De mest diskuterade nyheterna i Luleå, 4/3 2015

Kristofer Ahlström: Huvudstadens medier vidgar klyftan mellan stad och land (1 blogg)

Jag - en lantis

Ögonblick i norr - av Bert Bodin
"Vill bara rekommendera ett par artiklar ur dagens DN, Kultur. Det handlar bland annat om hur "vi lantisar" blir sedda från huvudstadens medieghetto. Då kan man ju invända att även DN hör till den inlåsta kategorin. Men här öppnas en liten dörr, då ..."

”Storstaden har blivit norm” (1 blogg)

Jag - en lantis

Ögonblick i norr - av Bert Bodin
"Vill bara rekommendera ett par artiklar ur dagens DN, Kultur. Det handlar bland annat om hur "vi lantisar" blir sedda från huvudstadens medieghetto. Då kan man ju invända att även DN hör till den inlåsta kategorin. Men här öppnas en liten dörr, då ..."

Inga svenska hädelselagar (1 blogg)

Emmy till svenska barnprogrammet ”Wild kids” (1 blogg)

”Religionen bidrar inte till ett bättre samhälle” (1 blogg)

931 bloggar i Luleå och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Gizmolinas

Gizmolinas

I min livsstilsblogg får ni hänga med i mitt liv som stylist, egenföretagare och mamma. Jag bjuder på dagens outfit av båda mig och min dotter, interiörinspiration, shoppingtips och härlig feelgood. Jag älskar allt som förgyller livet och jag kryddar gärna mina dagar med glitter! Ochså brinner jag för att inspirera tjejer till att förverkliga sina drömmar. "If you an dream it, you can do it!".

A WORK IN PROGRESS.

"My workplace is a work in progress with a lot of work in it, Ha, ha, Anyway – här hänger jag i kväll och går igenom tråkigt pappersarbete, i min lilla kontorskrok som börjar ta form. Och ja, det är ..."
PUBLICERAT: 2015-03-02, kl: 22:14

Helen Doktares blogg

Helen Doktare

Journalist & skribent, Luleå. Har ett förflutet i gruvarbetarkulturen i Kiruna. Bosatt i Luleå mest av en slump. Skriver för att sätta ord på det jag ser och för att förstå och förklara vad livet går ut på. Skriver om Kirunas stadsflytt.

300 döda efter storm i Somalia

"I Somalia stiger dödssiffran efter den kraftiga storm som svepte över Afrikas horn under helgen. På grund av häftigt regnande är delar av den nordöstra regionen Puntland helt översvämmade. 300 ..."
PUBLICERAT: 2013-11-13, kl: 09:16


Vad skriver bloggvärlden om just nu?

De mest länkade bloggarna i Luleå

1 (2) 1/1
Här samlar jag mina virkade projekt, en massa inspiration och virkbeskrivningar.

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Luleå

1 Monstermalla 10
Jag är hjärnkirurgen i min egen värld, V.D på avlivningskliniken som inte existerar och jag skriver om världsnyttiga saker som folk bör läsa. För att lära sig. Och dessutom är jag jävligt tjock.
2 En weirdo's bekännelser 9
3 MaxiMac 7
4 Tanketerroristen 7
5 C A Y D E N S 7
6 Tant Rasch 6
7 Bättre Hockey 6
8 Det perfekta livet 5
9 Ögonblick i norr 4
10 Poker VM - WSOP på svenska 4

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Luleå

1 Gizmolinas 13320
I min livsstilsblogg får ni hänga med i mitt liv som stylist, egenföretagare och mamma. Jag bjuder på dagens outfit av båda mig och min dotter, interiörinspiration, shoppingtips och härlig feelgood... forts.
2 Få lite matro 2706
3 MaxiMac 2454
4 Mon ami Mió 1482
5 FinaJosefin 1400
6 Amanda Jonsson 1289
7 Catarinas blogg - Hemma på min gata i Piteå 867
8 Ögonblick i norr 573
9 Prinsessan på ärten 515
10 Monstermalla 346

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Luleå

1 LINNÉA- MAMMA TILL EBBA & SIXTEN♡ 3672
Nybliven tvåbarnsmamma som bor i ett hus ute på landet. Älskar att pyssla i stallet och att fotografera.. Kontakt: linnoea_89@hotmail.com
2 Poker VM - WSOP på svenska 1665
3 JAG BLOMMAR ny 501
4 Hafva 479
5 Vägen till en smartare belysning 72
6 Åsa Petersen 52
7 .Gismo - Träningstokig Tjej 46
8 Mäkitalos NHL-blogg - Allt om världens bästa liga 24
9 Gnistra i Norr 22
10 tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp 9

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Luleå

cezia

Mitt liv med IBS

Beskrivning: Hej där!:D Jag heter Cecilia och jag är 20 år. I min blogg berättar jag om min sjukdom IBS. För tre år sedan fick jag diagnosen IBS (irritable bowel syndrome) Jag skriver om hur jag lär mig att lev... forts.
Publiceras av: Cicci. Hej där!:D Jag heter Cecilia och jag är 20 år. I min blogg berättar jag om min sjukdom IBS. För t... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Hanna-Vardag på Södra Maranvägen

Hanna-Vardag på Södra Maranvägen

Beskrivning: Väkommen hit! Här bloggas det om mat och fika, pärlor i små näsor, träning, nattsömnens vara eller icke vara, bilder på tända ljus och allt det andra som hör familje- och vardagslivet till. Liv... forts.
Publiceras av: Hanna Larsson. 27 år. Sambo och tvåbarnsmamma. Gillar att baka, läsa, fota, ÄTA och kolla På Spåret. Gillar ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

sara.devote.se

Hallåj

Beskrivning: Hej! Här bor jag och detta är lite av min avlastningsplats för tankar och vardagligheter. Heter Sara. Mår bra av Sims, hångla, dricka öl i solsken, skratta så magen värker och snusa med datorn på m... forts.
Publiceras av: Sara. Hej! Här bor jag och detta är lite av min avlastningsplats för tankar och vardagligheter. Heter S... forts.
Ålder: 22
Kategori(er):

Fullständig presentation

SonjaPaulina

SonjaPaulina

Beskrivning: I denna blogg kommer ni att läsa mycket om min vardag och graviditet men också inspireras av veganism, hälsa, träning, politik och mat Kontakt: SonjaPaulina@hotmail.com
Publiceras av: SonjaPaulina. Välkommen till min blogg! Paulina heter jag och är född - 90. I denna blogg kommer ni att läsa my... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

En blogg om mig och livet runt omkring

.

Beskrivning: Bloggen där jag berättar om min vardag och andra roliga tokigheter :)
Publiceras av: Angelica Eriksson. En snart 21 årig tjej från Piteå som bloggar om vardagen och allt mellan himmel och jord.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Luleå

Hemma på 157:an

PUBLICERAT: 2015-03-03, kl: 22:32
".. efter att ha målat, målat och åter målat mest hela dagen (idag tog vi oss an personalskrubben) så kände jag mig ganska mör när jag kom hem. Fixade min middag (dom andra hade redan ätit), åt den och sedan satt jag ner en stund och bara slappade.. det ..."

Margrethe skålar i turkost

PUBLICERAT: 2015-03-03, kl: 20:53
"Jag fyndade skålar på en köp och sälj sida. Två stycken margretheskålar i turkost. 1,5 och 2 liters. Kolla så väldigt bra de matchar kökstapeten. Samt extra mått. Jag har funderat på att köpa fler skålar och fler måttsatser, så slipper man diska lite ..."

Lillbippin

PUBLICERAT: 2015-03-03, kl: 20:05
"Ja kanske det, vad kul! Har anonym något namn? ;-) Hej! Vi har skaffat ridhuskort så det invigde vi idag. Började med Thor och Pippin. Pippin kändes väldigt fin idag vilket var kul då han känts så nedstämd. Red lite korta skänkelvikningar in och ut från ..."

.. jag summerar arbetsdagen..

PUBLICERAT: 2015-03-03, kl: 19:57
".. en ganska lugn tisdag. Kunderna kikade in fortlöpande, men rusherna uteblev. En hel del paket fick Linda slå in, hon har blivit en fena på det där nu! Att komma med tips på dopgåvor, eller födelsedagspresenter till barn i olika åldrar, samt hjälpa ..."