De mest länkade bloggarna i Helsingborg

4. Träna Styrka!

Det mest kring träning

Beskrivning: En blogg där jag tar upp en hel del ny forskning kring träning och kost. Jag diskuterar kring hur man bäst tränar upp idrottare för att prestera i olika idrotter och hur man utför de viktigaste övn... forts.
Publiceras av: Jacob Gudiol. Jag är utbildad sjukgymnast och civilingenjör (minus en omtenta då). Jag arbetar med fysträning f... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

1 blogg har länkat till "Träna Styrka!" senaste månaden

En liten påminnelse

PUBLICERAT: 2015-02-22, kl: 14:15
"Nog har vi alla hört folk tala om “det är vätskebalansen” när vi tror oss ha gått upp i vikt. Ja, på något logiskt plan vet man att kroppens vikt måste ändras om vi dricker mer vatten, motionerar eller går på toaletten. Det är dock inte alltid så lätt ..."

24 bloggar länkade till "Träna Styrka!" för mer än en månad sedan:

Krönika: De (o)farliga, (o)rättvisa steroiderna

PUBLICERAT: 2015-01-28, kl: 22:12
"” Träna, be, ät dina vitaminer och var sann mot dig själv och ditt land. Var en sann amerikan! ”, basunerade Hulk Hogan. Men verkligheten visade sig vara mer komplicerad än så. I dokumentärfilmen Bigger Stronger Faster – The Side Effects of Being ..."

Åh, jag litar verkligen på att min läkare vet vad man bör äta och inte

PUBLICERAT: 2014-11-15, kl: 09:58
"Läkare har totalt endast 12,5 h utbildning inom kost / nutrition / nutritionslära ! http://tranastyrka.se/lakare-har-totalt-125-h-utbildning-inom-kost/ ..."

Ät lite socker och alla går bananas

PUBLICERAT: 2014-10-18, kl: 11:27
"Det här inlägget är publicerat för Traningslara och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Ät lite socker och alla går bananas . Jag har de senaste veckorna suttit och tittat/läst debatten som ..."

Länktips vecka 41

PUBLICERAT: 2014-10-13, kl: 08:39
"Jag har inte haft tid att läsa så mycket den senaste veckan men jag ska ändå försöka skrapa ihop lite läsvärda tips. Vi börjar med ett boktips, Jacob Gudiols nya bok " Skitmat! Vad det är, varför det gör dig fet och varför du fortsätter att äta det " ..."

GI, kolhydrater, blodsocker och mättnad

PUBLICERAT: 2014-10-11, kl: 14:20
"Det här inlägget är publicerat för Traningslara och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken GI, kolhydrater, blodsocker och mättnad . För några dagar sen skrev jag ett inlägg på TränaStyrka som ..."

Skitmat – Vad det är, varför det gör dig fet och varför du fortsätter att äta det

PUBLICERAT: 2014-10-05, kl: 11:28
"Det här inlägget är publicerat för Traningslara och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Skitmat – Vad det är, varför det gör dig fet och varför du fortsätter att äta det . Om du följer mig ..."

Ekologiskt & KRAV-märkt -är konventionell mat farlig?

PUBLICERAT: 2014-07-13, kl: 23:26
"Det här inlägget är publicerat för Traningslara och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Ekologiskt & KRAV-märkt -är konventionell mat farlig? . I mitt förra inlägg kring ekologiskt och ..."

Sommarläsning

PUBLICERAT: 2014-06-29, kl: 09:36
"Nu på sommaren har ju många semester och då kanske man har tid att läsa mer. Här har ni några förslag på intressanta artiklar på nätet Vad vet vi om träningsvärk? ( Tranastyrka.se ) Skall man träna till failure eller inte? ( Jakob Richloow ) Hur man ..."

Rolig träning gör att du äter nyttigare

PUBLICERAT: 2014-06-12, kl: 19:44
"Rolig träning gör att du äter nyttigare Många säger sig ha upplevt att de äter nyttigare när de kommer igång med träningen. Det finns lite olika förklaringar till detta fenomen, men en intressant upptäckt från några studier om hur personers syn på ..."

De mest länkade bloggarna i Helsingborg

1 (7) 4 bloggar länkar till 21 inlägg
FEMALE CURVES - professionell bh-konsult & underklädes bloggare.
2 (4) 2 bloggar länkar till 26 inlägg
3 Ny 1 blogg länkar till 2 inlägg
4 (5) 1 blogg länkar till 1 inlägg
5 (6) 1 blogg länkar till 1 inlägg
6 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)