De mest diskuterade nyheterna i Västerås, 11/2 2016

Så kommer nya höghastighetståget att färdas (1 blogg)

Höghastighetståg

Grevad Lux - av Niklas Wiklander
"... http://www.dn.se/ekonomi/sa-kommer-nya-hoghastighetstaget-att-fardas/ Prisuppskattningen har ett spann på +/- 70 000 miljoner svenska kronor. Inte speciellt exakt än så länge. Men eftersom den övre gränsen har satts till 330 miljarder kronor vågar jag ..."

1526 bloggar i Västerås och närliggande orter

(Klicka på kartan för att se bloggar från en viss ort)
Sätt din blogg på kartan
Sök bland bloggar

De mest länkade bloggarna i Västerås

1 (1) 3/3
En blogg om böcker utan bäst-före-datum. Recensioner, lästips, dikter, kommentarer och tankar kring böcker och litteratur. Boknyheter, klassiker och godbitar ur bokvärlden.
2 (3) 1/1
3 Ny 1/1

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)

» Hela listan

Mest vald som favorit i Västerås

1 Offer jag?...vad snackar du om? 32
Om mig, min sessa med Downs syndrom, mina andra barn och om hur någons missbruk påverkar barnen.
2 Vera 20
3 Offer jag? Vad snackar du om? 10
4 Lotten Bergman 9
5 FredrikPettersson.NU 9
6 @ggelito 8
7 MKs blogg 7
8 Yax 7
9 Cattansstrofhörna 6
10 Amanda Eklund 6

(Siffrorna anger antalet medlemmar på Bloggportalen som valt bloggen som favorit.)

» Hela listan

Mest besökta privata bloggarna i Västerås

1 HOUSE of PHILIA 116704
Jag är en positiv mamma, med ett mycket stort inredningsintresse, som med min sajt vill dela med mig lite av mitt liv och mitt hem i Småstaden. Jag hoppas att min lifestyleblogg ska vara inspireran... forts.
2 Showlife 3046
3 Kökschefen.nu 2903
4 Cykelkatten 1072
5 *Marlene Zufic* 748
6 Bokmania 711
7 LindaHemrell 664
8 ninniesodergren.se 657
9 Kaosredan 503
10 Isabelhakansson.se 443

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Mest besökta proffsbloggarna i Västerås

1 FRENNIFER 4966
Den 26 juli 2014 gifte vi oss i Skultuna kyrka och i höst väntar vi vårt första barn. Det har varit och kommer att bli ett händelserikt år! Vi är glada att du har hittat till vår blogg. När vi trä... forts.
2 Ulrika Gabriel Coach & Inspiratör 961
3 Little Bliss 128
4 Elisa Sivén 80
5 Vera 23
6 Malin Welin 21
7 Annsoh - lite annorlunda lite bättre 16
8 Etrendstore.se - Sveriges Coolaste Prylar! 14
9 Snacka Om Sex! 10
10 Västerås sportblogg 8

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan

Senast registrerade bloggar i Västerås

MatildasMammablogg

Matildas liv!

Beskrivning: Hej, Matilda heter jag och är 21 år, mamma till M född november -13, gift med underbara J. Har nyligen flyttat tillbaka till hemtrakterna efter nästan 3 år i Norge. Dottern har nyligen börjat på et... forts.
Publiceras av: Matilda Martinsson. Hej, Matilda heter jag och är 21 år, mamma till M född november -13, gift med underbara J. Har ny... forts.
Ålder: 46
Kategori(er):

Fullständig presentation

Gamsahoodia

Lagomhipster

Beskrivning: Lite långsamlyx och lagomhipster. Friluftsliv och adrenalinkickar. Gjutjärnsgryta, limstift och cykelpump. Lite loppis då och då.
Publiceras av: Malin. 27 årig småstadstjej som bor på en vind. Sjusköterskestudent som vill ha adrenalinkickar. Lite la... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Elisa-Jen

Elisa-Jen

Beskrivning: Elisa-Jen är båda mina namn ihopkopplade, så det var ett enkelt val och så ett snyggt alias såklart! Jag skriver om allt som folk tycker är intressant och som man bara måste läsa om, helt enkelt.
Publiceras av: Elisa-Jen. Elisa-Jen. Bloggar om allt möjligt, men inriktar mig mestadels på det som intresserar mig själv o... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Elisa Sivén

SKÖNHET, MODE, INREDNING, YOUTUBE

Beskrivning: skönhet, mode, inredning, livstilen med sambo, hund, katter, fashion weeks, youtube kanal, inspiration och tutorials!
Publiceras av: Elisa. jag blir överlycklig när de trillar ner smink eller hårprodukter i brevlådan, gosar sönder med va... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Vandringsbloggen

Vandringsbloggen - Sveriges största blogg om vandring

Beskrivning: Sedan 2013 driver jag Sveriges största blogg om Vandring med syfte att inspirera fler att ta sig ut i naturen. Här kan du läsa om allt från Spritkök till skavsår. Med praktiska tips och råd, produk... forts.
Publiceras av: Angeliqa Mejstedt. Med denna blogg vill jag dela med mig av mina bästa tips till ett enkelt friluftsliv som passar a... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nypublicerade blogginlägg i Västerås

A MIX OF CARDIO & STRENGTH

PUBLICERAT: 2016-02-10, kl: 22:58
"Kvällens wod bestod av mycket kondition och kroppsvikt övningar. Jag gillar den nya instruktören, hans upplägg hittills har varit väldigt roliga & härliga! Ikväll åkte nya nike tröjan på. Vet inte riktigt varför jag inte haft på mig den tidigare. Köpte ..."

Lego Marvel’s Avengers Recension

PUBLICERAT: 2016-02-10, kl: 21:07
"Det var väldigt länge sedan jag spelade ett Lego-spel maniskt. Höjdpunkten på min karriär var när jag (i alla fall enligt mig själv) kunde titulera mig som stormästare i det klassiska Lego Racers från 1999. Jag spöade alla mina klasskamrater i ..."

Trött idag

PUBLICERAT: 2016-02-10, kl: 19:25
"Jag vet inte om det är vädret eller vad det nu är..Men dom två senaste dagarna har jag varit så otroligt trött hela dagarna.. Igår var det hemskt att vakna och kliva upp ur sängen, ville inget hellre än att somna om haha. Och imorse var jag nästan ännu ..."

Bomberjackets and chanelbags

PUBLICERAT: 2016-02-10, kl: 19:19
"// Jacket ELLY PISTOL / Pants HERE / T-shirt H&M / Bag CHANEL // Är just nu påväg till Stockholm för att gå på bio med Louise, en tjejkompis jag hängde en del med när jag bodde i Dubai. Ska bli så kul att träffa henne igen, vi har inte setts sen ..."

Onsdag

PUBLICERAT: 2016-02-10, kl: 19:00
"Idag skulle jag köra verkstadståget till Örebro igen, så efter att har ringt till Lokledningen i Hagalund strax efter åtta gick jag ut till spår 35 där mitt Rc6-lok samt två personvagnar stod klargjorda och väntade. När jag kollat att allt var ok med ..."