De mest diskuterade blogginläggen just nu

Inrätta en oberoende och skarp välfärdsinspektion

PUBLICERAT: 2012-06-10, kl: 10:18
"Vi blir alla illa berörda när äldre människor drabbas av vanvård. Det är en av välfärdssamhällets kärnuppgifter att ta hand om våra äldre. På ålderns höst ska alla känna trygghet i att äldreomsorgen håller hög kvalité, är värdig och är trygg. Vanvård ..."

11 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Är (S) + (M) = 3?

PUBLICERAT: 2012-06-12, kl: 08:54
"Reinfeldt och Löven skulle kunna bilda ett nytt parti. “Socialt Mitten” (SM). Jag är ganska säker på att (SM) skulle få över 50% i valet. Kemin mellan Reinfeldt och Löven tror jag också skulle fungera. Med (SM) skulle Sverige kunna växa med socialt ..."

DUBBELKOLL

PUBLICERAT: 2012-06-11, kl: 18:41
"Kristdemokraternas Gunnar Hägglund är putt på Moderaternas partisekreterare Kent Persson, för att han kommit med iden om en tillsynsmyndighet för äldreboende. LÄNK Just när dom själva kommit på samma sak och är på väg att tillsätta en Generaldirektör."

Alliansbloggarnas vallöften blir politik!

PUBLICERAT: 2012-06-11, kl: 12:13
"Inför valet 2010 for Alliansens partiledare, deras pressfolk och pressen tåg runt om i Sverige för att kampanja. Med på tåget var också en bloggare från vart och ett av Allianspartierna. Moderaterna representerades av Edvin Alam , Folkpartiet av Amanda ..."

Valseger kostar dyrt

PUBLICERAT: 2012-06-11, kl: 09:25
"Att leda ett land, att styra ett rike eller bara sikta på valseger? Oavsett så har Fredrik Reinfeldt svårt att få det att gå ihop. Hade inte Schlingmann en ide om att alliansen skulle kommunicera med en röst... Och rösten vi hör. Är Kent Persson ..."

KD i luven på Kent Persson (m) för norpade KD-idéer...

PUBLICERAT: 2012-06-11, kl: 08:33
"(Göran Hägglund (kd) i luven på Kent Persson och M för idéstöld , Reinfeldt har fått en tuff start på veckan) Jag kan nu på morgonkvisten notera att det har blivit ett riktigt internt hullaballoo i alliansen eller som den är mer känd som den ..."

Nya myndigheter - en för varje alliansparti

PUBLICERAT: 2012-06-11, kl: 07:40
"Moderaterna föreslår alltså en ny myndighet som redan håller på att inrättas? I ett utspel i helgen bloggar Kent Persson om förslaget och utspelet tas upp av Ekot . Utspelet är ett led i att försöka möta kritiken mot brister i äldreomsorgen. Klantiga ..."

Dagens Kent gör KD sura

PUBLICERAT: 2012-06-11, kl: 07:09
"Kent Persson gör det igen, trampar i klaveret, alltså. Igår uttalade sig Kent i diverse media om ett nytt ” spännande ” moderat förslag: Välfärdsmyndigheten föreslås kunna göra allt som Socialstyrelsen i dag ska göra och alltså även kunna stänga ..."

Bullshit: Oberoende & granskande myndighet

PUBLICERAT: 2012-06-11, kl: 04:21
"Det talas nu om att det skulle vara bra med en oberoende myndighet som skall granska äldreomsorgen. Genom detta vill Moderaterna visa att de tar de mjuka frågorna på allvar. Samtidigt kör de över Kristdemokraterna i en fråga som är deras inom Alliansen."

Kent Persson uppfinner hjulet igen - är stolt

PUBLICERAT: 2012-06-10, kl: 19:07
"IDÉLÖSHET . En av Moderaternas otaliga arbetsgrupper lanserar nu en ny tillsynsmyndighet för äldrevården. "Välfärdsinspektionen". Moderata partisekreteraren Kent Persson bloggar stolt om idén: Vår moderata arbetsgrupp som tar fram vår äldrepolitik ..."

God välfärd kräver bra granskning

PUBLICERAT: 2012-06-10, kl: 18:16
"Ända sedan nyhetsrapporteringen kring vanvården i äldreomsorgen kom på tapeten igen, har diskussionen gått varm. Huruvida den medierapportering, inte minst från DN:s sida varit relevant och objektiv i avseende mot den part som hamnade mest i ..."