De mest diskuterade nyheterna i Kalmar, 22/9 2014

Så försvarar sig Löfven efter storbråket i TV4 (1 blogg)

Snart valvaka

Sjubarnsmamma - av Sjubarnsmamma
"En dag kvar sedan är det dags för valvaka. Jag längtar faktiskt och jag hoppas verkligen på ett regeringsskifte. Har ni följt debatterna som gått på TV? Jag har sett lite här och lite där, men jag har inte följt det. Det blir mycket smutskastningar och ..."

Så var sista duellen mellan Reinfeldt och Löfven (1 blogg)

Idag är det dags

Sjubarnsmamma - av Sjubarnsmamma
"Igår gick sista duellen mellan Reinfeldt och Löfven. Jag satt och tittade och tyckte att Stefan Löfven klarade sig mycket bra. Han har bra argument och han ser helheten. Idag är det sista dagen för att rösta och jag ska göra det lite senare. Jag har ..."

AVSLÖJADE (1 blogg)

Löfvens alternativ i regeringsbygget (1 blogg)

"Stefan Löfven har tvingat oss" (1 blogg)

857 bloggar i Kalmar och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Fashionink

FashionInk

Min blogg handlar om mode. Jag delar med mig av det senaste från modevärlden genom kollage, dagens tips, i butik just nu osv. Dessutom visar jag gärna upp min garderob, min skosamling och mina dagens. Nominerad till Sveriges Bäst Klädda Vanliga Kvinna 2011 av ELLE.se

3 * Lindex

"Tog en titt på Lindex senaste nyheter häromdagen och slängde ett extra öga på dessa tre. Bomberjackan ser ut att vara den perfekta modellen. Tyvärr tror jag inte att just den här färgen skulle göra ..."
PUBLICERAT: 2014-09-19, kl: 10:00

Carrooouw

Gilla dig själv!

Jag är en sprallig tjej som brinner för att hjälpa andra till att må bättre och gilla sig själva lite mer. Självkänsla och självförtroende skriver jag mycket om och ibland blir det även en och annan video när jag sjunger m.m.

Vår lilla pojke!

"Åh, vår lilla skatt ligger och gnuggar sig i ögat och slickar på sin arm ♥ Nog är det mitt barn allt! Tyvärr fick vi ganska dåliga bilder på tillväxtultraljudet idag, men han mår bra och är än så ..."
PUBLICERAT: 2012-07-17, kl: 19:09


Vad skriver bloggvärlden om just nu?

De mest länkade bloggarna i Kalmar

1 (2) 2/20
Den här bloggen är skriven av mig, en tjugonågonting år gammal ordslukare som brukade älska att skriva men som numera hellre läser andras ord. På den här bloggen finner du allt ifrån bokrecensioner... forts.
2 Ny 1/14
3 Ny 1/3
4 (1) 1/2
5 Ny 1/1
6 Ny 1/1

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Kalmar

1 SuperBloggen | www.superbloggen.se 53
Mitt namn är Denny och driver Superbloggen.se. Jag bloggar om nöje, underhållning, skvaller och om mina vardagsbetraktelser. Utöver bloggen så medverkar jag i ett nytt TV-program som programledare.... forts.
2 Börje Näslunds blogg 7
3 [En bulle i ugnen II] 5
4 Carrooouw 3
5 Warcraftbloggen 3
6 Kryddburken 2
7 Vad nu! 2
8 Tess - en trött tokig morsa 2
9 Sjubarnsmamma 2
10 allahuakbar.se 2

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Kalmar

1 Kryddburken 55879
Lättlagade recept på god mat för hela familjen! Här hittar du allt från lunch & middagstips! Husmanskost, massor av smörgåstårtor, pepparkakshus, hembakat bröd, sylt & saft, pizzor, och allt annat... forts.
2 Thoralf Alfsson 23368
3 Carlssonpataket.se 2047
4 Simonpixel 1686
5 Mönsteråsbloggen 1655
6 Siri BarbiesPussy Skywalker 1595
7 Träning och kost med Fitnesskattis 964
8 Tech Blog of Sweden 852
9 trollponny 713
10 I väntan på pyret 613

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Kalmar

1 Johanna Grant - Hästblogg 18163
Bloggen kretsar framför allt kring 5-åringen Flex A (Lord Z - Damiro) och vår satsning mot högre höjder. Flyttar förmodligen utomlands till hösten efter min student. Utöver det får vi läsa om ri... forts.
2 Caroline Bågfeldt - satsande ponnyryttare 7636
3 Sjubarnsmamma 6097
4 LIFEOFSHOWJUMPING.COM 3696
5 Fashionink 1757
6 Lina Holgersson 270
7 Emmys Värld - Bits and pieces of me put into words 250
8 Mamman 122
9 Har du fem minuter? 107
10 Jakob - Fälttävlansryttare 98

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Kalmar

Periscoopet

Blogg i det semi-totalitära Sverige

Beskrivning: Valet 2014 öppnade mina ögon för att Sverige har fått problem med sitt debattklimat. Grannarna över sundet kallar oss nu för en semi-totalitär stat. Dags att börja tala mer om detta!
Publiceras av: Periscoopet. Högutbildad akademiker bloggar om samhällsfrågor och politik i semi-totalitärt land.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Our visions of nutrition

Näringslära på ett kul sätt!

Beskrivning: Fyra blivande nutritionlister bloggar om kost och hälsa. Låt dig inspireras till en sundare vardag och lär dig hur de olika livsmedlen påverkar din kropp. Nya hälsosamma recept postas varje vecka!
Publiceras av: Vision of nutrition. Fyra blivande nutritionister bloggar om kost och hälsa. Låt dig inspireras till en sundare vardag... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Maria Karlsson

Maria Karlsson

Beskrivning: 20år och studerar statsvetenskap på Linnéuniversitetet i Kalmar. Jag är väldigt social, älskar att skratta och försöker komma på vad jag ska göra med resten av mitt liv! Utöver det gillar jag att t... forts.
Publiceras av: Maria Karlsson. 20år och studerar statsvetenskap på Linnéuniversitetet i Kalmar. Jag är väldigt social, älskar at... forts.
Ålder: 21
Kategori(er):

Fullständig presentation

Ayannas Heaven

Ayannas Heaven

Beskrivning: I min blogg skriver jag om precis allting som faller mig in men tonvikten ligger på personlig/andlig utveckling och böcker/filmer.
Publiceras av: Ayanna Healingbear. Jag bloggar om precis allting som är inriktat på religion, livsåskådning, personlig utveckling, p... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Träning och kost med Fitnesskattis

Lite kort om bloggen

Beskrivning: Min blogg handlar om allt från min egen träning, mina vänner/familj och pojkvännen till olika tränings- och kosttips, egna träningsfilmer och massvis med motivation/inspiration :) Vill helt enkelt ... forts.
Publiceras av: Katarzyna Sokol. Föredetta kampsportare samt lärarstudent. Mitt namn är Katarzyna och jag är 23 år. Mitt största i... forts.
Ålder: 23
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Kalmar

Veckans ridschema

PUBLICERAT: 2014-09-22, kl: 20:02
"Måndag: vila.Tisdag: hoppträning? Eller dressyr.Onsdag: klättra.Torsdag: dressyr.Fredag: hoppträning.Lördag: uteritt.Söndag: skritta på hårt underlag."

Måndag

PUBLICERAT: 2014-09-22, kl: 19:59
"Welcome monday, vaknade och var inte alls lika trött som jag brukar va. Skönt om något!Dagen i skolan var som vanligt, enda skillnaden var att jag kände mig vääldigt glad, har typ vart inne i nån "deppperiod" eller något i flera veckor, vet inte vad det ..."

typisk premiärmatch

PUBLICERAT: 2014-09-22, kl: 19:52
"Säsongen är alltså igång och förhoppningsvis blir de mycket hockey här ;) Ni som inte gillar hockey överhuvudtaget får bara blättra vidare, det är helt okej det också! :) Här ovan är en intervju man hittar på Taifs hemsida, klicka HÄR för att komma ..."

Måndagens Movie: Dallas buyers club

PUBLICERAT: 2014-09-22, kl: 19:47
"Titel: Dallas buyers club Premiär: 7 mars 2014 (Sv) Längd: 117 min Genre: Biography & Drama Medverkande: Matthew McConaughey, Jennifer Garner & Jared Leto Imdb-betyg: 8,0 Länk till Imdb Handling: När narkomanen och homofoben Rod Woodroof är med om en ..."

Hej igen

PUBLICERAT: 2014-09-22, kl: 19:41
"Har skaffat en egen blogg då jag inte har så mycket häst att skriva om här för det är mer en hästblogg än en vanlig blogg om vardags saker. Men kommer fortästta blogga här också när jag har något att skriva om och sen får vi se vad som händer. Men tror ..."