De mest diskuterade blogginläggen just nu

Jag gillar Folksam ännu mer idag!

PUBLICERAT: 2012-05-30, kl: 21:44
"… meddelar idag att man kommer att ” avinvestera ” sitt innehav av aktier i Lundin Petroleum. Orsaken är, som Carina Lundberg Markow, chef för ansvarsfullt ägande Folksam, säger … Vi är engagerade i det som våra kunder bryr sig om och därför är en aktiv ..."

3 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Kraftfull markering av Folksam mot Lundin Petroleum och Bildts oberördhet

PUBLICERAT: 2012-05-31, kl: 11:48
"(illustration: Robert Nyberg) Det hänger liksom regn i luften över Ronneby nu på förmiddagen när jag läser inlägg om Folksam som har fått nog av Lundin Petroleums agerande i frågan om bolagets affärer i Sudan. Trots att Folksam på Lundins årsstämma ..."

Lundinaffärer, oljepengar och Carl Bildt på twitterskola

PUBLICERAT: 2012-05-31, kl: 09:36
"Bild från Expressen 30 maj Den 30 maj skickar Folksam ett pressmeddelande som av många har mottagits med viss lättnad: De rapporterade händelserna förknippade med Lundin Petroleum och tidigare Lundin Oil kan vara ett brott mänskliga rättigheter och ..."

Möten som tar tid - eller som ger energi

PUBLICERAT: 2012-05-30, kl: 22:43
"Under många år var jag anställd i den stolta basketföreningen Högsbo Basket och en sak som jag burit med mig sedan dess plockade jag upp på ett av alla dessa krismöten som gick ut på att folk inte var tillräckligt engagerade. Där sade en gammal ..."