De mest länkade bloggarna i Helsingborg

Ledarbloggen

Om ledarbloggen

Beskrivning: I Ledarbloggen finner du snabba kommentarer och synpunkter i tidens stora och små frågor. Skribenterna strävar efter ett personligt anslag men följer inte trenden att det privata blir viktigare än ... forts.
Publiceras av: Ledarbloggen. I Ledarbloggen finner du snabba kommentarer och synpunkter i tidens stora och små frågor. Skriben... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

86 bloggar länkade till "Ledarbloggen" för mer än en månad sedan:

Annie Lööf är en begåvning...

PUBLICERAT: 2013-02-02, kl: 09:41
"Ofta har jag berömt Annie Lööf för att hon har en genuin politisk talang. Det behövs i pressande situationer när det gäller att inte backa undan när massorna kommer rasande. Så vitt jag vet har väl aldrig något parti fått så mycket uppmärksamhet som ..."

Barnfattigdomen är i högsta grad verklig. Tyvärr!

PUBLICERAT: 2013-01-18, kl: 15:04
"Barnfattigdom... Få begrepp har väl väkt så mycket upprörda känslor den senaste tiden som just barnfattigdom. Och med tanke på att närmare en kvarts miljon barn faktiskt lever under fattiga och mycket utsatta förhållanden så borde det vara på allas ..."

Riv upp äktenskapslagstiftningen – ja till månggifte

PUBLICERAT: 2013-01-13, kl: 10:05
"Gudrun Schyman har skrivit en alldeles utmärkt debattartikel på SVT Debatt . Den tar upp diskussionen som följt av en mening i centerns idéprogramsförslag : I medierna blir budskapet ”Centern vill ha månggifte”. Déjà vu! Det här är som ett eko från ..."

SD ett parti i kris?

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 17:29
"_ // // ]]> Sverigedemokraterna kom in i riksdagen som ett främlingsfientligt parti . Nu när masken har fallit och partiet visar upp sina rasistiska ränder så tycker vissa tydligen att det är bra. Ser man till sverigedemokraternas väljarbas är det inget ..."

Vilka är det som stöder SD?

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 17:07
"Svaret är ganska enkelt. Män. Unga män. Småborgare, dvs småbönder, hantverkare och liknande. Ofta boende i gamla bruksområden, ofta på landet. Inte i de centrala jordbruksbygderna utan ofta i gränstrakterna mellan jordbruksområden och skogsområden."

Sverigedemokraterna

PUBLICERAT: 2012-11-15, kl: 17:39
"Pudlar har vi sedan länge fått vänja oss vid att det görs i samhällets toppskikt, av såväl politiker som höga chefer. Man gör diverse dumheter och hoppas på att ingen någonsin kommer att få veta. Vissa gånger kommer man undan med det utan någon märker ..."

USA-valet: Lågt valdeltagande och Obama som vinnare

PUBLICERAT: 2012-11-07, kl: 07:44
"Lågt valdeltagande är det alltid i US-amerikanska val. Det finns flera skäl till det. Trösklarna är stora för att rösta. Det kärvs dels att man registrerar sig, del att man röstar. Två gånger måste man alltså agera för att kunna rösta. Man måste ..."

[Svensson] Tintin i Mörkrets hjärta

PUBLICERAT: 2012-10-09, kl: 00:05
"”Boknytt Ett mord i Kongo Morten A. Strøksnes Leopard Förlag Tintin i Mörkrets hjärta En journalist åker till Kongo där han bland annat umgås med afrikaner, tampas med afrikanska skurkar och umgås med fängslade brottslingar. När han umgås med ..."

Tintin i Mörkrets hjärta

PUBLICERAT: 2012-10-09, kl: 00:05
"Boknytt Ett mord i Kongo Morten A. Strøksnes Leopard Förlag Tintin i Mörkrets hjärta En journalist åker till Kongo där han bland annat umgås med afrikaner, tampas med afrikanska skurkar och umgås med fängslade brottslingar. När han umgås med afrikanerna ..."

Satsningar och verklighet

PUBLICERAT: 2012-10-01, kl: 10:26
"“Nu artar det sig till en tävling i vem som ger mest miljoner till de äldre. Nog så viktigt att det finns resurser och pengar för god vård och omsorg. Men minst lika viktigt att se till att pengarna hamnar rätt och verkligen kommer verksamheterna till ..."

De mest länkade bloggarna i Helsingborg

1 (3) 2 bloggar länkar till 2 inlägg
Vi är ett gäng kreativa själar som vill inspirera till att leva mer miljövänligt, för vår, barnens och miljöns skull. Med denna sida vill vi inspirera och utmana er till en bättre livsstil. Det ska inte behöva vara svårt eller dyrt att äta bra mat och undvika gifter i vardagen. Vi vill blanda fakta med inspiration. Och vi vill gärna använda både hemsidan, twitter, instagram och Facebook för att diskutera och utbyta tips och tankar med er. Jättevälkomna!
2 Ny 1 blogg länkar till 2 inlägg
3 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg
4 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg
5 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)