De mest diskuterade blogginläggen just nu i kategorin Mat och dryck

Allt vi äter är kemiska substanser

PUBLICERAT: 2012-11-13, kl: 15:28
"Debattören Mats-Eric Nilsson fortsätter sitt korståg mot livsmedelsindustrin i SvD . Den här gången handlar det om de 2 100 EU-godkända aromämnen som får användas i livsmedel. Nilsson klagar på att livsmedelsföretagen döljer vilka aromämnen de använder ..."

3 bloggar länkade till inlägget för mer än en månad sedan:

Aromer i vår mat

PUBLICERAT: 2012-11-23, kl: 14:21
"Det här inlägg är publicerat för Träna styrka! och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Aromer i vår mat . Jag har haft en del att göra den sista tiden så mina inlägg menade att kommentera och ..."

Många aromer i en jordgubbe

PUBLICERAT: 2012-11-21, kl: 09:50
"Mats-Erik Nilsson, journalist, författare och grundare till föreningen “Äkta vara” är på krigsstigen mot tillsatta aromämnen i maten. Aromer är ämnen som inte äts eller dricks som de är, utan tillsätts livsmedel i mycket låga halter för att ge eller ..."

Många aromer i en jordgubbe

PUBLICERAT: 2012-11-21, kl: 09:50
"Mats-Erik Nilsson, journalist, författare och grundare till föreningen “Äkta vara” är på krigsstigen mot tillsatta aromämnen i maten. Aromer är ämnen som inte äts eller dricks som de är, utan tillsätts livsmedel i mycket låga halter för att ge eller ..."