De mest diskuterade blogginläggen just nu

Israel bombar media i Gaza – bilder på mördade barn är väl ingen höjdare

PUBLICERAT: 2012-11-18, kl: 09:57
"Bilden av en gränslöst förtvivlad far med ett 11-månaders blodigt knyte i famnen är ingen höjdare för den som hävdar att man försvarar sig mot terrorister. Det är alltså logiskt att Israel gör de få media som finns i Gaza till måltavlor . PLO official ..."

3 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Dagens lästips - skulden ligger tyngst på Israel...

PUBLICERAT: 2012-11-21, kl: 14:20
"Det har under förmiddagen varit en del andra saker som har upptagit en del tid, bl a utbildning om medborgardialog som kommunerna kan använda sig av för att bli bättre i kontakterna med sina uppdragsgivare. Det gäller att skapa relationer mellan folket ..."

Informationskrig om Gaza

PUBLICERAT: 2012-11-18, kl: 22:16
"Israel har startat ett aggressivt anfall mot Gaza som vanligt i proportionen ett mot tio i människoliv. En viktig del av krigföringen förs också på informationsfronten. Det twittras och facebookas från IDF (Israel Defence Force). Bara namnet på ..."

En i raden av berättelser om det alltmer prekära läget i Gaza...

PUBLICERAT: 2012-11-18, kl: 13:51
"Det inslag som du precis har sett, är ett tecken på att den eskalerade militära konflikten mellan Israel och Hamas slår hårdast mot den redan hårt prövade palestinska befolkningen (allra mest mot barnen) i Gaza. För inte nog med att man är under ..."

Växla upp socialdemokraterna!

PUBLICERAT: 2012-11-18, kl: 13:21
"Det är två stycken nyheter som fångar mitt intresse. Den ena handlar om att Fredrik Reinfeldt varnar för att han inte tror att moderaterna och alliansen vinner ett tredje val medan den ena handlar om senaste opinionsundersökningen . Trots tapp till ..."