De mest diskuterade blogginläggen just nu

OBAMA, LÖFVEN OCH EN JUHOLTARE

PUBLICERAT: 2012-11-07, kl: 08:07
"Foto: Anders Wiklund / Scanpix Så var det amerikanska presidentvalet över, bara ”strulstaten” Florida är inte färdigräknad och Barack Obama vann som väntat trots att Mitt Romney enligt ihärdig rykten bar dubbel uppsättning av magiska underkläder under ..."

6 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Den speglade, spegelvända socialdemokratin

PUBLICERAT: 2012-11-07, kl: 22:13
"Jag läser ett två inlägg hos den gode Westerholm, och kan inte annat än att känna igen mig. Jag känner det hen känner, fast baklänges. Spegelvänt. Inlägget i fråga handlar om Socialdemokraterna och det amerikanska valet. Om hur partikollegorna helt ..."

Att leva genom andra

PUBLICERAT: 2012-11-07, kl: 18:20
"I min förra postning, som skrevs i någon form av besviken affekt över den fullständigt kritiklösa hållning mina partikamrater visar upp började jag närma mig vad jag bedömer som en av orsakerna. Vi socialdemokrater är inte vana att sitta så länge i ..."

(S) gör Obamas seger till sin egen

PUBLICERAT: 2012-11-07, kl: 17:04
"Det kan vara jag... Är det så att vi är så svältfödda på segrar att vi lever på andra segrar och gör dem till våra egna. Vi gör dem till våra i brist på egna framgångar. Det är rent ut sagt ohälsosamt. Vad är det vi firar? ”Internationell solidaritet ..."

Världen drar en lättnadens suck men klarar Barack Obama USA:s utmaningar?

PUBLICERAT: 2012-11-07, kl: 16:37
"Idag överskuggas det mesta av nyhetsrapporteringen från det amerikanska valet. Man kan förvånas över detta enorma mediaintresse här i Sverige för detta val. Samtidigt visar detta på det inflytande som USA de facto har på Europa och Sverige, att den ..."

Vi-känsla och ekonomisk ordning??

PUBLICERAT: 2012-11-07, kl: 14:23
"På sista tiden har jag fått klart för mig att vi har en statsminister som tycker att de väljare som för upp Sverigedemokraterna till platsen som landets 3:e största parti är " människor som anser att alla politiker är korrupta och struntar i problemen ..."

Bland joddlande partikamrater

PUBLICERAT: 2012-11-07, kl: 12:53
"Att titta igenom Facebookflödet efter Obamas vinst är nästintill en plågsam upplevelse. Plågsam eftersom mina partikamrater nu fallit in i ett maranatalikt joddlande tillstånd över att Obama vann presidentvalet. Det är nästan så att de talar i tungor på ..."

Fyra år till för Obama, bra men vad kommer härnäst...?

PUBLICERAT: 2012-11-07, kl: 07:42
"(valet i USA klart - Obama får fyra år till som president, men...) Jag har under de tidiga morgontimmarna, som många många andra, följt den amerikanska presidentvalvaka som har sänts och fortfarande sänds i alla medier som finns att tillgå. När jag såg ..."