De mest diskuterade blogginläggen just nu

Avslöjar: Borgs siffertrixande om järnväg

PUBLICERAT: 2012-04-16, kl: 15:48
"Anders Borg (M), finansminister RÄTTELSE: I en tidigare version av detta inlägg stod det uppgifter som inte var korrekta. Vi ber om ursäkt för förvirringen. På pressträffen idag, där regeringen presenterade sin vårbudget, visade finansminister Anders ..."

3 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Bårbudget – (M)assarbetslöshetslinjen ligger fast

PUBLICERAT: 2012-04-17, kl: 01:18
"Ögnade budgeten – en lång litania utan konkreta förslag . Mer än så var det inte att säga om den. Förutom att den är tom på åtgärder mot arbetslösheten. Massarbetslöshetslinjen ligger så att säga fast. Med den ” moderata socialdemokraten ” Magdalena ..."

Vårbudget – (M)assarbetslöshetslinjen ligger fa(S)t

PUBLICERAT: 2012-04-17, kl: 01:18
"Ögnade budgeten – en lång litania utan konkreta förslag. Mer än så var det inte att säga om den. Förutom att den är tom på åtgärder mot arbetslösheten. Massarbetslöshetslinjen ligger så att säga fast. Med den ” moderata socialdemokraten ” Magdalena ..."

Mer om regeringens politik

PUBLICERAT: 2012-04-16, kl: 22:32
"Jag har redan kritiserat Anders Borgs i mitt tycke alltför optimistiska BNP-prognos i vårproppen . Jag är inte ensam i denna kritik - flera tunga ekonomer sågar också Borgs prognos . Nu tänkte jag övergå till lite annat tyckande kring regeringens ..."

Arbetslinjen, den lyser (m)ed sin frånvaro i vårproppen...

PUBLICERAT: 2012-04-16, kl: 15:23
"Det är en skön vårdag här i Ronneby , det är växlande molnighet och våren gör sitt bästa att hävda sig mot den envisa vinter som försöker pressa på norrifrån. Samtidigt drygt 50 mil norr härom har den moderatledda minoritetsregeringen idag på ..."