De mest diskuterade nyheterna i Linköping, 4/8 2015

Fotar män som kvinnor: "Vi skäms alltid för det feminina" (1 blogg)

Det är bara kläder.

Mina Tankar - av Rebecca Söderquist
"... http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21164001.ab Herregud vilket liv det blir för att killar har klänning och är feminina. När tjejer klär sig manligt så är det lite sexigt och blir mode (boyfriend jeans osv). Varför inte tvärt om? Och så är det ju ..."

1208 bloggar i Linköping och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Peter Blaha - Gladiator och entreprenör

Gladiator, inspiratör och entreprenör

Jag har 21 års erfarenhet av styrketräning, har tävlat i alpin skidåkning i 15 år, rugby i 20 år och spelat 17 A-landskamper med Svenska Rugbylandslaget. Nu satsar jag på Crossfit och att ta mig till Crossfit Games som Master år 2017, då jag fyllt 40 år. Jag bloggar främst om min Crossfit-satsning, mina tankar kring träning och Gladiatorerna - min galna karaktär Pansar har väl ingen missat. :) Men jag skriver även om mitt familjeliv med mina tjejer Nicole och Zoe och min fru Jill och annat kul som min rastlösa personlighet hittar på. Häng med så kör vi! Vill ni nå mig för event kan ni maila till: E-post: peter@blaha.se

Pansar bloggen flyttar till Fitness for Men

"MIN BLOGG HAR FLYTTAT HIT: Fitness for Men – Peter Blaha Idag så flyttar jag min blogg till Fitness for Men. Jag har bloggar på MyShowroom i nästan exakt 3 år nu och det är lite sorgligt men ..."
PUBLICERAT: 2015-04-03, kl: 19:52

Sök bland bloggar hos Twingly

De mest länkade bloggarna i Linköping

1 (1) 2/2
Hej! Den här bloggen drivs av Joakim och Christer. Här försöker vi hålla våra läsare uppdaterade med vår träning.Vi försöker publicera det senaste inom forskning som rör träning och näringslära. Fi... forts.
2 Ny 1/7
3 Ny 1/3
4 Ny 1/1

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Linköping

1 The Neverdies - Sveriges bästa rockband! 15
The Neverdies, Svergies bästa rockband skriver om musiken!
2 Janne A 9
3 Angelica Blick 7
4 you know you love me 6
5 Fyra nyanser av brunt 5
6 AJJABAJJA 5
7 Akvariedagboken (980 liter) 5
8 shapemeup.se 5
9 Elexidor blogg 4
10 Selig.se 4

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Linköping

1 Fyra årstider - mitt liv på landet 44661
~~♥~~Välkommen till Fyra årstider, min dagbok på nätet. Här på bloggen kan du inspireras av inredning, lantlivet, lite mode, min träning, mitt liv som företagare, lchf - 18 kg, eller kanske några k... forts.
2 shapemeup.se 37668
3 Den Svenska Drömmen 5116
4 Peter Blaha - Gladiator och entreprenör 4106
5 glitzy 4053
6 Sofia, day by day 2717
7 Råkost, raw food, levande föda 1571
8 sofsan - familjen cirkus 1563
9 Bakglädje 1272
10 Pierre's Schlager 768

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Linköping

1 Ztreliin.se - RIDSPORTBLOGG 30226
Bloggen handlar om Linn, en 20 årig Gaga-galen tjej som pluggar journalistik. Hon har två hästar, en tävlingshäst och en bästa vän. Tävlingshästen är ett gult palominosto född 2007 vid namn Axélls ... forts.
2 Fox // Raggningsexperten 492
3 - - SportStuff.se - - 136
4 Olof Berg 6
5 CMBruhner.se 6
6 Wictoria Persbrandt 4
7 steVe - Din webbläsares bästa vän! 3
8 Line73 1
9 FightSport.se 1

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Linköping

Mina Tankar

Mina Tankar

Beskrivning: En massa saker händer i mitt liv och tankarna snurrar ständigt, det är aldrig en lugn stund i mitt huvud. Enda sättet att är att skriva ner det. Den här bloggen kommer att innehålla tankar om allt,... forts.
Publiceras av: Rebecca Söderquist. En massa saker händer i mitt liv och tankarna snurrar ständigt, det är aldrig en lugn stund i mit... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Angelica Sandberg - Familj & Foto

Fotografmamma

Beskrivning: Jag är mamma till två underbara döttrar – Leia 5år & Lowa 3år. Sambo med Rickard. Driver egen firma inom fotografering, med inriktning på Bröllop & Kärlek. Här kommer ni kunna läsa om våran vardag ... forts.
Publiceras av: Angelica Sandberg. Lyhörd, social och flexibel. Det är tre ord som beskriver mig, både privat och i min yrkesroll. J... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Bröllopsplatsen

Varför finns Bröllopsplatsen

Beskrivning: Bröllopsplatsen är en webbportal där jag försöker dela med mig av mina vardagstankar inför mitt bröllop. Jag försöker dela med mig av erfaranheter i planering av bröllop och tipps och trix på bröll... forts.
Publiceras av: Bröllopsplatsen. Bröllopsplatsen är min digitala dagbok där jag försöker skriva allmänna tankar inför bröllopet so... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

AlltidFramåt

How bad do you want it?

Beskrivning: Jag heter alltså Marcus, bor i Linköping och är 23 år (snart). En tidigare ”gamer” som har ändrat sin livstil totalt. Från en tid där jag levde på skräpmat och socker, då min träning var att ta mig... forts.
Publiceras av: AlltidFramåt. Vem är jag? Marcus heter jag, 23 år och bor i Linköping. Mitt absolut största intresse är trän... forts.
Ålder: 23
Kategori(er):

Fullständig presentation

Bättre Värld

Veckovisa miljötips

Beskrivning: Bättre Värld är hemsidan med veckovisa miljötips som vill inspirera till vardagliga förändringar som leder till en hållbar framtid.
Publiceras av: Peter Asthamn. Vi som driver Bättre Värld är ett gift par utan barn, bosatta i den vackra lilla staden Vadstena.... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Linköping

Mannen som trodde han var gud (Illusionisten) av John Fowles

PUBLICERAT: 2015-08-04, kl: 10:52
"J ag hittade den här boken i ett antikvariat och en bok med en sådan titel måste man ju bara läsa. Efter ett tag förstod jag att det var Illusionisten av John Fowles. Den första utgåvan av boken på svenska hade titeln Mannen som trodde han var gud ."

Music!

PUBLICERAT: 2015-08-04, kl: 00:33
"I'm back! har dock inte fått min mobil än och har inte hunnit lägga in bilderna från kameran i datorn. Tänkte att jag måste uppdatera med något så jag tänkte lite och nu kommer ni få höra vilken musik som jag lyssnat på extra mycket på sistone. Jag ..."

Tyst

PUBLICERAT: 2015-08-04, kl: 00:05
"Här har det varit tomt. Men det har hänt lite sen igår. Dömt fotboll med Laura och Lovisa, det är duktiga tjejer. Jag, Alex och Ida var och tittade på fotboll när brorsan dömde. Det var kul, han gjorde en bra match. Barnen tittade inte förstås, de hade ..."

Lia packade

PUBLICERAT: 2015-08-03, kl: 22:42
"... jag halsar all din luft och håller andan i en minut jag håller din hand bak och fram och ändå passar dom varann nu vet jag inte ens hur jag ska känna mig för jag har aldrig känt för nån som dig och nu finns det ingen annan mer än du för aldrig att det ..."

When you get hooked on arm-knitting its difficult to stop!...

PUBLICERAT: 2015-08-03, kl: 22:33
"When you get hooked on arm-knitting its difficult to stop! Fiberart, work in ..."