De mest diskuterade blogginläggen just nu

Fångas i TV med orakade armhålor – Då förtjänar du att mobbas och trakasseras på internet

INDEXERAT: 2012-03-11, kl: 18:44
"Igår under Melodifestivalens final fångades en kvinna på bild i publiken. Hon hade orakade armhålor, stod och hoppade glatt och var överlycklig över Loreen vann. Det var en underbar kväll för henne. Där var hon och såg en artist hon älskade, en artist ..."

59 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Torsdagstema - min kropp

PUBLICERAT: 2012-03-15, kl: 15:12
"Direkt när veckans tema avslöjades fick jag massor av idéer, finns så mycket jag förknippar med kroppen. Vad den kan användas till, mina och andras känslor inför den och så vidare. Men så kom hela den här "armhålegrejen" igång. Det började med att en ..."

Hår – om den virtuella demokratin

PUBLICERAT: 2012-03-15, kl: 11:13
"Under veckan har det talats mycket om hår. Jag har dragit mig lite för att skriva något om det här eftersom jag känner ett stort obehag inför den massa av hat som möter mig på Facebook. Så, vad var det då som hände? Under ett euforiskt ögonblick fångar ..."

Plötsligt händer det.

PUBLICERAT: 2012-03-14, kl: 23:00
"Efter allt stormande kring orakade armhålor där till största delen män mellan 15 och 30 år spydde sin galla över tjejerna som vågade gå emot en märklig "norm" och där Hanna skrev ett mycket bra inlägg på sin blogg, har det startats sidor på facebook ..."

Vardagshjältar mot nätmobbing

PUBLICERAT: 2012-03-14, kl: 21:24
"I den brinnande debatten om kvinnan från melodifestivalen som fick sina armhålor flashade och hånade av en ung kille på Facebook, har nu en spirande rörelse börjat röra på sig. Hanna Fridén är en stor vardagshjälte som drar igång det här "Vardagshjältar ..."

Tro inte att du själv ska få bestämma hur du ska se ut

PUBLICERAT: 2012-03-14, kl: 20:43
"Välkommen till HårBloggen Nej, till slut kunde jag inte låta bli att skriva om håret jag heller. Det började med den numera rikskända orakade armhålan som dök upp i rutan i lördags. Själv uppfattade jag den inte, det var först när några på Facebook ..."

Den bjuder jag på.

PUBLICERAT: 2012-03-14, kl: 19:09
"Min orakade armhåla till kajsaLisas samling. Man kan säga att detta är “up close and personal” men det beror på att det inte blev bra på annat sätt. Eftersom jag är blondin under armarna (måste ju vara det nånstans) så måste det blir en profilbild. Vill ..."

Rakar du armhålorna??

PUBLICERAT: 2012-03-14, kl: 19:01
"Det har varit ett väldigt rabalder i media den sista tiden om kvinnor som rakar eller inte rakar sina armhålor. Efter melodifestivalen i lördags var det någon som lade upp en bild på en orakad armhåla från TVn och sen började häcklandet. Hanna Friden ..."

Det var det där med hår ja.

PUBLICERAT: 2012-03-14, kl: 17:21
"Jag tänker inte skriva en hel krönika om hårdebatten som rasat senaste dagarna och vad jag tycker. Utan jag kommer att säga mitt lilla och sen kommer jag att länka vidare till många väldigt välskrivna och intressanta inlägg kring detta. Varför skriva om ..."

Folk är inte bara fixerade vid könsnormer, de saknar vanligt jävla hyfs också.

PUBLICERAT: 2012-03-13, kl: 22:59
"En kvinna i publiken vid Melodifestival-finalen dansade med en orakad armhåla, och någon jeppe på Facebook tyckte det var kul att lägga upp en bild med en dryg kommentar, varefter tusentals gillade och hundratals kommenterade om hur äckligt det var och ..."

Hårklyverier - för vi verkar inte ha kommit längre? #hairriot

PUBLICERAT: 2012-03-13, kl: 18:51
"En fullständigt okänd kvinna råkar visa sin håriga armhåla på tv. Haters hatar, feminister försvarar . En tagg på twitter , ett event på Facebook . Det fantastiska svengelska ordet douchebag-försäkring. Först tyckte jag att det kändes fånigt. Ännu en ..."