De mest diskuterade nyheterna i Falun, 2/9 2015

565 bloggar i Falun och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Längdskidåkaren Adam Steen

Elitskidåkaren Adam Steen

Här skriver jag dels om min satsning emot sverigeeliten inom längdskidåkning. Men också om allt annat som händer i mitt liv. Uppdateras minst 1-3 gånger per dag.

Bantest och egen träning

"Precis som på förra banan så gick jag och Pontus ett varv runt den. Denna var lite mer kuperad, men fortfarande rätt snabb och torr. Kommer nog bli ett roligt race! Efter promenaden så sprang jag ett ..."
PUBLICERAT: 2015-09-01, kl: 11:47

Matrummet

Matrummet

En blogg som kantas av mat, bak och härligt söta och goda desserter i alla dess former och som uppdateras nästan dagligen.

En mystorsdag!

"Igår regnade det hela dagen här och idag är himlen täckt av en massa gråa tunga moln. Vart tog det varma sköna vädret vägen? Sitter under skönaste filten och skriver, kan onekligen medge att jag ..."
PUBLICERAT: 2014-05-08, kl: 10:25

Sök bland bloggar hos Twingly

De mest länkade bloggarna i Falun

1 Ny 1/1
Om allt det andra (som inte är reklam)
2 (2) 1/1

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Falun

1 Öijers blogg 6789
Du vet att du vill läsa den.
2 Längdskidåkaren Adam Steen 4909
3 Inte som alla andra 3165
4 me and Alice 3148
5 The Blog of Wysteriia 1423
6 Emmy Laursen 302
7 --★--Livet som mamma, lärare och snart doula --★-- 285
8 Om Ett Hus 178
9 Pimli i vardagen 172
10 nathaliemariia 147

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Falun

1 Lady of the Lake Smycken 4
Lady of the Lake Smycken är Sveriges största webshop med unika smycken i svensk design. Följ vår blogg där du kan läsa om trender, nyheter och få förhandsinfo om vad som är på väg in i shoppen. ... forts.
2 FRIDAHALLGREN.SE 3

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Falun

Do more of what makes you happy

Träning och kost i vardagspusslet

Beskrivning:
Publiceras av: Matilda "Rovarhovding". Ung tjej som brinner för styrketräning och kost. bloggen handlar om mina dagar och hur jag får ih... forts.
Ålder: 45
Kategori(er):

Fullständig presentation

Sara.Livia

Sara.Livia

Beskrivning: Välkommen! Sara heter jag är 25 år, bor i Hofors i en radhuslägenhet tillsammans med min sambo Gustaf och våran dotter Livia född Maj -14 samt vår franska bulldog Lotus. I min blogg får ni läsa en ... forts.
Publiceras av: Sara Larsson. Sara heter jag är 25 år, bor i Hofors i en radhuslägenhet tillsammans med min sambo Gustaf och vå... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Hannele

En inblick om mitt liv

Beskrivning: Jag skriver om mitt liv som mamma, resor, shopping, tipsar om saker och ting och berättar även om min psykiska sida som jag har en evig kamp med.
Publiceras av: Hannele. Jag skriver om shopping, delar med mig om skönhetsgrejer med massa tips på det goda och massa ann... forts.
Ålder: 26
Kategori(er):

Fullständig presentation

Helena Dahlberg-Sjöström BodyTreatment

Hitta vägen till det mediala livet!

Beskrivning: Jag är Spiritualist, Medium, Healer, TuiNa massör, Akupressör och kommer givetvis att skriva om det mediala och andliga samt Andlig Friskvård, Min inre kompass, Smått och Gott om livet samt TCM/Tra... forts.
Publiceras av: Helena Dahlberg-Sjöström. Jag heter Helena Dahlberg-Sjöström och jag har ett företag BodyTreatment som inriktar sig till di... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Mathildasprimeshape

KOSTRÅDGIVARE - Ger dig den kunskap som krävs för att du ska kunna uppnå dina mål och drömmar

Beskrivning: Jag är en snart utbildad kostrådgivare som brinner för det jag gör. Det som gör mig unik är mina erfarenheter, jag vet hur det är att må dåligt och hur otroligt viktigt det är med hälsa. Att få möj... forts.
Publiceras av: Mathilda . Jag är en snart utbildad kostrådgivare som brinner för kost och hälsa. Hälsa för mig är att må br... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Falun

iced coffee

PUBLICERAT: 2015-09-02, kl: 03:16
"Iskaffe är fan livets dryck. Alla borde prova. 3 dl sojamjölk 1tsk kokossocker 1 kaffemått pulverkaffe 5-6 isbitar Blanda allt i ett högt glas och avnjut på ..."

Inskolning

PUBLICERAT: 2015-09-02, kl: 00:05
"God kväll!! Det är långt mellan gångerna, men vi lever Imorgon bitti är det dags för första inskolningsdagen på förskolan.. Jag vet inte on jag någonsin kommer att vänja mig med att min skatt, de absolut mest värdefulla jag har att någon annan ska ha ..."

Williams skelettinfektion – En dag liggandes på soffan.

PUBLICERAT: 2015-09-01, kl: 22:29
"William har varit blek hela dagen, ena stunden har han haft hög feber. Han får fått Alvedon, dels för att han berättat om öronvärken men även för att han varit trött och blek. Någon mat har han ogärna ätit, så det har mest blivit vätska. Han fick i sig ..."

Från förskolan

PUBLICERAT: 2015-09-01, kl: 22:26
"Efter en riktigt hemsk natt så va det dags för ”första” dagen på förskolan. Där jag skulle lämna dom direkt. Barnen skuttade in lyckliga & struntade helt i deras mamma. Jag tog mig till jobbet för personalmöte innan jag började, och efter mötet fick jag ..."

Min första arbetsdag med Fabian

PUBLICERAT: 2015-09-01, kl: 21:54
"Jag sitter i min ensamhet i soffan och firar med ett glas Pepsi Max. Det är min första dag som friskskriven på över ett och ett halvt år. Jag har jobbat min första dag med Fabian. Jag jobbar heltid för första gången i mitt liv. Då jag i stort sett ..."