De mest diskuterade nyheterna i Luleå, 31/1 2015

Maja Hagerman: Kiruna byggdes inte i obefolkad vildmark (1 blogg)

Och så tycker jag ...

Ögonblick i norr - av Bert Bodin
".. att du ska läsa Maja Hagermans krönika i DN idag . Den ställer kanske en del av dina begrepp på huvudet."

Efterfrågan på ekologisk mat ökar i rekordtakt (1 blogg)

Det finns ljuspunkter

Ögonblick i norr - av Bert Bodin
"Det visar sig att vi i Sverige (Man törs inte skriva "vi svenskar" längre, med risk för att bli kallad rasist.) är världsmästare på ett nytt område. Under 2014 ökade våra köp av ekologiska matvaror med 38 procent! Inte dåligt. Det är alltså världsbäst."

932 bloggar i Luleå och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Gizmolinas

Gizmolinas

I min livsstilsblogg får ni hänga med i mitt liv som stylist, egenföretagare och mamma. Jag bjuder på dagens outfit av båda mig och min dotter, interiörinspiration, shoppingtips och härlig feelgood. Jag älskar allt som förgyller livet och jag kryddar gärna mina dagar med glitter! Ochså brinner jag för att inspirera tjejer till att förverkliga sina drömmar. "If you an dream it, you can do it!".

T.O.R.S.D.A.G.

"Godmorgon fina bloggvänner! Torsdag idag och vi hade med oss akebrett till skolan för de ska på tur . Sen sladdade jag förbi Smoothie Xchange och köpte en fräsch smoothie på väg hem och nu kokar mina ..."
PUBLICERAT: 2015-01-29, kl: 09:17

Helen Doktares blogg

Helen Doktare

Journalist & skribent, Luleå. Har ett förflutet i gruvarbetarkulturen i Kiruna. Bosatt i Luleå mest av en slump. Skriver för att sätta ord på det jag ser och för att förstå och förklara vad livet går ut på. Skriver om Kirunas stadsflytt.

300 döda efter storm i Somalia

"I Somalia stiger dödssiffran efter den kraftiga storm som svepte över Afrikas horn under helgen. På grund av häftigt regnande är delar av den nordöstra regionen Puntland helt översvämmade. 300 ..."
PUBLICERAT: 2013-11-13, kl: 09:16


Vad skriver bloggvärlden om just nu?

De mest länkade bloggarna i Luleå

1 Ny 1/1
Journalist & skribent, Luleå. Har ett förflutet i gruvarbetarkulturen i Kiruna. Bosatt i Luleå mest av en slump. Skriver för att sätta ord på det jag ser och för att förstå och förklara vad livet... forts.
2 Ny 1/1

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Luleå

1 Monstermalla 10
Jag är hjärnkirurgen i min egen värld, V.D på avlivningskliniken som inte existerar och jag skriver om världsnyttiga saker som folk bör läsa. För att lära sig. Och dessutom är jag jävligt tjock.
2 En weirdo's bekännelser 9
3 MaxiMac 7
4 Tanketerroristen 7
5 C A Y D E N S 7
6 Tant Rasch 6
7 Bättre Hockey 6
8 Det perfekta livet 5
9 Ögonblick i norr 4
10 Poker VM - WSOP på svenska 4

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Luleå

1 Gizmolinas 15303
I min livsstilsblogg får ni hänga med i mitt liv som stylist, egenföretagare och mamma. Jag bjuder på dagens outfit av båda mig och min dotter, interiörinspiration, shoppingtips och härlig feelgood... forts.
2 Få lite matro 3634
3 MaxiMac 1962
4 Amanda Jonsson 1816
5 FinaJosefin 1602
6 Mon ami Mió 1540
7 Catarinas blogg - Hemma på min gata i Piteå 1087
8 Ögonblick i norr 685
9 Prinsessan på ärten 632
10 Monstermalla 476

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Luleå

1 LINNÉA- MAMMA TILL EBBA & SIXTEN♡ 4105
Nybliven tvåbarnsmamma som bor i ett hus ute på landet. Älskar att pyssla i stallet och att fotografera.. Kontakt: linnoea_89@hotmail.com
2 Poker VM - WSOP på svenska 3201
3 JAG BLOMMAR ny 900
4 Hafva 585
5 Vägen till en smartare belysning 86
6 Åsa Petersen 79
7 .Gismo - Träningstokig Tjej 67
8 Gnistra i Norr 33
9 Mäkitalos NHL-blogg - Allt om världens bästa liga 30
10 tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp 11

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Luleå

Hanna-Vardag på Södra Maranvägen

Hanna-Vardag på Södra Maranvägen

Beskrivning: Väkommen hit! Här bloggas det om mat och fika, pärlor i små näsor, träning, nattsömnens vara eller icke vara, bilder på tända ljus och allt det andra som hör familje- och vardagslivet till. Liv... forts.
Publiceras av: Hanna Larsson. 27 år. Sambo och tvåbarnsmamma. Gillar att baka, läsa, fota, ÄTA och kolla På Spåret. Gillar ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

sara.devote.se

Hallåj

Beskrivning: Hej! Här bor jag och detta är lite av min avlastningsplats för tankar och vardagligheter. Heter Sara. Mår bra av Sims, hångla, dricka öl i solsken, skratta så magen värker och snusa med datorn på m... forts.
Publiceras av: Sara. Hej! Här bor jag och detta är lite av min avlastningsplats för tankar och vardagligheter. Heter S... forts.
Ålder: 22
Kategori(er):

Fullständig presentation

SonjaPaulina

SonjaPaulina

Beskrivning: I denna blogg kommer ni att läsa mycket om min vardag och graviditet men också inspireras av veganism, hälsa, träning, politik och mat Kontakt: SonjaPaulina@hotmail.com
Publiceras av: SonjaPaulina. Välkommen till min blogg! Paulina heter jag och är född - 90. I denna blogg kommer ni att läsa my... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

En blogg om mig och livet runt omkring

.

Beskrivning: Bloggen där jag berättar om min vardag och andra roliga tokigheter :)
Publiceras av: Angelica Eriksson. En snart 21 årig tjej från Piteå som bloggar om vardagen och allt mellan himmel och jord.
Kategori(er):

Fullständig presentation

VMP

Min blogg

Beskrivning: Hej! Vad kul att du just hittat hit. Jag är en tjej på 11 vårar som heter Emmy. I min blogg kommer du att få följa min vardag och bekanta dig med min häst Moate Lad! /Emmy
Publiceras av: Emmy mörk. Hej! Kul att du hittat till mig. Jag är 10 år och har ett brinnade intresse för hästar! På min bl... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Luleå

Invigning på badhuset

PUBLICERAT: 2015-01-31, kl: 18:50
"Tänk er ett badhus som har varit stängt för renovering i typ ett år. Tänk er att de har invigningsdag. Då kan man tänka sig att det bara är idioter som kommer på att de ska åka dit på invigningsdagen när det dessutom är gratis. Så var det också. Massor ..."

Sitter fast

PUBLICERAT: 2015-01-31, kl: 18:43
"Sitter här och längtar mig bort till framtiden :) Jag är så jäkla sugen på att köpa en lägenhet och nya möbler och allt! Inreda och fixa precis så som man själv vill ha det. Tycker inte om att hyra. Vill ha nya tapeter, nya köksluckor, måla om och allt ..."

Betsla upp?

PUBLICERAT: 2015-01-31, kl: 18:03
"Jag behöver hjälp! Hoppade Lilleman idag och han har fått så mycket energi och styrka så jag klarar inte riktigt av att rida honom när de är dags för hoppningen. Nu funderar jag på att betsla upp honom, rider ju vanligtvis alltid på vanligt tredelat och ..."

Om en timme ...

PUBLICERAT: 2015-01-31, kl: 17:51
".. kommer gästerna. Det blir soppkök ikväll. Enkelt och gott. Nästan vegetariskt. Mycket surr. Goda viner. Kaffe och cognac. Så blir det."

Pizzamiddag med bebisIris.

PUBLICERAT: 2015-01-31, kl: 17:19
"Iris är lätt den bästa bebisen i världen på att äta pizza, hon SVEPER. Kass bedrift, men ändå. Sen går hon på tillbehören. - Läs hela inlägget ..."