De mest diskuterade blogginläggen just nu

Moderater lämnar walkover

PUBLICERAT: 2012-11-08, kl: 07:27
"Bråket i Kalmar­moderaterna sägs ha handlat om ett missnöje bland gräsrötter över tidigare oppositions­rådet Malin Peterssons samarbetsvilja med Socialdemokraterna. Gammelmoderaterna ville se en tydligare opposition och ett politiskt maktskifte."

3 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Politisk Southpaw i Kalmar

PUBLICERAT: 2012-11-08, kl: 11:13
"Som gammal brottare på 1980 talet fick jag lära mig ett begrepp, som beskriver en människa med förmåga att röra sin kropps vänstra sidan, så som jag rör min högra. Dvs fullt ut naturligt. Det finns dock en skillnad mellan en Southpaw och en person som ..."

Även i Blekinge län har (M) maktvärk...

PUBLICERAT: 2012-11-08, kl: 10:11
"Jag har under en längre tid noterat att den moderatledda oppositionen i landstinget Blekinge eller om man så också kan kalla den för Alliansen, har haft en del interna stridigheter. Det beror till största delen på att det största partiet Moderaterna med ..."

Moderater med maktvärk särskilt i Kalmar län

PUBLICERAT: 2012-11-08, kl: 09:14
"Kan inte låta bli att reflektera lite över Alliansen och då kanske främst moderaterna i Kalmar län. De har stora problem och en växtvärk kombinerad med maktvärk är det vi ser. Där de styr så svajar det och de klarar inte hålla ihop Alliansen. Där de kan ..."