De mest länkade bloggarna i kategorin Feminism

Skepchick.se

Snille, smak, skepticism

Beskrivning: Skepchick.se är en svensk systersida till den framgångsrika internationella bloggen Skepchick.org. Vi bloggar om allt möjligt som tangerar skepticism, från vetenskap till villfarelser, ibland ur et... forts.
Publiceras av: Skepchick.se. Skepchick.se drivs av ett gäng kvinnor med olika bakgrunder och intressen som alla delar ett star... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

5 bloggar länkade till "Skepchick.se" för mer än en månad sedan:

Falsk statistik?

PUBLICERAT: 2012-09-14, kl: 08:29
"Statistik är livsviktigt. Den ger oss en sammanfattande överblick och förståelse av verkligheten, för att kunna göra bra bedömningar inom politik, medicin, folkhälsa, ekonomi och forskning. Bra statistik lyfter fram det väsentliga, och där är kruxet – ..."

Den viktigaste bloggartikeln du kan skriva

PUBLICERAT: 2012-04-14, kl: 11:46
"Den viktigaste bloggpost du någonsin kan skriva är hur en människa blir frälst. Något viktigare kan du faktiskt inte skriva. Det finns en hel del bloggar på nätet som av olika anledningar nämner om Jesus. I fotnoten här nedan har jag listat flera. Det ..."

Bilder från Harmoni-Expo

PUBLICERAT: 2011-04-16, kl: 14:00
"Förraförra helgen var lite… speciell. Lördagen gick i skepticismens tecken med Vetenskap och Folkbildnings årskonferens och Skeptikerpub Sthlm . På söndag var ju jag och Charmkvark publik i Uri Gellers Fenomen , men jag hann också med en ännu ..."

Sånt du tror du vet: Del 1 – fun with statistics

PUBLICERAT: 2011-04-08, kl: 15:05
"The Hasse Aro fallacy ”Blixten slår aldrig ner på samma ställe två gånger” är ju ett talesätt som man hör ibland. Det finns många varianter av detta påstående, exempelvis det som Hasse Aro levererade när han i Efterlyst lugnade en ung tjej som hade ..."

Då har jag valt barnens gymnasieskola

PUBLICERAT: 2011-03-29, kl: 10:20
"Det här låter ju helt perfekt. Raising kids to be proper Swedish lillgammalt kristna. Om det nu är så bra alltihopa, varför ryser jag i hela kroppen av obehag? ( Cred till Charmkvark som lade upp länk till filmen på Skepchickbloggen."

Jämställdhet, vad är det?

PUBLICERAT: 2011-02-26, kl: 13:00
"Område som diskuteras flitigt i dagens samhälle är jämställdhet och feminism. Det är ett par viktiga områden som jag ännu inte berört här i min blogg. I den poddradio jag nämnde i föregående inlägg, skeptikerpodden , pratades det en del om feminism i ..."

De mest länkade bloggarna i kategorin Feminism

1 (4) 3 bloggar länkar till 3 inlägg
Peppe är egentligen ganska ointresserad av barn, åtminstone var hon det fram tills hon och hennes man Magnus fick Vidar, som visade sig vara en skön typ. Peppe bloggar om vardagen med en liten son, om jämställdhet och om den identitetskris som uppstod då hon plötsligt måste ta ett avbrott i karriären som chefredaktör för att istället jobba som mor. Peppe bor i Rödbergen och har för tillfället inga planer på att flytta till ett radhus i förorten - trots att hon fått barn.
2 (2) - 3 bloggar länkar till 1 inlägg
3 Ny 1 blogg länkar till 13 inlägg
4 (12) 1 blogg länkar till 4 inlägg
5 (6) 1 blogg länkar till 3 inlägg
6 (10) 1 blogg länkar till 1 inlägg
7 (7) - 1 blogg länkar till 1 inlägg
8 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg
9 (9) - 1 blogg länkar till 1 inlägg
10 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg
11 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg
12 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg
13 (3) 1 blogg länkar till 1 inlägg
14 (15) 1 blogg länkar till 1 inlägg

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)