De mest diskuterade nyheterna i Linköping, 8/2 2016

Medborgarhuset totalrenoveras för 675 miljoner (1 blogg)

Böcker är inte allt här i livet, det finns rock också

Män som läser - av Magnus & Mattias
"By C. Ruf – Cornell Joyce Collection , Public Domain “There’s more to life than books you know But not much more, not much more” (Morrissey) Alltsedan David Bowies alldeles för tidiga bortgång har det skrivits mängder om honom. Med all rätt, finns det ..."

Perrelli gör reklam – trots SVT:s förbud: ”Kan vara ett problem” (1 blogg)

Charlotte Perrelli petas som programledare i Melodifestivalen

Pierre's Schlager - av Pierre
"Årets melodifestival kommer ju att programledas av Dina Dirawi , varje vecka med en ny programledarkollega vid sin sida. I raden av programledarstjärnor fanns Charlotte Perrelli som skulle ha blivit Ginas partner under den andra deltävlingen i Malmö. Så ..."

Charlotte Perrelli petas från schlagern (1 blogg)

1223 bloggar i Linköping och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Peter Blaha - Gladiator och entreprenör

Gladiator, inspiratör och entreprenör

Jag har 21 års erfarenhet av styrketräning, har tävlat i alpin skidåkning i 15 år, rugby i 20 år och spelat 17 A-landskamper med Svenska Rugbylandslaget. Nu satsar jag på Crossfit och att ta mig till Crossfit Games som Master år 2017, då jag fyllt 40 år. Jag bloggar främst om min Crossfit-satsning, mina tankar kring träning och Gladiatorerna - min galna karaktär Pansar har väl ingen missat. :) Men jag skriver även om mitt familjeliv med mina tjejer Nicole och Zoe och min fru Jill och annat kul som min rastlösa personlighet hittar på. Häng med så kör vi! Vill ni nå mig för event kan ni maila till: E-post: peter@blaha.se

Pansar bloggen flyttar till Fitness for Men

"MIN BLOGG HAR FLYTTAT HIT: Fitness for Men – Peter Blaha Idag så flyttar jag min blogg till Fitness for Men. Jag har bloggar på MyShowroom i nästan exakt 3 år nu och det är lite sorgligt men ..."
PUBLICERAT: 2015-04-03, kl: 19:52

Sök bland bloggar

De mest länkade bloggarna i Linköping

1 (1) 2/2
En träningsblogg med inslag av bakning, matlagning, tankar, observationer och nära till naturen. Dans och musik slinker också in på ett hörn
2 Ny 1/1
3 Ny 1/1

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Linköping

1 The Neverdies - Sveriges bästa rockband! 15
The Neverdies, Svergies bästa rockband skriver om musiken!
2 Janne A 9
3 Angelica Blick 7
4 you know you love me 6
5 AJJABAJJA 5
6 Fyra nyanser av brunt 5
7 Akvariedagboken (980 liter) 5
8 shapemeup.se 5
9 Selig.se 4
10 Fröken Ida 4

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Linköping

1 shapemeup.se 51839
en portal laddad med träning och inspiration och även ett gäng grymma bloggar
2 Fyra årstider - mitt liv på landet 51592
3 MITT VITA HUS 17787
4 Ida Asperud 6550
5 Pierre's Schlager 5671
6 Den Svenska Drömmen 3784
7 Sofia, day by day 3501
8 Råkost, raw food, levande föda 1960
9 sofsan - familjen cirkus 1691
10 Lilla Lina 1576

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Linköping

1 Ztreliin.se - RIDSPORTBLOGG 31226
Bloggen handlar om Linn, en 20 årig Gaga-galen tjej som pluggar journalistik. Hon har två hästar, en tävlingshäst och en bästa vän. Tävlingshästen är ett gult palominosto född 2007 vid namn Axélls ... forts.
2 Fox // Raggningsexperten 361
3 Colourfulbeautiful 71
4 - - SportStuff.se - - 43
5 Olof Berg 5
6 CMBruhner.se 3
7 steVe - Din webbläsares bästa vän! 2
8 Style & Fun Stuff 1

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Linköping

Amanda Holmertz

Elitdressyr

Beskrivning: Hej! Följ mig och mina hästar, utbildade Grand Prix, MsvB och MsvC, i en satsning mot dressyrtoppen. Alltid med massor av bilder från träning, tävling och vardag. Har just nu fyra hästar i stallet,... forts.
Publiceras av: Amanda Holmertz. Hej! Följ mig och mina hästar, utbildade Grand Prix, MsvB och MsvC, i en satsning mot dressyrtopp... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Ankor på vift

En frihetlig reseblogg!

Beskrivning: Vi har döpt bloggen till ankor på vift eftersom vi har ett mycket stort intresse av frihet och är emot alla former av våld och tvång. Vi försöker därför möta upp frihetliga och bitcoinintresserade ... forts.
Publiceras av: Ulrika och Pontus. Vi är ett par i 30-årsåldern som efter våra forskarutbildningar bestämt oss för att resa runt i v... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Ida Asperud

IDA ASPERUD

Beskrivning: Min blogg har största inriktningen på mode och skönhet då jag är otroligt intresserad utav det. Smink är väl största intresset då jag har en hel samling med olika produkter som testas och visas i b... forts.
Publiceras av: Ida Asperud. Hej! Mitt namn är Ida och jag är just nu 17 år, men fyller 18 nu under året. På min fritid så umg... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

LovisaJacob

Mode, vardagsliv, musik, intressen.

Beskrivning: En blogg, full med mode, vardagsliv, intressen, planer. Skriver om i stort sätt allt mellan himmel och jord, kan ibland stanna inom ett visst område en viss period.
Publiceras av: Lovisa Jacobsson - LovisaJacob. Jag är en glad , sprallig tjej, som föddes i Augusti år 1998 i en liten by utanför Norrköping. Är... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Colourfulbeautiful

Skönhetsblogg - Makeup och Fransförlängning

Beskrivning: Jag heter Anna Ewers och är Diplomerad Makeupartist och Fransstylist. Jag utför olika typer av makeuper, brynplock, bryn- och fransfärg och fransförlängning i min studio i Ekängen, Linköping. J... forts.
Publiceras av: Anna. Jag heter Anna Ewers och är Diplomerad Makeupartist och Fransstylist. Jag utför olika typer av ... forts.
Ålder: 35
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Linköping

Plask!

PUBLICERAT: 2016-02-08, kl: 19:48
"Fick massor med fina bilder av Frida på Deco igår. Ja han är fin i alla fall, allt annat är blött och lerigt.. Här går det inte att vara rädd för vattenpölar!  Även fast det inte är så roligt att rida i, när all utrustning får en lerinpackning, så är ..."

Ta mig tillbaka

PUBLICERAT: 2016-02-08, kl: 19:33
"En dag som denna med otrevligt regn blickar man lätt tillbaka till värmen.. Drömde om vita stränder, brännande sol, sand mellan tårna och färsk frukt. Vill verkligen tillbaka till Afrikas kust som jag senast var i nu vid nyår. Annars så skulle jag inte ..."

trapz och nedre

PUBLICERAT: 2016-02-08, kl: 17:39
"Ett litet myspass. Myspass kallar jag alla pass som man inte är död efter. Trapz, ländrygg och lite sådant tar inte slut på dig som ett squatspass hur mycket du än försöker. Har som sagt kastat in lite trapz nu på sistone för att få till lite mer volym ..."

Hälsa Etik och Lärande

PUBLICERAT: 2016-02-08, kl: 16:48
"De första sju veckorna gick vi HEL-kursen, även känt som "hälsa, etik & lärande". Man blir tilldelad en storbasgrupp och en mindre basgrupp (som de jag redan skrivit om). I storbasgruppen har man ett seminarie om varje ämne, så ett om hälsa och ett om ..."

It's everything I dreamed

PUBLICERAT: 2016-02-08, kl: 16:37
"En tidig måndagmorgon för vissa idag. Hade basgruppsträff på morgonen, det funkade bra må jag säga. Stannade kvar och pluggade lite innan jag gick på ett möte och sen tog bussen hem! Har pluggat på eftermiddagen nu och varvat ner lite med the 100. Ska ..."