De mest diskuterade nyheterna i Falun, 5/8 2015

569 bloggar i Falun och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Längdskidåkaren Adam Steen

Elitskidåkaren Adam Steen

Här skriver jag dels om min satsning emot sverigeeliten inom längdskidåkning. Men också om allt annat som händer i mitt liv. Uppdateras minst 1-3 gånger per dag.

Diverse dödsjobbiga stakintervaller!

"Jag var på riktigt så här trött idag efter sista intervallen, Johannes lyckades då få med mig på bild, mitt under min "skidåkar-slängning"! Detta pass var nog det jobbigaste på bra länge, dels så ..."
PUBLICERAT: 2015-08-04, kl: 20:11

Matrummet

Matrummet

En blogg som kantas av mat, bak och härligt söta och goda desserter i alla dess former och som uppdateras nästan dagligen.

En mystorsdag!

"Igår regnade det hela dagen här och idag är himlen täckt av en massa gråa tunga moln. Vart tog det varma sköna vädret vägen? Sitter under skönaste filten och skriver, kan onekligen medge att jag ..."
PUBLICERAT: 2014-05-08, kl: 10:25

Sök bland bloggar hos Twingly

De mest länkade bloggarna i Falun

1 (1) 1/1
Här skriver jag dagbok nästan dagligen och delar med mig av foton. Det blir mycket om djur, barn, jobb, design, webbtips mm. Jag skriver om det som berör, både positivt och negativt....
2 Ny 1/1
3 Ny 1/1

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Falun

1 Öijers blogg 7100
Du vet att du vill läsa den.
2 Längdskidåkaren Adam Steen 4940
3 Inte som alla andra 4157
4 The Blog of Wysteriia 1149
5 me and Alice 1111
6 Emmy Laursen 331
7 --★--Livet som mamma, lärare och snart doula --★-- 303
8 Free Spins 185
9 Om Ett Hus 182
10 Pimli i vardagen 169

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Falun

1 FRIDAHALLGREN.SE 6
Frida Hallgren, en 20-årig tjej som driver en av Sveriges större ridsportbloggar. Följ hennes vardag med tävling, träning och shopping. Mycket bilder och åsiktsinlägg.
2 Lady of the Lake Smycken 3

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Falun

Leonora

LEONORA- 20 år, husägare, sambo med min kärlek

Beskrivning: Vad kul att du hittat hit! =) Jag heter Therese, är 20 år. Lever mitt liv tillsammans med min sambo M. Vi är nyblivna husägare. Här kommer du få ta del av vårt liv, vårt hem och lite renovering av... forts.
Publiceras av: LeonoraTherese. Hejsan! Vad kul att du hittat hit =) Jag heter Therese, är född 1995, så är alltså 20 år, matte ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

LEONORA

Leonora- 20 år, husägare, sambo med min kärlek

Beskrivning: Vad kul att du hittat hit! =) Jag heter Therese, är född 1995, alltså 20 år, matte till två. Driver en av for.mes största bloggar. Jag lever mitt liv tillsammans med min sambo M. Vi är nyblivna hu... forts.
Publiceras av: LeonoraTherese. Hejsan! Vad kul att du hittat hit =) Jag heter Therese, är född 1995, så är alltså 20 år, matte ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Do more of what makes you happy

Träning och kost i vardagspusslet

Beskrivning:
Publiceras av: Matilda "Rovarhovding". Ung tjej som brinner för styrketräning och kost. bloggen handlar om mina dagar och hur jag får ih... forts.
Ålder: 45
Kategori(er):

Fullständig presentation

Sara.Livia

Sara.Livia

Beskrivning: Välkommen! Sara heter jag är 25 år, bor i Hofors i en radhuslägenhet tillsammans med min sambo Gustaf och våran dotter Livia född Maj -14 samt vår franska bulldog Lotus. I min blogg får ni läsa en ... forts.
Publiceras av: Sara Larsson. Sara heter jag är 25 år, bor i Hofors i en radhuslägenhet tillsammans med min sambo Gustaf och vå... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Han3le

En inblick om mitt liv

Beskrivning: Jag skriver om mitt liv som mamma, resor, shopping, tipsar om saker och ting och berättar även om min psykiska sida som jag har en evig kamp med.
Publiceras av: Hannele. Jag skriver om shopping, delar med mig om skönhetsgrejer med massa tips på det goda och massa ann... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Falun

Idag: Finnmarksturen!

PUBLICERAT: 2015-08-05, kl: 05:19
"Foto: Finnmarksturen Hej och god morgon vänner! Klockan är ju bara barnet, men ska jag köra tömningspass och hinna hem innan familjen kommer hem så lär jag göra såhär. Jag tar sikte på Ludvika och Finnmarksturens bana och försöker bli trött idag. Ska ju ..."

Williams skelettinfektion – Att göra något annat en stund.

PUBLICERAT: 2015-08-04, kl: 23:40
"William fortsatte att spela med kompisen han träffade i tonårsrummet idag. Det var som William blev sig själv efter mötet med den nyvunna vännen som var så frisk att denne fick lämna sjukhuset idag. Eftersom William är ganska känslig just nu, och sex ..."

Kokböcker!

PUBLICERAT: 2015-08-04, kl: 23:36
"Har bestämt mig för att göra min egna kokbok inför min flytt. Det skulle först bli en mixad bok, men tänker köpa en till imorgon så jag har en bakbok och en kokbok. Börjar med bakboken för det är lättast, hehe, kan typ inga matlagningsrecept. Men det ..."

Men va fan!!

PUBLICERAT: 2015-08-04, kl: 22:48
"Jag har haft en fruktansvärd tandläkarskräck sen jag var liten. Jag har haft såna tandplågor och tandvärk att jag önskat att jag hade dött. Jag föder hellre fem barn till än att ha tandvärk. Det finns inget värre. Jag har smockat i mig värktabletter för ..."

stora och små röror

PUBLICERAT: 2015-08-04, kl: 21:38
"Hur bryter man en ond spiral. Som nåt så simpelt som att städa. Just nu är det ett smärre bombnedslag i vår lägenhet, all oreda tar min enegi och kreativitet, så jag orkar verkligen inte städa... Jag är inte pedantisk, och kan vara ganska dålig på att ..."