De mest länkade bloggarna i Linköping

JustDoIt

Om bloggen

Beskrivning: Hej! Den här bloggen drivs av Joakim och Christer. Här försöker vi hålla våra läsare uppdaterade med vår träning.Vi försöker publicera det senaste inom forskning som rör träning och näringslära. Fi... forts.
Publiceras av: JustDoIt. Hej! Den här bloggen drivs av Joakim och Christer. Här försöker vi hålla våra läsare uppdaterade ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

5 bloggar länkade till "JustDoIt" för mer än en månad sedan:

Vad ger bäst resultat?

PUBLICERAT: 2014-02-20, kl: 08:00
"Sprint i upp- och nedförsbackar mycket effektivare än horisontell sprint. I en studie som gjorts på 54 idrotts och fysik stundenter visar att löpträning i uppförsbacke var mycket bättre än träning horisontellt. Testpersonerna fick under 8 veckor träna ..."

Jocke reder ut allt om aminosyror

PUBLICERAT: 2014-01-22, kl: 08:00
"Vad är det för skillnad mellan BCAA och EAA? Hur mycket ska man ta och när? Joakim Svarar på frågor om aminosyror. Har du en fråga? Till ..."

Bästa träningen för baksida lår

PUBLICERAT: 2013-11-20, kl: 08:00
"Nu har man tittat lite närmare på baksida lår med dess kringliggande muskulatur och vilka övningar som aktiverar musklerna bäst. I studien jämnför man lår curl, raka marklyft (med lätt böjda ben och faller med rumpan bakåt, romanian deadlift), ..."

Världens vanligaste drog – Koffein

PUBLICERAT: 2013-07-07, kl: 00:17
"Koffein är världens vanligaste ”drog” men många vet inte allt för mycket om koffein och hur det påverkar oss. Folk inom träningsvärlden ser ofta till alla positiva resultat koffein medför sig men missar ibland att tänka på vilka hälsoeffekter det har, ..."

Fungerar fettförbrännande kosttillskott?

PUBLICERAT: 2013-05-26, kl: 20:34
"Begreppet ”fettförbrännare” används för att beskriva kosttillskott som påstås akut öka fettförbränningen eller energi åtgången, försämra upptaget av fett, öka viktminskning, ökad fettoxidation under träning, eller på något sätt orsaka långvariga ..."

Kyl ner händerna och orka mer

PUBLICERAT: 2013-05-02, kl: 10:42
"Att kyla ned händerna under träning gör dig mer uthållig i tex. chins, bänkpress mm. Detta beror på att det finns ett samband mellan din inre temperatur och utmattning, prestationsförmåga. Joakim har testat det här själv och det stämmer, kyler du ned ..."

Kommentarer till Dagens kost av Sofhie

PUBLICERAT: 2013-04-25, kl: 08:27
"Bara av att läsa ”kokospudding” tillverkade munnen ett överflöd av saliv. Heaven in a bowl kan kan jag tänka mig Sv; Det är ärligt talat en ren soppa det där med eaa & bcaa men man kan otroligt kortfattat säga att EAA innehåller sju olika aminosyror och ..."

Känna var man tappar fett

PUBLICERAT: 2013-04-21, kl: 12:36
"Det här var ju faktiskt lite roligt. Att man kan känna var man tappar fett just nu. O ja, efter att jag läste det så har jag suttit o rullat huden på mina "problemområden" (vilket ju är större delen av kroppen för tillfället, men ändå :P). O om det nu ..."

Är aspartam farligt?

PUBLICERAT: 2013-04-01, kl: 18:21
"Enligt EFSA (European Food Safety Authority) är det inte det efter att ha gjort vetenskapliga tester. För att det ska vara skadligt måste man få i sig väldigt stora mängder varje dag vilket i stort sett är omöjligt. Läs hela artikeln ..."

Behöver du proteintillskott?

PUBLICERAT: 2013-03-05, kl: 19:51
"Många överkonsumerar protein som tillskott, det är inte maten som bygger muskler. Når du ditt energibehov du behöver så kommer inte extra protein ge dig mer muskler. Det är inte så att du äter 400 gram protein om dagen och lägger på dig 400 gram muskler."

De mest länkade bloggarna i Linköping

1 (2) 2 bloggar länkar till 1 inlägg
I min blogg finner ni allt från mode, musik, egentagna foton till egenskrivna texter.enjoy!
2 Ny 1 blogg länkar till 2 inlägg
3 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg
4 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg
5 (3) 1 blogg länkar till 1 inlägg

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)