De mest länkade bloggarna i Helsingborg

Träna Styrka!

Det mest kring träning

Beskrivning: En blogg där jag tar upp en hel del ny forskning kring träning och kost. Jag diskuterar kring hur man bäst tränar upp idrottare för att prestera i olika idrotter och hur man utför de viktigaste övn... forts.
Publiceras av: Jacob Gudiol. Jag är utbildad sjukgymnast och civilingenjör (minus en omtenta då). Jag arbetar med fysträning f... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

23 bloggar länkade till "Träna Styrka!" för mer än en månad sedan:

Ekologiskt & KRAV-märkt -är konventionell mat farlig?

PUBLICERAT: 2014-07-13, kl: 23:26
"Det här inlägget är publicerat för Traningslara och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Ekologiskt & KRAV-märkt -är konventionell mat farlig? . I mitt förra inlägg kring ekologiskt och ..."

Sommarläsning

PUBLICERAT: 2014-06-29, kl: 09:36
"Nu på sommaren har ju många semester och då kanske man har tid att läsa mer. Här har ni några förslag på intressanta artiklar på nätet Vad vet vi om träningsvärk? ( Tranastyrka.se ) Skall man träna till failure eller inte? ( Jakob Richloow ) Hur man ..."

Rolig träning gör att du äter nyttigare

PUBLICERAT: 2014-06-12, kl: 19:44
"Rolig träning gör att du äter nyttigare Många säger sig ha upplevt att de äter nyttigare när de kommer igång med träningen. Det finns lite olika förklaringar till detta fenomen, men en intressant upptäckt från några studier om hur personers syn på ..."

Råden om fysisk aktivitet skyddar inte mot viktuppgång

PUBLICERAT: 2014-05-22, kl: 08:37
"Det här inlägget är publicerat för Traningslara och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Råden om fysisk aktivitet skyddar inte mot viktuppgång . Det här blir ett väldigt kort inlägg för att ..."

Idrott för hälsa … när blir det för mycket?

PUBLICERAT: 2014-05-06, kl: 08:36
"Det här inlägget är publicerat för Traningslara och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Idrott för hälsa … när blir det för mycket? . Det här är ett inlägg som jag har haft i tankarna att ..."

Idrott för hälsa … när blir det för mycket?

PUBLICERAT: 2014-05-06, kl: 08:36
"Det här inlägget är publicerat för Traningslara och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Idrott för hälsa … när blir det för mycket? . Det här är ett inlägg som jag har haft i tankarna att ..."

Mark och böj i sex veckor

PUBLICERAT: 2014-04-28, kl: 21:48
"Hur tränar jag marklyft och knäböj enligt min programmering från Angelica Brage kanske ni undrar ? Nähä men här kommer det ändå. Jag har nu kört enligt plan i fyra veckor, men en vecka av dem var jag sjuk så egentligen är det fem. Före workshopen som ..."

Människor jag respekterar

PUBLICERAT: 2014-04-15, kl: 14:47
"Det finns folk och sen finns det folk. Inom alla branscher är det naturligtvis så men inom träningsbranschen tycker jag det är extra tydligt. Det är så lätt att bli personlig tränare idag och som kund har man egentligen ingen aning om vem man anlitar om ..."

5 enkla sätt att öka din fysiska attraktionskraft

PUBLICERAT: 2014-04-07, kl: 15:05
"Insidan är viktigast, men utsidan är faktiskt det som till stor del avgör hur du uppfattas av andra människor. Vill du attrahera den där fantastiskt söta tjejen (jag lovar att du har alla möjligheter i världen att göra det) – se till att lägga ner lite ..."

Fet och frisk – en tillfällig station

PUBLICERAT: 2014-03-26, kl: 14:44
"Jag har skrivit om det här ämnet flera gånger tidigare på främst TränaStyrka.se. De få feta som inte är sjuka för stunden är i klart högre risk för att bli sjuka längre fram i livet jämfört med normalviktiga och friska personer. Obes Rev. 2014 Mar 24."

De mest länkade bloggarna i Helsingborg

1 (3) 2 bloggar länkar till 37 inlägg
Denna blogg handlar om mig och mitt liv som "fotbollsfru". Jag är sambo med min fotbollskille A och tillsammans har vi världens sötaste flicka, Nova, samt en stor gosig schäfer hund! Just nu bor vi i Ryssland efter att ha bott i England, Holland och Italien! Häng gärna med på vår resa!
2 (5) 2 bloggar länkar till 5 inlägg
3 (4) 1 blogg länkar till 3 inlägg
4 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg
5 (1) 1 blogg länkar till 1 inlägg

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)