De mest länkade bloggarna i kategorin Feminism

Hanna Fridén - Feministisk, estetisk stilhaverist

Äh

Beskrivning: En gång i tiden en modebloggare med Stureplansfixering och mingelbildsfantast. Numer en samhällsgranskande journalist med håriga armhålor med en bruten kajal. Följ resan!
Publiceras av: Hanna Fridén. Sjukt egocentriskt, läcker, snygg och allt som tillhör. Smart också, så förbannat.
Kategori(er):

Fullständig presentation

129 bloggar länkade till "Hanna Fridén - Feministisk, estetisk stilhaverist" för mer än en månad sedan:

Personlig vår-hygien

PUBLICERAT: 2012-04-06, kl: 21:37
"Nu är det påsk och långfredagen börjar lida mot sitt slut. Då tänkte jag ge ett litet husmorstips kring den personliga hygienen, som är mer aktuell påvåren då kanske den blivande maken dyker upp. Tänk då på att raka dig i armhålorna så att du ser fräsch ..."

"Promiscuity is nothing more than traveling, there's more than one way to see the world"

PUBLICERAT: 2012-04-05, kl: 19:09
"Den här veckan är det ettårsdagen av Slutwalk Toronto. Och trots att det alltså är ett år sen Slutwalk samlade feminister över hela världen för att protestera att tjejer fortfarande blir tillsagda att inte klä sig/bete sig "slampigt" för att inte bli ..."

Föreningen Nätmobbare mot Nätmobbning

PUBLICERAT: 2012-04-04, kl: 21:33
"Hanna Fridén är en hjältinna just nu efter att hon blivit en frontfigur i kampen mot nätmobbning. Hon är kreativ och beslutsam och har lyckats otroligt väl. Bra så. Vill ni läsa mer har Mymlan skrivit en god resumé om saken. Hanna förklarar med ett ..."

Vi kan börja med att göra det här tillsammans

PUBLICERAT: 2012-03-30, kl: 07:40
"Jag kan för mitt liv inte komma över hur många kvinnor som ska behöva straffknullas innan männen reagerar och säger ifrån? Lisa , Margret och Hanna vittnar alla om en fasansfull kvinnosyn men jag har inte sett någon man ställa sig upp för att protestera ..."

Tack Hanna!

PUBLICERAT: 2012-03-26, kl: 20:45
"Vill med denna teckning tacka Hanna Fridén för att hon skriver om nätmobbing, läs om det både här och här och på fler ställen i hennes ..."

Klart du är googlad!

PUBLICERAT: 2012-03-21, kl: 09:02
"Dokument Inifrån sänder ”Du är googlad” imorgon och med hjälp av tre personers historier ges en timmes folkbildning om hur vi kan hantera vårt digitala jag. Mitt största bidrag som en av de intervjuade är egentligen titeln på programmet . Att gå från ..."

Vardagshjältar mot nätmobbing

PUBLICERAT: 2012-03-20, kl: 20:47
"Fantastiska Hanna Fridén har startat en facebookgrupp och nätverk vid namn "Vardagshjältar mot nätmobbing" som nu har fått sin första stora seger . Ett helt forum har stängts ner tack vare att gruppens medlemmar gått in och överröst det med kärlek och ..."

EN ARMHÅLSAWARD

PUBLICERAT: 2012-03-19, kl: 20:53
"Skulle ju runda av min lilla armhålekampanj. Egentligen känns det ju frågan lite som en storm i ett vattenglas. Men samtidigt så sätter det ju fingret på otrevliga saker som gamla sunkiga könsroller, nätmobbing och utseendefixering, mobbing är i alla ..."

Dagens gråt 2

PUBLICERAT: 2012-03-19, kl: 11:36
"Emochan är nere och Hanna Fridén är så jävla bra. Nu ska jag fira med en segercigarr och sola mitt ..."

Bra beslut av Jim Nelin

PUBLICERAT: 2012-03-18, kl: 23:51
"Jim Nelin meddelade just på Twitter att han tagit beslutet att stänga av Emochan. Det är helt klart rätt beslut i rättan tid, för jag vet inte hur länge till som folk skulle orkat sitta och posta bilder på petunior, skuttande delfiner, roliga katter, ..."

De mest länkade bloggarna i kategorin Feminism

1 (1) - 6 bloggar länkar till 5 inlägg
Jag är liberal debattör och feminist. På bloggen skriver jag politiska inlägg och spaningar, alltid med liberalismen som grund.
2 (3) 3 bloggar länkar till 4 inlägg
3 (5) 3 bloggar länkar till 1 inlägg
4 (8) 2 bloggar länkar till 2 inlägg
5 (7) 1 blogg länkar till 4 inlägg
6 (11) 1 blogg länkar till 1 inlägg
7 (4) 1 blogg länkar till 1 inlägg
8 (6) 1 blogg länkar till 1 inlägg
9 Ny 1 blogg länkar till 1 inlägg

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)