De mest diskuterade nyheterna i Gävle, 5/8 2015

Bartenders tvingas sluta bära kilt – på grund av sexuella trakasserier (1 blogg)

Sexuella trakasserier är aldrig ok

Alkoholromantiker - av Joel Jonsson
"Jag läste för några veckor sedan denna artikel i aftonblaskan. Tittade sedan runt bland kommentarer på olika sidor och märker att många, både män och kvinnor, tycker att den är jätterolig. Hur det nu kan vara roligt att människor får utstå ..."

838 bloggar i Gävle och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Aggehh, när röda lampan slocknar börjar mitt liv.

Aggeh, snart mamma, tävlar i bilsport.

Detta är ingen gravidblogg, ingen bilblogg, ingen modeblogg osv osv. Detta är en blogg om en tjej som heter Agnes som just då råkar vara ung och vänta barn, som tävlar i bilsport, som endå är ganska tjejig. En blogg om allt. För alla åldrar (kanske inte under 14 år då) och människor i alla stilar.

BLOGGEN LÄGGS NED

"Den här bloggen kommer ej att uppdateras mer. Ni är istället välkommen att läs min nya blogg http://agnesasberg.blogg.se . Tack för den här ..."
PUBLICERAT: 2014-04-10, kl: 14:54

Sök bland bloggar hos Twingly

De mest länkade bloggarna i Gävle

Det finns för närvarande inga länkade bloggar i denna kategori.

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Gävle

1 trollhare 51
Autismaktivism, queerfeminism, psykradikalism, transsexualism. Genusgalenskap och stördvetenskap - allt kryddat med en överdos språkfetischism. Den sista bokstaven i HBT är inte stum, den har bara ... forts.
2 En Mammas dag - Helena 17
3 Dennis Alexis - En jävligt trevlig nöjesblogg 13
4 Matte matar monster 2.1 7
5 I huvet på en busschaffis™ 6
6 Ida Zäta 6
7 Trollet73´s synvinkel... 5
8 Sweetheart 5
9 Martin "Tolvan" - Natur och porträttfotograf 4
10 BMI på över 40 3

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Gävle

Det finns ännu inga uppmätta bloggar i denna kategori.

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Gävle

Det finns ännu inga uppmätta bloggar i denna kategori.

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Gävle

♥ Linnéa Sjöholm

Kort om mig

Beskrivning: Sambo & fästmö till mitt livs kärlek Marcus. Flyttade till vårt eget hus i september 2014, och väntar en son i oktober 2015.
Publiceras av: ♥Linnéa Sjöholm. Föddes 1992, bor idag med mitt livs kärlek Marcus i en villa på landet. Vi väntar vårt första bar... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Lundsäter - från nybörjare till författare

Från nybörjare till författare

Beskrivning: Följ med på resan från att vara medarbetare på McDonald's till att bli författare och få böcker utgivna. Kommer jag att lyckas? Läs bloggen och avgör själv. Välkommen!
Publiceras av: Tommy Lundsäter. 22-årig kille från Sandviken. Har som mål att bli författare och få böckerna jag skriver utgivna.
Ålder: 22
Kategori(er):

Fullständig presentation

Litteraturhusbloggen

Skapa och berätta

Beskrivning: Litteraturhusbloggen drivs av Litteraturhuset Trampolin i Sandviken. Här skriver vi om barn och ungas läs- och språkutveckling genom olika estetiska uttrycksformer, med fokus på berättande.
Publiceras av: Litteraturhuset Trampolin. Litteraturhuset Trampolin är en del av Sandvikens Kulturcentrum. Verksamhetens syfte är att stärk... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

*Lotuskrona*

utan munkavle..

Beskrivning: Bloggande kan vara obekvämt, så obekvämt för andra att det känns som om munkavle utdelats.. Jag har förstånd nog att skriva om mitt liv där andra involveras utan att behöva beläggas med den.. Jag... forts.
Publiceras av: *Annika & Vera - i regnbågens färger*. Vi heter Annika & Veronika. Vi är ett nygift lesbiskt par. Vi skriver vår blogg med stor kärlek o... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

*Lotuslogg*

Ord är aldrig bara ord...

Beskrivning: Jag bloggar sedan tidigare i "Lotusblomster" tillsammans med min fru. Här är min personliga blogg som mer kommer handla om författardrömmar, data, träning och matlagning. Välkomna! :)
Publiceras av: *Annika & Vera - i regnbågens färger*. Vi heter Annika & Veronika. Vi är ett nygift lesbiskt par. Vi skriver vår blogg med stor kärlek o... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Gävle

Dag 2

PUBLICERAT: 2015-08-04, kl: 22:23
"Semester dag 2 och solen fortsätter stråla Jag åkte hem till mamma & pappa, fick god lunch och vi fikade i solen. Lugnt och skönt! Av Anton hör jag typ ingenting. Jag skickade ett SMS och frågade hur dom har det i Ume och berättade att vi skulle åka på ..."

Just nu!

PUBLICERAT: 2015-08-04, kl: 19:16
"Njuter! Vad gör ni?! ❤️ ..."

Alla behöver en Sven

PUBLICERAT: 2015-08-04, kl: 18:40
"Min goda vän Sven. Vänner kommer och går. Släkten – eller sekten som jag brukar kalla min – likaså. Det sägs att man i svåra perioder inser vilka ens riktiga vänner är, och jag tror verkligen att det stämmer. Jag har med åren blivit bra på att rensa i ..."

What happend to my baby?

PUBLICERAT: 2015-08-04, kl: 16:40
"Det är flera som har undrar vad som hände med min bil som jag hade förut, min fina Alfa Romeo 147. Vi hade den både i Gävle och när vi flyttade till Bromma eftersom det var en bit utanför city men när vi flyttade till Aspudden kände vi att det var dags ..."

Kidnappad flicka hittad inom 1 dygn efter TV efterlysning

PUBLICERAT: 2015-08-04, kl: 16:26
"CNN 3/8 2015 31 juli skrev Helena Sällström för Omni om antivax-mamman Megan Everett som kidnappat och försvunnit med den nu 3-åriga dottern Lilly Baumann . CNN har nu meddelat att både Megan Everett & Lilly Baumann är återfunna. Dagen efter att ..."