De mest diskuterade nyheterna i Linköping, 2/9 2015

Fler får bostad med fri hyressättning (1 blogg)

Ny bostadspolitik men vart tog den bostadssociala aspekten vägen?

Linnéa Darells blogg - av Linnéa Darell
"I förmiddags skrev jag om det bostadspolitiska program som Folkpartiet presenterade i helgen. Mitt fokus då var oron för att partiets förslag kan komma att innebära klartecken till att nybyggda studentbostäder inte behöver vara fullt tillgängliga. Men ..."

Kränkande nollning (1 blogg)

Om Kränkande nollning

Linnéa Darells blogg - av Linnéa Darell
"Anders Monemar skriver i dagens Corren om en kvällspromenad genom Linköping nu när nollningen pågår. Det var ingen upplyftande upplevelse. En tjej väntade på att bli hämtad för att komma hem. Hon hade tvingats bada i en fontän och därefter kletats in ..."

Linköping ska ta emot fler (1 blogg)

Murar trubbigt vapen mot migration (1 blogg)

Amnesty: Ge flyktingar laglig väg (1 blogg)

1212 bloggar i Linköping och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Peter Blaha - Gladiator och entreprenör

Gladiator, inspiratör och entreprenör

Jag har 21 års erfarenhet av styrketräning, har tävlat i alpin skidåkning i 15 år, rugby i 20 år och spelat 17 A-landskamper med Svenska Rugbylandslaget. Nu satsar jag på Crossfit och att ta mig till Crossfit Games som Master år 2017, då jag fyllt 40 år. Jag bloggar främst om min Crossfit-satsning, mina tankar kring träning och Gladiatorerna - min galna karaktär Pansar har väl ingen missat. :) Men jag skriver även om mitt familjeliv med mina tjejer Nicole och Zoe och min fru Jill och annat kul som min rastlösa personlighet hittar på. Häng med så kör vi! Vill ni nå mig för event kan ni maila till: E-post: peter@blaha.se

Pansar bloggen flyttar till Fitness for Men

"MIN BLOGG HAR FLYTTAT HIT: Fitness for Men – Peter Blaha Idag så flyttar jag min blogg till Fitness for Men. Jag har bloggar på MyShowroom i nästan exakt 3 år nu och det är lite sorgligt men ..."
PUBLICERAT: 2015-04-03, kl: 19:52

Sök bland bloggar hos Twingly

De mest länkade bloggarna i Linköping

1 Ny 1/2
I min blogg finner ni allt från mode, musik, egentagna foton till egenskrivna texter.enjoy!

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Linköping

1 The Neverdies - Sveriges bästa rockband! 15
The Neverdies, Svergies bästa rockband skriver om musiken!
2 Janne A 9
3 Angelica Blick 7
4 you know you love me 6
5 AJJABAJJA 5
6 Fyra nyanser av brunt 5
7 Akvariedagboken (980 liter) 5
8 shapemeup.se 5
9 Selig.se 4
10 Fröken Ida 4

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Linköping

1 Fyra årstider - mitt liv på landet 43609
~~♥~~Välkommen till Fyra årstider, min dagbok på nätet. Här på bloggen kan du inspireras av inredning, lantlivet, lite mode, min träning, mitt liv som företagare, lchf - 18 kg, eller kanske några k... forts.
2 shapemeup.se 36018
3 glitzy 4327
4 Den Svenska Drömmen 4321
5 Peter Blaha - Gladiator och entreprenör 2996
6 Sofia, day by day 2811
7 sofsan - familjen cirkus 1724
8 Råkost, raw food, levande föda 1652
9 Bakglädje 1226
10 Lilla Lina 735

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Linköping

1 Ztreliin.se - RIDSPORTBLOGG 33344
Bloggen handlar om Linn, en 20 årig Gaga-galen tjej som pluggar journalistik. Hon har två hästar, en tävlingshäst och en bästa vän. Tävlingshästen är ett gult palominosto född 2007 vid namn Axélls ... forts.
2 Fox // Raggningsexperten 367
3 - - SportStuff.se - - 142
4 CMBruhner.se 11
5 Olof Berg 4
6 Wictoria Persbrandt 2
7 steVe - Din webbläsares bästa vän! 1
8 Style & Fun Stuff 1

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Linköping

Eriksjöstrand

Varmt välkommen!

Beskrivning: Jag heter Erik Sjöstrand, 15 år och är bosatt i Sveriges fjärde största stad Linköping. I den här bloggen vill jag fokusera mycket på herrmode och min största passion som är att fotografera men ... forts.
Publiceras av: Erik sjöstrand. Jag heter Erik Sjöstrand, 15 år och är bosatt i Sveriges fjärde största stad Linköping. i min ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Mina Tankar

Mina Tankar

Beskrivning: En massa saker händer i mitt liv och tankarna snurrar ständigt, det är aldrig en lugn stund i mitt huvud. Enda sättet att är att skriva ner det. Den här bloggen kommer att innehålla tankar om allt,... forts.
Publiceras av: Rebecca Söderquist. En massa saker händer i mitt liv och tankarna snurrar ständigt, det är aldrig en lugn stund i mit... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Angelica Sandberg - Familj & Foto

Fotografmamma

Beskrivning: Jag är mamma till två underbara döttrar – Leia 5år & Lowa 3år. Sambo med Rickard. Driver egen firma inom fotografering, med inriktning på Bröllop & Kärlek. Här kommer ni kunna läsa om våran vardag ... forts.
Publiceras av: Angelica Sandberg. Lyhörd, social och flexibel. Det är tre ord som beskriver mig, både privat och i min yrkesroll. J... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Bröllopsplatsen

Varför finns Bröllopsplatsen

Beskrivning: Bröllopsplatsen är en webbportal där jag försöker dela med mig av mina vardagstankar inför mitt bröllop. Jag försöker dela med mig av erfaranheter i planering av bröllop och tipps och trix på bröll... forts.
Publiceras av: Bröllopsplatsen. Bröllopsplatsen är min digitala dagbok där jag försöker skriva allmänna tankar inför bröllopet so... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

AlltidFramåt

How bad do you want it?

Beskrivning: Jag heter alltså Marcus, bor i Linköping och är 23 år (snart). En tidigare ”gamer” som har ändrat sin livstil totalt. Från en tid där jag levde på skräpmat och socker, då min träning var att ta mig... forts.
Publiceras av: AlltidFramåt. Vem är jag? Marcus heter jag, 23 år och bor i Linköping. Mitt absolut största intresse är trän... forts.
Ålder: 23
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Linköping

always bringing it

PUBLICERAT: 2015-09-02, kl: 10:56
"Blir alltid att jag tränar. Överträning inom lyfta vikter är till viss del överdrivet och handlar mestandels om kass planering kombinerat med felräkning i kosthållningen. Många tror man offrar saker för träna och tror inte gymet kan vara en del av ..."

Cirkelträning för ben

PUBLICERAT: 2015-09-02, kl: 10:34
"Evelin är vältränad som få och hennes ben och rumpa går inte av för hackor. Evelin har delat med sig av hur ett benpass kan se ut och denna gången i cirkelform. Vågar Ni testa? Till ..."

Smakprov från gårdagen..

PUBLICERAT: 2015-09-02, kl: 09:56
"God morgon. Idag är jag så JÄKLA trött verkligen. Kom hem lite sent igårkväll, hade svårt att slappna av och sova så det blev inte många timmars sömn inatt. Men förhoppningsvis blir natten idag bättre.. Ska snart iväg till sjukgymnasten, skulle varit ..."

Plötsligt Händer Det!

PUBLICERAT: 2015-09-02, kl: 09:25
"Idag har jag haft besök av en tjej från Riksbyggen. Jag hade felanmält våra köksluckor och garderobsdörrar. Köksluckorna är så slitna att jag tillsist fick nog och garderobsdörrarna måste man stänga med ett tryck upp till och en lättare spark nertill, ..."