De mest diskuterade nyheterna i Örebro, 9/2 2016

Mia Törnblom: 10 steg till bättre självkänsla! (1 blogg)

Älska er själva inifrån och ut!

I en värld full av liv - av Louise Emilia
"Självkänsla är något som man idag inte värderar högt nog idag. Det är i alla fall det intryck jag fått av dagens samhälle. Så mycket hat, trakasserier och avundsjuka som cirkulerar dagligen bland oss. Jag är min bästa vän och jag kan ärligt säga att jag ..."

Tusentals kvinnor i upprop mot rasism (1 blogg)

#INTEERKVINNA

I en värld full av liv - av Louise Emilia
"Det är fantastiskt hur mycket en #hashtag kan uppröra människor. Ett perfekt exempel är den nya hashtaggen #inteerkvinna där kvinnor säger ifrån och tar avstånd från rasism. Vi lever idag i ett splittrat samhälle som domineras av media. Friheten på ..."

1355 bloggar i Örebro och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan

Illustratör - Mattias Käll illustration

Om bloggen

I bloggen berättar jag om mitt liv som illustratör för reklambyråer, tidningar och bokförlag. Jag visar saker som jag gjort och sådant som inspirerar mig.

Illustrationerna har flyttat

"Kul att du hittade hit. Det blev rätt men ändå lite fel. Jag har flyttat min hemsida hit. Där blev allt lite snyggare och enklare att ..."
PUBLICERAT: 2015-10-23, kl: 16:09

Sök bland bloggar

De mest länkade bloggarna i Örebro

1 (1) 6/4
Vill du hitta din träningsglädje? Här hittar du tips på hur du bibehåller motivationen, upprätthåller en god och sund kost och får massor av inspiration och tips för en sann träningsglädje! :)
2 (2) 3/3
3 (4) 2/18
4 Ny 1/1
5 Ny 1/1

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Örebro

1 CAROLA`S 31
Skriver om dagliga händelser och funderingar,kampen att bli frisk om vägen tillbaka. Mina barn 2 av dom på väg in i tonåren, och minstingen i värsta 6-årstrotsen, vovven.
2 MammaSara.se 20
3 Vipblogg.se 13
4 Emmestar.se 11
5 Mercid - döv och bög 10
6 Jomari.se 9
7 . 8
8 Björns blogg - www.bjornolsson.se 7
9 Dawn of the blogg 7
10 Pelles Personliga punkt se 6

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Örebro

1 Therese Wickman 21896
Therese- tvåbarnsmamma samt bonusmamma och sambo med min blivande man. Driver eget företag `Älskade Ungar`en barnmässa som anordnas i Örebro varje höst. Häng med i bloggen i vårt liv som nyblivna ... forts.
2 Emilia Angergård - Fashion And Lifestyleblogger 8126
3 Helenas s enkla vardag 6327
4 juliawrotethis 3868
5 Klokegård - Designa Ditt Liv! 2209
6 Sophie Jonsson - DJEF 1368
7 Från Stockholm till vägens slut 1173
8 Jonna Carlsson - DJEF 1159
9 vevvs 1116
10 Ebba Bolin - DJEF 781

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Örebro

1 MATPLATSEN 91011
Härliga recept med bilder på vardagsmat, festmat, restaurangbesök och godsaker. Snabblagat, avancerat, långkok, superenkelt, bakat, gratinerat, allt du kan tänka dig! Blandat med feelgood, inrednin... forts.
2 dagensskiva.com 6499
3 ClaesOchSussie 1125
4 Emma Isosalo 900
5 Esmeralda71 788
6 Tellis 389
7 Reach Your Goal 322
8 Islycka - Örebros största Islandshästblogg - 67
9 Kaosets Gudinna 55
10 Miss Bill - The bitch is Back 19

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Örebro

GRÄSBERG | Skönhet & mode

Vad skriver jag om i bloggen?

Beskrivning: I min blogg skriver jag om vad jag gör på dagarna och vad som händer i skolan. Jag bloggar också mycket om mode och skönhet och ger massa tips om olika grejer.
Publiceras av: Cajsa Gräsberg. Jag är snart 17 år och går första året på ekonomiprogrammet på Thorén Business School i Örebro. P... forts.
Ålder: 46
Kategori(er):

Fullständig presentation

Way of Success

Träningsblogg för alla

Beskrivning: Inspiration och motivation till träning. Följ en som redan har gått ner 59kg och få tipsen och motivationen till att göra samma sak.
Publiceras av: Mikael Lundin. Mikael, 19 år från Örebro. Gått ner 59kg och tränar på gym sex dagar i veckan. Målet med min blog... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Hund-Lycka

Glada hundbloggen

Beskrivning: Här kan du se bilder på och läsa om alla möjliga hundraser, få idéer till träning, få läsa inlägg med olika intressanta teman osv. Förstås innebär livet med hund en hel del lattjo situationer som l... forts.
Publiceras av: Therese. Här kan du se bilder på och läsa om alla möjliga hundraser, få idéer till träning, få läsa inlägg... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Fitforever

Vältränad för alltid

Beskrivning: Inspiration, motivation, träning och humor i en salig blandning. Om fitnessträning, muskelbyggnad och målinriktad träning när ungdomsåren är häck väck.
Publiceras av: pia. En blogg om livet i allmänhet och träning i synnerhet. I år fyller jag 58 år och är i bättre form... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

I en värld full av liv

Varför jag bloggar

Beskrivning: Jag har likt många andra en stark drivkraft att uttrycka mig och det är därför jag bloggar. Självkänsla och lycka i livet är otroligt viktigt och det kommer vara som en röd tråd i bloggen samtidigt... forts.
Publiceras av: Louise Emilia. Louise Emilia Andersson, estetiskt lagd tjej som älskar foto, skönhet och jag älskar livet. Jag v... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Örebro

Bygg en enkel bro

PUBLICERAT: 2016-02-09, kl: 14:27
"Det här diket är inte bredare än att det går att hoppa över. Men en enkel bro underlättar betydligt – det går nu att köra över med en skottkärra och man besparar sig enstaka våta fötter. Vintertid är snickartid och nu har jag gjort klart ett av mina ..."

Utsikten

PUBLICERAT: 2016-02-09, kl: 13:32
"I dag har jag platt sängläge. Feber, hosta och dunkande huvudvärk. Orkar knappt ta mig upp på toa, då känner jag mig illamående också. Har ätit lite fil (inte så gott som jag trodde det skulle vara) och en halv kopp te. Fy, vad jag gnäller. Det är väl ..."

Do what you love!

PUBLICERAT: 2016-02-09, kl: 13:00
"​Gör det du älskar är budskapet idag. Inget är viktigare än att vara lycklig och göra det man älskar. Kärlek är det som jag tror är vägen till sann lycka och framgång. Ibland tror jag vi är för dåliga på att ta oss tid för det vi älskar. Vi lever i ett ..."

SILVER RAIN

PUBLICERAT: 2016-02-09, kl: 12:00
"Det här härliga doftljuset har jag köpt på Cervera. Det doftar så himla fräscht, typ som nytvättat."

fave breakfast

PUBLICERAT: 2016-02-09, kl: 11:59
"Hej på er! Åh igår var en lite stressig men skön dag. Jag vaknade upp hos Frida, vi åt frukost för att sedan fixa oss. Vi skulle åka till stan för att shoppa lite snabbt och Frida skulle söka jobb. På vägen dit svängde vi förbi Maxi och hämtade två ..."