De mest diskuterade nyheterna i Kalmar, 2/9 2014

Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson på Aftonbladet Debatt: Muslimerna är vårt största utländska hot sedan andra världskriget (2 bloggar)

Sverigedemokraterna

Farbrorblå - av Torbjörn S. Brandhill
"Jimmie Åkessons debattartikel med rubriken "Muslimerna är vårt största utländska hot" debatterades flitigt inför förra riksdagsvalet. I karlvagnen i tisdags togs den här debattartikeln upp igen, då en lyssnare ringde in och frågade varför Jimmie skrev ..."

SUNNI OCH SHIA I KALMAR

Thoralf Alfsson - av Thoralf Alfsson
"Var det ett busstreck bakom att det sattes upp en ISIS-flagga i Smedby eller är det något betydligt allvarligare? ISIS består ju av sunnimuslimer och det finns uppenbarligen en hel del sunnimuslimer i Kalmar om man skall döma av trafiken till och från ..."

Så klär sig modebloggarna i höst (1 blogg)

Skönt mode

VIBB KALMAR - av Jonas
"Moder och kläder i alla former och färger är något som intresserar många, och påverkar alla. Vi måste helt enkelt ha kläder på oss, och helt bekväma sådana. Därför är det inte annat än att man blir glad när världens skönaste plagg, haremsbyxan, är ..."

Reinfeldt redo köra över S (1 blogg)

Köp rätt haremsbyxor– tio detaljer (1 blogg)

Folkkäre skådespelaren Brasse Brännström är död (1 blogg)

853 bloggar i Kalmar och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Fashionink

FashionInk

Min blogg handlar om mode. Jag delar med mig av det senaste från modevärlden genom kollage, dagens tips, i butik just nu osv. Dessutom visar jag gärna upp min garderob, min skosamling och mina dagens. Nominerad till Sveriges Bäst Klädda Vanliga Kvinna 2011 av ELLE.se

Fall trends 2014

"Jag funderade länge på att sätta ihop ett par inlägg angående höstens trender, precis som jag gjorde förra hösten. Men så såg jag att Nelly hade satt ihop en riktigt fin trendguide på sin sida och ..."
PUBLICERAT: 2014-09-01, kl: 11:09

Carrooouw

Gilla dig själv!

Jag är en sprallig tjej som brinner för att hjälpa andra till att må bättre och gilla sig själva lite mer. Självkänsla och självförtroende skriver jag mycket om och ibland blir det även en och annan video när jag sjunger m.m.

Vår lilla pojke!

"Åh, vår lilla skatt ligger och gnuggar sig i ögat och slickar på sin arm ♥ Nog är det mitt barn allt! Tyvärr fick vi ganska dåliga bilder på tillväxtultraljudet idag, men han mår bra och är än så ..."
PUBLICERAT: 2012-07-17, kl: 19:09


Vad skriver bloggvärlden om just nu?

De mest länkade bloggarna i Kalmar

1 (2) 2/19
Den här bloggen är skriven av mig, en tjugonågonting år gammal ordslukare som brukade älska att skriva men som numera hellre läser andras ord. På den här bloggen finner du allt ifrån bokrecensioner... forts.
2 (1) 2/3
3 Ny 1/1

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Kalmar

1 SuperBloggen | www.superbloggen.se 53
Mitt namn är Denny och driver Superbloggen.se. Jag bloggar om nöje, underhållning, skvaller och om mina vardagsbetraktelser. Utöver bloggen så medverkar jag i ett nytt TV-program som programledare.... forts.
2 Börje Näslunds blogg 7
3 [En bulle i ugnen II] 5
4 Carrooouw 3
5 Warcraftbloggen 3
6 Kryddburken 2
7 Vad nu! 2
8 Tess - en trött tokig morsa 2
9 Sjubarnsmamma 2
10 allahuakbar.se 2

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Kalmar

1 Kryddburken 45112
Lättlagade recept på god mat för hela familjen! Här hittar du allt från lunch & middagstips! Husmanskost, massor av smörgåstårtor, pepparkakshus, hembakat bröd, sylt & saft, pizzor, och allt annat... forts.
2 Thoralf Alfsson 22136
3 Carlssonpataket.se 1989
4 Simonpixel 1440
5 Siri BarbiesPussy Skywalker 1323
6 Mönsteråsbloggen 1174
7 Tech Blog of Sweden 792
8 Träning och kost med Fitnesskattis 727
9 trollponny 624
10 I väntan på pyret 564

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Kalmar

1 Johanna Grant - Hästblogg 14493
Bloggen kretsar framför allt kring 5-åringen Flex A (Lord Z - Damiro) och vår satsning mot högre höjder. Flyttar förmodligen utomlands till hösten efter min student. Utöver det får vi läsa om ri... forts.
2 Caroline Bågfeldt - satsande ponnyryttare 6518
3 Sjubarnsmamma 4586
4 LIFEOFSHOWJUMPING.COM 3058
5 Fashionink 1417
6 Lina Holgersson 256
7 Emmys Värld - Bits and pieces of me put into words 186
8 Har du fem minuter? 98
9 Mamman 96
10 Jakob - Fälttävlansryttare 90

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Kalmar

Träning och kost med Fitnesskattis

Lite kort om bloggen

Beskrivning: Min blogg handlar om allt från min egen träning, mina vänner/familj och pojkvännen till olika tränings- och kosttips, egna träningsfilmer och massvis med motivation/inspiration :) Vill helt enkelt ... forts.
Publiceras av: Katarzyna Sokol. Föredetta kampsportare samt lärarstudent. Mitt namn är Katarzyna och jag är 23 år. Mitt största i... forts.
Ålder: 23
Kategori(er):

Fullständig presentation

Träning med KP

Träning kost och hälsa!

Beskrivning: Allt om träning, kost och hälsa. Både för att hjälpa just DIG men också om min personliga resa!
Publiceras av: Kristoffer Persson. Kille på 19 år som brinner för träning, kost och hälsa. Gått ifrån ett osunt liv på 98 kg till da... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Ebba Isaksson

Mode och livsstilsblogg

Beskrivning: http://isakssons.devote.se
Publiceras av: Ebba Isaksson. http://isakssons.devote.se
Kategori(er):

Fullständig presentation

Välkommen till virkpia

Virkning!

Beskrivning: En blogg om virkning som hantverk. Här hittar du gratis virkmönster, mönsteridér, virkskola, förklaringar till olika virktekniker mm. Det finns något både för nybörjare och för de med virkvana. Ho... forts.
Publiceras av: virkpia. Upprinnelsen till namnet virkpia: Det började med att folk la in mitt namn under virkpia på sina ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

bysophia

BySophia

Beskrivning: Min blogg handlar om min vardag och vad som händer och som kommer att hända. Det kommer vara ganska mycket bilder eftersom jag ÄLSKAR ta bilder. Och speciellt på mig själv. (kalla mig egoistisk/eg... forts.
Publiceras av: Sophia Ekman. Jag är en tjej född 1998. Jag bor på ön kallad Öland. Jag älskar att stå framför kameran. Jag är... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Kalmar

Jag har tecknat medlemskap i Socialdemokraterna

PUBLICERAT: 2014-09-01, kl: 23:38
"Jag har tecknat medlemskap i Socialdemokraterna Bloggen uppe igen, och med det följer en ny tid. Jag har i dagarna, dels sagt upp mitt medlemskap i Piratpartiet , dels tecknat medlemskap i Socialdemokraterna . Med blogguppvaknandet blir det tre stora ..."

Gulangyu Island part III

PUBLICERAT: 2014-09-01, kl: 19:53
"Tog oss tiden och gick ända upp till berget (längst upp på bilden, det är ännu högre i verkligheten) På plats fanns olika gatukök, här ser ni Tofu. Sådär nu har jag lagt upp alla bilder från vår dagsutflykt i Gulangyu. Detta var helt klart en riktigt ..."

Första september

PUBLICERAT: 2014-09-01, kl: 19:34
"Oj det var ett tag sedan jag kikade in här. Det har hänt så mycket under de senaste veckorna. Sommaren har lidit mot sitt slut - har förövrigt inte kunnat önska mig ett bättre sommarlov, helt klart ett av de bättre. Min saknade bror har flyttat till en ..."

Bröst, biceps, triceps & liten skada…

PUBLICERAT: 2014-09-01, kl: 19:32
"Idag blev passet faktiskt som väntat, två nya övningar testade och det är alltid roligt tycker jag – fastän att jag sträckte mig och nu har smått ont i högra axeln… Det känns inte så farligt däremot men jag skulle inte ha testat en bröstmaskin jag ..."

Arvid Turfare

PUBLICERAT: 2014-09-01, kl: 19:08
"@ @ Vi fick ju fint besök av Arvid Turfare/Anders Brandel på banketten efter TCK 2014 i lördags. Filmerna hittade jag i maqqans blogg ..."