De mest diskuterade blogginläggen just nu

DNs “kreativa” rubriksättning

PUBLICERAT: 2012-03-31, kl: 10:40
"Den undre rubriken är rubriken över själva artikeln, den övre är rubrken på förstasidan på DN.se. NetRoots | SAP | Pingat på Intressant| ..."

6 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Sveriges affärsidé – Gå över Lik

PUBLICERAT: 2012-04-02, kl: 22:30
"Vad är det som är så beundrans- och fjäskansvärt med en regering som hjälper Saudiarabien stympa och tortera oliktänkande, slå ner demokratirörelser i angränsande skurkstater och avrätta folk offentligt? Vad är det som är så fint med att ha en ..."

Framtidsiniriktade – ej nostalgiska

PUBLICERAT: 2012-04-01, kl: 23:35
"Om ett par veckor kommer Socialdemokraterna att presentera sin första budgetmotion med Stefan Löfven som ordförande. Det är klart att arbetet nu pågår för att formulera ett alternativ till den borgerliga politiken. Om man ska tro vad som skrivs i media ..."

Cold Response – EU:s NATO-militarisering mot (M)assarbetslöshetens massdemonstrationer – det “inre hotet”

PUBLICERAT: 2012-03-31, kl: 22:25
"Hellre än att överge massarbetslöshetslinjen från 30-talet och släppa austerity som “krislösning “, går EU vidare med sin extremt destruktiva och förvärrande åtstramningspolitik , med vilken man hela tiden skapar nya skaror massarbets- och medellösa , ..."

Ja se, kreativiteten den flödar minsann på DN....

PUBLICERAT: 2012-03-31, kl: 16:22
"Jag har i ett kort inlägg, som Peter Johansson har skrivit, noterat att rubriksättarna på Dagens Nyheter har visat upp sin kreativa sida, när man i dagens tidning (nätformatet) tänkt till riktigt ordentligt vad gäller att sätta rubriken om ..."

Det handlar om inget mindre än makt och demokrati

PUBLICERAT: 2012-03-31, kl: 15:20
"Läser två olika S-nyheter idag. Den ena handlar om en DN-intervju med Stefan Löfven, den andra om Urban Ahlins kommentarer kring Saudivapenaffären. Jag kan konstatera att båda nyheterna väcker funderingar minst sagt. Jag börjar med DN-intervjun. Det som ..."

NÄR TROTS BETYDER TACK VARE…

PUBLICERAT: 2012-03-31, kl: 12:11
"”S-väljarna är tillbaka – trots att Stefan Löfven ligger lågt” är rubriken på DN:s artikel där de har fått den politiska musslan att öppna sig litegrann. Vadå ”trots”? Varför inte skriva sanningen – ”tack vare” istället? För visst är det så att den ..."

En kreativ rubriksättning

PUBLICERAT: 2012-03-31, kl: 11:31
"Vi är tvungna att uppmärksamma det här. En snygg rubriksättning á la DN! Konsekvent? Vilseledande? Vi vet inte, men kreativt är det. Via Röda ..."