De mest länkade bloggarna i kategorin HBTQ

trollhare

Welcome to the freak show!

Beskrivning: Autismaktivism, queerfeminism, psykradikalism, transsexualism. Genusgalenskap och stördvetenskap - allt kryddat med en överdos språkfetischism. Den sista bokstaven i HBT är inte stum, den har bara ... forts.
Publiceras av: Immanuel Brändemo. Det går rykten om mig att jag håller på med ett könsbyte, vilket jag dementerar å det starkaste. ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

84 bloggar länkade till "trollhare" för mer än en månad sedan:

Ett tredje juridiskt kön, jippie! Eller?

PUBLICERAT: 2013-11-29, kl: 10:36
"Tyskland har infört ett tredje kön, kunde vi läsa i svensk dagspress i början av månaden. Nyheten presenterades som en framgång för transpersoner. Förtjusningen hos flera skribenter var påtaglig och man spekulerade i om, när och hur Sverige skulle följa ..."

Handskakningsdomen

PUBLICERAT: 2012-12-06, kl: 04:17
"I förra veckan var det en debatt om religionsfrihet, rapporterar Dagen . "Humanisternas ordförande och kvällens moderator Christer Sturmark lyfte exemplet på det uppmärksammade handskakningsmålet, då en muslimsk man tilldömdes skadestånd för att han ..."

Marknad och stat om autistspektrat

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 21:07
"Jag har tidigare nämnt det danska företaget Specialisterne , och nu skriver även New York Times på temat, via Kottke : [Thorkil Sonne, grundare av Specialisterne] stood before them, sipping a cup of Dunkin’ Donuts coffee, speaking enthusiastically of ..."

Transkvinnor kan inte våldtas!

PUBLICERAT: 2012-07-04, kl: 18:04
"Örebro tingsrätt friade igår en våldtäktsman för försök till våldtäkt, med motiveringen att försöket aldrig hade kunnat leda till fullbordat brott. Gärningsmannen dömdes däremot för misshandel till fyra månader och skadestånd. Detta med otjänligt försök ..."

En liten sammanfattning kanske man ska säga.

PUBLICERAT: 2012-06-13, kl: 21:15
"Har fått mitt första erbjudande om att hålla en reklamtävling här i bloggen från… ett vitvaruföretag? Happ. Tänk om någon rolig tidning, något bokbolag eller liknande ville höra av sig istället. Vidare så vill jag säga: tack! Tack för allt snällt ni ..."

Skräcken för verkligheten.

PUBLICERAT: 2012-03-31, kl: 14:10
"En man som bytt kön till kvinna ska inte kunna bli far! Så tycker han , pensionerade professorn Marc Bygdeman. Varför han tycker det får vi aldrig veta. Några medicinska argument eller några juridiska framförs inte. Ungefär som när han påstod att Thomas ..."

Dagens trans – en dålig och en glad nyhet

PUBLICERAT: 2012-03-14, kl: 22:18
"För det första: En teater i Umeå sätter upp en pjäs med (mtf)transtema. Pjäsen är spelad och skriven av Aleksa Lundberg. Hoppas verkligen att den vandrar neråt landet framöver! Läs mer här. För det andra: Aftonbladet har tabbat sig igen. Läs mer hos ..."

Modernt hedersvåld

PUBLICERAT: 2012-03-13, kl: 09:27
"Det finns ett antal missuppfattningar om hedersvåld. En av dem är att de bara förekommer inom vissa specifika kulturer från vissa specifika geografiska områden. Vilket förmodligen mer är ett utslag av vissa specifika subkulturers fascination med vissa ..."

Lästips: Det transfoba bedrägeriet och det kanske stundande kriget mot Iran

PUBLICERAT: 2012-03-10, kl: 16:59
"Trollhare har skrivit bra om dubbelbestraffningen som drabbar transpersoner och om bland annat medias okunskap och transfobi. Läs! Women against sanctions, war and militarization of Middle East , har bland annat Malalay Joya (fd feministisk ..."

Aspergers funderingar

PUBLICERAT: 2012-02-27, kl: 01:46
"Jag läste en text hos Trollhare som jag bekymmersamt funderar över. Jag förstår mig inte på människor med Aspergers syndrom , alltså jag förstår inte vad som är Aspergers, om ni förstår vad jag menar? Jag har umgåtts utan att veta och märka det med ..."

De mest länkade bloggarna i kategorin HBTQ

1 Ny 5 bloggar länkar till 3 inlägg
Being Blogged är en av Sveriges mest renodlade musikbloggar. Varje dag presenteras ny musik varvat med intervjuer och recensioner.
2 Ny 1 blogg länkar till 4 inlägg

(Siffrorna anger antalet bloggar som länkar till antalet inlägg senaste månaden.)