De mest länkade bloggarna i Helsingborg

2. Träna Styrka!

Det mest kring träning

Beskrivning: En blogg där jag tar upp en hel del ny forskning kring träning och kost. Jag diskuterar kring hur man bäst tränar upp idrottare för att prestera i olika idrotter och hur man utför de viktigaste övn... forts.
Publiceras av: Jacob Gudiol. Jag är utbildad sjukgymnast och civilingenjör (minus en omtenta då). Jag arbetar med fysträning f... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

3 bloggar har länkat till "Träna Styrka!" senaste månaden

Människor jag respekterar

PUBLICERAT: 2014-04-15, kl: 14:47
"Det finns folk och sen finns det folk. Inom alla branscher är det naturligtvis så men inom träningsbranschen tycker jag det är extra tydligt. Det är så lätt att bli personlig tränare idag och som kund har man egentligen ingen aning om vem man anlitar om ..."

5 enkla sätt att öka din fysiska attraktionskraft

PUBLICERAT: 2014-04-07, kl: 15:05
"Insidan är viktigast, men utsidan är faktiskt det som till stor del avgör hur du uppfattas av andra människor. Vill du attrahera den där fantastiskt söta tjejen (jag lovar att du har alla möjligheter i världen att göra det) – se till att lägga ner lite ..."

Fet och frisk – en tillfällig station

PUBLICERAT: 2014-03-26, kl: 14:44
"Jag har skrivit om det här ämnet flera gånger tidigare på främst TränaStyrka.se. De få feta som inte är sjuka för stunden är i klart högre risk för att bli sjuka längre fram i livet jämfört med normalviktiga och friska personer. Obes Rev. 2014 Mar 24."

22 bloggar länkade till "Träna Styrka!" för mer än en månad sedan:

Länktips Vecka 10

PUBLICERAT: 2014-03-09, kl: 15:48
"Så var det dags igen för veckans länktips. De flesta har nog haft svårt att undvika kvällspressens senaste larmrapport på löpsedlarna om det farliga med att äta kött. Som tur är så har killarna på Träningslära skrivit en bra artikel som reder ut det ..."

Kött och protein

PUBLICERAT: 2014-03-05, kl: 10:10
"Grisknorr...yummie! Då var det dax för lite nya forskningsrön igen i dagens SvD och DN med rubriker som "Kött fyrdubblar cancerrisk". Den amerikanska forskaren och professorn Valter Longo vid USC Longevity Institute har i studien följt kostvanorna hos ..."

Vetenskapens värld vs elitens faktiska konditionsträning

PUBLICERAT: 2014-03-03, kl: 07:52
"Det här inlägget är publicerat för Traningslara och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Vetenskapens värld vs elitens faktiska konditionsträning . Förra veckan skrev jag ett inlägg på ..."

Länktips vecka 9

PUBLICERAT: 2014-03-02, kl: 12:43
"I början av vecka gick ett avsnitt av Vetenskapens Värld om ämnet myter inom träning där man bland annat gick igenom stretching och om lågintensiv eller högintensiv träning vid viktnedgång och "fettförbränning". Straxt efter lade även Jacob Gudiol upp ..."

Länktips vecka 8

PUBLICERAT: 2014-02-23, kl: 19:31
"Länktips 1 Först ut är en artikel som dök upp i början av veckan kallad Den stora träningsbluffen , där man tar upp ett ämne som ligger mig själv väldigt nära nämligen den bristande kompetensen inom PT-branschen. Artikeln är utformad så att man rungt ..."

Länktips Vecka 7

PUBLICERAT: 2014-02-17, kl: 09:10
"Så, dags för andra delen av min nya serie inlägg här på Argetfit där jag delar med mig av läs- och länktips från veckan som gått. Det här inlägget kom ett par dagar senare än jag räknat med men jag beslutade i sista minuten att åka på ett ..."

Jämställdhet leder till mindre sex och popsexologi i allmänhet

PUBLICERAT: 2014-02-13, kl: 10:57
"En kompis frågade mig om artikeln Does a More Equal Marriage Mean Less Sex? i NY Times är trams. Jag tycker mig se ett ypperligt tillfälle att diskutera vanliga tramsigheter i populärpsykologi och -sexologi. Läs gärna artikeln. Den är lång, men längden ..."

De mest länkade bloggarna i Helsingborg

1 (2) 3 bloggar länkar till 6 inlägg
Jag skriver om mitt liv som författare av deckare och barnböcker. Research-arbetet gör att det mesta mellan himmel och jord och litet till kan hamna i bloggen. Ny teknik, gamla mord, diverse... Tips och länkar för bokläsare och bokskrivare. Film, teater och konst blir det också då och då.
2 (1) 3 bloggar länkar till 5 inlägg
3 (3) - 2 bloggar länkar till 2 inlägg
4 Ny 2 bloggar länkar till 1 inlägg
5 (6) 1 blogg länkar till 2 inlägg
6 Ny 1 blogg länkar till 2 inlägg
7 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg
8 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg
9 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg
10 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)