De mest diskuterade nyheterna i Kalmar, 12/2 2016

SD-ledaren: Nu måste Eliasson få sparken (1 blogg)

ÅKESSON KRÄVER ELIASSONS AVGÅNG

Thoralf Alfsson - av Thoralf Alfsson
""Gång på gång har Dan Eliasson allvarligt skadat förtroendet för den myndighet där han för tillfället verkat. Hans biografi liknar en naturkatastrof som sveper över myndighetssverige och raserar förtroendet för den ena organisationen efter den andra."

873 bloggar i Kalmar och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Fashionink

Fashionink

Fashionink.se handlar främst om mode och skönhet. Jag delar med mig av det senaste från mode- och skönhetsvärlden genom kollage, dagens tips, information om vad som finns i butik just nu och dylikt. Dessutom visar jag gärna upp min garderob, mitt badrumsskåp och mina dagens. Nominerad till Sveriges Bäst Klädda Vanliga Kvinna 2011 av ELLE.se Nominerad till Årets Modeblogg Kalmar län 2012

Apoliva – Anti Age Advanced

"På DB Expo smyglanserade Apoteket sin nya hudvårdsserie ifrån Apoliva – Anti Age Advanced . En hudvårdsserie för den lite mognare huden med både vårdande och återuppbyggande egenskaper. I serien ..."
PUBLICERAT: 2016-02-11, kl: 18:00

Carrooouw

Gilla dig själv!

Jag är en sprallig tjej som brinner för att hjälpa andra till att må bättre och gilla sig själva lite mer. Självkänsla och självförtroende skriver jag mycket om och ibland blir det även en och annan video när jag sjunger m.m.

Vår lilla pojke!

"Åh, vår lilla skatt ligger och gnuggar sig i ögat och slickar på sin arm ♥ Nog är det mitt barn allt! Tyvärr fick vi ganska dåliga bilder på tillväxtultraljudet idag, men han mår bra och är än så ..."
PUBLICERAT: 2012-07-17, kl: 19:09

Sök bland bloggar

De mest länkade bloggarna i Kalmar

1 (2) 1/1
Den här bloggen är skriven av mig, en tjugonågonting år gammal ordslukare som brukade älska att skriva men som numera hellre läser andras ord. På den här bloggen finner du allt ifrån bokrecensioner... forts.

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Kalmar

1 SuperBloggen | www.superbloggen.se 53
Mitt namn är Denny och driver Superbloggen.se. Jag bloggar om nöje, underhållning, skvaller och om mina vardagsbetraktelser. Utöver bloggen så medverkar jag i ett nytt TV-program som programledare.... forts.
2 Börje Näslunds blogg 7
3 [En bulle i ugnen II] 5
4 Aronssonemil 5
5 Carrooouw 3
6 Warcraftbloggen 3
7 Kryddburken 2
8 Vad nu! 2
9 Tess - en trött tokig morsa 2
10 Sjubarnsmamman 2

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Kalmar

1 Thoralf Alfsson 20222
Sverigedemokrat som sitter i kommunfullmäktige i Kalmar.
2 Hlsofreak 1779
3 Simonpixel 1309
4 Siri BarbiesPussy Skywalker 931
5 Mönsteråsbloggen 786
6 Tech Blog of Sweden 419
7 Carlssonpataket.se 247
8 Cape Pine Garden Project 139
9 Hallonsemla 111
10 Vita Hemligheter 63

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Kalmar

1 Fashionink 2233
Fashionink.se handlar främst om mode och skönhet. Jag delar med mig av det senaste från mode- och skönhetsvärlden genom kollage, dagens tips, information om vad som finns i butik just nu och dylik... forts.
2 ★ L I F E O F S H O W J U M P I N G.COM 1851
3 Sjubarnsmamman 369
4 Emmys Värld - Bits and pieces of me put into words 122
5 Lina Holgersson 73
6 Eleni - This is my way 28
7 Caroline Bågfeldt - satsande ponnyryttare 10
8 POWER 5
9 meijersofie 2

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Kalmar

TEDEFALK

TEDEFALk

Beskrivning: 17 - årig glad och framåt tjej från Småland. Brinner för träning, mode och ridning. Skriver om det mesta i min vardag.
Publiceras av: Hilda Tedefalk. 17 - årig glad och framåt tjej från Småland. Brinner för träning, mode och ridning. Skriver om de... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Hlsofreak

Molly Olsson - Hlsofreak

Beskrivning: En blogg med fokus på träning, hälsa och matglädje!
Publiceras av: Molly Olsson. Varmt välkommen till min blogg! Mitt namn är Molly Olsson och jag driver bloggen hlsofreak samt s... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Bladh

ALLT I ALLO BLOGG

Beskrivning: I min blogg kan man läsa om min vardag som innehåller vardagssysslor, om min ponny Profania, mina senaste inköp samt modeinspirartion. Jag har även bloggutmaning varje vecka med min bloggkompis. Ho... forts.
Publiceras av: Alice Bladh. Hej! Jag är en tjej på snart 18 år. Jag bloggar om min vardag samt lite modeinspirartion. Har ock... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Dijana

Fotoblogg

Beskrivning: Hej! Jag heter Dijana och är 20år. Pluggar för närvarande till socionom i Kalmar, där jag bor tillsammans med min pojkvän. När jag inte pluggar så gillar jag bland annat att vara ute och fotografe... forts.
Publiceras av: Dijana Hujic. Hej! Jag heter Dijana och är 20år. Pluggar för närvarande till socionom i Kalmar, där jag bor til... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Ett vettigt alternativ

Tro aldrig att du vet...

Beskrivning: Mycket av syftet med bloggen är att försöka belysa faran med fasta övertygelser och upplevd vetskap. Det kan hända att jag kommer att komma med kontroversiella åsikter eller synpunkter, men jag kom... forts.
Publiceras av: Pär Iwarson. Öländsk entreprenörssjäl, tänkare och småbarnsförälder. Politiskt obunden. Söker efter ett vettig... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Kalmar

Varma tofflor på magen

PUBLICERAT: 2016-02-12, kl: 00:10
"Så var det torsdag igen (hann visst bli fredag innan jag tryckte på publicera). Den här veckan har verkligen krupit fram. Så seg. I onsdags var jag så glad för att det var fredag idag. Det är så dumt när man ligger en eller flera dagar före. Man blir så ..."

Hänt sen sist.

PUBLICERAT: 2016-02-11, kl: 23:13
"Jaha, här sitter jag och titar på skärmen och vet inte riktigt vad jag ska skriva. Japp, så mycket har jag att berätta tydligen, haha:). Men ja, vad har hänt sen sist... Efter mitt besök i Norrköping, var det en vecka själv hemma som väntade. Stefan ..."

år efter år går arbetet vidare…

PUBLICERAT: 2016-02-11, kl: 21:38
"Arbetet med boken om Södra Möckleby socken pågår oförtrutet, månad efter månad, år efter år. Nu har man snart hållit på i fem år. I dag kallade man till ”extra skanningsmöte” för att digitalisera nån procent av hembygdsmuseets enorma fotoskatt. Medan ..."

Dagens outfit

PUBLICERAT: 2016-02-11, kl: 20:34
"Poncho från KappAhl // Jeans från Gina Tricot // Converse Hej på er! Lång skoldag idag följt av jobb så är precis hemkommen. Har hunnit slänga i mig lite rester och fixat i ordning med lite tvätt inför morgondagen då Götet väntar. Nu måste jag plugga ..."

Kalmar står kvar

PUBLICERAT: 2016-02-11, kl: 20:15
"Idag har jag och min tvillingson gjort Kalmar osäker. Benjamin hade en tid inne på barnmedicin för kontroll av sin astma och allergi. Det gick bra. Han fick blåsa och kolla lungkapaciteten före och efter inhalation av Ventoline. Det var samma på båda så ..."