De mest diskuterade nyheterna i Kalmar, 1/8 2015

Nazistens panik-sms till SD-politikern när han greps (1 blogg)

Sverigedemokraterna är en fara för vårt land.

Mike Waxman - av Mike Waxman
"Blir någon förvånad över att denna typ av händelser ofta går att härleda till SD?Det rasistiska partiet som lockar till sig dom mest extrema och farliga gör vårt kära Sverige mer och mer osäkert! Idag står en av dom extrema,Thoralf Alfsson, i Kalmar och ..."

Ovädret drar in – Öland överges (1 blogg)

man undrar

Alvarsamt - av Staffan Lagerström
"Övädret drar in – Öland överges , skriver Aftonbladet och ser ut att mena allvar. I texten får man uppfattningen att läget närmar sig katastrof, Många lämnar Öland lyder en mellanrubbe. Men allt är som bekant relativt. Visst föll det några regndroppar ..."

Tio åtalas för mordet på Victor Jara (1 blogg)

869 bloggar i Kalmar och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Fashionink

Fashionink

Fashionink.se handlar främst om mode och skönhet. Jag delar med mig av det senaste från mode- och skönhetsvärlden genom kollage, dagens tips, information om vad som finns i butik just nu och dylikt. Dessutom visar jag gärna upp min garderob, mitt badrumsskåp och mina dagens. Nominerad till Sveriges Bäst Klädda Vanliga Kvinna 2011 av ELLE.se Nominerad till Årets Modeblogg Kalmar län 2012

Interior inspiration

"Bilder: Pinterest Ett inlägg kommer lastat med en massa inredningsinspiration. Någon mer än jag som blev sugen på ett blåvitt badrum med gulddetaljer? Ruskigt snyggt! Idag är jag på bra humör. Rejält ..."
PUBLICERAT: 2015-08-01, kl: 08:49

Carrooouw

Gilla dig själv!

Jag är en sprallig tjej som brinner för att hjälpa andra till att må bättre och gilla sig själva lite mer. Självkänsla och självförtroende skriver jag mycket om och ibland blir det även en och annan video när jag sjunger m.m.

Vår lilla pojke!

"Åh, vår lilla skatt ligger och gnuggar sig i ögat och slickar på sin arm ♥ Nog är det mitt barn allt! Tyvärr fick vi ganska dåliga bilder på tillväxtultraljudet idag, men han mår bra och är än så ..."
PUBLICERAT: 2012-07-17, kl: 19:09

Sök bland bloggar hos Twingly

De mest länkade bloggarna i Kalmar

1 (1) 1/1
Heminredning, butiksinredning, inredning kort och gott. Design och bra-att-ha-grejer Snygga saker som gör livet lite vackrare, pyssliga idéer och allmänna tips för inredningsinresserade.
2 (2) 1/1
3 (3) 1/1

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Kalmar

1 SuperBloggen | www.superbloggen.se 53
Mitt namn är Denny och driver Superbloggen.se. Jag bloggar om nöje, underhållning, skvaller och om mina vardagsbetraktelser. Utöver bloggen så medverkar jag i ett nytt TV-program som programledare.... forts.
2 Börje Näslunds blogg 7
3 [En bulle i ugnen II] 5
4 Aronssonemil 5
5 Carrooouw 3
6 Warcraftbloggen 3
7 Kryddburken 2
8 Vad nu! 2
9 Tess - en trött tokig morsa 2
10 Sjubarnsmamman 2

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Kalmar

1 Aronssonemil 40785
Galna vinklar ur mitt Aronssons liv
2 Thoralf Alfsson 22264
3 Andreas Jansson 18903
4 Hlsofreak 2956
5 Simonpixel 1352
6 Mönsteråsbloggen 845
7 trollponny 577
8 Tech Blog of Sweden 528
9 Carlssonpataket.se 363
10 Siri BarbiesPussy Skywalker 289

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Kalmar

1 Johanna Grant - Hästblogg 10718
Bloggen kretsar framför allt kring 5-åringen Flex A (Lord Z - Damiro) och vår satsning mot högre höjder. Flyttar förmodligen utomlands till hösten efter min student. Utöver det får vi läsa om ri... forts.
2 Caroline Bågfeldt - satsande ponnyryttare 6423
3 Fashionink 1757
4 ★ L I F E O F S H O W J U M P I N G.COM 1672
5 Sjubarnsmamman 675
6 Emmys Värld - Bits and pieces of me put into words 125
7 Lina Holgersson 92
8 Eleni - This is my way 39
9 meijersofie 5
10 Bloggibompa 1

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Kalmar

Bingospel

Bingo - mer än bara ett spel

Beskrivning: Bingo är ett underskattat spel. Det är inte bara en social underhållning. Det kan avsevärt förbättra flera viktiga funktioner i hjärnan. Intressant forskning i ämnet presenterar jag på den här lill... forts.
Publiceras av: Katarina Elofsson. Glad lärka som jobbar inom äldrevården. Intresserad av forskning och metoder för att göra livet b... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Husfixare

Fixare

Beskrivning: Bloggar om allt mellan himmel och jord men mest om mitt intresse för att fixa med hus och trädgård. Även lite möbelrenovering.
Publiceras av: Niklas Pappila . En man som bloggar om mitt intresse för att fixa med hus och trädgård. Även att renovera möbler.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Mike Waxman

Jag är inte någon annan.

Beskrivning: Min blogg är unik för att det är jag som gör den och ingen annan. Kärlek,musik,djur,natur,samhälle inte kanske just i nämnd ordning men på ett ungefär.
Publiceras av: Mike Waxman. Jag är en av många miljoner som är mer eller mindre som dom andra. Kärleken & Musiken får mig at... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Sanna Brolin

En blogg av en glad och träningstokig tjej om mitt liv, träning, hälsa och resor

Beskrivning: Jag är en tjej som älskar att skratta, träna, resa och umgås med mina vänner. I min blogg kommer jag dela med mig av mitt liv, mina tankar och en hel del bilder. Vardag, träning och hälsa, olika re... forts.
Publiceras av: Sanna Brolin. Sanna Brolin, 18 år, Kalmar. Jag är en tjej som älskar att skratta, träna, resa och umgås med min... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

familjenpersson

4 barnsmamma

Beskrivning: 4 barns mamma som skriver om allt mellan himmel och jord. Mycket handlar om våra fyra barn.
Publiceras av: Anna.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Kalmar

Det som var formade mig till den jag är idag, det som kommer formar mitt framtida jag.

PUBLICERAT: 2015-08-01, kl: 19:00
"Jag vet inte hur ofta jag känner att allt har en mening. Men det är i princip dagligen. I mina ögon händer verkligen ALLT av en anledning och jag känner hur saker i mitt liv har fått mig att växa till den personen jag är idag. Jag är så annorlunda idag ..."

Vecka på kollo

PUBLICERAT: 2015-08-01, kl: 18:54
"Denna veckan har barnen varit hos mamma & pappa på deras kolonistuga om dagarna när vi jobbat.Dom har haft en härlig vecka & jag har fått följa dom via sms med bilder.En av dagarna var Olivia hos tandläkaren för jag hade upptäckt en liten brun fläck på ..."

Sometimes you wish you could have all of that bad stuff back, so that you could have the good

PUBLICERAT: 2015-08-01, kl: 18:03
"Har spenderat denna vecka med mestadels jobb. Men förutom det har jag även hunnit hänga lite med Henke ute i Gunnarsö och krossa honom på minigolf, en snabbvisit till Kalmar med Elin och så blev det en sväng till Målilla i tisdags för gos med världen ..."

Rea rea rea

PUBLICERAT: 2015-08-01, kl: 16:00
"Var på Hööks en snabbis med mamma innan idag. Direkt efter stallet. Kollade lite på nyheterna och kikade in rean när vi ändå var där. En nyhet är planerat att köpas men den får vänta lite. Jag passade istället på att köpa en piké på rean och ett par ..."

Natural Cycles

PUBLICERAT: 2015-08-01, kl: 14:38
"Jag har ätit p-piller sen jag var 14 år. Det är alltså mer än 10 år, vilket känns rätt galet. Jag har förvisso bara bra erfarenheter av ppiller, visst humöret har gått litw upp och mer. Men för det mesta har det fungerat bra. Nu har man ju börjat ..."