De mest diskuterade blogginläggen just nu

FP-gruppledare: ”Afrikaner vill rasera våra seder och bruk"

PUBLICERAT: 2012-11-19, kl: 16:20
"Uppdatering: Nyheter24 har kontaktat Benedicks och han ger förklaringen att han kanske har blivit hackad. RASISM . Göran Benedicks är gruppledare för Folkpartiet i Gnesta . Han har kanske också lite problem att uppföra sig. Efter en veckas ..."

3 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Dagens spolning - FP gruppledare i Gnesta ute på rasistiskt fiskafänge...(Uppdaterat)

PUBLICERAT: 2012-11-20, kl: 07:26
"Under gårdags eftermiddagen kom det till min kännedom att en folkpartistisk gruppledare i Gnesta vid namn Göran Benedicks har använt sin blogg till att sprida rasistiska och främlingsfientliga åsikter. När jag så kollade in detta, så var inläggen ..."

FP-politiker: ”Afrikaner vill rasera våra seder”

PUBLICERAT: 2012-11-20, kl: 00:07
"Blogg får Folkpartiet centralt reagera Soran Ismail kallas ”sur kurd” och 100 procent av världens terroristdåd genomförs av islamister. Folkpartiets gruppledare i Gnesta Göran Benedicks har åsikter som nu utreds på central nivå i partiet. ”Afrikaner är ..."

Är folkpartisten Göran Benedicks hackad, malen eller körd?

PUBLICERAT: 2012-11-19, kl: 20:14
"Veckan efter jag fick lära mig ett nytt ord är Folkpartiet i Gnesta på tapeten . GNESTA. Göran Benedicks är gruppledare för Folkpartiet i Gnesta kommun som nu hamnat i blåsväder efter inlägg han publiceras på sin blogg. Benedicks skriver bland annat att ..."

Jo, SD använder sig av de ökande klyftorna...

PUBLICERAT: 2012-11-19, kl: 14:19
"(illustr: Erik-Rune) Det har under de senaste dagarna varit ett intensivt fokus på Sverigedemokraterna efter det att trenne ledande SD-företrädare "för säkerhets skull" beväpnat sig med järnrör i samband med en dito uppmärksammad dispyt med en berusad ..."