De mest diskuterade nyheterna i Kalmar, 30/8 2015

Tvååring sköt sig själv till döds (1 blogg)

Då var reportaget utkommen

Sjubarnsmamman - av Sjubarnsmamma
"Då kom reportaget i Hemmets veckotidning. Känns lite konstigt att läsa om sig själv. Bilden som syns på mig och Fredrik är ju inte för rolig att titta på. Så kraftig jag är där. Men det var så jag såg ut då, nu är jag lite smalare och det är så skönt."

869 bloggar i Kalmar och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Fashionink

Fashionink

Fashionink.se handlar främst om mode och skönhet. Jag delar med mig av det senaste från mode- och skönhetsvärlden genom kollage, dagens tips, information om vad som finns i butik just nu och dylikt. Dessutom visar jag gärna upp min garderob, mitt badrumsskåp och mina dagens. Nominerad till Sveriges Bäst Klädda Vanliga Kvinna 2011 av ELLE.se Nominerad till Årets Modeblogg Kalmar län 2012

Nya favoriter

"Grön tröja || Svart tröja || Vinröd tröja || Jeans I onsdags tog jag mig en tur på stan efter mitt frisörbesök och jag kom hem med lite höstnyheter ifrån både Lindex och H&M. Tröjorna är alla ifrån ..."
PUBLICERAT: 2015-08-29, kl: 09:30

Carrooouw

Gilla dig själv!

Jag är en sprallig tjej som brinner för att hjälpa andra till att må bättre och gilla sig själva lite mer. Självkänsla och självförtroende skriver jag mycket om och ibland blir det även en och annan video när jag sjunger m.m.

Vår lilla pojke!

"Åh, vår lilla skatt ligger och gnuggar sig i ögat och slickar på sin arm ♥ Nog är det mitt barn allt! Tyvärr fick vi ganska dåliga bilder på tillväxtultraljudet idag, men han mår bra och är än så ..."
PUBLICERAT: 2012-07-17, kl: 19:09

Sök bland bloggar hos Twingly

De mest länkade bloggarna i Kalmar

1 (3) 3/13
Den här bloggen är skriven av mig, en tjugonågonting år gammal ordslukare som brukade älska att skriva men som numera hellre läser andras ord. På den här bloggen finner du allt ifrån bokrecensioner... forts.
2 (2) 2/2
3 Ny 1/8

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Kalmar

1 SuperBloggen | www.superbloggen.se 53
Mitt namn är Denny och driver Superbloggen.se. Jag bloggar om nöje, underhållning, skvaller och om mina vardagsbetraktelser. Utöver bloggen så medverkar jag i ett nytt TV-program som programledare.... forts.
2 Börje Näslunds blogg 7
3 [En bulle i ugnen II] 5
4 Aronssonemil 5
5 Carrooouw 3
6 Warcraftbloggen 3
7 Kryddburken 2
8 Vad nu! 2
9 Tess - en trött tokig morsa 2
10 Sjubarnsmamman 2

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Kalmar

1 Thoralf Alfsson 20616
Sverigedemokrat som sitter i kommunfullmäktige i Kalmar.
2 Andreas Jansson 15099
3 Hlsofreak 3021
4 Aronssonemil 2904
5 Simonpixel 890
6 Mönsteråsbloggen 762
7 trollponny 530
8 Tech Blog of Sweden 480
9 Mike Waxman 256
10 Cape Pine Garden Project 216

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Kalmar

1 Johanna Grant - Hästblogg 8847
Bloggen kretsar framför allt kring 5-åringen Flex A (Lord Z - Damiro) och vår satsning mot högre höjder. Flyttar förmodligen utomlands till hösten efter min student. Utöver det får vi läsa om ri... forts.
2 Caroline Bågfeldt - satsande ponnyryttare 6070
3 ★ L I F E O F S H O W J U M P I N G.COM 1883
4 Fashionink 1723
5 Sjubarnsmamman 522
6 Emmys Värld - Bits and pieces of me put into words 116
7 Lina Holgersson 85
8 Eleni - This is my way 27
9 POWER 3
10 meijersofie 2

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Kalmar

Bingospel

Bingo - mer än bara ett spel

Beskrivning: Bingo är ett underskattat spel. Det är inte bara en social underhållning. Det kan avsevärt förbättra flera viktiga funktioner i hjärnan. Intressant forskning i ämnet presenterar jag på den här lill... forts.
Publiceras av: Katarina Elofsson. Glad lärka som jobbar inom äldrevården. Intresserad av forskning och metoder för att göra livet b... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Husfixare

Fixare

Beskrivning: Bloggar om allt mellan himmel och jord men mest om mitt intresse för att fixa med hus och trädgård. Även lite möbelrenovering.
Publiceras av: Niklas Pappila . En man som bloggar om mitt intresse för att fixa med hus och trädgård. Även att renovera möbler.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Mike Waxman

Jag är inte någon annan.

Beskrivning: Min blogg är unik för att det är jag som gör den och ingen annan. Kärlek,musik,djur,natur,samhälle inte kanske just i nämnd ordning men på ett ungefär.
Publiceras av: Mike Waxman. Jag är en av många miljoner som är mer eller mindre som dom andra. Kärleken & Musiken får mig at... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Sanna Brolin

En blogg av en glad och träningstokig tjej om mitt liv, träning, hälsa och resor

Beskrivning: Jag är en tjej som älskar att skratta, träna, resa och umgås med mina vänner. I min blogg kommer jag dela med mig av mitt liv, mina tankar och en hel del bilder. Vardag, träning och hälsa, olika re... forts.
Publiceras av: Sanna Brolin. Sanna Brolin, 18 år, Kalmar. Jag är en tjej som älskar att skratta, träna, resa och umgås med min... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

familjenpersson

4 barnsmamma

Beskrivning: 4 barns mamma som skriver om allt mellan himmel och jord. Mycket handlar om våra fyra barn.
Publiceras av: Anna.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Kalmar

Shopping!

PUBLICERAT: 2015-08-29, kl: 20:54
"Vilka reor de va överallt! Hittade en del, var på hööks och köpte ett par ridbyxor, schabrak, stigläder, grimma, lamicell huva och boots, behövde verkligen köpa ett par stigläder de var typ akut så köpte ett par med förhoppningsvis bra kvalité! Bild ..."

PUBLICERAT: 2015-08-29, kl: 20:53
"OM NÅGON TAPPAT SIN BADBOLL Så återfås den mot ..."

PUBLICERAT: 2015-08-29, kl: 20:27
"***VÄLKOMMEN VECKA 37*** Så var vi inne i vecka 37 nu då! trodde att tiden mellan vecka 30 och 40 skulle kännas evighetslång men hittills rasslar det på i en jäkla fart. fick lite lätt panik när jag läste i appen nyss att hon räknas som mogen nu, alltså ..."

dagens

PUBLICERAT: 2015-08-29, kl: 18:32
"Här är dagens middag: hamburgare, potatis och sallad. potatisen fick inte så mycket färg som jag ville men var klara och helt klart godkända i smak.. Tänkte att jag skulle gå en liten kvällspromenad så maten kanske sjunker ner lite i magen. Jag tränade ..."

Treårskalas

PUBLICERAT: 2015-08-29, kl: 18:13
"... i dag har vi haft treårskalas för lilla Olivia som fyller den 9/9. Vi firade med två sorters paj ute i sensommarsolen & sen glass med tillbehör till fikat. Olivia fick en massa fina presenter, en hel Pippioutfit, bok om Mamma mu, sångfågel i bur, ..."