De mest diskuterade blogginläggen just nu i kategorin Mat och dryck

Vårteckensutmaningen 2012, deltagarlista

PUBLICERAT: 2012-03-04, kl: 13:41
"I morgon, måndag den 5 mars, kör vi igång med utmaningen. Uppgiften är att fotografera och på andra sätt dokumentera hur långt våren har kommit hos er. Gå runt hos varandra och njut av vårtecken från Sveriges avlånga land. Här i SKåne har ju våren redan ..."

4 bloggar länkade till inlägget för mer än en månad sedan:

HELGEN I BILDER

PUBLICERAT: 2012-05-28, kl: 06:43
"En tur på sjön - ett riktigt vårtecken!! Och nu börjar det ju verkligen kännas mer som sommar än vår - lovely!!! Vårtecken- utmaning Måndag igen efter en helg som bjudit på ett heeeelt stråååålande väder:) Dags att visa lite vårtecken, men tiden har ..."

Tionde måndagen med vårtecken

PUBLICERAT: 2012-05-07, kl: 09:06
"Vi har haft vårstädning i vårt kvarter i helgen, lördagen bjöd på spöregn men söndagen gav oss strålande sol. Avslutade en vecka full med fysisk aktivitet (mammas flytt) med att måla tre garagelängor i kvarteret samt sopa grus. Önskar jag kunde säga att ..."

Vårteckensutmaning den nionde veckan

PUBLICERAT: 2012-04-30, kl: 13:21
"Oj, nu går det undan...både tiden och vårtecknen. Sista april idag, var har de första fyra månaderna på detta år tagit vägen? De sista dagarnas sol har fått våren att ta stormsteg framåt, finns snart inte ett träd eller buske som inte är full i knopp ..."

Vårteckensutmaning den åttonde veckan

PUBLICERAT: 2012-04-23, kl: 18:08
"Då var det dags för den åttonde veckan med vårtecken. Ett snöväder svepte in hos oss i helgen och gjorde hela trädgården vit, men den töade bort rätt så snabbt. Nu är det vårstämning igen, solen skiner och småfåglarna kvittrar Hittade tom en vitsippa på ..."

Vårteckensutmaning den sjunde måndagen

PUBLICERAT: 2012-04-16, kl: 09:00
"Även om våren ännu inte riktigt kommit tillbaka med full kraft, så har det iaf hänt lite grann i trädgården. Gårdagen bjöd på sol och värme men övriga dagar denna vecka har inte direkt varit lysande. Kika in hos Humlebacken där du hittar övriga ..."

LANTLIGT AVLASTNINGSBORD I KÖKET

PUBLICERAT: 2012-04-09, kl: 15:24
"Gamla möbler har en historia att berätta och bidrar med såååå mycket charm tycker jag. Vårteckens- utmaning Idag är det måndag vilket innebär inlägg till den vårteckensutmaning Humlebacken så fint initierat. Eftersom jag varit krasslig ett par dagar har ..."

Vårteckensutmaningen den sjätte måndagen

PUBLICERAT: 2012-04-09, kl: 13:31
"Våren har inte direkt rusat fram den senaste tiden. Kallt och soligt om dagarna och rejält kallt om nätterna. Men det ser ut som om det ska bli varmare igen :) Så i vår trädgård har det inte hänt speciellt mycket den senaste veckan, all växtlighet har ..."

Vårteckensutmaning den femte måndagen

PUBLICERAT: 2012-04-02, kl: 08:00
"Vinrankan är fortfarande i sitt vinterbo, men till helgen hoppas jag den ska få komma fram i vårsolen Massor av blad är på väg att slå ut på den lilla vinrankan. Den verkar ha trivts bra i värmen av bubbelplasten under vintern. Ännu flera små blad som ..."

VÅRKAPPA OCH SJAL

PUBLICERAT: 2012-04-02, kl: 06:45
"Mmmmm, gillar färgen, känns vår för mig:) Vårtecken- utmaning Halloj!!! Måndag igen efter en helg som gått aaaalldeles för fort!!! Och som vanligt vill jag bidra med ett inlägg till Humlebackens vårteckensutmaning . Jag tolkar ju utmaningen på mitt ..."

Vårteckensutmaning den fjärde veckan

PUBLICERAT: 2012-03-26, kl: 11:30
"Vårpiffat på kabeltrumman vid ytterdörren (som förhoppningsvis ska bytas i år) Mamsen ♥ hade smygit dit en fin påsklilja i en betongkopp som nu fick sällskap av två påskliljor till samt en pärlhyacint Då var det dags för den fjärde veckan med vårtecken ..."