De mest diskuterade blogginläggen just nu

Inför 1:a maj: Politik och retorik går inte ihop

PUBLICERAT: 2012-04-30, kl: 08:20
"Snart är det första maj, arbetarrörelsens dag. Runt om i Sverige tågar och talar representanter för framförallt Socialdemokraterna under fanor, plakat och paroller om rättvisa och arbete. Jag har respekt för den socialdemokratiska traditionen att ..."

8 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

RÖR INTE FÖRSTA MAJ

PUBLICERAT: 2012-05-02, kl: 20:47
"Låter Första Majfirandet ebba ut med det här inlägget. KDUs ordförande Aron Modig, förfasar sig i ett debattinlägg i SVD över första majfirandet. En massa vänstervridna särintressen som slipper jobba och springer runt och skriker på gatorna. LÄNK ..."

KAJSALISA BITER KAPITALISMEN I HÄLSENAN.

PUBLICERAT: 2012-05-01, kl: 20:50
"Mina tidigare försök att avskaffa kapitalismen, den här dagen på året har ju inte fungerat något vidare, som förra året i Malmö t.ex. LÄNK Men jag fick ju i alla fall en rätt trevlig sexuell upplevelse. LÄNK Den här dagen verkar inte bjuda på några ..."

Han har öppnat pärleporten, så att vi kan komma in ..

PUBLICERAT: 2012-05-01, kl: 18:24
".. är väl inte direkt något alternativ till Internationalen, men något mer tidsanpassat borde väl sossarna kunna få till? För medge att det känns lite patetiskt och .. ja, nästan löjeväckande .. när ett större gäng välnärda, välmående politiker med höga ..."

Dyr ungdomsrabatt är dyr

PUBLICERAT: 2012-05-01, kl: 13:00
"DYRKÖPT . Som ny partisekreterare är det numera Kent Perssons uppgift att försvara alla moderaternas mindre genomtänkta reformer. Och som den lojala kämpe Kent är så har han nu upplåtit sin blogg för ett försvara av McDonalds favoritreform , sänkningen ..."

1 maj - dags för manifestation för kunskap och arbete som bygger Sverige

PUBLICERAT: 2012-05-01, kl: 10:28
"Jag kommer att under stora delar av dagen att vara på Ronneby torg för årets 1 maj demonstration , vilket gör att mer bloggande i ämnet däribland bilder m m på årets demonstration i Ronneby kommer först framåt eftermiddagen. Det kommer att bli tal, ..."

Första maj, förtroende och förväntningar

PUBLICERAT: 2012-05-01, kl: 08:09
""Idag måste han leverera ", är rubriken på Expressens artikel idag, inför Stefan Löfvens tal i eftermiddag. Möjligen har tidningen rätt i sak men fel i tid. Första maj är väl egentligen inte leveransens utan mer retorikens och de peppande talens givna ..."

En fundering om helgdagar

PUBLICERAT: 2012-05-01, kl: 05:50
"En allmän helgdag definieras enligt wikipedia som … En helgdag, i Sverige vardagligt kallad röd dag, är en söndag eller en annan enligt lag fastställd dag som är arbetsfri för att medborgarna skall kunna fira en religiös eller traditionell högtid. Aron ..."

Baksmällan

PUBLICERAT: 2012-04-30, kl: 09:52
"Idag valborg i morgon första maj. Två dagar. Den ena fest ena halvan av befolkningen och den andra högtid för andra halvan. Kommer högtiden eller baksmällan segra under morgondagen? Jag ska inte hålla första majtal utan fått rollen som konferencier för ..."

(S)köna maj välkommen!

PUBLICERAT: 2012-04-30, kl: 09:21
"Vaknar upp, en dag innan den för arbetarrörelsen stora dagen. Under många år har det varit svårt att få det motiverat varför ett parti som Socialdemokraterna ska ut och demonstrera mot många av de orättvisor som de själva har varit med och skapat. Nu ..."