De mest diskuterade blogginläggen just nu

Gillian Flynn: Sharp objects

PUBLICERAT: 2010-09-27, kl: 09:41
"”I am a cutter, you see. Also a snipper, a slicer, a carver, a jabber. I am a very special case. I have a purpose. My skin, you see, screams. It’s covered with words — cook, cupcake, kitty, curls – as if a knife-wielding first-grader learned to write on ..."

9 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

[enligt O - enligt O] Vi läser Gone girl

PUBLICERAT: 2013-02-05, kl: 10:00
"På bokmässan i höstas spånade vi, Linda och Helena, om eventuella gemensamma bloggprojekt över en trevlig lunch. Sedan kom en lång och mörk höst och vinter i vägen, men nu är vi redo att smyga igång. Allt för att göra februari en liten aning ljusare. Ni ..."

Vi läser Gone girl

PUBLICERAT: 2013-02-05, kl: 10:00
"På bokmässan i höstas spånade vi, Linda och Helena, om eventuella gemensamma bloggprojekt över en trevlig lunch. Sedan kom en lång och mörk höst och vinter i vägen, men nu är vi redo att smyga igång. Allt för att göra februari en liten aning ljusare. Ni ..."

Vi läser Gone girl

PUBLICERAT: 2013-02-05, kl: 10:00
"På bokmässan i höstas spånade vi, Linda och Helena , om eventuella gemensamma bloggprojekt över en trevlig lunch. Sedan kom en lång och mörk höst och vinter i vägen, men nu är vi redo att smyga igång. Allt för att göra februari en liten aning ljusare."

Sharp Objects av Gillian Flynn

PUBLICERAT: 2012-09-26, kl: 10:32
"Titel: Sharp Objects Författare: Gillian Flynn Förlag: Phoenix Antal sidor: 321 sidor Språk: Engelska Serie: Del 1 i en fristående serie tror jag? Rec-ex: Nej. (utläst 28 juni 2012) Beskrivning från Goodreads: When two girls, aged nine and ten are ..."

Sharp Objects.

PUBLICERAT: 2011-07-18, kl: 08:51
"”Jag tvekade länge, jag trodde aldrig att stunden skulle komma då jag faktiskt skulle kunna skriva något om min upplevelse av en utläst Sharp Objects . Men dagen kom till sist. Jag har haft besvär med Gillian Flynn, det har skrivits så mycket om hennes ..."

Bästa tipset för bokrean

PUBLICERAT: 2011-02-22, kl: 13:35
"Imorgon börjar bokrean och på många ställen kommer utbudet att vara större än tidigare. Adlibris, Akademibokhandeln, Bokus och Bokia utökar alla reasortimentet och erbjuder fler titlar än vanligt. Det lär med andra ord inte vara svårt att hitta böcker ..."

Ännu en bokbloggare faller handlöst för Gillian Flynn

PUBLICERAT: 2011-02-12, kl: 12:25
"Ok, nu förstår jag varför alla har pratat om Gillian Flynn . Jag har läst ut Sharp Objects i två långa sittningar - och oj. Ojoj. Den var ju ruggigt bra. Stämningen, personerna, miljöerna, you name it. Jag gillade alltihop, faktiskt. Det enda som gör ..."

Boken som fick mig att ligga i soffan hela juldagen

PUBLICERAT: 2010-12-27, kl: 15:08
"”Egentligen skulle jag ju inte alls läsa Gillian Flynns bok Sharp Objects nu till jul, jag skulle ju läsa One Day av David Nicholls. Men jag var tvungen att snabbt hitta en liten behändig bok att ta med på bussen någon dag före julafton och då låg Sharp ..."

Med en skarp smak av blod, svett och ångest

PUBLICERAT: 2010-10-26, kl: 15:45
"”Jag är medveten om att Gillian Flynns ”Sharp Objects” har hyllats ungefär till månen och tillbaka i bokbloggosfären den senaste tiden, vilket gör att ännu en recension fullproppad med superlativer kanske inte är vad någon går runt och längtar efter."

Vass egg

PUBLICERAT: 2010-10-08, kl: 08:35
"”Så har jag också läst den. Efter alla jublande recensioner och inlägg från Bokbabbel , Helena , Snowflake , Sara och säkert några till har jag också läst Gillian Flynns mästerverk. För att motivera varför ni ska läsa den här recensionen också så kan ..."