De mest länkade bloggarna i Linköping

JustDoIt

Om bloggen

Beskrivning: Hej! Den här bloggen drivs av Joakim och Christer. Här försöker vi hålla våra läsare uppdaterade med vår träning.Vi försöker publicera det senaste inom forskning som rör träning och näringslära. Fi... forts.
Publiceras av: JustDoIt. Hej! Den här bloggen drivs av Joakim och Christer. Här försöker vi hålla våra läsare uppdaterade ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

6 bloggar länkade till "JustDoIt" för mer än en månad sedan:

BENTRÄNING

PUBLICERAT: 2015-07-29, kl: 10:17
"Hur ser min benträning ut? Bas Jag börjar alltid mina benpass med en basövning, helst vanliga knäböj. Här brukar jag arbeta mig upp på en lite tyngre vikt. De 5 första seten brukar jag ligga mellan 3-6 repetitioner, just för att aktivera nervsystemet ..."

Hur man bygger triceps

PUBLICERAT: 2015-07-29, kl: 08:00
"Du kämpar på med triceps i gymmet men det händer inte så mycket med tillväxten? Då kan vi rekommendera det här>> inlägget där Joakim visar en bra övning för att öka i ..."

Hur man tränar axlar

PUBLICERAT: 2015-06-24, kl: 07:37
"Joakim ”JustDoIt” skriver i sin blogg om hur man lättast bygger axlar. För att spana in film och text klicka ..."

Hur man slipar till formen

PUBLICERAT: 2015-04-13, kl: 10:09
"Det kommer inte mycket frågor just nu om hur man slipar till formen inför sommaren. Ni hittar en bra ”manual” hos ..."

Kläm ut det sista i triceps

PUBLICERAT: 2015-03-31, kl: 12:14
"JustDoIt-bloggen skriver: Det finns en del övningar som passar sig riktigt bra i slutet av tex ett armpass. I bland är maskiner leler stänger upptagna och du vill ha en övning för att krama ut det sista. Många tyckte liggande stångpresss från pannan som ..."

Vinn egendesignad NIKE FREE sko

PUBLICERAT: 2015-03-25, kl: 17:58
"I samarbete med Nike tävlar tre bloggare ut en egendesignad NIKE FREE sko. Här om dagen lanserades Nike Free iD , där du kan designa dina egna Nike Free löparsko som är en lätt sko men som levererar den dämpning du behöver. Designa dina egna Nike Free ..."

Utbildning

PUBLICERAT: 2015-03-09, kl: 10:35
"Vill Ni utbilda Er själva inom träning och kost? Då är blogggen ”Just Do It” perfekt. Drivs av Joakim som har många års erfarenhet inom träning och läser mycket studier för att vara uppdaterad med det senaste. Hur bygger man bröstmusklerna på bästa ..."

Sojaprotein sämre än inget protein alls

PUBLICERAT: 2015-03-03, kl: 08:00
"... vegetabiliskt protein är inte alls är lika fullvärdigt och bra för kroppen som andra mer animaliska fullvärdiga produkter när det gäller bidra till återhämtning och/eller muskeltillväxt. Nu finns det dock forskning som tar det ett steg längre och ..."

Ät kolhydrater för muskeltillväxt

PUBLICERAT: 2014-12-04, kl: 10:39
"Många som tränar och vill öka i muskelvolym fokuserar ofta på en proteinrik kost men glöm inte att fylla på med kolhydrater för bästa resultat. Varför? Ta del av forskning kring det i Joakims ..."

Röka och bygga muskler

PUBLICERAT: 2014-10-15, kl: 08:00
"Många undrar säkert hur rökning påverkar gymträningen och resultaten. Många vet nog redan att konditionen inte alltid är på topp hos rökare men hur står det till när det gäller att bygga muskler? Svaret hittar Ni ..."

De mest länkade bloggarna i Linköping

1 Ny 1 blogg länkar till 2 inlägg
I min blogg finner ni allt från mode, musik, egentagna foton till egenskrivna texter.enjoy!

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)