De mest diskuterade blogginläggen just nu

Matematik är svårt Löfven

PUBLICERAT: 2012-04-01, kl: 18:01
"Någon av dina hejdunkar har missat en hel del i matematikkunskaper som vederbörande borde haft med sig redan från årskurs 9 en gång för länge sedan. OM du vill spara 2,5 miljarder på jobbskatteavdraget, så är det en hel del av dina vanliga arbetare som ..."

3 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Sveriges affärsidé – Gå över Lik

PUBLICERAT: 2012-04-02, kl: 22:30
"Vad är det som är så beundrans- och fjäskansvärt med en regering som hjälper Saudiarabien stympa och tortera oliktänkande, slå ner demokratirörelser i angränsande skurkstater och avrätta folk offentligt? Vad är det som är så fint med att ha en ..."

Göran Persson – den Kloke Odalmannen? (som lobbar för det moderata regeringskansliet)

PUBLICERAT: 2012-04-02, kl: 04:28
"När man i Agenda hör ‘socialdemokraten’ Göran Persson liksom mana fram sina mumifierat somnambulösa orakelsvar får man en nästan påtaglig känsla av att det gamla Lantmannapartiet plötsligt återuppstått. Likt en sörmländsk KimJongIl-inkarnation reser han ..."

Tystnad ger bättre opinionssiffror…

PUBLICERAT: 2012-04-01, kl: 20:43
"Det är ju lika bra att vara tyst om man inte har något att komma med vilket tydligen Herr Löfven insett, vilket inte hanses föregångare insåg. Nu skall jag väl inte säga att Moderaterna är mycket bättre, men de har ju iaf Fas 3… som kommer bli ett ..."

Vaska fram de extra 20 miljarderna

PUBLICERAT: 2012-04-01, kl: 19:43
"Stefan Löfven bedömer att reformutrymmet är 20 miljarder högre än vad regeringen bedömer det som. Jag är nyfiken till Löfvens bedömningar och vad han nu avser att satsa på. Vårbudgeten och Socialdemokraternas alternativ är den första prövningen av ..."