De mest diskuterade nyheterna i Kalmar, 31/10 2014

Kim Anderzon samlade vännerna för en sista fest (1 blogg)

Ner till Skåneland

Sjubarnsmamma - av Sjubarnsmamma
"Min dator har blivit så otroligt varm den sista tiden och då har den bara varit igång en 20 minuter ca. Igår så rensade jag datorn helt. Tog bort damm och fixade och trixade. Idag är den som om den vore ny. Idag bär det ner till Skåneland. Robin och ..."

Ner till Skåneland

Sjubarnsmamma - av Sjubarnsmamma
"Min dator har blivit så otroligt varm den sista tiden och då har den bara varit igång en 20 minuter ca. Igår så rensade jag datorn helt. Tog bort damm och fixade och trixade. Idag är den som om den vore ny. Idag bär det ner till Skåneland. Robin och ..."

Regeringen rustar ner Sverige som kunskapsnation (1 blogg)

Regeringen vill sänka Medelhavsinstituten

Mönsteråsbloggen - av Jonny Nilsson
"Den nya regeringen vill lägga ner de så oerhört viktiga Medelhavsinstituten. Där bedrivs unik och relevant humanistisk forskning om de kulturer där vi har våra rötter. Det är ett forskningsfönster mot omvärdlen av internationell toppklass. I en enda ..."

Bra att drottningen vägrar ta emot priset (1 blogg)

Falkenberg krossat – missade chansen (1 blogg)

Försvarsministern: Återinför värnplikten (1 blogg)

860 bloggar i Kalmar och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Fashionink

FashionInk

Min blogg handlar om mode. Jag delar med mig av det senaste från modevärlden genom kollage, dagens tips, i butik just nu osv. Dessutom visar jag gärna upp min garderob, min skosamling och mina dagens. Nominerad till Sveriges Bäst Klädda Vanliga Kvinna 2011 av ELLE.se

Två snygga

"1 || 2 Två snygga nyheter i Nellys sortiment ser ni ovan. Klänningen är från VILA och kostar 299 kr. Jag hade gärna hoppat i den idag ihop med ett par stövlar och en lång stickad kofta. En klänning ..."
PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 16:46

Carrooouw

Gilla dig själv!

Jag är en sprallig tjej som brinner för att hjälpa andra till att må bättre och gilla sig själva lite mer. Självkänsla och självförtroende skriver jag mycket om och ibland blir det även en och annan video när jag sjunger m.m.

Vår lilla pojke!

"Åh, vår lilla skatt ligger och gnuggar sig i ögat och slickar på sin arm ♥ Nog är det mitt barn allt! Tyvärr fick vi ganska dåliga bilder på tillväxtultraljudet idag, men han mår bra och är än så ..."
PUBLICERAT: 2012-07-17, kl: 19:09


Vad skriver bloggvärlden om just nu?

De mest länkade bloggarna i Kalmar

1 (1) 4/7
Den här bloggen är skriven av mig, en tjugonågonting år gammal ordslukare som brukade älska att skriva men som numera hellre läser andras ord. På den här bloggen finner du allt ifrån bokrecensioner... forts.
2 Ny 3/5
3 (5) 3/2

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Kalmar

1 SuperBloggen | www.superbloggen.se 53
Mitt namn är Denny och driver Superbloggen.se. Jag bloggar om nöje, underhållning, skvaller och om mina vardagsbetraktelser. Utöver bloggen så medverkar jag i ett nytt TV-program som programledare.... forts.
2 Börje Näslunds blogg 7
3 [En bulle i ugnen II] 5
4 Carrooouw 3
5 Warcraftbloggen 3
6 Kryddburken 2
7 Vad nu! 2
8 Tess - en trött tokig morsa 2
9 Sjubarnsmamma 2
10 allahuakbar.se 2

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Kalmar

1 Kryddburken 49764
Lättlagade recept på god mat för hela familjen! Här hittar du allt från lunch & middagstips! Husmanskost, massor av smörgåstårtor, pepparkakshus, hembakat bröd, sylt & saft, pizzor, och allt annat... forts.
2 Thoralf Alfsson 15157
3 Siri BarbiesPussy Skywalker 1701
4 Simonpixel 1423
5 Mönsteråsbloggen 1096
6 Carlssonpataket.se 894
7 trollponny 842
8 Tech Blog of Sweden 750
9 Träning och kost med Fitnesskattis 744
10 I väntan på pyret 459

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Kalmar

1 Johanna Grant - Hästblogg 13138
Bloggen kretsar framför allt kring 5-åringen Flex A (Lord Z - Damiro) och vår satsning mot högre höjder. Flyttar förmodligen utomlands till hösten efter min student. Utöver det får vi läsa om ri... forts.
2 Caroline Bågfeldt - satsande ponnyryttare 6628
3 LIFEOFSHOWJUMPING.COM 2383
4 Sjubarnsmamma 2297
5 Fashionink 1561
6 Lina Holgersson 247
7 Emmys Värld - Bits and pieces of me put into words 173
8 Jakob - Fälttävlansryttare 61
9 Har du fem minuter? 45
10 EMIS -ROCK N ROLL MAMA 34

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Kalmar

annelins.devote.se

BLOGGEN MED ALLT

Beskrivning: Annelin heter jag, en tjej på 18 år. Bloggar om mode, tips, musik, skönhet, nageldesigner och mycket mer. Är även sponsrad av ett företag.
Publiceras av: Annelin Hällblad. Jag heter Annelin, är en 18årig tjej som bloggar om mode, skönhet, tips, musik, nageldesigner och... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

annelins

BLOGGEN MED ALLT

Beskrivning: Annelin heter jag, en tjej på 18 år. Bloggar om mode, tips, skönhet, musik, nageldesigner och mycket mer. Min blogg blir även sponsrad av ett företag.
Publiceras av: Annelin Hällblad. Jag heter Annelin, är en 18årig tjej som bloggar om mode, skönhet, tips, musik, nageldesigner och... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

WordPress ABC

WordPress ABC

Beskrivning: Blogg som handlar om att bygga en hemsida i WordPress. Snabbkurs och tips och tricks.
Publiceras av: Lisa. Mamma som bloggar om barn och familj på gladaochfriskabarn.se
Kategori(er):

Fullständig presentation

DrömHem

Renovering & Inredning

Beskrivning: Här kommer du kunna följa med på vår resa när vi renoverar ett 70-tals hus till vårt alldeles egna dröm hem. Jag kommer dela med mig av mina tankar och idéer. Hur vi har tänkt att gå till väga m... forts.
Publiceras av: Cissi. Här kommer du kunna följa med på vår resa när vi renoverar ett 70-tals hus till vårt alldeles egn... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Periscoopet

Blogg i det semi-totalitära Sverige

Beskrivning: Valet 2014 öppnade mina ögon för att Sverige har fått problem med sitt debattklimat. Grannarna över sundet kallar oss nu för en semi-totalitär stat. Dags att börja tala mer om detta!
Publiceras av: Periscoopet. Högutbildad akademiker bloggar om samhällsfrågor och politik i semi-totalitärt land.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Kalmar

Roland Åkesson gjorde rätt

PUBLICERAT: 2014-10-31, kl: 08:23
"Nej, ni kan vara lugna. Jag har inte gått och blivit Centerpartist, men eftersom jag ofta intar den kritiska oppositionsrollen gentemot kommunledningen, så vill jag vara rättvis åt andra hållet. Kommunalrådet Roland Åkesson skrev igår på FB att han ..."

Oktobers sista dag

PUBLICERAT: 2014-10-31, kl: 07:54
"Idag är det fredag. Kan inte säga att det känns så speciellt nu när hela veckan är som en helg. Men det ska bli väldigt roligt att hitta på lite saker i alla fall. Idag blir det Torsås marknad med Sofia, Ia och Anna. Sofia och Ia ska sen med hem till ..."

Saknad

PUBLICERAT: 2014-10-31, kl: 06:26
"I går fick vi säga hej då till vår lilla hamster Puff. Vi fick ta det tråkiga beslutet att låta honom somna in. Ögonskadan krävde en operation och det är inte lätt att operera en hamster, och vi kände att vi inte ville utsätta honom för det. Han har i ..."

SMOOTHIE

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 22:54
"Hej på er! Kan ni gissa vad jag dricker för tillfället? Smoothie såklart! Elin och jag har mest suttit och pratat genom kvällen men det gör inte mig någonting. Bara skönt att få prata av sig lite. Om stund ska vi bli upphämtade av några vänner till mig ..."

En månad som går mot sitt slut

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 22:30
"Hej såhär i slutet av oktober. Alltid när det går såhär lång tid mellan inläggen måste jag gå tillbaka och läsa min egen blogg för att veta vad jag skrivit om. Ibland måste jag gå tillbaka för att ens veta vad jag gjort, för jag minns inte. Har sådant ..."