Guide för att länka till Twinglys kunder

Alla företag som använder Twingly uppskattar att du bloggar om dem, deras produkter eller deras artiklar. Genom att synas på deras site (i så kallade widgetar) får du nya läsare och trafik från företaget. Dessutom hjälper du andra besökare av siten med köpråd för en produkt, med fördjupning av en artikel eller med information om siten. För att synas i widgeten på siten med ditt inlägg så måste du länka till produktsidan, artikeln eller siten du bloggar om. Det gör du enklast genom följande steg:

  • Kopiera länken från företagets sida som du bloggar om (produktsida eller artikelsida). Vissa e-handlare har blogga rutor eller knappar med färdig kod som du kan kopiera, då får du länk till och bild på produkten på en och samma gång.
  • Klistra in länken eller kodsnutten i din blogg. Företagen uppskattar som du döper länken till något som relaterar till produkten eller artikeln, t.ex produktens namn eller artikelns rubrik.
  • Är din blogg registrerad på Bloggportalen kommer den automatiskt komma upp i widgeten på siten men om du vill få upp den direkt (inom 5 min) så kan du pinga din blogg här:

Lycka till!

Här kan du synas med din blogg:

E-handel

Resor

Bokförlag

Mässor & Evenemang

Mat & Dryck

Hälsa & Sport

Mode & Livsstil

Musik & Underhållning

Nyhetssidor

Presstjänster

Radio & TV

IT & Digital

Vetenskap

Ekonomi & Juridik

Motor

Kommuner

Politik

Organisationer