De mest diskuterade nyheterna i Borås, 24/7 2014

Valpen Nellie stals (1 blogg)

Valpen Nellie stals ur handen på sin ägare – SPRID

Dog News - av Dog News
"Jag var ute på gräsmattan när en man kom från ingenstans och slet kopplet ur min hand. Sedan lyfte han upp Nellie och sprang i väg till en bil.Kristina Åkerström förstod knappt vad som just hade inträffat. Hon gick tillslut in och ringde polisen som ..."

Dödligt fästingvirus på frammarsch (1 blogg)

Den dödliga blödarfebern Krim-Kongo som smittar via fästingar sprider sig i Europa

Dog News - av Dog News
"Se upp med fästingar under semesterresan och då ni importerar hundar från andra Europeiska länder. Det är bara en tidsfråga innan den dödliga blödarfebern Krim-Kongo som smittar via fästingar kommer till Sverige, just nu sprids sjukdomen i Europa. S ..."

672 bloggar i Borås och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Boråsbloggarna

Boråsbloggarna

Vi som driver Boråsbloggarna idag heter Maria och Isabell och älskar vår underbara stad Borås. I bloggen får ni läsa om evenemangstips, tävlingar, vardagliga betraktelser, mode samt allt mellan himmel och jord som på något sätt har en koppling till stan. Har ni tips eller frågor är ni varmt välkomna att maila dem eller skriva dem som en kommentar till blogginläggen! Hoppas ni gillar det ni läser, vi ses på stan!

Uppackning & Invigning

"Idag har hela min dag handlat om björnar. Ett gäng på 25 personer samlades på Stora Torget kl 07.00 imorse och började lasta ut björnar. 108 stycken är dem, alla från olika länder med var sin ..."
PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 23:09


Vad skriver bloggvärlden om just nu?

De mest länkade bloggarna i Borås

Det finns för närvarande inga länkade bloggar i denna kategori.

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Borås

1 Crazy Jaqueline 24
Jaqueline 19 år. En blogg som handlar om mitt liv. Vägen till mitt största mål, ett steg närmare min dröm. Fall your own dreams and make yourself happy !
2 Rex Regeborg 11
3 Hey Där! Välkommen! 8
4 Allica Brainstormar Livet 5
5 Rakryggat.se 4
6 Backstage på en teater 3
7 Mitt liv som liten jätte 3
8 Ninty 3
9 Andes spel hörna 3
10 Signerat Kjellberg 2

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Borås

1 Dog News 41373
DOG NEWS - Sveriges största "renodlade" hundblogg, med upptill 70 000 besökare i månaden! Hundnyheter 7 dagar i veckan från när och fjärran. Vi är tre hundintresserade personer som skriver om det m... forts.
2 Erik Wickström - Konditionskonnässör 3911
3 Jonas Colting - Hälsokonnässör 2882
4 JMDressyr 2743
5 Sandrastenson.se 1580
6 - Spådom i runor 1076
7 Tänk om jag ändå hade en blogg 1001
8 Petra's Blogg 953
9 En kopp kaffe 695
10 Nilmas Bokhylla 374

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Borås

1 Den Rockande Kocken 799
Sveriges mest unika mat- och musikblogg. Här blandas det friskt med rykande färska recept och tungt rockande videor, här trängs matfakta med musiknyheter och resetips relaterade till mat och musik.... forts.
2 Sätilaryttaren 508
3 Indy – Sveriges Sötaste hund 293
4 Caparol 192
5 boras.com 126
6 Fotoutbildning 95
7 Ekohudvård - ren lyx för dig 89
8 Hemmafixaren 88
9 Doktorn 39
10 Badrummet inspriation och trender 14

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Borås

Kinnhed

Om allt från bullbak till löpning

Beskrivning: En blogg om min vardag där jag försöker få ihop träning, jobb och familj. Skriver mycket om min träning och mina mål som jag har på vägen. Sprider gärna min träning och rörelseglädje till de som är... forts.
Publiceras av: Jennie Svensson. En glad 38 årig tjej som älskar att röra på sig. Jag tränar löpning, cykling, gym och jympa. Håll... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

JennaKristiina

JennaKristiina

Beskrivning: Jag är en tjej på 26 år. Har världens underbaraste son och sambo. Jag gör fransförlängning och pluggar till lärare. Reser en del och hittar på saker med sonen. Älskar tatueringar och djur.min blogg... forts.
Publiceras av: Jenna Alppiranta. Jag är en tjej på 26 år. Har världens underbaraste son på 5 år:) Jag gör fransförlängning och plu... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Specious

Kunskap är makt. True story.

Beskrivning: Kunskap är en drog och var dag dyker något nytt att läsa och lära upp. Med det väcks självklart också tankeverkstaden, det som delas här är mina tankar, reaktioner och analyser kring det som händer... forts.
Publiceras av: Specious. En humanistisk, nyfiken, filosofisk och analytisk kvinna som skriver om människan och dennes värld.
Ålder: 26
Kategori(er):

Fullständig presentation

The Stalker Diareis

Troll och stalkers

Beskrivning: Som "kändis" drabbas man ibland av personer med stalker-tendenser, i mitt fall ett ex som månad efter månad fortsätter att förfölja och trakassera via bland annat SMS och e-mail. Efter att hon varn... forts.
Publiceras av: Godare Mat. Den Rockande Kocken är här för att stanna...
Ålder: 44
Kategori(er):

Fullständig presentation

Kickzi

Skönhetsexpert

Beskrivning: Skönhetsexpert som jobbar på Kicks. Älskar mitt jobb! Mamma till tre grabbar. I min blogg får ni följa mig i min vardag och får en massa härliga tips från en branshkunnig som inte är knuten till vi... forts.
Publiceras av: jessica. Mammaledig med 3e grabben från mitt fantastsika jobb på Kicks! Tips om produkter, vardagstjafs oc... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Borås

Bad, bad och ännu mer bad

PUBLICERAT: 2014-07-24, kl: 15:34
"Dagen startade med att Dennon bakade kladdkaka tillsammans med Joline. Eftersom vi inte hade någon grädde hemma fick jag (helt själv) traska ner till affären. Underbara egentid, även om det är bara för 20 minuter. Sen fixade vi en picknick korg, packade ..."

30 grader varmt.

PUBLICERAT: 2014-07-24, kl: 14:30
"Ibland blir det en aning varmt. Då ger till och med jycken upp Postat med WordPress för Android Related posts: Bara en tanke. Jag älskar dig som läser. Men jag tycker inte om... På nu. Bara. Postat med WordPress för Android... Vatten. Varför ens försöka ..."

Kommentarer till Me, my selfie and I … av Michela Castellari

PUBLICERAT: 2014-07-24, kl: 13:59
"Nej, förstår nog att det kan tyckas vara så men det om ”mellanmjölk” var något en vän påstod och jag som tyckte själv inte stämde men jag håller med dig. Ni som är inne hos mig är snälla och de som tycker något mindre snällt kommentarar inte vilket jag ..."

Kommentarer till Me, my selfie and I … av Ia

PUBLICERAT: 2014-07-24, kl: 13:54
"Fundera ärligt på detta, hur många negativa kommjentarer får Du/har Du fått? Går man tillbaka här i Din blogg så hittar jag dem inte. Känns som att många bloggare vill hitta på ett ”blogghat”, varför? Du får sällan kommentarer överhuvudtaget , ett sätt ..."

Kommentarer till Är jag Mellanmjölk? =) av Michela Castellari

PUBLICERAT: 2014-07-24, kl: 13:26
"Tack Annelie … Behövde nog lite pepprande ord efter första kommentaren ..."