundblogg, med upptill 170 000 besökare i månaden! Hundnyheter 7 dagar i veckan från när och fjärran. Vi är tre hundintresserade personer som skriver om det ... forts.
2 Erik Wickström - Konditionskonnässör 4183
3 JMDressyr 2452
4 Jonas Colting - Hälsokonnässör 2252
5 Sandrastenson.se 1416
6 - Spådom i runor 938
7 Tänk om jag ändå hade en blogg 812
8 En kopp kaffe 613
9 Petra's Blogg 455
10 Hagahome 297

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Borås

1 Den Rockande Kocken 532
Sveriges mest unika mat- och musikblogg. Här blandas det friskt med rykande färska recept och tungt rockande videor, här trängs matfakta med musiknyheter och resetips relaterade till mat och musik.... forts.
2 Sätilaryttaren 428
3 Indy – Sveriges Sötaste hund 264
4 Caparol 130
5 boras.com 114
6 Fotoutbildning 97
7 Ekohudvård - ren lyx för dig 67
8 Hemmafixaren 53
9 Doktorn 24
10 7H33 Borås 17

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Borås

Henrik Hultqvist

Om Bloggen

Beskrivning: Bloggen skapades år 2011. Ibörjan var det bara för skoj. Jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva. Efter ett tag blev det inte att jag gick in. Det var inte förrän 2013 som jag blev riktigt ... forts.
Publiceras av: Henrik Hultqvist. Jag är en glad kille och jag försöker njuta av livet medans jag är ung. Jag vill att ni som koll... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Kinnhed

Om allt från bullbak till löpning

Beskrivning: En blogg om min vardag där jag försöker få ihop träning, jobb och familj. Skriver mycket om min träning och mina mål som jag har på vägen. Sprider gärna min träning och rörelseglädje till de som är... forts.
Publiceras av: Jennie Svensson. En glad 38 årig tjej som älskar att röra på sig. Jag tränar löpning, cykling, gym och jympa. Håll... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

JennaKristiina

JennaKristiina

Beskrivning: Jag är en tjej på 26 år. Har världens underbaraste son och sambo. Jag gör fransförlängning och pluggar till lärare. Reser en del och hittar på saker med sonen. Älskar tatueringar och djur.min blogg... forts.
Publiceras av: Jenna Alppiranta. Jag är en tjej på 26 år. Har världens underbaraste son på 5 år:) Jag gör fransförlängning och plu... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Specious

Kunskap är makt. True story.

Beskrivning: Kunskap är en drog och var dag dyker något nytt att läsa och lära upp. Med det väcks självklart också tankeverkstaden, det som delas här är mina tankar, reaktioner och analyser kring det som händer... forts.
Publiceras av: Specious. En humanistisk, nyfiken, filosofisk och analytisk kvinna som skriver om människan och dennes värld.
Ålder: 26
Kategori(er):

Fullständig presentation

The Stalker Diareis

Troll och stalkers

Beskrivning: Som "kändis" drabbas man ibland av personer med stalker-tendenser, i mitt fall ett ex som månad efter månad fortsätter att förfölja och trakassera via bland annat SMS och e-mail. Efter att hon varn... forts.
Publiceras av: Godare Mat. Den Rockande Kocken är här för att stanna...
Ålder: 44
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Borås

Första världskriget

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 21:19
"Idag är det exakt 100 år sedan första världskriget bröt ut. Det var den 28 juli 1914 som Österrike-Ungern förklarade krig mot Serbien. Anledningen till krigsförklaringen påstods vara mordet på Franz Ferdinand i Sarajevo den 28 juni 1914, ett mord som ..."

3217 : Senaste dagarna

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 19:17
"Bra dagar. Ploppade för vad som kändes som den femtieelfte gången ut till Sanna och Stefan i fredags för myspys-och-mys. En arla uppgång på morgonen efter blev det surprise roadtrip och först när det svängdes in mot Malmö och bilen parkerats i ..."

Avliva eller omplacera?

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 18:23
"Av en händelse läste jag en artikel på AB från år 2004 där en veterinär vägrade avliva friska djur och i stället polisanmälde hon sig själv för tjänstefel för att uppmärksamma djurskyddslagen som tillåter att man avlivar helt friska djur. Vad tycker Du, ..."

Homemade doggiepopsicle :)

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 18:19
"Idag när det är så otroligt varmt så var det bästa att få hemmagjord isglass, tyckte Thrixa :) Jag gjorde en till henne med småhackade köttbullar och strimlad rökt kalkon så den var nog riktigt i världsklass! Om hon inte blir svalare av den så får vi ..."

Sverigesimmet, uppdatering!

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 16:56
"De senaste dagarna har varit långa och hårda och jag är inne i grottan nu. Jag har inte mycket ork för annat arbete och det går ut lite över min rapportering tyvärr! För bästa och senaste info så rekommenderar jag Sverigesimmets hemsida och vår ..."