De mest länkade bloggarna i Helsingborg

3. Träna Styrka!

Det mest kring träning

Beskrivning: En blogg där jag tar upp en hel del ny forskning kring träning och kost. Jag diskuterar kring hur man bäst tränar upp idrottare för att prestera i olika idrotter och hur man utför de viktigaste övn... forts.
Publiceras av: Jacob Gudiol. Jag är utbildad sjukgymnast och civilingenjör (minus en omtenta då). Jag arbetar med fysträning f... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

1 blogg har länkat till "Träna Styrka!" senaste månaden

Åsiktskorridor och vinklade medier, en chimär?

PUBLICERAT: 2016-02-07, kl: 13:15
"Image courtesy of [Ambro] / FreeDigitalPhotos.net Det talas mycket om att medierna är vinklade och snedvridna. En viss vinkel måste man alltid ha som journalist, annars blir det ingen artikel. Oftast avses en politisk vinkel, en åsiktskorridor, men det ..."

32 bloggar länkade till "Träna Styrka!" för mer än en månad sedan:

En dag full av sittande på rumpan snarare än tränande av densamma ;-)

PUBLICERAT: 2015-11-17, kl: 22:28
"Idag fick träningen ge vika för vardagslivet - ja jag vet, sjukt otippat ;-) Så idag har jag suttit på rumpan hela dagen, på tåget, på kontoret och på kvällsmötet på skolan. Compete rest day kan man säga :-D Har fått lite go träningsvärk igen, inte sån ..."

Köttlarmet och min syn på det

PUBLICERAT: 2015-11-05, kl: 09:18
"Ingen missade förra veckans rubriker om riskerna med köttkonsumtion? Jag blir otroligt trött på nyheternas jakt på stora rubriker som ger mycket klick så man glömmer bort att titta kritiskt på forskningen och faktiskt analysera vad den egentligen säger."

Processat kött och cancer

PUBLICERAT: 2015-11-05, kl: 05:46
"Veckans ämne i bloggnätverket är Köttkonsumtion. Utifrån att vi äter mycket kött och att WHO bara för nån vecka sedan gick ut med informationen om att processat kött ökar risken för cancer. Eller i alla fall en viss typ av tarmcancer. Flera tidningar, ..."

Träna med träningsvärk?

PUBLICERAT: 2015-10-26, kl: 07:09
"Träningsvärken from hell kröp sig in i mina lats, magen och biceps i slutet av förra veckan. Det var länge sen jag hade så ”skönont”, ett tydligt kvitto från ryggpasset med både marklyft och exentriska chins. Det är så roligt att äntligen våga ta i ..."

Länktips: om kostråd och pseudovetenskap

PUBLICERAT: 2015-10-01, kl: 04:26
"Jag hinner inte kommentera allt jag samlar på mig som berör det jag skrev om i det här inlägget – så jag länkar här bara till artiklar som jag verkligen tycker du ska läsa angående källkritik, glutenhysterin och hälsotrender. Ta dig tid och läs, och ..."

Om talangutveckling

PUBLICERAT: 2015-07-17, kl: 10:12
"Angående debatten kring talangutveckling, läs gärna denna kommentar angående utspelet from Professor Peterson. Mitt stora “problem” med Petersons utspel är att han saknar bevis för allt det han pläderar för. Det är en sak att säga att vi missar talanger ..."

Gör hållbara investeringar i dig själv:

PUBLICERAT: 2015-03-04, kl: 16:30
"Motiven till varför många väljer att investera hållbart varierar. En del vill inte investera i vissa typer av verksamheter, andra ser hållbara investeringar som en god affär eller ett sätt att påverka bolagen att ta större ansvar. När du sparar och ..."

En liten påminnelse

PUBLICERAT: 2015-02-22, kl: 14:15
"Nog har vi alla hört folk tala om “det är vätskebalansen” när vi tror oss ha gått upp i vikt. Ja, på något logiskt plan vet man att kroppens vikt måste ändras om vi dricker mer vatten, motionerar eller går på toaletten. Det är dock inte alltid så lätt ..."

Krönika: De (o)farliga, (o)rättvisa steroiderna

PUBLICERAT: 2015-01-28, kl: 22:12
"” Träna, be, ät dina vitaminer och var sann mot dig själv och ditt land. Var en sann amerikan! ”, basunerade Hulk Hogan. Men verkligheten visade sig vara mer komplicerad än så. I dokumentärfilmen Bigger Stronger Faster – The Side Effects of Being ..."

De mest länkade bloggarna i Helsingborg

1 (3) 2 bloggar länkar till 2 inlägg
Vi är ett gäng kreativa själar som vill inspirera till att leva mer miljövänligt, för vår, barnens och miljöns skull. Med denna sida vill vi inspirera och utmana er till en bättre livsstil. Det ska inte behöva vara svårt eller dyrt att äta bra mat och undvika gifter i vardagen. Vi vill blanda fakta med inspiration. Och vi vill gärna använda både hemsidan, twitter, instagram och Facebook för att diskutera och utbyta tips och tankar med er. Jättevälkomna!
2 Ny 1 blogg länkar till 2 inlägg
3 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg
4 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg
5 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)