De mest diskuterade nyheterna i Falun, 6/7 2015

566 bloggar i Falun och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Längdskidåkaren Adam Steen

Elitskidåkaren Adam Steen

Här skriver jag dels om min satsning emot sverigeeliten inom längdskidåkning. Men också om allt annat som händer i mitt liv. Uppdateras minst 1-3 gånger per dag.

Vildmarksleden på 3,30

"Sprang väl Vildmarksleden tillsammans med Martin Holmstrand just. Vildmarksloppets bansträckning. 32,10 kilometer, 690 höjdmeter, 128 snittpuls och 151 i maxpuls. Kände mig bitvis rätt sliten idag, ..."
PUBLICERAT: 2015-07-05, kl: 18:13

Matrummet

Matrummet

En blogg som kantas av mat, bak och härligt söta och goda desserter i alla dess former och som uppdateras nästan dagligen.

En mystorsdag!

"Igår regnade det hela dagen här och idag är himlen täckt av en massa gråa tunga moln. Vart tog det varma sköna vädret vägen? Sitter under skönaste filten och skriver, kan onekligen medge att jag ..."
PUBLICERAT: 2014-05-08, kl: 10:25

Sök bland bloggar hos Twingly

De mest länkade bloggarna i Falun

1 Ny 1/2
Här skriver jag dagbok nästan dagligen och delar med mig av foton. Det blir mycket om djur, barn, jobb, design, webbtips mm. Jag skriver om det som berör, både positivt och negativt....
2 (2) 1/1

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Falun

1 Deepedition 21
Om allt det andra (som inte är reklam)
2 Smulgubbe 4
3 MacGregor - att leva med diabetes 3
4 Mitt liv som mamma 3
5 Öijers blogg 3
6 ★ Livet som mamma, lärare och snart doula ★ 3
7 Betty boo65s egen plats 2
8 Längdskidåkaren Adam Steen 2
9 Evatinalinnea 2
10 Saija - Cogito Ergo Sum 1

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Falun

1 Öijers blogg 8361
Du vet att du vill läsa den.
2 Längdskidåkaren Adam Steen 4347
3 Inte som alla andra 3578
4 The Blog of Wysteriia 1343
5 me and Alice 890
6 Emmy Laursen 247
7 Free Spins 165
8 Pimli i vardagen 143
9 Om Ett Hus 139
10 ★ Livet som mamma, lärare och snart doula ★ 115

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Falun

1 Lady of the Lake Smycken 10
Lady of the Lake Smycken är Sveriges största webshop med unika smycken i svensk design. Följ vår blogg där du kan läsa om trender, nyheter och få förhandsinfo om vad som är på väg in i shoppen. ... forts.
2 FRIDAHALLGREN.SE 4

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Falun

Sara.Livia

Sara.Livia

Beskrivning: Välkommen! Sara heter jag är 25 år, bor i Hofors i en radhuslägenhet tillsammans med min sambo Gustaf och våran dotter Livia född Maj -14 samt vår franska bulldog Lotus. I min blogg får ni läsa en ... forts.
Publiceras av: Sara Larsson. Sara heter jag är 25 år, bor i Hofors i en radhuslägenhet tillsammans med min sambo Gustaf och vå... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Han3le

En inblick om mitt liv

Beskrivning: Jag skriver om mitt liv som mamma, resor, shopping, tipsar om saker och ting och berättar även om min psykiska sida som jag har en evig kamp med.
Publiceras av: Hannele. Jag skriver om mitt liv som mamma, resor, shopping, tipsar om saker och ting och berättar även om... forts.
Ålder: 45
Kategori(er):

Fullständig presentation

Helena Dahlberg-Sjöström BodyTreatment

Hitta vägen till det mediala livet!

Beskrivning: Jag är Spiritualist, Medium, Healer, TuiNa massör, Akupressör och kommer givetvis att skriva om det mediala och andliga samt Andlig Friskvård, Min inre kompass, Smått och Gott om livet samt TCM/Tra... forts.
Publiceras av: Helena Dahlberg-Sjöström. Jag heter Helena Dahlberg-Sjöström och jag har ett företag BodyTreatment som inriktar sig till di... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Mathildasprimeshape

KOSTRÅDGIVARE - Ger dig den kunskap som krävs för att du ska kunna uppnå dina mål och drömmar

Beskrivning: Jag är en snart utbildad kostrådgivare som brinner för det jag gör. Det som gör mig unik är mina erfarenheter, jag vet hur det är att må dåligt och hur otroligt viktigt det är med hälsa. Att få möj... forts.
Publiceras av: Mathilda . Jag är en snart utbildad kostrådgivare som brinner för kost och hälsa. Hälsa för mig är att må br... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Jag kan - Jag vill - Jag vågar

Jag kan - Jag vill - Jag vågar

Beskrivning: Jag är en 50- årig två barnsmamma. Gift för andra gången. Jobbar statligt som nån sorts mellanting mellan strateg och projektledare. Har bantat mer eller mindre hela mitt vuxna liv. Testat de flest... forts.
Publiceras av: Maria. Jag är en 50- årig två barnsmamma. Gift för andra gången. Jobbar statligt som nån sorts mellantin... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Falun

Dumheter

PUBLICERAT: 2015-07-05, kl: 22:50
"Kanske det bara var en tidsfråga innan jag gjorde något onödigt. Jag har försökt rationalisera varför jag gjorde som jag gjorde. Men ändå så visste jag hur onödigt det var innan jag gjorde det, men ändå så fortsatte jag. Det verkade inte ens som en bra ..."

Daniel tigger rulltårta

PUBLICERAT: 2015-07-05, kl: 22:19
"Liknande inlägg... 1 chihuahua blev 2! Knasiga hund! Daniel får smaka grädde En söndag precis som den ska vara Älskade fyrbenta Biomys ..."

Underbart Peace & Love i underbart väder!

PUBLICERAT: 2015-07-05, kl: 22:10
"... pimli.se Med bra besökarsiffror är Peace & Love nu slut för den här gången. Jag och syster var där igår. I ett underbart högsommarväder. Tillsammans med ca 10000 andra glada besökare. Jag trivs bättre nu när P&L har ett lite mindre format. Det blir en ..."

Nu har även hundarna premiärbadat

PUBLICERAT: 2015-07-05, kl: 21:58
"Idag har det varit lite molnigare och lite svalare men det var fortfarande runt 23 grader varmt mitt på dagen så jag och Paulina tog med oss hundarna ner till Bojsenbadet. Nu har vi två trötta killar här hemma… Liknande inlägg... Fortsätter promenera… ..."

Direktblogg från Instagram

PUBLICERAT: 2015-07-05, kl: 21:11
"Daniel tigger rulltårta ❤ #dog #cute #chihuahualove #dogs_of_instagram #pet #pets #animal #animals #petstagram #petsagram #dogsofinstagram #ilovemydog #instagramdogs #dogstagram #dogoftheday #lovedogs #hound #doglover #instapuppy #instadog #chihuahua ..."