De mest diskuterade blogginläggen just nu

Val vinns inte på tysta leken

PUBLICERAT: 2012-03-31, kl: 09:37
"I en tid där väljarna är mer lättrörliga än någonsin finns det all anledning att fundera på vad som kommer att avgöra valet 2014. Sakpolitiken som kommer stå i fokus är jobben, ekonomin och skolan. Till det kommer regeringsdugligheten ha stor betydelse."

8 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Vem behöver Socialdemokraterna och Moderaterna?

PUBLICERAT: 2012-04-04, kl: 08:32
"Min gode medörebroare Kent har nyligen skrivit två inlägg på samma tema. En gång är en gång, men två gånger är definitivt något av en trend. Temat i det här fallet är socialdemokratins upplevda tystnad när det gäller sakfrågor - det beskrivs som om S ..."

Sveriges affärsidé – Gå över Lik

PUBLICERAT: 2012-04-02, kl: 22:30
"Vad är det som är så beundrans- och fjäskansvärt med en regering som hjälper Saudiarabien stympa och tortera oliktänkande, slå ner demokratirörelser i angränsande skurkstater och avrätta folk offentligt? Vad är det som är så fint med att ha en ..."

Framtidsiniriktade – ej nostalgiska

PUBLICERAT: 2012-04-01, kl: 23:35
"Om ett par veckor kommer Socialdemokraterna att presentera sin första budgetmotion med Stefan Löfven som ordförande. Det är klart att arbetet nu pågår för att formulera ett alternativ till den borgerliga politiken. Om man ska tro vad som skrivs i media ..."

Tystnad ger bättre opinionssiffror…

PUBLICERAT: 2012-04-01, kl: 20:43
"Det är ju lika bra att vara tyst om man inte har något att komma med vilket tydligen Herr Löfven insett, vilket inte hanses föregångare insåg. Nu skall jag väl inte säga att Moderaterna är mycket bättre, men de har ju iaf Fas 3… som kommer bli ett ..."

Ett annat land – där framtiden avgörs i mitten

PUBLICERAT: 2012-04-01, kl: 11:56
"Är Alliansens grepp om opinionen och regeringsmakten förlorat? Nej, ingen förståsigpåare vågar väl uttala några som helst tvärsäkra förutsägelser, även efter den senaste kraftiga opinionssvängningen som beskrevs i bl.a. DN/Ipsos i fredags ( DN ), och i ..."

Bidrag före jobb, DN:s ledare ute på hal is....

PUBLICERAT: 2012-03-31, kl: 15:33
"Jag har under lördagen hunnit med en hel del saker, först och främst att vara på Ronneby torg för att dela ut flygblad det trots att den nariga nordanvinden gjorde sitt bästa för att sinka detta och sedan ett kort besök på ett årsmöte som SSU kallat ..."

Bidragspartiet, en lördagskrönika

PUBLICERAT: 2012-03-31, kl: 09:42
"Och vad bidrar du med till samhället? En berättigad fråga denna lördag när snön faller utanför fönstret och vårkänslorna kyls av. Allt har sin grund i Johan Westerholms inlägg som tog fart i DNs ledare idag och jag kan hålla med i det hela. Bidrag. Man ..."

Ny regering men samma politik? Varför byta?

PUBLICERAT: 2012-03-31, kl: 09:42
"Håkan Juholt och Stefan Löfven är varandras raka motsatser, både i sättet att uttrycka åsikter och i hur de står i olika frågor. Juholt gjorde det till en gren att gå till storms mot liberaliserade marknader som bara de visade sig ha en minsta lilla ..."