De mest länkade bloggarna i Linköping

JustDoIt

Om bloggen

Beskrivning: Hej! Den här bloggen drivs av Joakim och Christer. Här försöker vi hålla våra läsare uppdaterade med vår träning.Vi försöker publicera det senaste inom forskning som rör träning och näringslära. Fi... forts.
Publiceras av: JustDoIt. Hej! Den här bloggen drivs av Joakim och Christer. Här försöker vi hålla våra läsare uppdaterade ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

5 bloggar länkade till "JustDoIt" för mer än en månad sedan:

Bänkpress eller Smithmaskin?

PUBLICERAT: 2014-07-22, kl: 13:41
"Det brukar vara skilda meningar om vad som är bäst träningsformen, vilken av de här två övningarna som är bäst för att ”öka” / utveckla bröstmusklerna. Vad pekar forskningsresultaten på? Svaret hittar Ni ..."

Behöver man träna vaderna?

PUBLICERAT: 2014-07-01, kl: 07:00
"Många klagar på att dom kör stenhårt med vadträningen men inget händer. Man gör alla möjliga övningar som skulle få NASAs forskare stå i givakt av ren beundran över påhittigheten. Hur kommdet det sig då att du ser killen på gymet som har lyckat bygga en ..."

Hur man tränar axlar

PUBLICERAT: 2014-06-24, kl: 07:00
"Joakim skriver i sin blogg: ”Stående stångpress med skivstång bakom nacken. Varför stående och inte sittande med stöd? Det har visat sig i tester att axlarna aktiveras mycket mer om du kör stående än sittande med stöd. Och eftersom det är aktivering av ..."

Vad ger bäst resultat?

PUBLICERAT: 2014-02-20, kl: 08:00
"Sprint i upp- och nedförsbackar mycket effektivare än horisontell sprint. I en studie som gjorts på 54 idrotts och fysik stundenter visar att löpträning i uppförsbacke var mycket bättre än träning horisontellt. Testpersonerna fick under 8 veckor träna ..."

Jocke reder ut allt om aminosyror

PUBLICERAT: 2014-01-22, kl: 08:00
"Vad är det för skillnad mellan BCAA och EAA? Hur mycket ska man ta och när? Joakim Svarar på frågor om aminosyror. Har du en fråga? Till ..."

Bästa träningen för baksida lår

PUBLICERAT: 2013-11-20, kl: 08:00
"Nu har man tittat lite närmare på baksida lår med dess kringliggande muskulatur och vilka övningar som aktiverar musklerna bäst. I studien jämnför man lår curl, raka marklyft (med lätt böjda ben och faller med rumpan bakåt, romanian deadlift), ..."

Världens vanligaste drog – Koffein

PUBLICERAT: 2013-07-07, kl: 00:17
"Koffein är världens vanligaste ”drog” men många vet inte allt för mycket om koffein och hur det påverkar oss. Folk inom träningsvärlden ser ofta till alla positiva resultat koffein medför sig men missar ibland att tänka på vilka hälsoeffekter det har, ..."

Fungerar fettförbrännande kosttillskott?

PUBLICERAT: 2013-05-26, kl: 20:34
"Begreppet ”fettförbrännare” används för att beskriva kosttillskott som påstås akut öka fettförbränningen eller energi åtgången, försämra upptaget av fett, öka viktminskning, ökad fettoxidation under träning, eller på något sätt orsaka långvariga ..."

Kyl ner händerna och orka mer

PUBLICERAT: 2013-05-02, kl: 10:42
"Att kyla ned händerna under träning gör dig mer uthållig i tex. chins, bänkpress mm. Detta beror på att det finns ett samband mellan din inre temperatur och utmattning, prestationsförmåga. Joakim har testat det här själv och det stämmer, kyler du ned ..."

Kommentarer till Dagens kost av Sofhie

PUBLICERAT: 2013-04-25, kl: 08:27
"Bara av att läsa ”kokospudding” tillverkade munnen ett överflöd av saliv. Heaven in a bowl kan kan jag tänka mig Sv; Det är ärligt talat en ren soppa det där med eaa & bcaa men man kan otroligt kortfattat säga att EAA innehåller sju olika aminosyror och ..."

De mest länkade bloggarna i Linköping

1 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg
En blogg mestadels om politik från vänster sidan.
2 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg
3 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg
4 (1) 1 blogg länkar till 1 inlägg

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)