De mest länkade bloggarna i Linköping

2. JustDoIt

Om bloggen

Beskrivning: Hej! Den här bloggen drivs av Joakim och Christer. Här försöker vi hålla våra läsare uppdaterade med vår träning.Vi försöker publicera det senaste inom forskning som rör träning och näringslära. Fi... forts.
Publiceras av: JustDoIt. Hej! Den här bloggen drivs av Joakim och Christer. Här försöker vi hålla våra läsare uppdaterade ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

1 blogg har länkat till "JustDoIt" senaste månaden

Vinn egendesignad NIKE FREE sko

PUBLICERAT: 2015-03-25, kl: 17:58
"I samarbete med Nike tävlar tre bloggare ut en egendesignad NIKE FREE sko. Här om dagen lanserades Nike Free iD , där du kan designa dina egna Nike Free löparsko som är en lätt sko men som levererar den dämpning du behöver. Designa dina egna Nike Free ..."

Utbildning

PUBLICERAT: 2015-03-09, kl: 10:35
"Vill Ni utbilda Er själva inom träning och kost? Då är blogggen ”Just Do It” perfekt. Drivs av Joakim som har många års erfarenhet inom träning och läser mycket studier för att vara uppdaterad med det senaste. Hur bygger man bröstmusklerna på bästa ..."

Sojaprotein sämre än inget protein alls

PUBLICERAT: 2015-03-03, kl: 08:00
"... vegetabiliskt protein är inte alls är lika fullvärdigt och bra för kroppen som andra mer animaliska fullvärdiga produkter när det gäller bidra till återhämtning och/eller muskeltillväxt. Nu finns det dock forskning som tar det ett steg längre och ..."

5 bloggar länkade till "JustDoIt" för mer än en månad sedan:

Ät kolhydrater för muskeltillväxt

PUBLICERAT: 2014-12-04, kl: 10:39
"Många som tränar och vill öka i muskelvolym fokuserar ofta på en proteinrik kost men glöm inte att fylla på med kolhydrater för bästa resultat. Varför? Ta del av forskning kring det i Joakims ..."

Röka och bygga muskler

PUBLICERAT: 2014-10-15, kl: 08:00
"Många undrar säkert hur rökning påverkar gymträningen och resultaten. Många vet nog redan att konditionen inte alltid är på topp hos rökare men hur står det till när det gäller att bygga muskler? Svaret hittar Ni ..."

Hur lite är 6% kroppsfett?

PUBLICERAT: 2014-08-30, kl: 19:59
"Det finns många olika mätmetoder för att mäta sin fettprocent. Många av metoderna ger fantasiresultat. Här>> kan Ni se en film hur 6% fett ser ut och om Ni då har ställt er på en fettmätarvåg som gett samma resultat och inte är lika hård som killen i ..."

Bänkpress eller Smithmaskin?

PUBLICERAT: 2014-07-22, kl: 13:41
"Det brukar vara skilda meningar om vad som är bäst träningsformen, vilken av de här två övningarna som är bäst för att ”öka” / utveckla bröstmusklerna. Vad pekar forskningsresultaten på? Svaret hittar Ni ..."

Behöver man träna vaderna?

PUBLICERAT: 2014-07-01, kl: 07:00
"Många klagar på att dom kör stenhårt med vadträningen men inget händer. Man gör alla möjliga övningar som skulle få NASAs forskare stå i givakt av ren beundran över påhittigheten. Hur kommdet det sig då att du ser killen på gymet som har lyckat bygga en ..."

Hur man tränar axlar

PUBLICERAT: 2014-06-24, kl: 07:00
"Joakim skriver i sin blogg: ”Stående stångpress med skivstång bakom nacken. Varför stående och inte sittande med stöd? Det har visat sig i tester att axlarna aktiveras mycket mer om du kör stående än sittande med stöd. Och eftersom det är aktivering av ..."

Vad ger bäst resultat?

PUBLICERAT: 2014-02-20, kl: 08:00
"Sprint i upp- och nedförsbackar mycket effektivare än horisontell sprint. I en studie som gjorts på 54 idrotts och fysik stundenter visar att löpträning i uppförsbacke var mycket bättre än träning horisontellt. Testpersonerna fick under 8 veckor träna ..."

De mest länkade bloggarna i Linköping

1 (3) 2 bloggar länkar till 6 inlägg
Bokälskande 3barns mor
2 Ny 1 blogg länkar till 4 inlägg
3 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)