De mest diskuterade nyheterna i Borås, 4/7 2015

Löfvens tal i Almedalen (1 blogg)

Hundar och människor trängdes i Almedalen

Dog News - av Dog News
"Det var trångt då statsminister Stefan Löven höll sitt tal i Almedalen i kväll…..människor och hundar trängdes vid scenen Statsministern håller sitt tal i Almedalen…… Filippa fick skjuts av glada husse i cykelkorgen…….20 minuter senare var det ..."

Hej då till papperet. Nu ska myndigheterna lära sig att kommunicera digitalt (1 blogg)

Myndigheterna satsar på digital kommunikation

ringman.se - av Anders Ringman
"Nu skall myndigheterna i Sverige börja satsa på digital kommunikation på allvar, verkligen på tiden om ni frågar mig. Det var i förra veckan som E-delegationen lämnade av sin rapport om hur svenska myndigheter skall koordinera sitt arbete digitalt. I ..."

689 bloggar i Borås och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Boråsbloggarna

Boråsbloggarna

Vi som driver Boråsbloggarna idag heter Maria och Isabell och älskar vår underbara stad Borås. I bloggen får ni läsa om evenemangstips, tävlingar, vardagliga betraktelser, mode samt allt mellan himmel och jord som på något sätt har en koppling till stan. Har ni tips eller frågor är ni varmt välkomna att maila dem eller skriva dem som en kommentar till blogginläggen! Hoppas ni gillar det ni läser, vi ses på stan!

Uppackning & Invigning

"Idag har hela min dag handlat om björnar. Ett gäng på 25 personer samlades på Stora Torget kl 07.00 imorse och började lasta ut björnar. 108 stycken är dem, alla från olika länder med var sin ..."
PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 23:09

Sök bland bloggar hos Twingly

De mest länkade bloggarna i Borås

1 Ny 1/1
Bloggar mestadels om livet på hästryggen och i stallet. Tävlar svårklass dressyr och skriver också en del om skadorna jag fick efter en ridolycka för 6 år sedan..
2 (2) 1/1

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Borås

1 Crazy Jaqueline 24
Jaqueline 19 år. En blogg som handlar om mitt liv. Vägen till mitt största mål, ett steg närmare min dröm. Fall your own dreams and make yourself happy !
2 Rex 11
3 Hey Där! Välkommen! 8
4 Allica Brainstormar Livet 5
5 Rakryggat.se 4
6 Backstage på en teater 3
7 Mitt liv som liten jätte 3
8 Ninty 3
9 Andes spel hörna 3
10 En kopp kaffe 3

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Borås

1 Dog News 27758
DOG NEWS - Sveriges största "renodlade" hundblogg, med upp till 210 000 besökare i månaden! Hundnyheter 7 dagar i veckan från när och fjärran. Vi är tre hundintresserade personer som skriver om det... forts.
2 Erik Wickström - Konditionskonnässör 5285
3 JMDressyr 5040
4 Petra's Blogg 3318
5 - Spådom i runor 1001
6 Tänk om jag ändå hade en blogg 830
7 Luna Eks Trädgårdsblogg 780
8 En kopp kaffe 700
9 Lilla Malin 514
10 BeckaHBitcH.se - triss i gossar 214

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Borås

1 Sätilaryttaren 348
Jag är en tjej på 18 år som skriver om min vardag med mina två varmblod, våra mot- och framgångar, studier, jobb och samtidigt hur det är att vara en tonåring med stora drömmar :)
2 boras.com 313
3 Indy – Sveriges Sötaste hund 259
4 Ekohudvård - ren lyx för dig 125
5 Fotoutbildning 118
6 Doktorn 21
7 Vandra, cykla och res i Österrike och Alperna 18
8 THAITRÄSH 2
9 News For Tomorrow 1
10 7H33 Borås 1

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Borås

Anders Frihamn

Där fantasi möter verklighet...

Beskrivning: Ett hörn av världen där jag klipper och klistrar ihop tankar i alla möjliga former. Mycket om många saker, men främst skriver jag nog om tankar, politik, diabetes och humor.
Publiceras av: Anders J. En händig och filosofisk mångpysslare från Borås. När jag inte funderar på psykologi så tycker ja... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Jessica Antemyr

Jessica Antemyr

Beskrivning: Kreativ, envis och positiv är de tre ord som beskriver mig allra bäst. I min blogg hittar ni det mesta från min vardag presenterat i fina bilder. Mode, foto, skrivande är tre saker som jag brinner ... forts.
Publiceras av: Jessica Antemyr. Kreativ, envis och positiv är de tre ord som beskriver mig allra bäst. I min blogg hittar ni det ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

bexollila

BEX

Beskrivning: Mitt liv som bisexuell
Publiceras av: bexollila. Mitt namn är Rebecka jag är en bloggerska på 19 snart 20 år som bloggar om mitt bisexuella liv.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Bygg en basisgarderobe

Bygg en basisgarderobe på CareOfCarl.no

Beskrivning: I Bygg en basisgarderobe ser du hvilke plagg du behøver i din garderobe for å bygge opp din egen basisgarderobe. Av CareOfCarl.no
Publiceras av: CareOfCarl.com. CareOfCarl.com säljer märkeskläder för män online. Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt sorti... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Reportasje

Reportasje på CareOfCarl.no

Beskrivning: Følg med bak kulissene når vi besøker våre leverandører. Les om deres historie og produksjon. Reportasjer av CareOfCarl.no
Publiceras av: CareOfCarl.com. CareOfCarl.com säljer märkeskläder för män online. Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt sorti... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Borås

Vilka ska till Falsterbo?

PUBLICERAT: 2015-07-04, kl: 12:19
"Ses vi i Falsterbo? i veckan som kommer? Vi är där onsdag tom fredag.. :) Åh vad roligt det ska bli!! En favoritbild, på min favorithäst och en favorittränare förra året i Falsterbo! Min fina Dino! - Läs hela inlägget ..."

När känslan

PUBLICERAT: 2015-07-04, kl: 09:54
"Känns som allra bäst… Utarbetad kl 7 på morgonen, redo för att åka hem för att sova.. Passar på att stanna upp för att andas.. Nattpassen tar på kroppen så här nu på slutet innan det är dags för semester.. Energin sinar.. Men hoppet består 180/365 – ..."

Varglik hund dödade 15 ankor och 2 kaniner

PUBLICERAT: 2015-07-04, kl: 08:51
"En varglik hund tog sig på fredagen in i ett vilthägn i Blekinge och dödade 15 ankor och 2 kaniner. Ä garen till vilthägnet lyckades stänga in hunden, eller vargen eftersom de var säkra på att det var en varg.. Hunden är mycket varglik och polisen säger ..."

Död hund hittades bunden i skogen

PUBLICERAT: 2015-07-04, kl: 08:43
"Med någon slags flagglina har någon bundit en hund i skogen och lämnat den där för att dö. Hunden var bunden runt halsen, benen samt runt hundens nos så den inte kunde skälla. E n hundägare hittade kvarlevorna av hunden som nu bestod av ett skelettet ..."