De mest länkade bloggarna i Linköping

JustDoIt

Om bloggen

Beskrivning: Hej! Den här bloggen drivs av Joakim och Christer. Här försöker vi hålla våra läsare uppdaterade med vår träning.Vi försöker publicera det senaste inom forskning som rör träning och näringslära. Fi... forts.
Publiceras av: JustDoIt. Hej! Den här bloggen drivs av Joakim och Christer. Här försöker vi hålla våra läsare uppdaterade ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

5 bloggar länkade till "JustDoIt" för mer än en månad sedan:

Ät kolhydrater för muskeltillväxt

PUBLICERAT: 2014-12-04, kl: 10:39
"Många som tränar och vill öka i muskelvolym fokuserar ofta på en proteinrik kost men glöm inte att fylla på med kolhydrater för bästa resultat. Varför? Ta del av forskning kring det i Joakims ..."

Röka och bygga muskler

PUBLICERAT: 2014-10-15, kl: 08:00
"Många undrar säkert hur rökning påverkar gymträningen och resultaten. Många vet nog redan att konditionen inte alltid är på topp hos rökare men hur står det till när det gäller att bygga muskler? Svaret hittar Ni ..."

Hur lite är 6% kroppsfett?

PUBLICERAT: 2014-08-30, kl: 19:59
"Det finns många olika mätmetoder för att mäta sin fettprocent. Många av metoderna ger fantasiresultat. Här>> kan Ni se en film hur 6% fett ser ut och om Ni då har ställt er på en fettmätarvåg som gett samma resultat och inte är lika hård som killen i ..."

Bänkpress eller Smithmaskin?

PUBLICERAT: 2014-07-22, kl: 13:41
"Det brukar vara skilda meningar om vad som är bäst träningsformen, vilken av de här två övningarna som är bäst för att ”öka” / utveckla bröstmusklerna. Vad pekar forskningsresultaten på? Svaret hittar Ni ..."

Behöver man träna vaderna?

PUBLICERAT: 2014-07-01, kl: 07:00
"Många klagar på att dom kör stenhårt med vadträningen men inget händer. Man gör alla möjliga övningar som skulle få NASAs forskare stå i givakt av ren beundran över påhittigheten. Hur kommdet det sig då att du ser killen på gymet som har lyckat bygga en ..."

Hur man tränar axlar

PUBLICERAT: 2014-06-24, kl: 07:00
"Joakim skriver i sin blogg: ”Stående stångpress med skivstång bakom nacken. Varför stående och inte sittande med stöd? Det har visat sig i tester att axlarna aktiveras mycket mer om du kör stående än sittande med stöd. Och eftersom det är aktivering av ..."

Vad ger bäst resultat?

PUBLICERAT: 2014-02-20, kl: 08:00
"Sprint i upp- och nedförsbackar mycket effektivare än horisontell sprint. I en studie som gjorts på 54 idrotts och fysik stundenter visar att löpträning i uppförsbacke var mycket bättre än träning horisontellt. Testpersonerna fick under 8 veckor träna ..."

Jocke reder ut allt om aminosyror

PUBLICERAT: 2014-01-22, kl: 08:00
"Vad är det för skillnad mellan BCAA och EAA? Hur mycket ska man ta och när? Joakim Svarar på frågor om aminosyror. Har du en fråga? Till ..."

Bästa träningen för baksida lår

PUBLICERAT: 2013-11-20, kl: 08:00
"Nu har man tittat lite närmare på baksida lår med dess kringliggande muskulatur och vilka övningar som aktiverar musklerna bäst. I studien jämnför man lår curl, raka marklyft (med lätt böjda ben och faller med rumpan bakåt, romanian deadlift), ..."

Världens vanligaste drog – Koffein

PUBLICERAT: 2013-07-07, kl: 00:17
"Koffein är världens vanligaste ”drog” men många vet inte allt för mycket om koffein och hur det påverkar oss. Folk inom träningsvärlden ser ofta till alla positiva resultat koffein medför sig men missar ibland att tänka på vilka hälsoeffekter det har, ..."

De mest länkade bloggarna i Linköping

1 Ny 3 bloggar länkar till 1 inlägg
Här bloggar jag öppet och ärligt om allt från mammaliv, träning och psykisk ohälsa till drömmar, funderingar och framtidsplaner. Jag skriver om det oredigerade livet precis så som det är. Genom bloggen vill jag inspirera andra till att leva fullt ut och våga uppfylla sina drömmar.
2 (2) - 1 blogg länkar till 3 inlägg
3 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)