De mest diskuterade nyheterna i Karlstad, 1/3 2015

Marcus Birro: Det är världen mot mig (1 blogg)

Sanningssägaren Marcus Birro

Mina skrivna ord - av Robert W
"Det spelar ingen roll vad proffstyckarna säger. Jag gillar Marcus Birro. Det handlar inte om att hålla med honom om varje stavelse, men jag tycker om att han vågar stå för sin åsikt. Synd att Expressen fegade ur och inte vågade ha kvar honom som ..."

Valutakaos blir guld för Charlotte Kalla (1 blogg)

Poesi och Idrott, hur hänger det ihop?

Carin Coach - nwt.se - av nwt.se
"Hej Fining! Ja, du läste rätt där i rubriken – hur hänger posei och idrott ihop? För mig är det glasklart – en variation på ett och samma tema. Så här tänker jag: Det handlar om rytm, tajming, känsla, kreativitet och närvaro. Om du har kvaliterna ovan ..."

1073 bloggar i Karlstad och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Madame Hoffa-En roligare mammablogg

En roligare mammablogg

Vardagshumor med en stor dos ironi. Korta inlägg med bilder. Försöker se livet från den ljusa sidan. Skriver mestadels om allt bus mina 2 barn hittar på, och mycket andra små komiska vardagshändelser i mitt liv som desperat hemmafru. Ett tips när ni läser mina inlägg är att inte ta allt på största allvar. Känns det som ironi så är det troligtvis det ;)

Mitt sista blogginlägg

"Efter tungt övervägande, så har jag nu tagit det tuffa beslutet att sluta blogga. Jag har känt länge att jag har tappat lusten, att det blivit mer som ett tvång än ett nöje, vilket jag tror att ni ..."
PUBLICERAT: 2013-12-04, kl: 11:09


Vad skriver bloggvärlden om just nu?

De mest länkade bloggarna i Karlstad

1 Ny 1/1
Lchf kost, träning o hälsa! (lågkolhydratskost) Lic. kostrådgivare som har gått från tjock till tränad aerobicsintruktör, -40kg! Mina tankar, tips, ideér och utbud.. Att lyckas!
2 Ny 1/1
3 (4) 1/1

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Karlstad

1 Deckare 15
bloggen är avslutad
2 M A R I A M E L I N - another day, another drama. 9
3 I have too many fantasies to be a housewife 7
4 Dizzy Miss Lizzy 7
5 Gunnars bilder 5
6 Linedance 5
7 Anton Kouba 5
8 Deckarbloggen 4
9 Aspiebloggen 4
10 Marie Lehane 4

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Karlstad

1 L i n d a . B l o m 26503
Linda Blom, 26-årig fästmö boende i Karlstad med min kärlek J, dottern Selma och våra två små chihuahua-flickor. En riktig arbetsmyra som inte bara är utbildad frisör, jobbar på Headspot och driver... forts.
2 Madeleines.se - FotogladGravidMamma 5180
3 L I N A F O T O 4373
4 Johanna Sjöö 3433
5 Hockeybloggen - VF.se 1448
6 ERINA - Mamma till pseudotvillingar 526
7 MarathonEmma 482
8 Carin Coach - nwt.se 238
9 Genusbooden - nwt.se 211
10 Mejas stil 201

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Karlstad

Anna Norberg

Vem är Anna Norberg?

Beskrivning: Jag är en 17 årig tjej som kommer från Gotland men flyttade till Karlstad för ett år sedan. Jag går andra året på gymnasiet, där jag läser design och konst på Fugik, i Karlstad. Jag älskar att r... forts.
Publiceras av: Anna Norberg. Jag är en 17 årig tjej som kommer från Gotland men flyttade till Karlstad för ett år sedan. Jag g... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Beckjulia

Julia Beck

Beskrivning: Min blogg handlar mycket om min vardag, mode och träning, jag lägger ner mycket tid för att leverera så bra inlägg som möjligt och bilderna är viktiga för mig, kika in och se mer! Kram
Publiceras av: Julia Beck. En modeintresserad tjej från värmland som gärna spendera vardagarna med en shoppingrunda på stan,... forts.
Ålder: 19
Kategori(er):

Fullständig presentation

Berget

Byggnadsvård, renovering och trädgård

Beskrivning: Bloggar om hur det är att leva i ett 1800-talstorp i Värmland. Skriver om byggnadsvård, renovering och trädgård.
Publiceras av: Berget. Bloggar om hur det är att leva i ett 1800-talstorp i de värmländska skogarna. Intresserad av bygg... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Wallarp - Bloggen

Livet med våra Nordsvenska Brukshästar och hundar

Beskrivning: En blogg om livet med våra sju Nordsvenska Brukshästar i Herrån utanför Molkom i Värmland. Vi gör allt med denna underbara ras, tävlar körning, dressyr, western och tränar working equitation samt b... forts.
Publiceras av: Ingela . Jag som mestadels bloggar om våra hästar och hundar är en medelålders kvinna i sin bästa ålder. D... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

My heaven is all around me

A world through my eyes

Beskrivning: Monica Zetterlund sa: "Karlar dä ä mitt liv dä se". Madeleine Forsgren säger: Att fotografera dä ä mitt liv dä se…
Publiceras av: myheavenisallaroundme.se. Do things with passion, or not at all. Wherever you go, go with all your heart… If you want to b... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Karlstad

Betty Boop – större än du kanske tror

PUBLICERAT: 2015-03-01, kl: 12:26
"Betty Boop är den evigt unga divan med stadig stjärnstatus som fullkomligt charmat publiken i över 80 år. Hon var filmdukens första animerade sexsymbol som än i dag sätter sina spår i tecknade filmer, böcker och tidningar. Där har hennes lilla figur och ..."

Familjeträning

PUBLICERAT: 2015-03-01, kl: 11:05
"Åh vad härligt det här var (som allt annat vi gör här!)…Vi hyrde cyklar, förutom Mattias som sprang (helt galen! i denna värme). Sen cyklade vi längs med Sea Point Promenade där vi hittade ett utegym. Alla körde lite egna träningspass. Och på vägen ..."

vår igår och vinter idag

PUBLICERAT: 2015-03-01, kl: 10:42
"Hade en sån underbar känsla i kroppen igår när de va snöfritt och jag kunde ge mig ut och springa och att solen lyste på mig när jag gjorde det idag. Idag vaknade jag med värsta huvudvärken och ser att det snöar ordentligt utanför fönstret...jävligt ..."

En smakebit på söndag - Min mormor hälsar och säger förlåt

PUBLICERAT: 2015-03-01, kl: 10:19
"Dags för en smakebit på söndagen igen. Utan att komma med några spoilers delar man på söndagen med sig av ett stycke från den bok man just håller på med att läsa. Spindeln i nätet är bloggen Flukten fra virkeligheten . Jag läser just nu Fredrik Backmans ..."

Oscar Waos korta förunderliga liv

PUBLICERAT: 2015-03-01, kl: 10:05
"Junot Diaz' bok Oscar Waos korta förunderliga liv är på många sätt en förunderlig bok. Den har minsann fått Pulitzerpriset 2008, så det här är inte kattskit. Den handlar om den stackars Oscar Wao, en nörd som aldrig lyckas få till det här i livet."